ChatGPT sanamäärärajoitus

chatgpt-sanarajoitus-min-e1681992523650-768x512-718x.jpg

On raportoitu, että ChatGPT jättää vastauksen keskeneräiseksi ja lopettaa kirjoittamisen tietyn määrän sanojen generoinnin jälkeen. Tämä on saanut käyttäjät pohtimaan, onko palvelulla sanaraja tai onko kyseessä jokin muu virhe. Tämän artikkelin lukemisen jälkeen sinulla on selkeä käsitys siitä, onko ChatGPT:llä sanaraja vai onko käyttörajaton pääsy palveluun.
Sukelletaanpa suoraan asiaan ja selvitetään se! Hyvä uutinen on, että jos sanaraja on olemassa, on myös helppo keino kiertää se.

Onko ChatGPT:ssä sanarajaa vai ei?

Monet ihmiset pohtivat, onko chatGPT:llä sana rajoitusta. Jotkut sanovat, että ChatGPT lopettaa kirjoittamisen, kun se saavuttaa 500 sanaa, mitä olemme huomanneet käyttäessämme ChatGPT:ta monien kuukausien ajan. Vaikka ChatGPT:llä ei ole kovaa sanarajaa eikä OpenAI:lla ole tietoa tästä kysymyksestä, käyttäjillä on omat veikkauksensa.

Jotkut käyttäjät raportoivat, että ChatGPT:n ilmaisversio voi muuttua vastaamattomaksi 500-1000 sanan jälkeen, ja sen katsotaan olevan kovaa rajoitusta noin 4000 tokenille. Kuitenkin käyttäjät ovat löytäneet tapoja laajentaa ChatGPT:n vastauksia näiden rajoitusten yli. Käsittelemme näitä tapoja seuraavassa osassa. Ymmärtämällä ChatGPT:n sanarajat, käyttäjät voivat maksimoida kokemuksensa tästä tehokkaasta kielimallista. Syötteiden osalta ChatGPT:n standardiversiolla ja ChatGPT Plus -versiolla on molemmilla sanarajat: ChatGPT:llä on 3000 sanan raja ja ChatGPT-4:llä on jopa 25 000 sanan raja kerrallaan.

ChatGPT sanamäärän rajoitus: vinkkejä ja niksejä

On olemassa muutamia vinkkejä ja niksejä, jotka voivat auttaa käyttäjiä käyttämään chatGPT:tä tehokkaammin ja saamaan vastauksia, jotka ovat pidempiä kuin sallittu sanaraja. Yksi parhaista tavoista ohittaa sanaraja on jakaa kysymykset pienempiin osiin ja esittää jatkokysymyksiä. Vaihtoehtoisesti voit pyytää Chat GPT:tä luomaan sinulle luettelon tai määrittää sanarajan kysymyksessäsi. Jos kohtaat tilanteen, että Chat GPT pysähtyy vastaamasta kysymykseesi, voit yksinkertaisesti käyttää “Jatka” tai “Lisää” -toimintoa sen jatkamiseksi.

Jotta Chat GPT:ää voi käyttää tehokkaasti, on tärkeää pitää muutama asia mielessä:

  • Jaa suuret syötteet pienempiin osiin, jotta mallin käsittelyteho ja muisti eivät ylikuormitu.
  • Anna mahdollisimman paljon kontekstia syöttäessäsi tekstiä malliin.
  • Kokeile erilaisia aloitteita nähdäksesi, kuinka pitkälle AI-mallia voi viedä.
  • Ymmärrä sen rajoitukset, kuten taipumuksen kamppailla tietyntyyppisen kielen kanssa tai tuottaa faktuaalisesti tarkkoja vastauksia.
  • ChatGPT:n kokeilu ja sen rajojen pushaaminen on suositeltavaa sen uusien ominaisuuksien löytämiseksi.

Noudattamalla näitä vinkkejä ja temppuja käyttäjät voivat saada kaiken irti ChatGPT-kokemuksesta, eikä sanaraja koskaan ole ongelma heille.

Onko ChatGPT Plussassa sanarajoitusta?

Ei ole selvää, onko maksetulla palvelulla sanaraja verrattuna ilmaiseen, mutta jos on, meillä on kaikki niksit joilla voit kiertää sen.

Mikä on ChatGPT:n enimmäispituus?

OpenAI ei ole määrittänyt enimmäispituutta, mutta jotkut uskovat sen olevan noin 4000 sanaa.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>