GPT 4 -kuvasyöte: Toimiiko se ChatGPT: n kanssa?

Oletko utelias tietämään uusimmista päivityksistä OpenAI Multi-Model GPT 4:ssä? Silloin saatat olla kiinnostunut oppimaan GPT-4 kuvan syötöstä, uudesta ominaisuudesta, joka mahdollistaa sekä kuvan että tekstin syötön käsittelyn.

GPT-4:n multimodaalisuus mahdollistaa erilaisten kuvien käsittelyn ja skaalautuvuuden, mukaan lukien tekstillä varustetut asiakirjat ja valokuvat, kuvitetut käsin piirretyt kaaviot sekä näytön kuvakaappaukset. Tämän ominaisuuden myötä malli voi vastaanottaa sekä teksti- että visuaalisia syötteitä ja tuottaa yhtä laadukkaan tuotoksen kuin tekstipohjaisilla syötteillä.

Tässä artikkelissa tutkimme GPT-4-kuvatulon mahdollisuuksia, sen teknologiaa ja miten se voidaan toteuttaa.

GPT 4 kuvan syöttö ja teknologia

Joten, mitä GPT-4 voi tehdä? No, voit syöttää uniikin kuvan yhdessä selkeiden ohjeiden, kysymysten tai mielipiteiden kanssa ja saada rakenteellisen vastauksen, joka käyttää molempia tietojoukkoja syötteinä. Tämä avaa laajan valikoiman mahdollisuuksia, kuten pyytää GPT-4 ymmärtämään kuvan konteksti tai analysoimaan datan, joka on esitetty kaaviossa.

Esimerkiksi voit syöttää kuvion muotojen kuvan ja kysyä GPT-4:lta, mikä muoto täydentää kuvion. GPT-4:n kyky tulkita ja ymmärtää kuvia on merkittävä läpimurto tekoälyn alalla. OpenAI:n järjestämässä kehittäjien live-lähetyksessä GPT-4 osoitti kykynsä kuvailla yksityiskohtaisesti Discord-ikkunan kuvakaappausta.

Malli kesti hieman yli minuutin prosessoidakseen syötteen ja tuotti äärimmäisen tarkkaa ja kuvailevaa vastausta. Vastaus sisälsi lähes jokaisen elementin syötekentästä, palvelimen nimestä vasemmassa yläkulmassa eri äänikanaviin ja jopa nimetti kaikki Discordin jäsenet jotka olivat paikalla sivupalkissa oikealla.

Esimerkkinä GPT-4:n kuvien syöttö- ja prosessointikyvykkyyksistä OpenAI:n GPT-4 tekninen arvostelu esitteli suositun meemin "Maailmankartta, joka koostuu kananuggeteista". GPT-4 pystyi tulkitsemaan kuvan ja tuottamaan tarkan vastauksen, joka vangitsi tekstin ja kuvan huumorin ja odottamattoman yhdistelmän.

Se tunnisti meemin vitsiksi, joka yhdisti kaksi epätodennäköistä asiaa ja selitti, että kuva oli itse asiassa kananuggeteja, jotka oli järjestetty kartan muotoon. GPT-4:n kyky käsitellä tällaisia visuaalisia ja tekstuaalisia syötteitä ja tuottaa strukturoitu lähtö, osoittaa sen valtavan potentiaalin erilaisissa sovelluksissa, aina media-analyysista sosiaalisen median seurantaan ja sen yli.

  • Voit lukea lisää OpenAI:n uusimmasta projektista täällä.

Onko GPT 4 kuvan syöttö mahdollista ChatGPT:n kanssa?

ChatGPT Plus, joka on voimassa GPT-4:llä, ei tällä hetkellä salli käyttäjien syöttää kuvia käyttöliittymän kautta. GPT-4:n koulutus ja kehitystyö jatkuu ja sen kuvankäsittelyominaisuudet odotetaan parantuvan, joten on mahdollista, että tämä ominaisuus voitaisiin lisätä tulevaisuudessa, mutta emme voi puhua OpenAI:n suunnitelmista palvelun suhteen. Tällä hetkellä tiedostamme sen, että GPT-4 kuvan syöttöominaisuutta ei ole vielä saatavilla suurelle yleisölle.

Open AI ei tällä hetkellä tarjoa GPT 4 kuvan syöttämistä palveluna, mutta se on yleinen kysymys. Kuvan syöttöön liittyvä kiinnostus on jo herättänyt suurta mielenkiintoa, joten tulevaisuudessa voi hyvinkin olla ominaisuus, joka tukee kysyntää.

Joten mikä ovat vaihtoehtomme ja miten voit syöttää kuvan ChatGPT:hen? Yksi tapa yrittää kuvan syöttämistä ChatGPT:lle on käyttäen tuloksia.

Miten käyttää GPT 4 -kuvasyötteitä

Kirjoitushetkellä GPT-4-kuvatulon käyttö ei ole yleisön saatavilla. Vaikka ChatGPT Plus perustuu GPT-4-kehykseen, sillä ei vielä ole kykyä käsitellä kuvapohjaisia pyyntöjä. OpenAI:n esittelemät monimuotoisuusominaisuudet GPT-4:ssa viittaavat kuitenkin siihen, että tätä ominaisuutta aiotaan tulevaisuudessa tarjota.

Tällä hetkellä ainoa tapa käyttää GPT 4:n kuvankäsittelyominaisuuksia on GPT-4 API, joka on saatavilla vain kehittäjille. Toivomme kuitenkin kaikkien saavan pian mahdollisuuden syöttää kuvia!

Luoko ChatGPT kuvia?

Ei, ChatGPT ei ole sellainen. Se on yksinkertainen tekstintuotantotyökalu. Kuten mainittu, ChatGPT:llä on kyky ehdottaa täydellistä käynnistyskomentoa, jonka saatat tarvita käyttäessäsi työkaluja kuten Midjourney tai DALL-E. On loogista olettaa, että tulevaisuudessa on kaikenkattava työkalu, joka mahdollistaa erilaisten syötteiden antamisen ja erilaisten tuloslähtöjen toimittamisen, mutta tähän ei ole vielä mainintaa missään.

Voiko ChatGPT tehdä taidetta?

Kuten aiemmin mainittu, jos puhumme visuaalisesta taiteesta, ChatGPT ei valitettavasti sovi siihen. ChatGPT on tällä hetkellä täysin tekstialustapohjainen chatbotti, joten et voi syöttää siihen kuvia tai odottaa ohjelmiston luovan niitä puolestasi. Voit kuitenkin käyttää ChatGPT:ä yhdessä tekoälykuviohjelmiston kanssa; käyttää ChatGPT:ä luomaan syötteitä ja syöttämään ne sitten toiseen ohjelmaan. ChatGPT on myös erinomainen työkalu auttamaan sinua kehittämään omaa taideideoitasi. Jos sinulla on vaikeuksia inspiroitua, voit pyytää ChatGPT:ltä joitakin ideoita ja jatkaa sitten ohjelman käyttöä yhden näistä ideoista kehittämiseen.

Jos puhumme taiteesta laajemmalla merkityksellä, niin jotkut ihmiset saattaisivat väittää, että kyllä, ChatGPT kykenee luomaan taidetta. Monet ihmiset ovat käyttäneet ChatGPT:ä runojen luomiseen ja myös käyttäneet ChatGPT:ä apuna musiikin kirjoittamisessa. Jos antamasi ohjeet ovat tarpeeksi tarkkoja, saatat yllättyä kuinka hyvä tämä tekoälypohjainen keskustelurobotti on runojen kirjoittamisessa.

Mitä käyttötarkoituksia GPT 4:lla on toistaiseksi?

  • ChatGPT Plus
  • Duolingo
  • Miðeind ehf
  • Khan Academy
  • Be My Eyes
  • GitHub Copilot
  • Microsoft Bing
  • Microsoft 365 Copilot

Voit lukea lisää yllä mainituista sovelluksista ja siitä, miten GPT 4:tä toteutetaan täältä.

Miten pääset käsiksi GPT 4:ään?

GPT 4 on kehittäjätyökalu, joka on saatavilla vain niille, jotka ovat tilanneet ChatGPT Plussan. Sinun on liityttävä odotuslistalle, jonka OpenAI edellyttää sinun rekisteröityvän.

Onko GPT 4 ilmaiseksi käytettävissä?

GPT 4 edellyttää kuukausittaista tilausta ChatGPT Plus -palveluun päästäkseen käsiksi, mutta tällä hetkellä ei vaadi enempää ylimääräistä.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>