Miten käyttää generaatiota tekoälyä, kuten Chatsonicia, SEO:n tehostamiseen?

Generatiivinen tekoäly muuttaa tapaamme lähestyä luovaa työtä ja tiedon käsittelyä.

Sequoia Capitalin mukaan teknologialla on mahdollisuus tehdä työntekijöistä vähintään 10 % tehokkaampia tai luoviampia. PwC ennustaa, että tekoälyn ansiosta maailmanlaajuinen BKT voisi olla jopa 14 % korkeampi vuonna 2030, mikä tarkoittaa lisäystä 15,7 biljoonan dollarin arvosta.

Johtavat luovaa tekoälyä hyödyntävät työkalut, kuten ChatGPT, Chatsonic, Bing AI ja Google Bard AI, ovat käytössä käytännössä kaikilla teollisuudenaloilla keskustelun aloittamiseksi - myynnissä, markkinoinnissa, sosiaalisessa mediassa, mainonnassa, koodauksessa, pelisuunnittelussa, arkkitehtuurissa, tuotesuunnittelussa, graafisessa suunnittelussa ja jopa juridiikassa.

Kaiken häiriön keskellä ChatGPT ja sen vaihtoehdot kuten Chatsonic, yksi tietty markkinointikäyttötapaus on nopeasti otettu käyttöön AI-keskustelubottien käyttö SEO-ponnistelujen tehostamiseen.

Jotta voit oppia enemmän tekoäly-chatbotien sovelluksista SEO:ta ja sisältömarkkinointia varten, järjestimme webinaarin kansainvälisen SEO-konsultin Aleyda Solisin kanssa siitä, kuinka hyödyntää AI-chatboteja paremman SEO:n ja sisältöstrategian luomiseksi...

Olemme koonneet oppaan, jossa kerrotaan kuinka käyttää generatiivista tekoälyä käyttäviä keskustelubotteja, kuten ChatGPT ja Chatsonic, tehokkaasti SEO-strategiassa. Tässä on pikkupala...

Aloita ymmärtämällä johtavien tekoäly-palveluchättien väliset erot.

ChatGPT vs Bing AI vs Google Bard vs ChatSonic

ChatGPT, Bing AI, Google Bard ja Chatsonic käyttävät luonnollisen kielen käsittelyn (NLP) ja koneoppimisen (ML) tekniikoita vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa.

Merkittävimmät erot näiden generatiivisten tekoälytyökalujen välillä ovat:

 

ChatGPT

Chatsonic

Bingin tekoäly

Google Bard

Kielimallit

Käyttää GPT-3.5 -kielimallia.

Perustuu uusimpaan GPT-4 -malliin ja käyttää luonnollisen kielen käsittelyn (NLP) ja koneoppimisen (ML) teknologioita.

BingAI väittää olevansa paljon tehokkaampi verrattuna ChatGPT:hen seuraavan sukupolven Open AI -suureen kielimalliin ja tiettyihin räätälöinteihin hakua varten.

Luotu käyttäen Googlen kehittämää LaMDA-tekniikkaa (Kieli-malli dialogisovelluksille).

Koulutusdata

ChatGPT:llä on alttiina laaja kokoelma tekstiaineistoja, noin 570 gigatavua dataa, joka on peräisin eri lähteistä, kuten olemassa olevien verkkosivujen, kirjojen, kirjallisuuden ja muiden lähteiden joukosta.

ChatSonic käyttää edistyksellisiä AI-teknologioita. Se on myös integroitu Google-hakuun tarjotakseen tietoja jo vuodelta 2023.

Bingin AI pystyy löytämään uusimmat ja ajantasaiset tiedot ja on koulutettu uusimmalla saatavilla olevalla GPT-4-mallilla.

Bard on koulutettu massiivisella aineistolla. Lähteinä käytetään Common Crawl, Wikipedia, The World Factbook, lisäksi keskusteluja ja dialogeja webistä.

Käyttötapaukset

  • Sisällöntuotanto
  • Käännös
  • Keskusteleva AI
  • Koodin luonti, täydentäminen, uudelleenmuotoilu ja dokumentointi
  • Tutkimusapu
  • Tuotekuvaukset
  • Sähköpostimallit, usein kysytyt kysymykset ja metakuvaukset
  • Asiakastuen Chatbot
  • Asiantuntijayhteenveto ansioluettelostasi
  • Tekstin uudelleenkirjoitus äänensävyä muuttavalla tekniikalla
  • Blogikirjoitusten hahmotelmien, mainoksen, johdannon, yhteenvedon ja metakuvauksien luominen
  • Sopivimpien tilastojen etsiminen
  • Sisällön yhteenvetojen luonti
  • Tarjoaa oikolukuapua
  • Avainsanojen löytäminen ja hakutarkoituksen ymmärtäminen
  • Sähköpostimallien kirjoittaminen
  • Sosiaalisen median julkaisujen luominen
  • Käytettävä asiakaskysymysten vastaamisessa
  • Tekstin luominen mistä tahansa aiheesta
  • Tuotetieto kaaviossa
  • Auttaa koodin kanssa
  • Kirjoittaa tarinoita ja runoja
  • Saada vastauksia erilaisiin kysymyksiin
  • Tietojen löytäminen tietyistä aiheista (toimii samalla tavalla kuin Google-haku)
  • Tehtävien automatisointi Google AI:n avulla
  • Henkilökohtainen AI-avustaja

Kehittäjä

OpenAI:n kehittämä

WriteSonicin kehittämä

Microsoftin kehittämä

Googlen kehittämä

Hinnoittelu

GPT-4:n hinta on 20 dollaria kuukaudessa.

ChatSonic on ilmainen enintään 10 000 sanalle.

Bing AI on ilmainen käytettäväksi.

Google Bard on ilmainen käytettäväksi.

Aleyda antoi näytön kuvan, jossa vertaillaan Bing Chatin ja Google Bardin keskustelujen tuloksia.

Tarkasteltaessa erilaisten keskustelevien chatbotien nykyisiä toimintoja, ChatGPT ja Chatsonic nousevat selkeinä voittajina keskustelujen laadun suhteen.

Solis sanoo, "Kaikki nämä bottit voivat joskus tehdä tosiasia virheitä, mutta Bard oli vähiten luotettava kolmesta. Bing on johdonmukaisempi ja ytimekkäämpi."

👉Epävarma siitä, tarvitsetko Bing AI:ta? Tutustu näihin Bing AI -vaihtoehtoihin, jotka muuttavat varmasti AI-keskustelukokemuksesi!

Pääpiirteissään, AI-chatbotit poistavat ihmisen väliintulon sisällön tuotannon aikana, mahdollistaen brändeille korkealaatuisen sisällön tuottamisen suuremmassa mittakaavassa minimivaivalla.

Nyt tämä tuo esiin kriittisen kysymyksen: Mikä on Googlen kanta tekoälyn tuottamaan sisältöön? Voiko AI-sisältöä käyttää polttoaineena SEO-strategiassa?

Googlen linjaus tekoälyllä luodusta sisällöstä

Google on julkaissut äskettäin lausunnon selvittäen kantaansa tekoälyllä luotuun sisältöön. Hakukonejätti tunnustaa, että kaikki tekoälyllä luotu sisältö ei ole roskapostia. Esimerkiksi tekoälyä käytetään sääennusteiden, webinaaritranskriptien ja urheilutulosten luomiseen.

Sisältö, joka on "alkuperäistä, korkealaatuista ja ihmisiin suuntautunutta", löytää menestystä Google-haussa - olipa se sitten AI-generoitu tai ei.

Googlen hakulaadun arvioijien ohjeet, joissa puhutaan E-A-T:sta, ovat nyt saaneet E-kirjaimen "kokemuksesta". Siinä sanotaan: "Harkitse, kuinka paljon sisällön luojalla on tarvittavaa ensikäden tai elämänkokemusta aiheesta. Monen tyyppiset sivut ovat luotettavia ja täyttävät tarkoituksensa hyvin, kun niitä luodaan henkilöiden toimesta, joilla on runsaasti henkilökohtaista kokemusta."

Esimerkiksi, kumpaan luottaisit enemmän: tuotearvosteluun henkilöltä, joka on käyttänyt tuotetta itse, vai arviointiin "arvostelijalta", joka ei ole käyttänyt sitä?

Näin ollen sisällön on oltava ensikäden kokemuksesta aiheesta

Tietenkin meidän on löydettävä tasapaino tekoälyllä tuotetun sisällön ja oman äänemme kehittämisen välillä. Meidän on hyödynnettävä kokemustamme tarjotaksemme ainutlaatuisia oivalluksia, jotka erottavat brändimme muista.

Tämän webinaarin seuraavassa osiossa Solis käsittelee, miten tarkkaa tulostetta saadaan tekoälypohjaisilta chatboteilta.

Kuinka saada laadukasta tulostetta tekoäly-puheohjelmista?

Kehitysten myötä automaatio- ja luonnollisen kielentunnistuksen (NLP) alalla, AI-keskusteluagentit ovat paljon kyvykkäämpiä täyttämään käyttäjien odotuksia ja toivotun laadun mitä tulee tulosteeseen.

Tämä voidaan tehdä useilla tavoilla. Solis kuvaa alla olevassa osassa vaiheet korkealaatuisten lähtöaineistojen hankkimiseksi generatiivisista tekoälytyökaluista:

Selkeät ja ytimekkäät ohjeet syötteinä - 5W+1H

Käyttämällä "5W ja H" -kehystä voimme luoda AI-muistutuksia, jotka tuottavat tuloksia ilman useita toistoja.

  • Mikä on odotettu tehtävä? Määritä tehtävän päätoiminto.
  • Missä se tullaan käyttämään? Määritä, missä (digitaalisessa) sijainnissa tehtävää käytetään.
  • Miten tehtävän ominaisuudet näyttävät? Määritä tehtävän rakenne, pituus, kieli, sävy, formaatti, rajoitukset jne.
  • Kuka on kohdeyleisö?
  • Milloin se tullaan käyttämään? Määritä tehtävän ajankohta.
  • Miksi haluat käyttää sitä? Määritä tehtävän tavoiteltu päämäärä.

Esimerkiksi Solis syötti tämän käskyn Chatsoniciin:

"Luo 5 otsikkotunnistetta, jotka esitetään valkoisten farkkujen kategoriasivulla."

  • Otettavat huomioon olevat ominaisuudet ovat seuraavat: kuvailevat, englanniksi, asiaankuuluvat, kiehtovat ja noudattavat SEO:n parhaita käytäntöjä, jokaisen pituuden ollessa enintään 50 merkkiä.
  • Kohdeyleisö ovat potentiaaliset farkkujen ostajat.
  • Tavoitteena käyttää niitä jatkuvasti yleisön angažoimiseksi ja paremman sijoituksen saavuttamiseksi hakutuloksissa.

Tulokset olivat...

Asiantuntijan tulostuksen validointi ja muokkaus

Vaikka ChatGPT:ää SEO: n apuna aletaan hyväksyä, on tärkeää muistaa, ettei suoraa tekoälyn tuottamaa sisältöä pidä julkaista ilman ihmisen valvontaa.

Tavallisimpia tämänkaltaisen sisällön sudenkuoppia ovat faktojen virheellisyys, hyödyttömyys tai puuteellisuus, mikä voi johtaa luottamuksen pettämiseen, negatiivisiin asiakaskokemuksiin ja vähentyneeseen sitoutumiseen.

Validoimalla tekoälykäyttöisten keskusteluohjelmien antamaa tulostetta sekä pyytämällä alan asiantuntijan apua tarkkuuden varmistamisessa, voimme parantaa niiden laatua ja tehokkuutta.

Solis suosittelee myös, että seuraamme Aleksandr Tiulkanovin ChatGPT-kaaviota tarkistaaksemme tekoälyn tuottaman sisällön ennen sen julkaisemista.

Lisäksi ymmärrä mitä tekoälychatbotit pystyvät tekemään. Data science-, ML- ja SEO-asiantuntija Britney Muller tiivistää tämän täydellisesti twiitissään.

Oikeilla ohjeilla keskusteleva tekoäly-chatbot voi oppia kirjoittamaan faktapohjaista ja trendaavaa sisältöä nopeasti. Katsotaan, kuinka voit tehdä tämän ChatGOT-vaihtoehto ChatSonicin avulla.

Chatsonic hakukoneoptimointia varten

Chatsonic on tehokas keskusteleva tekoäly-chatbot, jota käyttää GPT-4 ja joka on integroitu Google-hakuun, mikä ylittää OpenAI:n ChatGPT:n keskeisen rajoituksen eli sen koulutusdatan katkaisun syyskuussa 2021.

ChatSonic on huippuluokan AI-keskusteluohjelmien ekosysteemi. Se antaa nopeasti sanat, joita tarvitset ideoidesi ilmaisemiseksi, generoi helposti Facebook-mainoskopiota tai digitaalisia markkinointistrategioita, luo realistisia tekoälygrafiikoita ja jopa synnyttää ihmiskeskusteluja asiakastukitoimintoihin.

ChatSonicin keskeiset ominaisuudet ovat:

  • Alkuperäisen, plagiointivapaan sisällön tuottaminen, joka säästää aikaa ja vaivaa.
  • Tarkan ja ajan tasalla olevan sisällön luominen, mukaan lukien reaaliaikainen faktatieto.
  • Integrointi kahden eri tekoälykuvageneraattorin - Stable Diffusion ja DALL-E - kanssa realististen, upeiden ja ainutlaatuisten kuvien tuottamiseksi, jotka ovat relevantteja sisältöösi.
  • Relevantin, henkilökohtaistetun sisältökokemuksen luominen yli 15 avatarin avulla, jotka vaihtelevat matkaohjaajista stand up -koomikoihin ja runoilijoista astrologeihin.
  • Äänen tunnistus NLP:n avulla, joka säästää sinun vaivan kirjoittaa suuria lauseita. ChatSonic vastaa myös kuin Siri tai Google Assistant.
  • Twitter-botti, joka toimittaa nopeita ja ajan tasalla olevia vastauksia Twitter-kysymyksiisi. Kirjoita kysymyksesi ja merkitse @ChatSonicAI, ja botti tekee taikansa!
  • Sisällön generointi mistä tahansa internetistä ChatSonic Chrome-lisäosan avulla. Avaa ChatSonic Chrome-lisäosa painamalla CMD (ikonin) + M.
  • ChatSonic API:n integroiminen ja linkittäminen verkkosivustoosi tai mobiilisovellukseesi hyödyntääksesi generatiivisen tekoälyn etuja.

Chatsonicsin käyttötapaukset SEO:lle

Tässä on joitakin jännittäviä tapoja, joilla Chatsonicin tekoälyä hyödyntävä chatbotti auttaa rakentamaan tehokasta SEO-strategiaa:

1. Luo kohdistetulle avainsanalle liittyviä aiheita

ChatSonic-komennot: Anna lista 10 parhaasta ranking-bitistä hakusanalla . Mainitse URL-osoitteet.

2. Luo ideoita blogikirjoituksille

ChatSonic-prompti: Ehdota blogiaiheitä “Sisältömarkkinointikyselyjen luomiseen”, jotka rankingoituvat Googlessa.

3. Tuota yksityiskohtaisia ​​suunnitelmia blogiposteille

ChatSonic-komento: Kirjoita yksityiskohtainen blogien sisältömarkkinointia koskeva tarkka suunnitelma aiheesta "Miksi ja miten luoda sisältömarkkinointikyselyjä" H2-, H3-alajohtajilla ja pisteytyksellä.

Miksi sisältömarkkinointikyselyitä tulisi käyttää?

  • Sisältömarkkinointikyselyt tarjoavat arvokasta tietoa tavoiteyleisöstä
  • Kyselyt auttavat parantamaan sisältöstrategian tuloksia
  • Kyselyn tulokset voivat auttaa tunnistamaan uusia mahdollisuuksia tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen

Miten sisältömarkkinointikyselyitä tulisi suunnitella?

Vaihe 1: Tavoitteiden asettaminen

  • Ennen kyselyn suunnittelua on tärkeää määrittää tavoitteet ja tavoiteltavat tulokset
  • Tavoitteiden määrittely auttaa määrittämään kysymykset ja vastausvaihtoehdot kyselyyn

Vaihe 2: Kysymyksenasettelu

  • Kysymysten asettamisessa on tärkeää käyttää selkeää ja ymmärrettävää kieltä
  • Kysymysasetteluun tulee kiinnittää huomiota, jotta vastaajia ei johdeta vastaamaan haluttuun suuntaan
  • Kysymysiin tulee sisällyttää tarpeeksi vaihtoehtoja vastausten monipuolisuuden takaamiseksi

Vaihe 3: Kyselyn toteutus ja jakelu

  • Kysely voidaan toteuttaa erilaisilla alustoilla ja jakaa kohderyhmälle esimerkiksi sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta
  • On tärkeää muistaa kyselyn lisäksi kommunikoida myös sen tarkoituksesta ja merkityksestä vastaajille

Vaihe 4: Tulosten analysointi ja hyödyntäminen

  • Vastausten analysointi auttaa tulkitsemaan vastaajien mielipiteitä ja tarjoaa uusia näkökulmia sisältöstrategian kehittämiseen
  • Tuloksia tulisi käyttää hyväksi tulevien sisältöstrategioiden suunnittelussa

4. Luo blogikirjoituksen johdanto tarkoilla ja ajantasaisilla tiedoilla

ChatSonic-ilmoitus: Kirjoita johdanto blogiin, jossa on tilastoja, faktoja, trendejä ja tietoa aiheesta 'Generatiivinen tekoäly'

5. Tuota avainsanat-optimoidut meta-kuvaukset

ChatSonic-Ohje: Kirjoita meta-kuvauksen aiheesta ””

6. Luo käyttäjäystävällisiä URL-osoitteita

ChatSonic Prompt: Kirjoita käyttäjäystävälliset URL-osoitteet seuraaville avainsanoille ChatSonic-verkkotunnukseen -

7. Generoi aiheita videoiden luomiseksi

ChatSonic-vihje: Generoi viisi videon aiheideaa tällä kyselyllä 'Kuinka käyttää ChatGPT: tä sähköpostiin' ja mainitse mitä kussakin videossa käsitellään.

8. Generoi tunnisteita YouTube-videoiden optimointia varten

ChatSonic-ohje: Luo hashtagit näiden 5 videoteeman optimoimiseksi YouTubessa.

9. Luodaan sisältöohje, joka jaetaan kirjoittajien kanssa

ChatSonic-ohje: Laadi sisältöohje pitkäksi sisällöksi (3 000 sanaa) blogiin, joka käsittelee kysymystä 'Mikä on ChatGPT4?' ja optimoi sen orgaanista hakua varten. Sisältöohjeen tulisi sisältää vain ainutlaatuista sisältöä, jossa on asiantuntijaneuvoja ja arvosteluja tuotteesta, ja jotka ovat kuvattuja semanttisesti relevantteilla avainsanoilla.

10. Otsikkoiden luonti

ChatSonic Prompt: Ehdota viisi otsikkotunnistetta oppaalle, joka käsittelee aiheita “GPT-4 vs. GPT-3” ilman, että kopioit muita korkeasti sijoitettuja otsikkotunnisteita tästä hakuteemasta.

11. Tuote- kuvauksien luominen

Kannustin: Toimita minulle 500 sanan tuotekuvaus, joka perustuu huippusijoitettuihin sivuihin "Sony WH1000-XM5" -tuotteesta.

12. Luettelon laatiminen usein kysytyistä kysymyksistä verkkosivuille

Kysymys: FAQ: n laatiminen sisältömarkkinointiin liittyville “ChatGPT-palveluille” tarkoitetulle laskeutumissivustolle.

Päätelmät

Jos olet sisältömarkkinoija, kirjoittaja, SEO-asiantuntija tai digitaalinen markkinointikonsultti, kuvittele, kuinka ChatSonicin GPT-4 powered -tekoälychatbotti voisi auttaa sinua luomaan useita sisältömuotoja tukemaan SEO-strategiaasi.

GPT API-työkalu toimii virtuaalisena henkilökohtaisena avustajanasi, toimittajanasi, sisältömarkkinoijanasi, sosiaalisen median hallintatyökalunasi tai asiakaspalveluntarjoajanasi.

Tämä on Chatsonic - generatiivinen tekoälykeskustelubotti, jonka on kehitetty ylittämään ChatGPT:n rajoitukset. Se ymmärtää myös äänikomennot ja vastaa samalla tavalla kuin Siri. Ei enää tylsiä kirjoituksia. Puhu, ja löydät haluamasi (laadukkaat ja tarkat) vastaukset.

Päätetään tämä pieni klippi webinaarista, jossa Aleyda vastaa yleisön kysymyksiin...

Jos Aleyda Solisin webinaari sai sinut innostumaan, suosittelemme kokeilemaan näitä Chatsonicin ehdotuksia, jotka auttavat parantamaan hakukonenäkyvyyttäsi ja sisältöstrategiaasi.

👉Löydät lisää vastaavia tehtäviä tarkistamalla nämä 37 ChatGPT:n työtehtävää hakukoneoptimointiin nyt!

Chatsonicin tosiasiallinen ja alkuperäinen sisältö auttaa sinua erottautumaan kilpailusta. Sano hei tulevaisuudelle, joka perustuu AI-chatboteihin, jotka on rakennettu ylittämään ChatGPT:n rajoitukset.

Vahvista hakukoneoptimointistrategiaasi ja nosta sisältöpelisi tasolle nyt!

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>