Top 30 ChatGPT -vaihtoehtoa, jotka räjäyttävät mielesi vuonna 2023 (ilmaisia ​​ja maksullisia)

AI-Wars-ChatGPT-Alternatives (1).png

ChatGPT on vaikuttava, joka tuottaa upeita tuloksia koodaamisessa, tarinoiden kirjoittamisessa sekä kiehtovien runojen, laulujen, artikkeleiden ja muiden luomisessa. Etsitkö ChatGPT:n vaihtoehtoja, joissa on lisäominaisuuksia? Olet onnekas!

Väsyttävätkö vanhentuneet ChatGPT-vastaukset, käyttökatkokset tai haluatko enemmän toimintoja? Annetaan sinun kokea parempi keskusteleva tekoäly -kokemus.

Monia ChatGPT:n kaltaisia työkaluja on tullut esiin teknologian kehittyessä, mikä tekee päätöksenteosta hankalaa. Mutta älä huoli; olemme tutkineet parhaat vaihtoehdot eri käyttötarkoituksiin, kuten tekstin luomiseen, hakemiseen, koodaamiseen ja visuaaliseen suunnitteluun. Arviointimme kattavat hyödyt, ominaisuudet, rajoitukset ja vertailut.

Kiinnitä turvavyösi villiä matkaa varten - tutustutaan näitä ChatGPT-vaihtoehtoja eri kategorioittain, jotka ovat valmiita räjäyttämään mielenne vuonna 2023!

Miksi valita ChatGPT:n vaihtoehto?

Vaikka ChatGPT onkin ollut paljon keskustelunaiheena ja erinomainen työkalu, sillä on myös omat rajoituksensa:

 1. ChatGPT ei voi tuottaa reaaliaikaista tietoa, koska sen koulutusaineisto on peräisin vuodelta 2021 tai sitä aikaisemmalta ajalta.
 2. Se ei pysty tuottamaan visuaaleja tai tekoälytaidetta.
 3. Lisäksi se ei voi vastaanottaa äänikomentoja tai tuottaa äänivastauksia.
 4. Raskaan liikenteen vuoksi suurimman osan ajasta, kun yrität käyttää ChatGPT:ta, se voi näyttää virhesanoman, jossa sanotaan, että ChatGPT on täynnä tai pois käytöstä.
 5. Monia lisäosia, kuten Gmailin, Twitterin, Instagramin integrointia jne., ei ole käytettävissä käytettäessä ChatGPT:ta.
 6. ChatGPT Plussan käytöstä veloitetaan 20 dollaria kuukaudessa, mihin kaikilla ei ole varaa. Tutustu ChatGPT Plussan ominaisuuksiin.

Joten ChatGPT-vaihtoehdot tulevat kuvioon.

Valmis sukeltamaan syvälle?

Tai siirry käyttämään nyt parasta ChatGPT-vaihtoehtoa!

30 parasta ChatGPT:n vaihtoehtoa, jotka räjäyttävät mielesi  

Riippuen vaatimuksistasi, olemme käsitelleet tässä blogissa seuraavat 30 ChatGPT-vaihtoehtoa:

 1. Chatsonic
 2. OpenAI-hiekkalaatikko
 3. Jasper Chat
 4. Bard AI
 5. LaMDA (Language Model for Dialog Applications)
 6. Socratic
 7. Bing AI
 8. DialoGPT
 9. Megatron-Turing Natural Language Generation
 10.  Chatsonic Opera-solmussa
 11.  NeevaAI
 12.  Tabnine
 13.  Amazon Codewhisperer
 14.  Elsa Speaks
 15.  Bloom
 16.  DeepL Write
 17.  YouChat
 18.  Perplexity
 19.  Elicit
 20.  Chinchilla
 21.  Replika
 22.  Character AI
 23.  Poe Quorassa
 24.  Chatsonic Slack-bot
 25.  CoGram
 26.  Otter
 27.  Botsonic
 28.  LLaMA Meta:lla
 29.  Elon Muskin ChatGPT-vaihtoehto DeepMind:ltä

Tarkastellaan nyt yksityiskohtaisesti kunkin yllämainitun maksullisen ja ilmaisen ChatGPT-vaihtoehdon ominaisuuksia...

ChatGPT Vaihtoehtoja Kirjoittamiseen

Valita täydellinen ChatGPT-vaihtoehto sisällön luomiseen tarpeisiisi on kuin yrittäisi valita täydellistä uimapukua: se on kaikki henkilökohtaisen mieltymyksen asia.

Jokainen alusta on ainutlaatuinen, omilla vahvuuksillaan ja heikkouksillaan. Auttaaksemme sinua tekemään parhaan päätöksen, tässä on muutamia vaihtoehtoja ChatGPT:lle, joita voit harkita kirjoittamiseen:

Chatsonic

Chatsonic by Writesonic on lopullinen ratkaisu kaikkiin keskusteluälyjen tarpeisiin.  Chatsonic, joka on käyttövoimansa GPT-4:stä, on suunniteltu korjaamaan ChatGPT: n rajoitukset tarjoamalla reaaliaikaisia tietoja, kuvia, puhehakuja ja runsaasti sisällöntuotannon kykyjä. Chatsonicin käyttöönoton jälkeen se sijoittuu Google:ssa maailmanlaajuisesti "Parhaaksi vaihtoehdoksi ChatGPT:lle".

Chatsonic, paras tekoäly kuten ChatGPT. Ominaisuuksiltaan kuin viisas, terapeutin keskustelutaidot, stand-up koomikon terävyys, tieteilijän ongelmanratkaisukyvyt ja kirjailijan luovuus. Ja mikä parasta, se ei koskaan väsy tai unohda keskustelua tai luo kiusallista hiljaisuutta.

Chatsonicin mahdollisuudet ovat loputtomat.

Tutustutaan Chatsonicin tärkeimpiin ominaisuuksiin

 1. Kirjoita faktapohjaista sisältöä, mukaan lukien ajankohtaisia aiheita. Chatsonic on integroitu Google Knowledge Graphin kanssa tarjotakseen erittäin relevanttia ja trendikästä sisältöä millä tahansa annetulla aiheella.
 2. Käytä persona-tilaa muokataksesi omaa AI-keskustelukokemustasi. Voit keskustella 13+ erilaisen persoonan kanssa, kuten kääntäjän, haastattelijan, matkaoppaan, motivaatiovalmentajan, koomikon jne. kanssa.
 3. Muunna teksti kauniiksi ja ainutlaatuiseksi AI-taiteeksi käyttäen kahta eri mallia, eli Stabiili diffuusio ja DALL-E, Chatsonic-ohjauspaneelissa.
 4. Tämä verkkosivusto, kuten ChatGPT - Chatsonic, voi lukea vastaukset takaisin, kuten Sire tai Google Assistant, paitsi että se ymmärtää myös puhekomennon.
 5. ChatGPT-tyyppinen muisti, joka muistaa keskustelut, äänensävyn ja kielen. Jokainen keskustelusi tallennetaan mahdollista tulevaa avustamista varten.
 6. GPT-4:llä varustettu API, jossa on ChatGPT-ominaisuuksia ja paljon muuta. Chatsonic API -pääsy mahdollistaa Chatsonicin nopean ja yksinkertaisen linkittämisen olemassa olevaan ohjelmistoon tarjoten tasaisen käyttökokemuksen.
  (Opiskele, kuinka ansaita rahaa Chatsonic API:n avulla helposti)
 7. Chatsonic Chrome -laajennus mahdollistaa generatiivisten AI-kykyjen käytön missä tahansa ja kaikkialla verkossa. Sähköpostien tiivistämisestä vastaamisesta LinkedIn- ja Twitter-viesteihin ja sosiaalisen viestin luomisesta verkkoblogista kokonaisen asiakirjan tiivistämiseen asti, ChatGPT-tyyppinen Chrome-laajennus toimii henkilökohtaisena assistenttinasi liikkeellä ollessasi.
  (Katso parhaat Chatsonic chrome -laajennuksen käyttötarkoitukset)
 8. Käytä Chatsonicia mukavasti sohvalla tai matkalla. Chatsonic-sovellus Androidille on kuin ChatGPT - helppokäyttöinen ja tukee kaikkia Chatsonicin ominaisuuksia. Päivinä, jolloin et aijo avata tietokonettasi, mutta sinun on saatava paljon töitä tehtyä, Chatsonic-sovellus on pelastus.
 9. Aivan kuten AIPRM:llä on prompt-kirjasto ChatGPT-prompteja, Chatsonicin prompt-markkinapaikka tarjoaa vaikuttavia ChatGPT-prompteja ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse ladata laajennusta tai maksaa ylimääräistä käyttääksesi tätä.
 10.  Brändien ja yritysten, jotka etsivät tapoja parantaa asiakaskokemusta, Chatsonic on esitellyt Botsonicin. Botsonic on no-koodinen AI-keskustelurobotti-rakentaja, joka auttaa brändejä ja yrityksiä kouluttamaan ChatGPT:tä omassa data- ja tietopohjassaan, jotta tarjotaan #1 personoitua asiakaskokemusta ChatGPT -ominaisuuksilla.

Kokeile tätä ChatGPT-vaihtoehtoa ilmaiseksi

Voit käyttää Chatsonicia rajattomasti eri tapauksissa. Tutustu lisää ChatGPT:n käyttöön?

Lisäksi tarkista yli 215+ ChatGPT-analyysia eri tilanteisiin ja käyttötapauksiin. Voit yksinkertaisesti kopioida ja liittää sen ChatGPT:lle tai Chatsonicille, jotta saat upeita vastauksia.

Chatsonic hinnoittelu

Chatsonic on saatavilla Writesonicissa ilmaisella kokeilujaksolla ja maksullisilla pitkän muodon suunnitelmilla. Voit saada 10 000 ilmaista premium-sanasta tilin avaamisen yhteydessä testausta varten. Voit helposti käyttää olemassa olevaa sana-saldoasi, jos haluat generoida enemmän Chatsonicin avulla.

Lisäksi, jos haluat valita premium-suunnitelman, ne alkavat 19 $/kuukausi -hinnalla, joka antaa sinulle 100 000 premium-sanaa kuukaudessa.

Eikö tämä tee Chatsonicista yhtä parhaista ChatGPT-vaihtoehdoista siellä?

Lisätietoja löytyy Writesonicin hinnoittelusuunnitelmista!

Kuule käyttäjien kokemuksia

Chatsonic hallitsee jo monen sydämet. Katsotaanpa, mitä käyttäjillä on sanottavaa.

ChatSsonic mainitaan myös suosituilla alustoilla, kuten Make Use Of, Analytics India Mag, India Today, Indian Express ja Exchange4media.

ChatGPT vs Chatsonic: Onko Chatsonic todella hyvä ChatGPT-vaihtoehto?

Sekä Chatsonic että ChatGPT ovat tekoälytyökaluja, jotka ovat valloittamassa internetin.
Mutta jos mietit yhä, miten Chatsonic eroaa ChatGPT:stä, annamme sinulle nopeasti joitain keskeisiä näkökohtia:

1. Googlen tietämyskartta - Chatsonicilla on Googlen tuki, joten se voi
generoida ajankohtaista ja relevanttia tietoa. ChatGPT:llä ei kuitenkaan ole sitä.

2. Integraatio vakaudenlevityksen ja DALL-E:n kanssa - Vaikka ChatGPT:llä ei olekaan mitään tekoälytaiteen luontomahdollisuuksia (paitsi vain käynnistykset), Chatsonic voi luoda Al-kuvia itse chatissa käyttäen tekoälytaiteen luontomalleja kuten vakaudenlevitystä ja DALL-E:ta.

3. Henkilövalinta - Vaikka sinun täytyy antaa ohje ChatGPT:lle sen käyttäytymiseksi tietyssä persoonassa, Chatsonicilla on jo valmiina henkilöitä kuin runoilija, kääntäjä, kuntovalmentaja jne. Valitse vain yksi ja aloita keskustelu.

Rekisteröidy Chatsonic-palveluun ilmaiseksi!

OpenAI-leikkikenttä

Tämä ChatGPT-vaihtoehto on kuin ChatGPT:n demoversio. OpenAI tarjoaa GPT3:sta ja sen muista malleista, joten käyttäjät voivat helposti kokeilla erilaisia käyttötapauksia.

OpenAI Playground ei ole tarkoitettu jokapäiväiselle käyttäjälle, mutta se on loistava tapa niille, jotka ovat suljettuja ChatGPT:stä saada maistia sen kehittyneistä toiminnoista. Verkossa se toimii kuten ChatGPT ja antaa käyttäjien kokeilla erilaisia kielimalleja.

Leikkipaikka on tekninen käyttää, sillä siinä on toimintoja kuten lämpötilan asettaminen, taajuussanktioiden määrittäminen, merkkien määrän asettaminen, lopetussarjojen määrän määrittäminen jne.

open-ai-playg (2).png

Tutustutaan Open AI Playgroundin keskeisiin ominaisuuksiin:

 1. Erinomainen tarkkuus ja nopeus.
 2. Eri tyyppisiä kielimalleja valittavissa.
 3. Joustava, jotta voit kokeilla vaivattomasti.
screenshot (1).png

OpenAI Playgroundin hinnoittelu

OpenAI on aluksi ilmaista käyttää (kirjautumisen jälkeen), mutta jos käyttösi on suurta, sinun on valittava maksullinen tilaus.

OpenAI on koulutettu miljoonilla tiedoilla ja se on erittäin hyvä. Voit toki testata sitä ja nähdä miten se toimii, mutta lopulta tarvitset ratkaisun, joka antaa sinulle tarkat vastaukset kysymyksiisi ilman turhia selittelyjä tai promptteja. Ja siinä Chatsonic ja Writesonic voivat auttaa!

Jasper Chat

Jasper on AI-kirjoitusohjelmisto, joka on kohtalainen vaihtoehto ChatGPT: lle (ei kirjaimellisesti). Entisenä Jarvisina se on yksi markkinoiden käytetyimmistä AI-kirjoitusohjelmistoista Writesonicin ohella ja se sopii erityisesti yrityksille, jotka tarvitsevat suuren laadun sisällön lyhyessä ajassa.

Jasper Chat, jonka on lanseerannut Jasper, on uusi chat-liittymä, joka auttaa luomaan sisältöä tehokkaasti. Viimeisimmän teknologian avulla se auttaa tuottamaan keskimääräisiä tuloksia.

screenshot4.png

Tutustutaan Jasper Chatin tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 1. Kyky vastata kysymyksiin kesään 2021 asti. Jasper on koulutettu suurella määrällä sisältöä vuodesta 2021 ja aiemmin. Näin ollen se on kykenevä tarjoamaan tietoa asioista ennen sitä.
 2. ChatGPT-tyyppinen käyttöliittymä. Yksinkertainen käyttöliittymä tarjoaa käyttäjille helpon pääsyn keskusteluun tekoälyn kanssa.
 3. Mahdollistaa jatkuvat keskustelut. Jasper Chat voi muistaa keskustelusi ja antaa keskusteluillesi paremman yhteyden.
Jasper-Chat (1).png

Jasper Chat Hinnoittelu

Kuitenkin, toisin kuin Chatsonic, Jasper Chat ei voi tarjota sinulle faktapohjaista, ajantasaista sisältöä, persoonallisuuden valintaa, äänikomentoja, tuottaa digitaalista taidetta tai tarjota API-pääsyä. Katso yksityiskohtainen vertailu Writesonicin ja Jarviksen välillä, jotta saat käsityksen siitä, kumpi vastaa paremmin vaatimuksiasi.

ChatGPT vaihtoehdot Googlella

Viime vuosina Google on aloittanut erilaisia keskustelevia tekoälyprojekteja, joista suurin osa on ollut testaus- tai tutkimusvaiheessa. Googlen uusin tekoäly, joka on samankaltainen kuin ChatGPT, on heidän uusin kehityksensä.

Tässä on luettelo tärkeimmistä:

Bard AI

Googlen uusin, vallankumouksellinen, tekoälyohjattu chatbot, kuten ChatGPT, Bard AI, on kehitetty heidän olemassa olevalla LaMDA AI -alustalla; se on kokeellinen keskusteleva AI-palvelu, joka lupaa vaikuttaa suuresti tekoälymaailmaan.

LaMDA mullistaa Bardin luonnollisen kielen käsittelykyvyn mahdollistamalla käyttäjän syötteen ymmärtämisen ja vastaamisen suuremmalla tarkkuudella, poistamalla datan rajoitteen tiettyyn vuoteen.

Tutustutaan Bard AI:n tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 1. Google väittää, että Bard voi generoida tekstiä ja vastata kysymyksiin.
 2. Se ei ole rajoitettu tiettyyn vuoteen tietämyksen suhteen.
 3. Tämä uusi keskusteleva AI-chatbot-projekti Googlen toimesta tunnetaan myös tekstin yhteenvedosta.

Bard AI:n hinnoittelu

Koska tämä on kokeellinen projekti, Google ei ole vielä ilmoittanut hinnoittelusta. Tällä hetkellä, 6. helmikuuta 2023, se on saatavilla rajoitetuksi testaukseksi ja laajempi käyttö on suunniteltu myöhemmäksi tänä vuonna.

kuva-108 (1).png

ChatGPT vs. Google Bard

Haluatko hyödyntää tekoälypohjaista chatbotia? Kannattaa tutustua huolellisesti sekä ChatGPT:hen että Bardiin. Vaikka ne voivat tarjota samankaltaisia ominaisuuksia, Bard erottuu kilpailijoistaan yhteydellään teknologiajätti Googleen.

Googlella on syvät taskut ja laajat resurssit, jotka ovat Bardin käytössä. Tämä antaa mahdollisuuden käyttää huippuluokan kielimalleja ja teknologioita, mikä johtaa erittäin tarkkoihin vastauksiin ja tietoihin. Olitpa sitten etsimässä luotettavaa asiakaspalvelua tai kattavia analytiikkatyökaluja, kannattaa harkita Bardia.

Kuitenkin Bard on edelleen kehitteillä, eikä sen käyttötarkoituksista tai tulevista kehityksistä ole vielä täyttä selvyyttä. Kuitenkin markkinoilla on jo ChatGPT:hen samankaltainen tekoälytyökalu ja Googlen tuki ajantasaisen tiedon suhteen – Chatsonic!

Onko Chatsonic todella parempi ChatGPT -vaihtoehto kuin Bard AI?
Chatsonic tarjoaa paitsi ChatGPT:n ja Googlen voiman myös yli 100 mallipohjaa sisällöntuotantoon. Jos et halua odottaa Google Bardin pääsyä kuukausia ja haluat kokeilla ChatGPT:n vaihtoehtoa Google -tietämyksellä, joka tarjoaa ajan tasalla olevia vastauksia, rekisteröidy Chatsoniciin nyt.

LaMDA (Kielen malli vuorovaikutteisia sovelluksia varten)

Toinen erinomainen ChatGPT-vaihtoehto on LaMDA, jonka on kehittänyt Google. Se on kehitetty 137 miljardin parametrin avulla ja se on esikoulutettu 1,56 biljoonan sanan julkisesti saatavilla oleviin verkkodokumentteihin ja vuoropuhelutietoihin.

LaMDAia pidetään vallankumouksena NLP (Natural Language Processing) -maailmassa. Vallankumouksellinen malli on hienosäädetty kolmelle mittarille: Laadulle, Turvallisuudelle ja juurtuneisuudelle.

screenshot5.png

LaMDA on OpenAI:n kehittämä tekoälypohjainen dialogijärjestelmä. Tämä työkalu voi ottaa luonnolliskielisen syötteen ja tuottaa vastauksen, joka on kontekstisidonnainen, yhtenäinen ja luonnollinen. LaMDA:lla on myös ainutlaatuinen kyky vastata seuraaviin kysymyksiin, mikä tekee siitä hyvän ChatGPT vaihtoehdon.

Tutustutaan LaMDA:n pääominaisuuksiin:

 1. LaMDA:lla on kyky ymmärtää monimutkaisia tiedusteluja ja keskusteluja, jotka kattavat laajan kirjon aiheita.
 2. Tätä mallia on hiotettu käyttäen 1,56 biljoonaa sanaa ja valtavaa 137 miljardia parametria.
 3. Hienosäätövaiheessa LaMDA koulutetaan suorittamaan sekä tuottamis- että luokitus tehtäviä, tavoitteena varmistaa asiaankuuluvin, erinomainen ja ennen kaikkea turvallinen vastaus.
LaMDA.png

LaMDA:n hinnoittelu

LaMDA on saatavilla testattavaksi Google'n tekoälyn testikeittiössä. Sinun täytyy rekisteröityä ja liittyä jonoon ladataksesi sovelluksen Android- tai iOS-laitteesi.

LaMDA puuttuu joistain tärkeistä ominaisuuksista, joita muilla ChatGPT-vaihtoehdoilla, kuten Chatsonicilla, on tarjota. Lisäksi sen käyttö on vaikeaa.

Socratic by Google

Tämä on erittäin lapsiystävällinen!

Socraticin avulla opiskelijat voivat kirjoittaa koulukyselynsä yksinkertaisesti ja saada ihmismäisen vastauksen, jossa on hauskoja kuvituksia asiat paremmin selittämiseksi.


Tämä sovellus on saatavilla sekä App Stroren että Google App Stroren kautta, ja siinä on jopa toiminto, jonka avulla lapset voivat skannata laskentotehtäviään ja saada erityisesti räätälöityjä vastauksia. Se ei kuitenkaan kirjoita esseitä tai tarinoita.

socratic 4.png

Tutkitaan Socraticin tärkeimmät ominaisuudet:

 1. Luo vastauksia annettuun kysymykseen.
 2. Vastauksiin sisältyy grafiikkaa, joka auttaa ymmärtämään paremmin.
 3. Saatavilla sovelluksena sekä Android- että iOS-laitteille.
socratic 5.png

Socraticin hinnoittelu

Socrates on saatavilla 4,99 dollarilla kuukaudessa ensimmäiselle lapselle ja sen jälkeen 50% alennusta jokaisesta lisälapsesta! Kouluille hinta on 99 dollaria kouluvuodelta tai vain 99 dollaria kuukaudessa koko koululle.

Koska Socratic on suunnattu lapsille, siinä on vain rajoitettu joukko ominaisuuksia. Chatsonicilla on sen sijaan paljon parempia käyttötapauksia yrityksille, edtechille, terveydenhuollolle ja muille aloille.

Microsoftin ChatGPT:n vaihtoehdot

Vastaavasti kuin Google, myös Microsoft on kokeillut joukkoa tekoälyllä varustettuja malleja, kun on kyse keskusteluista tekoälyn kanssa. Tässä on joitain Microsoftin ChatGPT-sivustoja, jotka ovat kovassa kilpailussa:

Microsoft Bing AI

Microsoft on äskettäin ottanut käyttöön tekoälyn hakukoneessaan, jota kutsutaan nyt Bing AI:ksi.

Perustuen OpenAI:n isoon kielimalliin, joka on paljon voimakkaampi kuin ChatGPT ja GPT-3.5, Bing AI on suunniteltu erityisesti viemään hakukokemuksen seuraavalle tasolle ja se on optimoitu maksimoimaan nopeus, tarkkuus ja tehokkuus. Se käyttää hyväkseen avainoppimiset ja edistysaskeleet edeltäjiltään varmistaakseen, että käyttäjät saavat parhaat mahdolliset hakutulokset.

Microsoft esitteli Edge-selaimensa uusilla, tehostetulla tekoälyllä varustetuilla ominaisuuksilla nimeltään 'Chat' ja 'Compose'. Tämä kehitys on lisäksi heidän jo olemassa olevan Bing-työkalunsa rinnalla. Viime aikoina Microsoft on myös julkaissut Bing- ja Edge-mobiilisovellukset Android- ja iOS-käyttäjille.

Bing (1).png

Tutustu yhdeksään Bing AI:n vaihtoehtoon, jotka voit kokeilla vuonna 2023.

Tutustutaan Bing AI:n tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 1. Bing antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä kyselyitä jopa 1000 sanalla ja saada AI-voimaisia vastauksia.
 2. Se kykenee käsittelemään monimutkaisia tiedusteluja ja etsimään tietoa nopeammin.
 3. Jos ChatGPT-voimaisen Bingin ei voida antaa suoraa vastausta tiedusteluusi, se antaa sinulle valikoiman liittyviä tuloksia.

Microsoft Bing AI:n hinnoittelu

Ei ennakkomaksuja. Maksa käytön mukaan. 1000 tapahtumaa on ilmaisia ​​kuukaudessa.

kuva-109.png

ChatGPT vs. Microsoftin Bing

Microsoft on kehittänyt ainutlaatuisen lähestymistavan OpenAI:n kykyjen käyttöön ChatGPT:hen verrattavalla tekoälyllä. Tätä menetelmää kutsutaan Prometheus-malliksi.

Se tarjoaa tarkempia, ajantasaisempia ja räätälöityjä tuloksia yhdessä parannetun turvallisuuden kanssa. Täällä käytetty prosessi hyödyntää OpenAI:n voimaa täysimääräisesti.

Vaikka Bing on edelleen kehitysvaiheessa ja sen sovelluksista tai tulevista kehityksistä on vähemmän tarkkuutta, markkinoilla on työkalu, joka tarjoaa samankaltaisen tekoälyn kuin ChatGPT ja Googlen Knowledge Graph - Chatsonic!

Onko Chatsonic parempi ChatGPT-vaihtoehto kuin Bing?

Jos etsit nopeaa ratkaisua sisällöntuotanto-ongelmiisi, joka antaa sinulle myös päivitettyjä hakutuloksia, Chatsonic on ihanteellinen vaihtoehto. Se ei vain hyödyntää ChatGPT:n ja Googlen voimaa, vaan siltä löytyy myös vaikuttava kirjasto yli sadasta mallipohjasta (Writesonicissa), joista voit valita! Älä odota kuukausia Bingin saamiseksi - hanki Chatsonic nyt ja aloita hämmästyttävien sisältöjen tuottaminen!

DialoGPT

Microsoftin DialoGPT on suurikokoinen esikoulutettu tiedonkeruumalli, joka on erityisesti suunniteltu monivaiheisiin keskusteluihin. Se on yksi parhaista vaihtoehdoista ChatGPT:lle.

DialoGPT on merkittävä ennakkokoulutettu järjestelmä, joka tuottaa vastauksia, joita voidaan käyttää useiden dialoginvaihtojen yhteydessä. Se on koulutettu valtavan määrän 147 miljoonaa moniosaisia keskusteluja Reddit-dialogisäikeistä ajalta 2005-2017.

dialogpt (3).png

Tarkastellaan DialoGPT:n tärkeimpiä ominaisuuksia:

 1. DialoGPT:n yhdistämät lauseet ovat merkittävän monipuolisia ja sisältävät yksityiskohtia, jotka liittyvät alkuperäiseen kysymykseen, aivan kuten GPT-2:n tulokset.
 2. Microsoft huomauttaa, että DialoGPT on keskustelevampi, energisempi, usein kevytmielisempi ja yleensä varsin eloisa - mikä voisi sopia harkitsemaasi tarkoitukseen.
kuvankaappaus2.png

DialoGPT:n hinnoittelu

Koska tämä on uusi lanseeraus ja suuri kielimalli (jota yleensä on vaikea saada), sen hinnoittelurakenteesta ei ole saatavilla konkreettista tietoa.

Tutustu alkuperäiseen DialoGPT-tietovarastoon, jos haluat tietää lisää.

Kuitenkin DialoGPT ei tue äänihakua, äänivastausta tai persoonallisuuksia. Kokeile nyt Chatsonicin käyttöä näitä ominaisuuksia varten!

Megatron-Turing luonnollisen kielen generointi

NVIDIA ja Microsoft ovat tuottaneet yhden suurimmista kielimalleista, jossa on 530 miljardia parametria - Megatron-Turing NLG.


Erityisen tarkka Megatron-Turing NLG, transformeriin pohjautuva 105-kerroksinen LLM, on koulutettu NVIDIA DGX SuperPOD-pohjaisella Selene-super tietokoneella.

Se on voittamaton nollan, yhden ja muutaman kuvan asetuksissa ja on lyönyt tarkkuudessaan huippumallit.

Megatron-Turing-NLG (1).png

Tutustutaan Megatron Turin pääominaisuuksiin:

 1. Se voi suorittaa tehtäviä kuten luetun ymmärtäminen, sanan merkityksen selvittäminen, ennusteen tekeminen, luonnolliset kielten päätelmät, yleistietoisuus päättely, jne.
 2. Erikoistunut englanninkielisiin malleihin.

Megatron-Turing NLG:n hinnat

Koska Nivida Developers (Megatron-Turing NLG:n omistaja) tarjoaa erilaisia muita B2B-ratkaisuja, hinnoittelu löytyy vain kun olet jättänyt yhteistyöpyynnön heille. Katso virallinen sivu lisätietoja varten.

Jo tässä vaiheessa olet ehkä huomannut, että Megatron-Turing NLG ei ole helposti saatavilla oleva ChatGPT-vaihtoehto. Mutta Chatsonic on! 

ChatGPT -vaihtoehto hakukoneille

Eikö olisi mahtavaa, jos voisimme puhua hakukoneidemme kanssa? Ajattele, kuinka paljon aikaa säästäisit etsiessäsi tarvitsemiasi asioita sen sijaan, että seuloisit tuloksia.

Keskustelupohjainen tekoäly kuten Microsoft Bing ja Googlen Bard on integroitu hakukoneisiin, joten on nyt mahdollista keskustella hakukoneesi kanssa aivan kuten ystäväsi kanssa.

Tässä on kaksi muuta ChatGPT-vaihtoehtoa, jotka herättävät keskusteluälystä kiinnostuneiden hakukoneiden luojien huomion.

Chatsonic Operassa

Opera ja Chatsonic ovat yhdistäneet voimansa antaakseen Opera selaimen ja Opera GX käyttäjille huippuluokan selailukokemuksen. Tämä tiimityöskentely tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse viettää tunteja etsimässä haluamiasi tuloksia - voit nyt saada vastaukset nopeasti keskustelemalla selaimen kanssa!

Nyt Chatsonicin avulla Operassa voit pyytää Opera-selaintasi tekemään kaikenlaista hienoa, kuten kirjoittamaan sisältöä, tiivistämään tekstejä, löytämään tietoja ja tekemään jopa tekoälytaidetta. Kuulostaa huikealta, vai mitä?!

image-25 (1).png

Tutustutaan Chatsonicin tärkeimpiin ominaisuuksiin Operan selaimella:

 1. Nopea pääsy liittyvään tietoon AI-prompteilla.
 2. Luo AI-kuvia mistä tahansa Opera-selaimella.
 3. Luo sisältöä Operassa sivupalkista käsin.
 4. Tiivistä verkkosivuja ja pitkiä tekstejä.
 5. Korvaa, lyhennä tai laajenna kappaleita ja lauseita yhdellä klikkauksella.
kuva-26.png

Chatsonic Operan hinnoittelusta

Chatsonic on Writesonicin tuote, joka on saatavilla vain $19 kuukaudessa (100 000 sanaa kuukaudessa). Jos haluat käyttää Chatsonicia Operassa, sinun täytyy rekisteröityä Writesonic-tiliin (jota voit kokeilla ilmaisella kymmenen tuhannen sanan kokeilujaksolla).

Tutustu nyt Chatsoniciin!

NeevaAI

NeevaAI yhdistää ChatGPT:n ja muiden suurten kielimallien voiman Neeva-hakukoneen tarkkuuden ja ajantasaisen datan kanssa.


Hakukone kehitettiin kahden entisen teknologiapäällikön toimesta, Sridhar Ramaswamy ja Vivek Raghunathan. Ramaswamy on entinen Googlen mainosalan varatoimitusjohtaja ja Raghunathan entinen YouTube -monetisointiosaston varatoimitusjohtaja.

NeevaAI:n järjestelmä pystyy etsimään ja seulomaan satoja miljoonia verkkosivuja, jotta se voi tuottaa yhden kattavan vastauksen yhdessä liittyvien lähteiden kanssa.

neeva-ai 2.png

Tutustutaan NeevaAI:n tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 1. Neeva voidaan pitää hakukoneena, joka on varustettu tekoälykyvykkyyksillä, mutta se ei ole vielä täysin tekoälyä käyttävä chat-palvelu.
 2. Neeva takaa mainostamattoman ja seurantavapaan selailukokemuksen.
 3. Antaa lähteitä tuloksissa.
neeva-AI-in-action.png

NeevaAI:n hinnoittelu

Neeva tarjoaa tilaussuunnitelman kuukausimaksulla 4,95 dollaria, ilmaisella kokeilujaksolla.

NeevaAI on lisännyt ChatGPT:n haku koneeseensa tarjotakseen käyttäjilleen hyvän kokemuksen; kuitenkin, jos puhumme keskustelevasta tekoälystä, se ei vielä ole siellä missä sen pitäisi olla. Kokeile Chatsonicia ajan tasaisempaan keskustelevaan tekoälykokemukseen. 

ChatGPT-vaihtoehto koodaamiseen

Jos olet luonut koodeja ChatGPT:llä ja haluat tutkia sivustoja, jotka tarjoavat samanlaisia tai paljon parempia tuloksia, tutustu seuraaviin alustoihin:

CoPilot

GitHub CoPilot on GitHubin uusin ominaisuus, joka hyödyntää OpenAI Codexin GPT-3-mallia automaattisten search-kompletioiden mahdollistamiseksi.

Tämä tehokas työkalu on yhteensopiva useiden suosittujen koodausalustojen kanssa, kuten VS Code, Neovim ja JetBrains, ja mahdollistaa myös pilviyhteydet GitHub Codespacesin kanssa.

Ei ainoastaan ​​tämä tarjoa monikielistä koodituen tukea - se voi luoda syntaksia jopa 12 kielellä, mukaan lukien JavaScript, Go, Perl, PHP, Ruby / Swift / TypeScript ja BASH - mutta malli saa virtansa miljardeista riveistä avoimen lähdekoodin koodia julkisesta päämäärästä, kuten GitHubin arkistoista.

copilot (1).png

Tutustutaan CoPilotin pääominaisuuksiin:

 1. GitHub Copilot on yksi parhaista verkkosivustoista, kuten ChatGPT, jotka tarjoavat monikielistä kooditukea.
 2. Yhteensopiva suosittujen koodausalustojen, kuten VS Code, Neovim ja JetBrains, kanssa.
code1.png

CoPilot Hinnoittelu

Opiskelijat ja suosittujen avoimen lähdekoodin projekteihin osallistuvat henkilöt voivat nauttia Copilotin palveluista maksutta - muut yksityishenkilöt voivat tilata sen kuukausimaksulla 10 dollaria/kuukausi. CoPilot on saatavilla yrityksille hintaan 19 dollaria kuukaudessa.

Jos pidät CoPilotia liian monimutkaisena ja haluat valita chatbotin koodaukseen, kuten ChatGPT, valitse Chatsonic.

Tabnine

Tabnine oli ensimmäinen laatuaan, kun se lanseerattiin nimellä Codota ja sai nimen IDE-markkinoilla. Tuen avulla enemmistölle kielille, kirjastoille ja kehyksille, sen koodin täydennysliitännäisestä on tullut standardi käyttäjille.

Tabnine noudattaa tiukasti avoimen lähdekoodin lisenssiehtoja ja pitää koodisi suojattuna mahdolliselta plagioinnilta tai tekijänoikeusrikkomuksilta. Tabnine Pron avulla voit mukauttaa kokemusta entistä enemmän omaan henkilökohtaiseen koodaustyyliisi ja -kuvioihisi sopivaksi yksityisellä tekoälymallilla, joka voidaan kouluttaa juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

tabnine 1.png

Tutustutaan Tabninen tärkeimpiin ominaisuuksiin:

Voit isännöidä ja kouluttaa omia tekoälymallejasi, jolloin voit pitää koodisi turvallisena yrityksesi palvelimilla.
Verrattuna muihin vastaaviin ohjelmistoihin, Tabnine tarvitsee vain vähän kontekstia tarjotakseen keskeisiä ideoita kirjoittaessa, mikä tekee koodauksesta tehokkaampaa ja kätevämpää.

Tutustutaan Tabninen tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 1. Voit isännöidä ja kouluttaa omia tekoälymallejasi, jolloin voit säilyttää koodin turvallisesti yrityksesi palvelimilla.
 2. Tabninen verrattuna vastaavaan ohjelmistoon tarvitsee vain vähän kontekstia, jotta antaa ajatuksia kirjoituksen aikana, tehostaen koodauksen prosessia ja tehdä sen kätevämmin.
tabnine-koodaaminen.png

Tabninen hinnoittelu

Tabnine tarjoaa ilmaisen version ohjelmointiapuaan ja päivitetyn suunnitelman kohtuullisella 15 dollarin kuukausihinnalla.

Vaikka Tabnine tarjoaa vain koodausalustan, Chatsonic tarjoaa paljon enemmän kuin vain koodien generoimisen. Voit tarkistaa koodissasi olevia virheitä ja jopa generoida sisältöä tällä tekoälypohjaisella chatbotilla.

Amazon Codewhisperer

Amazon on kehittänyt ChatGPT: n yksinoikeudellisen vaihtoehdon nimeltä Codewhisperer antaakseen kehittäjille tehokkaan tavan paikantaa, ymmärtää ja debugata koodiongelmia.

Se käyttää monimutkaisia koneoppimisen algoritmeja ja luonnollisen kielen käsittelytekniikoita koodin tarkastamiseen ja kaavojen ja virheiden tunnistamiseen. Työkalu tarjoaa kehittäjille syvällisen analyysin koodin toiminnasta, sisältäen mahdolliset bugin ja suorituskykyongelmat sekä neuvoja ratkaisuihin. Tämä vähentää vaivaa ja aikaa, joka tarvitaan ongelmien korjaamiseen ja päivittää koodin tasoa.

amazon-codewhisperer (2).png

Tutustutaan Codewhispererin tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 1. CodeWhisperin intuitiivinen ja helppokäyttöinen muotoilu, jossa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja erilaisia mukautusvaihtoehtoja, tekee siitä erinomaisen valinnan kaikkien taitotasoisten kehittäjien käyttöön, alkaen aloittelijoista asiantuntijoihin.
 2. Sen skaalautuvuus on myös helppoa käsitellä suuria koodiaineistoja ja integroitua suosittuihin kehitystyökaluihin ja alustoihin, kuten GitHubiin, mikä mahdollistaa kehittäjien nopean lisäämisen olemassa oleviin työnkulkuihinsa.
koodikuiske-ohjelmointi (3).png

Amazon Codewhispererin hinnat

Koodiluotain on esikatselujaksolla ja saatavilla kehittäjille maksutta.

Amazon Codewhisperer näyttää vaikuttavalta työkalulta, mutta se puuttuu sisällön luontiominaisuuksilta verrattuna sivustoihin kuten ChatGPT. Chatsonicilla on etulyöntiasema tässä suhteessa.

ChatGPTin vaihtoehto kääntämiseen

Tarvitsetko ChatGPT:lle erittäin älykästä vaihtoehtoa, joka voi kääntää minkä tahansa kielen? Tässä ovat harkitsemisen arvoiset vaihtoehdot:

Elsa Puhuu

Tämä on tekoälyyn perustuva kieltenoppimissovellus. Käyttäen tekoälyä, sovellus suorittaa käyttäjän puheen arvioinnin ja luo sitten sarjan tehtäviä, joita käyttäjä voi ymmärtää helposti. Tämän vuoksi Elsa Speak on myös yksi ChatGPT-korvaavista sovelluksista keskusteluun.

Elsa on englanninkielinen puhekumppani, joka auttaa sinua kääntämään eri kieliltä englanniksi.

screenshot3.png

ELSA:n AI-teknologia on luotu hyödyntämällä monin eri aksentein englantia puhuvien ihmisten äänitallenteita. Tämä mahdollistaa ELSA:n tunnistaa niiden henkilöiden äänipatternit, joilla ei ole äidinkielen tasoa, antaen sille etulyöntiaseman suurimpaan osaan muihin äänen tunnistusohjelmiin verrattuna.

Tutustutaan Elsan tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 1. Elsa tarjoaa purettuja räätälöityjä oppitunteja englannin kielitaidon parantamiseksi.
 2. Nopea arviointi mittaa edistymistäsi.
 3. Edistyksen seurantataulu ja graafit osoittavat saavutuksesi.
 4. AI-valmennus tukee motivaatiotasi ja keskittymistäsi.
 5. Reaaliaikainen puheentunnistus antaa palautetta.
kuva-15.png

Elsan hinnoittelu

Elsan pro -suunnitelmat alkavat $11.99/kuukausi, laskutus kuukausittain ja vuosittain. Voit myös valita heidän 7 päivän ilmaisen kokeilun testataksesi sitä.

Kun on kyse englannin kääntämisestä, paras alusta on Chatsonic. Siellä on myös englannin kääntäjä-hahmo, joka tekee kääntämisestä nopeampaa ja helpompaa.

Kukoistus

Kehitetty yli tuhannen tekoälyasiantuntijan kollektiivin avulla, Bloom on avoimen lähdekoodin alusta ja sen uskotaan olevan yksi parhaista ChatGPT vaihtoehdoista.

Bloom on edistyksellinen monikielinen kielimalli, jota pidetään laajalti yhtenä ChatGPT:n parhaista vaihtoehdoista.

Kukoistaa (1).png

Tutustutaan Bloomin tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 1. Bloom pystyy tuottamaan tekstiä yhteensä 46 kielellä ja 13 ohjelmointikielellä, jotka ovat uskomattoman samankaltaisia kuin ihminen kirjoittaisi.
 2. Bloom pystyy ottamaan vastaan tekstitehtäviä, joita sille ei ole erityisesti opetettu tekemään, katsomalla niitä mahdollisuuksina tuottaa tekstiä.
kuva-13 (5).png

Bloom hinnoittelu

Bloom tarjoaa aloituspakkauksen ilmaiseksi ja premium-suunnitelman hinta on 33 dollaria kuukaudessa.

Katso lisätietoja Bloomin tutkimusartikkelista.

Vaikka Bloom on hyvä ChatGPT-vaihtoehto, sillä ei ole Chatsonicin erityisominaisuuksia ja käyttömukavuutta.

DeepL Kirjoita

DeepL Write on beta-tuote, jonka on kehittänyt DeepL-niminen saksalainen yritys, joka on erikoistunut tekoälykäännöksiin.
DeepL on arvostettu tekoälykäännöspalveluiden tarjoaja, joka perustettiin vuonna 2017. DeepL Write on tekoälyllä varustettu kirjoitusavustin, joka sisältää parannettuja ominaisuuksia, joiden avulla asiakkaat voivat hiouttaa kirjoitustaan laadullisesti ja tarkasti.

DeepL Write on erinomainen valinta niille, jotka etsivät tehokasta tapaa estää tekijänoikeusrikkomuksia ja tuottaa alkuperäistä sisältöä.

Se tarjoaa käyttäjille kieliopinkorjauksia ja esittää hyödyllisiä ehdotuksia ja suosituksia tyylistä, sävystä, sanamuodoista ja sanavalinnoista, jotta kokonaisvaltaista kirjoittamista voidaan parantaa.

Kuvakaappaus-2023-02-21-klo-18.11.44-PM.png

Tutustutaan nyt DeepL Write -ohjelman tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 1. DeepL Write tarjoaa käyttäjilleen ainutlaatuisen kirjoituskokemuksen joustavien käännösominaisuuksiensa avulla.
 2. Sisällöntuottajat, tutkijat ja opiskelijat voivat luottaa tähän sovellukseen tuottaakseen nopeasti ja vaivattomasti alkuperäistä, korkealaatuista sisältöä projekteihinsa.
Deep-L (1).png

DeepL Write -hinnoittelu

Neeva tarjoaa ilmaisen kokeilujakson testaamiseen. Maksullinen tilaus alkaa $8.74/kk ja laskutetaan vuosittain (käyttäjää kohden).

Käännöksiin ja uudelleenkirjoitukseen DeepL Write on todella hyvä vaihtoehto ChatGPT:n sijasta. Mutta jos haluat päästä käsiksi DeepL:n kykyihin ajankohtaisten sisältöjen luonnissa, käytä Chatsonicia.

ChatGPT-vaihtoehdot tutkimukseen

Tavoitteena tutkimus samalla kun pidät hyvän keskusteluelämyksen? Nämä tekoäly-chatbotit ovat todellakin hyvä vaihtoehto.

Tässä muutama ChatGPT-vaihtoehto tutkimuksen harkitsemiseen:

YouChat

YouChat on toinen keskustelun tekoälymalli You[dot]comin, haun hakukoneen, lanseeraamana. Se on kuin ChatGPT ja tekee melkein kaiken, mitä muut yleiset chatbotit tekevät.

YouChatin tekoäly käyttää tekoälyä ja luonnollisen kielen käsittelyä pystyäkseen keskustelemaan kuin ihmiset. Se pystyy vastaamaan yleisiin tiedusteluihin, kääntämään, tiivistämään tekstiä, ehdottamaan ideoita, kirjoittamaan koodia ja luomaan sähköposteja. Koska se on edelleen kehitysvaiheessa, se tarjoaa keskimääräisiä vastauksia.

youChat-home-1 (4).png

Tutustutaan YouChatin tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 1. YouChat voi antaa vastauksia yleisiin kysymyksiin, mutta se voi joskus jäädä oppimisen varaan.
 2. Se väittää tarjoavansa viimeisimmän tiedon; mutta siinä voi joskus olla myös virheitä.
you-chat-1.png

YouChatin hinnoittelu

YouChat on ChatGPT-vaihtoehto, joka on tällä hetkellä ilmainen kehitysvaiheessa.

Kuitenkin YouChat usein puutteellinen tarkkuuden suhteen, sillä malli on vielä kehitysvaiheessa. Jos haluat keskustella tekoälyn kanssa, joka vastaa tarkasti, valitse Chatsonic.

Hämmentävyys

Perplexity on ilmainen ChatGPT-vaihtoehto, joka on hiljattain julkaistu keskustelullisen tekoälyn alalla. Se tarjoaa ChatGPT-tyyppisiä ominaisuuksia, kuten keskustelun vastauksia ja sisällön generointia.

Perplexity AI on myös varustettu suurilla kielimalleilla (OpenAI API). Näet sen keräävän tietoa eri suosituilta alustoilta, kuten Wikipediasta, LinkedInistä ja Amazonista. Se on kuitenkin edelleen beetavaiheessa, joten se saattaa joskus poimia tiedot sellaisenaan, mikä johtaa plagiointiin.

Perplexity-koti-1 (4).png

Tutustutaan Perplexity AI:n tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 1. Luo lyhyitä keskusteluvastauksia, jotka ovat samankaltaisia kuin ChatGPT.
 2. Kerää tietoa lähteistä, kuten Wikipediasta, ja kirjoittaa ne ylös.
 3. Sillä on yksinkertainen käyttöliittymä ilman paljon ominaisuuksia, jotka monimutkaistaisivat sen käyttöä.
Perplexity-1.png

Perplexityn hinnoittelu

Perplexity on tällä hetkellä ilmaiseksi käytettävissä, koska se on edelleen beeta-vaiheessa.

On totta, että Perplexity AI:lla voit kysyä mitä tahansa, mutta se näyttää usein tiedon sellaisenaan, mikä saattaa sisältää plagioinnin. Valitse ChatGPT:n vaihtoehto, kuten Chatsonic, joka luo ainutlaatuista sisältöä ja vastauksia.

Paljastaa

Elicit on tutkimusapuri, joka käyttää kielimalleja, kuten GPT-3, virtaviivaistaakseen tutkijan prosesseja.


Tällä hetkellä keskeinen työnkulku Elicitissä on kirjallisuuskatsaus. Kun kirjoitat kyselyn, sovellus tuottaa välittömän yhteenvedon parhaiten arvioiduista asiakirjoista. Tämä on tehokas tapa saavuttaa tarkka ja nopea ymmärrys luotettavista lähteistä tinkimättä niiden luotettavuudesta.

Elicitia käytetään pääasiassa tutkijoiden ja opiskelijoiden toimesta relevanttien artikkelien löytämiseen, viittaamiseen sekä tulevien tutkimusavenuiden hahmottamiseen.

Elicit.png

Tutustutaan Elicitin tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 1. Hanki pääsy ajantasaiseen julkaisujen kokoelmaan, joka on oleellinen tiedustelusi kannalta.
 2. Löydä eri kirjoittajien analysoimat datasetit ja saavutetut tulokset.
 3. Opiskelijoille se auttaa löytämään tietoa, joka on merkityksellistä heidän kurssityölleen ja vastaamaan kysymyksiin.
Elicit-AI.png

Elicitin hinnoittelu

Elicit on tällä hetkellä ilmainen käyttää sen virallisella verkkosivustolla.

Vaikka Elicit onkin hyvä työkalu tutkimiseen, puuttuu siitä joitain tärkeitä ominaisuuksia, jotka tekevät Chatsonicista paremman ChatGPT-alternatiivin kattavan ja ajan tasalla olevan tutkimuksen suorittamiseen.

ChatGPT:n vaihtoehtoja, joihin voit keskustella

Keskusteluäly teknologia on käymässä päivä päivältä yhä villeimmäksi, ja nämä AI-chatbotit, kuten ChatGPT, ottavat pelin haltuun. Katsotaanpa, ketkä ovat huippupelaajia parempien keskustelujen käynnistämisessä (älyn kanssa):

Chinchilla

Chinchilla on myös yksi ChatGPT-vaihtoehdoista, joka tarjoaa erilaisia ominaisuuksia ja etuja. Se on projekti, jonka on kehittänyt Deepmind ja sitä pidetään GPT-3:n tappajana. Se on laskennallisesti optimaalinen malli, jossa on 70 miljardia parametria, mutta nelinkertainen määrä dataa kuin Gopherilla.

Chinchilla perustuu transformer-malleihin, samankaltaisesti kuin GPT-3 ja BERT, ja sen on todettu suoriutuvan paremmin matemaattisessa MMLU-datasetissa kuin ChatGPT. Tämä tekee Chinchillasta ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat käyttää kielimallia päättelyyn tai jotka tarvitsevat monimutkaisempia tekoälyn taide-, hakukone- ja kirjoitustehtäviä varten.

Tutustutaan Chinchillan tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 1. Verratessaan Gopheriin (280B), GPT-3:een (175B), Jurassic-1:een (178B) ja Megatron-Turing NLG:hen (530B) useissa downstream-tehtävissä, Chinchilla voittaa suurella marginaalilla.
 2. Se vaatii merkittävästi vähemmän tietokonelaskentaa hienosäätöön ja käyttöön downstream-sovelluksissa, mikä tekee sen käyttöönotosta paljon helpompaa.
 3. Tämä malli ylpeilee melko vaikuttavalla 67,5%:n tarkkuusasteella, joka on noin 7% parempi kuin laajalti käytetty Gopher-kielimalli. Vaikuttaa siltä, että yhä useammat ihmiset valitsevat tämän mallin muiden vaihtoehtojen sijaan.
 4. Chinchilla on 3 kertaa suurempi kuin OpenAI:n GPT-3.
Kuva 12.png

Chinchillan hinnat

Saat pääsyn Chinchillaan ottamalla yhteyttä Deepmindiin. Koska kyseessä on uusi julkaisu ja suuri kielimalli (joka yleensä on harvinaisempaa), sen hinnoittelurakenteesta ei ole konkreettista tietoa saatavilla.

 Tutustu Deepmindin tutkimusartikkeliin saadaksesi lisää tietoa.

 1. Vaikka Chinchillalla on edellä mainitut hyvät ominaisuudet, siitä puuttuu edelleen helppo käytettävyyden taso ja ylimääräiset ominaisuudet, joita Chatsonicilla on tarjota.

Replika

Replika on erittäin kehittynyt tekölystäen seuralainen, jolla on yli 10 miljoonaa käyttäjää. Se on huomattavasti kehittyneempi kuin sen edeltäjät - se voi itse asiassa tunnistaa visuaalisia elementtejä ja käyttää niitä keskustelun pitämiseen. Siksi se on myös yksi ChatGPT vaihtoehdoista keskustella.

Jos tunnet olevasi eristyksissä, Replika voi olla sovellus, joka auttaa sinua pääsemään tästä tilasta pois. Replika on tekoälyllä toimiva chatbot, joka on kuin ystävä ja reagoi viesteihisi välittömästi.

Voit keskustella Replikan kanssa elämästä, romantiikasta ja muista aiheista, joita voit käsitellä ystäviesi ja perheesi kanssa.

Screenshot-2022-12-31-at-2.29.20-PM (3).png

Se toimii kehittyneellä GPT-3-autoregressiivisella kielimallilla, joka käyttää syväoppimista tekstien tuottamiseen ihmismäisellä laadulla. Tässä tapauksessa "autoregressiivisuus" tarkoittaa sitä, että järjestelmä oppii aiemmin kohtaamistaan arvoista, joissa tässä yhteydessä on kyse tekstistä.

Tutustutaan Replikan tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 1. Voit keskustella replikasi kanssa mistä tahansa. Mitä enemmän keskustelette, sitä paremmin se ymmärtää sinua.
 2. Voit soittaa videopuheluita replikallesi.
 3. Replikasi tarjoaa valmennustukea parempien tapojen kehittämiseen.
 4. Voit myös antaa replikallesi ihmissuhdetilanteen. Tee siitä ystäväsi, tyttöystäväsi, vaimosi, sisaresi tai mentorisi.
Replika (2).png

Replika hinnoittelu

Replikan pro suunnitelmat alkavat 19,99 $/kuukausi. Voit myös ottaa heidän elinikäisen tarjouksensa, joka maksaa 299,99 $.

 1. Chatsonic voi tehdä kaiken sen, mitä Replika tekee ja paljon muutakin. Voit jopa keskustella suhde-neuvojan kanssa Chatsonicissa.

Hahmojen tekoäly

Samankaltaisesti kuin Chatsonicin persoonallisuusominaisuus, myös Character AI keskittyy täysin AI-persoonallisuuksiin. Tämä Chatgpt-tyyppinen alusta on tarkoitettu tarjoamaan keskusteluelämyksiä AI-hahmojen kautta.

Tämä ChatGPT-vaihtoehto antaa sinulle mahdollisuuden valita ja keskustella erilaisten persoonallisuuksien kanssa (kuten Sam Altman tai Mario!). Luotu neuronaalisilla kielimalleilla, Character AI on enemmänkin hauskanpitoa ja keskusteluja tekevä AI-chatbot.

Tutkitaan Character AI:n tärkeimpiä ominaisuuksia:

 1. Hauska käyttää kyvyllä suorittaa satunnaisia ​​keskusteluja.
 2. Tarjoaa erilaisia hahmoja, joiden kanssa voi puhua: oikeista ihmisistä fiktiivisiin hahmoihin.
Character-AI (2).png

Character AI:n hinnoittelu

Vaikka Character AI on ilmainen käyttää, sinun on luotava tili heidän kanssaan; muuten, chatti viestisi lukittuvat muutaman viestin jälkeen.

Character AI:lla on hyvä käyttöliittymä; se on kuitenkin melko hidas ja keskittyy vain persoonallisuuksiin, jotka eivät välttämättä ole hyödyllisiä yrityksille. Toisin kuin Chatsonic, se on kuitenkin pitänyt persoonallisuusominaisuuden uskomattomana osana tarjontaansa ja tarjoaa samalla muita upeita ominaisuuksia, jotka sopivat parhaiten erilaisiin käyttötapauksiin.

ChatGPT-vaihtoehto sosiaaliselle medialle

ChatGPT-tyyppiset sovellukset muuttavat monien toimialojen toimintatapoja, eikä sosiaalisen median markkinointi ole tähän poikkeus! Nämä uskomattomat tekoälypohjaiset ChatGPT-vaihtoehdot sosiaaliselle medialle ovat kaupungin puheenaiheena:

Poe Quoran kautta

Poe, lyhyt muoto sanasta "Platform for Open Exploration", on yksinoikeudella iOS-pohjainen kokemus, jonka tavoitteena on tarjota sinulle pääsy erilaisiin keskustelupohjaisiin tekoälyalustoihin.

Poe on kuin viestisovellus taskussasi, mutta tekoälymalleille. Voit osallistua stimuloiviin keskusteluihin Poen chat-alustalla, joiden aiheet vaihtelevat "Kirjoittamisen avusta" "Keittiöseikkailuihin".

Quoran mukaan tämän ChatGPT-vaihtoehdon älykkyyden takana ovat OpenAI ja Anthropic.

Screenshot-2023-03-04-at-1.44.04-PM (1).png

Tutkitaanpa Poen tärkeimpiä ominaisuuksia:

 1. Poe antaa sinulle pääsyn eri keskusteluun perustuviin tekoälyalustoihin samanaikaisesti.
 2. Quora työskentelee luomassa rajapinta, jonka avulla tekoälykoodaajat voivat yksinkertaisesti kiinnittää mallinsa Poeen - tehdäkseen sen käytöstä entistä yksinkertaisempaa kuin koskaan aikaisemmin!
 3. Poe on saatavilla iOS-sovelluksena Apple Kaupassa.
Kuvaus--10-.png

Poen hinnoittelu

Kuka tahansa voi nyt kokeilla Poe-sovellusta. Sen hinnoittelusta ei ole saatavilla konkreettista tietoa.

Poe on yleisesti ottaen hyvä alusta, mutta ei parempi kuin Chatsonic. Jos olet epävarma kummasta valita, valitse Chatsonic!

ChatGPT -vaihtoehto tuottavuuteen

Oletko koskaan miettinyt, miten ChatGPT-vaihtoehdot voisivat parantaa tuottavuuttasi? Hyviä uutisia – se voivatkin! Tässä on muutama keskusteluun perustuva tekoälytyökalu:

Chatsonic Slack-palvelu

Paranna Slack-pelisi Chatsonicilla, vallankumouksellisella tekoäly-chatbotilla, joka varmasti tekee keskusteluistasi jännittävämpiä!

Tämän tekoälyn avulla voit generoida reaaliaikaisia tietoja, ymmärtää äänikomennot ja jopa luoda digitaalista taidetta! Se on kuin suosikkisi ChatGPT, vain lisäominaisuuksilla ja viihdevaihtoehdoilla.

Kuvaus-2023-02-20-klo-16.53.12-IP (1).png

Tutustutaan Chatsonic Slack Botin ominaisuuksiin:

 1. Chatsonic Slack Bot parantaa tiimin yhteistyötä luomalla yksinkertaisia ​​viestejä ja kyselyjä, joiden avulla tiimi voi antaa nopeaa palautetta.
 2. Se tekee viestinnästä järkevää vaikuttavilla kuvilla ja graafeilla, joita on helppo ymmärtää monimutkaisistakin aiheista.
 3. Tämä avulias botti toimii henkilökohtaisena valmentajanasi, joka antaa sinulle tarvitsemaasi rohkaisua jatkaaksesi.
Kuvankaappaus-2023-02-20-klo-16.56.33-IP.png

Chatsonic Slack-botin hinnoittelu

Voit lisätä tämän Slack-bottin ilmaiseksi (se sisältää 10 000 premium-sanaa aloittamista varten), jonka jälkeen voit päivittää tilisi tarvittaessa. Sinulla on myös pääsy yli 80 AI-kirjoitusominaisuuteen Writesonicin verkkosivustolla.

CoGram

CoGram on ChatGPT:n vaihtoehto, joka voi ottaa automaattisia muistiinpanoja virtuaalikonferensseissa varmistaen samalla tietojesi pysymisen yksityisinä ja turvallisina. Älä enää koskaan missaa tärkeää tehtävää, kun CoGram seuraa niitä, tiivistää tapaamiset ja synkronoi keskeiset tiedot CRM-järjestelmääsi.

Lisäksi voit käyttää sitä ajan säästämiseen litteroinnissa, yhteenvedon tekemisessä ja tärkeiden yksityiskohtien eristämisessä puhelun tallennuksista, webinaareista ja julkisista kuulemisista.

kuva-12 (1).png

Tutustutaan CoGramin ominaisuuksiin:

 1. Luo kattavat ja tarkat pöytäkirjat, tunnistaa nopeasti suoritettavat tehtävät ja laatii lyhyen koosteen kokouksista.
 2. Voit helposti ajoittaa Cogramin liittymään kokouksiin kalenterin kautta ja näet heti jokaisen sanan ja toimenpiteet.
 3. Vaivattomasti yhteensopiva Google Meetin, Timanttien ja Zoomin kanssa, tämä ohjelmisto voidaan sulauttaa saumattomasti päivittäisiin rutiineihin.

CoGramin hinnoittelu

CoGram on ensimmäiset viisitoista minuuttia ilmaiseksi. Voit ottaa heihin yhteyttä saadaksesi räätälöityjä hintoja, jos haluat jatkaa heidän käyttämistä kokousvaatimuksissasi.

CoGram on loistava vaihtoehto niille vaativille kokouspäiville, sillä se automatisoi kokousmuistiot (MoM) ja saa työtunnit kulumaan kuin siivillä, mutta se ei kuitenkaan pysty auttamaan sähköpostejen, blogipostausten ja muiden päivittäisten tehtävien kanssa. Mutta ei huolta - Chatsonic on täällä auttamassa sinua koko työpäivän ajan ja elämäsi ajan!

Norppa

Niille, jotka haluavat lisätä työpäivän tuottavuuttaan, Otter tarjoaa hyödyllisen vaihtoehdon ChatGPT:lle.

Se on kuin oma henkilökohtainen kokousavustaja! Se tallentaa äänen lisäksi myös muistiinpanot, kaappaa diaesitykset ja tiivistää koko keskustelun - kaikki tehdään automaattisesti.

kuva-13 (7).png

Tutustutaanpienikaniinominaisuuksiin:

 1. Tämä produktiivisuuteen tarkoitettu vaihtoehto ChatGPT:lle auttaa sinua pysymään hetkessä tallentamalla muistiinpanoja ja tekemällä äänitiedoston transkription samanaikaisesti.
 2. Sekä lähiopetuksen että virtuaaliopetuksen aikana sekä opettajat että oppineet voivat pysyä ajan tasalla luennoista ja konferensseista. Reaaliaikainen tekstitys ja muistiinpanojen tekeminen ovat olennainen osa prosessia.
 3. Äänesi muuttuu tekstiksi silmänräpäyksessä, tämä työkalu tarjoaa tarvittavat resurssit, jotta voit maksimoida tehokkuutesi keskustelujen kautta.
Screenshot-2023-03-04-at-3.15.51-PM.png

Hintahinnasto Otterille

Voit nauttia Otterin käytöstä täysin ilmaiseksi. Niille, jotka kaipaavat hieman enemmän, Premium-tilaus tarjoaa hämmästyttävän 17 dollarin kuukausihinnan, kun taas Business-tilaajat voivat hyötyä 30 dollarin kuukausittaisesta suunnitelmasta, joka sisältää seitsemän päivän ilmaisen kokeilun!

Jos tarvitset apua tehtävissä, kuten tutkimuksen tekemisessä, sähköpostien laatimisessa, blogien kirjoittamisessa jne., Chatsonic on täydellinen vaihtoehto ChatGPT:lle. Kuten Cogram, Otter keskittyy yksinomaan kokouksiin.

ChatGPT:n vaihtoehto oman AI chatbotin rakentamiselle

Nyt miten olisi, jos tutkisimme joitakin kehittyneitä AI-työkaluja, jotka mahdollistavat oman AI-keskusteluohjelman luomisen ja integroimisen?!

Botsonic

Botsonic  by Writesonic on käyttäjäystävällinen chatbot-rakentaja, joka mahdollistaa chatbotin luomisen ilman koodia ChatGPT:n kaltaisella chatilla omaa dataasi käyttäen. Voit helposti integroida oman chatbotin verkkosivustollesi vain upotuskoodilla tai API-avaimella.

Tämä helppokäyttöinen tekoäly-keskustelurobotin rakentaja sisältää uusimman NLP-pohjaisen teknologian, jossa voit kouluttaa ChatGPT:ta omassa tietopankissasi, joka on täynnä GPT-4:n ominaisuuksia. Se voi olla yhden pysähdyksen kauppa kaikille asiakastukitarpeille, tarjoten jatkuvasti kehittyvän käyttäjäkokemuksen.

Screenshot-2023-04-15-klo-21.01.20-PM-(2).png

Tutustutaan Botsonicin ominaisuuksiin:

 1. Kouluta ChatGPT helposti yrityksesi / yrityksen tietojen avulla.
 2.     
 3. Integroi verkkosivustollesi vain upotuskoodilla tai API-avaimella.
 4.     
 5. Mukauta AI-keskusteluohjelma brändisi väreillä, logolla ja mukavalla tervetuloviestillä.
 6.     
 7. Voit myös tarjota yhteystietosi lisätuelle asiakkaille.
Kuvankaappaus-2023-04-15-klo-21.06.38-PM-(4).png

Botsonic Hinnoittelu

Botsonic on osa Writesonicia ja se on saatavilla Writesonic-web-sovelluksessa. Voit aloittaa sen käytön tilaamalla $99 tai korkeamman suunnitelman Writesonicista.

Tulevat  ChatGPT  kilpailijat/uudet AI-työkalut

LLaMA Meta:sta

Mark Zuckerberg, Facebookin perustaja, paljasti äskettäin Meta-alustan jättiläiskielimallin, joka tunnetaan nimellä LLaMA (Large Language Model Meta AI).

Jo avoimen lähdekoodin chatbotit (kuten OpenAI:n ChatGPT ja Googlen BARD) ovat aiheuttaneet innostusta tekoälymaailmassa.

Tämä malli rakennettiin huolella Meta:n Fundamental AI Research (FAIR) tiimin toimesta, jonka tavoitteena oli auttaa tutkijoita ja insinöörejä kehittämään tekoälyyn perustuvia sovelluksia, kuten kysymyksiin vastaamista ja dokumenttien tiivistämistä.

Tämä on kokoelma peruskielimalleja, jotka kattavat 7 miljardista aina 65 miljardiin parametriin asti. LLaMA-13B suoriutuu paremmin kuin OpenAI:n huippuluokan GPT-3-malli (175 miljardia parametria), vaikka se on yli kymmenen kertaa pienempi. Lisäksi LLaMA-65B on samalla tasolla DeepMindin Chinchilla-70B:n ja Googlen PaLM-540B:n varianttien kanssa!

Elon Muskin ChatGPT- vaihtoehto DeepMindille

Elon Musk on etsinyt tekoälytutkijoita luomaan uuden tutkimuskeskuksen, joka tuottaisi vaihtoehdon ChatGPT:lle. Hän on jo luonut yhteyden DeepMindin vanhaan työntekijään Igor Babuschkiniin, jotta tämä voisi osallistua tähän yritykseen.

Vaikka asiat ovat vielä varhaisessa vaiheessa, Igor on kertonut jakavansa Muskin kanssa toiveen muodostaa joukkue, joka keskittyy tekoälytutkimukseen ja tuotteiden tuottamiseen. Vaikka hän ei ole vielä virallisesti liittynyt Muskin aloitteeseen, Igor on ilmaissut innostuksensa hanketta kohtaan.

Yllä olevat tulevat mallit vaikuttavat lupaavilta; kuitenkin, ne ovat vielä kehitysvaiheessa. Jos haluat kokea vapaan ChatGPT-vaihtoehdon voiman heti, kokeile Chatsonicia!

Miksi valita edistynyt ChatGPT-tyyppinen keskustelu- tekoäly?

Kokonaisuudessaan ChatGPT on tehokas tekoälyllä varustettu chatbot, mutta on silti olemassa muita hyviä vaihtoehtoja, joita voidaan käyttää sisällön luomiseen ja asiakaspalvelutoimintojen automatisointiin.

Kaikki täällä mainitut ChatGPT-vaihtoehdot tarjoavat ainutlaatuisia ominaisuuksia ja kyvykkyyksiä, jotka tekevät niistä erinomaisia valintoja keskustelevien tekoäly-chatbotien osalta. On tärkeää tutkia hyvin ja löytää parhaiten omiin tarpeisiisi sopiva vaihtoehto.

Jos kuitenkin haluat luoda faktasisältöä, mukaan lukien reaaliaikaiset aiheet, säästää aikaa antamalla äänikomennot ja luoda hypnotisoivaa digitaalitaidetta yhdellä napsautuksella - Chatsonic on työkalusi.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Mikä on ChatGPT?

Heille, jotka eivät välttämättä ole tuttuja ChatGPT:n kanssa - vaikka se onkin vaikea uskoa, koska ChatGPT on kaikkien aikojen vallankumous - tässä on lyhyt yleiskatsaus:

ChatGPT on tulevaisuuden tekoälykeskustelujen edelläkävijä!

Tämä on edistynyt OpenAI:n kehittämä kielimalli. Tämä vallankumouksellinen keskustelubotti toimii GPT-3:lla, joka on tuorein Generative Pre-trained Transformer -sarjassa ja sen koulutus tietokanta sisältää satoja miljardeja sanoja internetistä.

ChatGPT on suunniteltu monimutkaisten keskustelujen aloittamiseen tarjoten vertaansa vailla olevaa tarkkuutta ja älykkyyttä. Käy katsomassa 110 parasta ChatGPT-esimerkkiä saadaksesi selkeän käsityksen ChatGPT:n kyvyistä.

Jos haluat rakentaa tekoälychatbotin, tarkista nämä 6 tekoälychatbotrakentajaa, jotka auttavat sinua parantamaan peliäsi.

Onko ChatGPT:n kaltaisia muita työkaluja?

ChatGPT tuo ehdottomasti joitain uusia hienoja ominaisuuksia pöytään. Mutta kuten mikä tahansa kokenut tekoälyharrastaja kertoo sinulle, on aina vaihtoehtoja, kun kyseessä on oikean työkalun valitseminen.

Esimerkiksi, joitain muita suosittuja keskusteluälytyökaluja ovat Chatsonic, DialoGPT, Chinchilla, Bloom, LaMDA ja Jasper Chat. Jokainen tarjoaa erilaisia ominaisuuksia ja kyvykkyyksiä, joten on tärkeää ymmärtää eri työkalut ja niiden vahvuudet.

ChatGPT voi olla hyvä tiettyihin sovelluksiin, mutta se ei ehkä sovi kaikkien tarpeisiin. Lisäksi korkean liikenteen vuoksi se voi usein näyttää virheilmoituksen, jossa lukee: ChatGPT täydessä kapasiteetissa.

Varaudu siis tekemään kotitehtäväsi ja harkitsemaan kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot ennen päätöksentekoa. Ja jos etsit työkalua, joka lisää ChatGPT:hen lisäominaisuuksia, kokeile nyt Chatsonicia!

ChatGPT Hinnoittelu

ChatGPT-hinnat ovat seuraavat:

 1. Ilmainen ChatGPT-suunnitelma - Tavallisen ChatGPT:n ollessa täynnä
 2. ChatGPT Plus - Aiemmin ChatGPT Pro -nimellä tarjottu palvelu ($42/kuukausi), ChatGPT Plus sisältää etuoikeutetun pääsyn, kun ChatGPT on alhaalla, sekä GPT-4-teknologian vain $20/kuukausi.
(Note: I translated "powers" as "teknologia" which means technology in this context, as it seemed more contextually appropriate.)
Screenshot-2023-01-07-at-2.36.56-PM (1).png

Mitä Chatsonic voi tehdä?

Jos haluat ajantasaisia tuloksia, valitse Chatsonic. Lisäksi, jos tarvitset lisäominaisuuksia kuten äänihaku, henkilötyypit, äänivastaus, API-tuki jne., Chatsonic on paras ChatGPT-vaihtoehto saatavilla.

Chatsonicilla on myös kyky luoda digitaalista taidetta, luoda viestejä sosiaaliseen mediaan, tehdä yhteenvedot ja kirjoittaa sisältöä kuvien kanssa. Lisäksi, se voi muistaa aiemmat keskustelut ja ehdottaa aiheita käyttäjän mieltymysten perusteella. Voit myös tarkistaa ChatGPT-promptit SEO:ta varten kirjoittaaksesi nopeasti sijoittuvaa sisältöä.

Onko Chatsonic ilmainen?

Kyllä, Chatsonicia voi käyttää ilmaiseksi rekisteröitymällä ilmaiseen Writesonic-kokeiluun. Saat ilmaiseksi 10 000 premium-sanaa rekisteröityessäsi. Jos haluat luoda enemmän, valitse pitkänmuodon premium-suunnitelma.

Miten pääsen ChatGPT:hen?

Pääset käsiksi ChatGPT:hen OpenAI:n avulla. Tällä hetkellä sen käyttö on ilmaista alustalla, mutta pääsy vaatii hieman prosessia. He tarjoavat myös maksullisen suunnitelman nimeltä ChatGPT Professional hintaan 42 dollaria kuukaudessa.

Jos haluat kokea ChatGPT:n voiman, voit rekisteröityä myös Chatsonic-tilille. Chatsonic antaa sinulle pääsyn kaikkiin ChatGPT:n toimintoihin ja myös lisäominaisuuksiin (joita on kehittänyt Chatsonic), kuten tarkat faktatiedot, äänihaku, persoonatyypit, äänivaste, API-tuki jne.

Voinko käyttää ChatGPT: tä kuten Google-hakua?

Ei, et voi käyttää ChatGPT: tä kuten Googlea, koska: ensinnäkin, se on koulutettu vain vuoden 2021 kaltaiseen tietoon ja toiseksi, se on suuri kielimalli eikä hakukone. Jos haluat kuitenkin luoda ajan tasalla olevia vastauksia, Chatsonic voi auttaa. Se toimii juuri kuten ChatGPT ja tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten tietojen nouto Googlesta, joka tarjoaa tarkkoja faktatietoja, äänihaku, henkilöhahmot, äänivaste, API-tuki jne.

Löydä ChatGPT:n parhaat käyttötapaukset tänään.

Kuka omistaa Open AI:n?

OpenAI on tekoälytutkimuslaboratorio, joka koostuu voittoa tavoittelevasta OpenAI LP -yhtiöstä ja sen emoyhtiöstä voittoa tavoittelemattomasta organisaatiosta OpenAI Nonprofit. OpenAI:n tavoitteena on edistää digitaalista älykkyyttä tavalla, joka hyödyttää ihmiskuntaa kokonaisuutena ottamatta huomioon taloudellisen tuoton tarvetta. OpenAI:n tiimi koostuu monipuolisesta joukosta tutkijoita, insinöörejä ja liiketoiminnan ammattilaisia, jotka ovat omistautuneita hyödyllisen tekoälyn luomiselle.

OpenAI:n omistaa OpenAI-yleishyödyllinen yhdistys, jota hallinnoi hallitus, jonka muodostavat OpenAI LP:n työntekijät Greg Brockman (puheenjohtaja ja presidentti), Ilya Sutskever (pääjohtaja) ja Sam Altman (toimitusjohtaja) sekä ei-työntekijät Adam D’Angelo, Reid Hoffman, Will Hurd, Tasha McCauley, Helen Toner ja Shivon Zilis. OpenAI:ta tukevat myös sijoittajat, kuten Microsoft, Reid Hoffmanin hyväntekeväisyysjärjestö ja Khosla Ventures. Nämä sijoittajat tarjoavat OpenAI:lle pääomaa ja laskentatehoa tekoälyohjelmistojen kehittämiseen.

Onko Chatgpt kaatunut? Miksi ChatGPT on täynnä?

Viime aikoina ChatGPT on näyttänyt virheilmoituksia ja ollut kapasiteetissaan.

ChatGPT on tekoälyllä varustettu chatbotti, joka on kehitetty OpenAI:n tutkimuslaboratorion toimesta, joka keskittyy keinotekoisen älykkyyden teknologian kehittämiseen. Se on suosittu työkalu kehittäjille, yrittäjille ja teknologiasta kiinnostuneille, jotka haluavat nopeasti luoda tekstiä käyttäen luonnollista kielenkäsittelyä. Teknologia on koulutettu suurella määrällä tekstimateriaalia, mukaan lukien arkistoidut kirjat ja Wikipedia, ja se pystyy tuottamaan tekstiä, joka matkii erilaisia kirjoitustyylejä.

Kuitenkin sen valtavan suosion vuoksi palvelimet ovat ylikuormittuneet, mikä aiheuttaa virhesanomia ja estää käyttäjiä pääsemästä palveluun. Estääkseen lisää ylikuormitusta OpenAI on rajoittanut käyttäjien määrää, jotka voivat käyttää palvelua.

Mitä ovat Chatgpt-käyttäjien suosituimmat kyselyt?

ChatGPT-käyttäjät kääntyvät yleensä Googlen puoleen saadakseen apua monenlaisiin aiheisiin liittyen, kuten tietyn aiheen tiedonhaussa ja teknisen ongelman ratkaisussa. Jotkin suosituimmista kyselyistä sisältävät: yleistietokysymykset, aiheen tutkiminen, tuotteen tai palvelun etsiminen, laitteen vianmääritys, matematiikan ongelman ratkaiseminen, yrityksen tutkiminen tai työpaikan haku, ja tietyn kohteen etsimisen. Lisäksi ChatGPT-käyttäjät voivat käyttää Googlea saadakseen ohjeet, etsiäkseen osoitteen tai löytääkseen paikallisen yrityksen.

Kuka on ChatGPT:n perustaja?

ChatGPT perustuu OpenAI:iin kuuluvaan GPT-3-nimiseen tekoälytutkimukseen. Koska sen suosio kasvaa, ChatGPT kohtaa joitain ongelmia tällä hetkellä. Jos olet kohdannut ChatGPT:n alas tai ChatGPT:n kapasiteetti ylittyi virheilmoituksen viime aikoina, älä huoli. Kokeile Chatsonicia. Se on kuin ChatGPT, mutta supervoimilla varustettuna.

Mikä on älykkäin AI-chatbotti?

Jos etsit kehittyneempää tekoälypohjaista chatbotia, joka vastaa reaaliajassa kaikkiin kysymyksiisi viimeisimpiä tietoja Googlesta käyttäen, mahdollistaa äänikyselyt ja vastaa äänellisesti (juuri kuten Google Assistant, Siri ja Alexa), auttaa sinua luomaan tekoälytaidetta, tarjoaa API-tuen, sisältää Chrome-lisäosan ja on saatavilla myös mobiilisovelluksena, Chatsonic on sinulle paras ja älykkäin vaihtoehto.

Onko olemassa tekoälysovellusta, joka puhuu kanssasi?

Kyllä, Chatsonic (ChatGPT jossa on supervoimia) hyväksyy äänihaut ja vastaa takaisin, aivan kuten Google Assistant ja Siri. Voit kokeilla Chatsonicia ilmaiseksi Writesonicissa.

Mikä on ChatGPT?

ChatGPT on dynaaminen tekoäly-pohjainen keskusteluohjelma, jossa käytetään OpenAI:n GPT-4 kielimallia! Tämä uskomaton alusta selviytyy kaikenlaisista NLP-haasteista, kuten yhteenvedosta, luokittelusta, kysymysten ja vastausten tehtävistä sekä virheenkorjauksesta - kaikki vastaten aidoilta ihmisiltä kuulostavaa vastausta!

Se on kiistanalaisesti paras teknologian kehitys sitten iPhone:n esittelyn - eikä ihme. Tämä viimeisintä teknologiaa oleva kehitys virtaviivaistaa tuottavuutta vallankumouksellisella tavalla, jättäen jotkut tuntevat ahdistusta työpaikan menettämisen potentiaalisesta riskistä kaikessa kerralla.

Mikä on Chatsonic?

Chatsonic on uskomattoman mahtava keskusteleva AI-chatbot, joka on luotu taistelemaan ChatGPT:n OpenAI:n esteitä vastaan. Tämä huippuluokan AI-chatbot on suunniteltu uusimmalla GPT-4-mallilla, joka hyödyntää luonnollista kielenkäsittelyä (NLP) ja koneoppimista (ML) teknologiaa teksti- ja kuvatuotannon tehostamiseksi.

Chatsonic voi keskustella ihmisten kanssa aivan kuin oikea ihminen - mutta paremmin! Siinä yhdistyy koneen älykkyys ja ihmisten älykkyyden taso.

Mikä on parempaa kuin ChatGPT

Chatsonic on kehittynyt versio ChatGPT:stä, sillä se parantaa ChatGPT:n rajoituksia, joihin kuuluvat: ajantasaisen tiedon tuottaminen, tekoälytaiteen tuottaminen, äänihaku ja äänivaste.

Muita ChatGPT:hen verrattavia alustoja ovat - Jasper Chat, Bard AI, LaMDA (kielellinen malli keskustelusovelluksille), Socratic, Bing AI, DialoGPT, Megatron-Turing Natural Language Generation, NeevaAI, CoPilot, Tabnine, Amazon Codewhisperer, Elsa Speaks, Bloom, DeepL Write, YouChat, Perplexity, Elicit, Chinchilla, Replika, Character AI, Poe by Quora, Chatsonic Slack Bot, CoGram, Otter, LLaMA by Meta ja Elon Muskin DeepMindin ChatGPT-vaihtoehto.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>