Kuinka käyttää ChatGPT:ia työnhaussa vuonna 2023

kuva7.png

Oletko henkilö, joka usein välttelee avun hakemista, mutta sinulla on silti paljon kysymyksiä, jotka kaipaavat vastauksia?

Tutustu ChatGPT-palveluun!

Oletpa sitten missä tahansa elämänvaiheessa, ChatGPT on yksipysäkkinen ratkaisu kaikkiin kysymyksiisi. ChatGPT:n älykkyys auttaa sinua navigoimaan elämän kaikissa osa-alueissa sen valtavan tiedon avulla.

ChatGPT on tullut kotitalouksien nimeksi teknologia-alalla hyvästä syystä. Sen kehittyneet keskusteluun perustuvat tekoälyominaisuudet mahdollistavat tekstien ymmärtämisen ja kirjoittamisen kuin ihminen. Chat GPT on koulutettu suurella aineistolla ja se pystyy automatisoimaan toistuvia tehtäviä, kirjoittamaan lauluja, suunnittelemaan matkoja, kirjoittamaan markkinointisuunnitelman ja antamaan uraohjausta.

Kiinnostuitko? Opi käyttämään ChatGPT:ta.

Vaikka Chat GPT onkin vahva keskusteluun perustuva tekoälypohjainen chatbot-järjestelmä, sillä on tiettyjä rajoituksia. Yksi tärkeimmistä rajoituksista on sen kyky tuottaa vain relevanttia tekstiä vuoteen 2021 asti. Chat GPT on täysin tietämätön tilanteista vuoden 2021 jälkeen, kuten FIFA World Cup, 5G-julkaisu Intiassa ja monet muut.

kuva35.png

Lisäksi se on vain kielimalli eikä pysty generoimaan kuvia. Viimeisin rajoitus on, että ChatGPT on alhaalla tai kapasiteetin rajoituksen piirissä.

Voiko ChatGPT Plus auttaa näiden rajoitusten kanssa?

Esittelemme ChatSonicin, parannetun version Chat GPT:stä, joka on suunniteltu vastaamaan haasteisiin ja parantamaan yleistä suorituskykyä.

  • Chatsonic on yhteydessä Googlen tietoihin reaaliajassa, jotta se tuottaa faktapohjaista, päivitettyä ja asiaankuuluvaa sisältöä.
  • Lisäksi se on rakennettu vakaa Diffuusio + Dall-E -teknologian päälle muodostaen lumoavia digitaalisia AI-taiteita sekunneissa.
  • Chatsonicin avulla voit käyttää puheohjausta sen sijaan, että kirjoittaisit käsin.
  • Voit myös keskustella henkilökohtaisten avatar-ohjaajien, kuten henkilökohtaisen valmentajan, matematiikan opettajan, uraohjaajan jne., kanssa erityisiä kysymyksiä varten.
  • Voit kirjoittaa osallistavia twiittejä Twitteriin heti @ChatsonicAI- bottimme avulla.
  • Käytä Chatsonic API:a yhdistääksesi Chatsonicin sovellukseesi tai web-alustallesi ja parantaaksesi sen toiminnallisuutta. Tarkasta parhaat API-käyttötapaukset täältä.
  • Voit käyttää Chatsonic Chrome -laajennusta nyt missä tahansa verkossa (sähköposti, Google-haku, Twitter jne.) avaamatta Chatsonicia. Tarkasta käyttötapaukset saadaksesi lisätietoja.
  • Älä koskaan pidättele itseltäsi kysymyksiä, koska et ole oikeassa paikassa. Käytä Chatsonic-sovellusta saadaksesi vastauksia kaikkiin kysymyksiisi liikkeellä ollessasi.

💡 Lisätietoja ChatGPT: stä vs Chatsonic.

Odottamaton tunnelma?

Koe Chatsonicin taikaa tänään!

Kuinka ChatGPT:n yliluonnolliset kyvyt - Chatsonic voivat auttaa sinua työnhaussa

Olitpa sitten ensimmäistä työpaikkaa etsivä opiskelija tai kokenut ammattilainen, joka tutkii uusia mahdollisuuksia, Chatsonic - ChatGPT-vaihtoehto voi auttaa sinua saavuttamaan paremman ja paremmin palkatun työpaikan.

Voit aloittaa selvittämällä parhaat käytettävissä olevat työroolit taitojesi ja koulutuksesi perusteella Chatsonicin avulla. Ymmärrä roolit ja vastuut, KPI: t (keskeiset suorituskyvyn indikaattorit) ja urakehitys jokaiselle roolille, jonka valitsit.

Tee perusteellinen tutkimus löytääksesi parhaat yritykset, työnhakupalvelut ja kysyttyimmät kurssit. Voit myös siirtyä ammatinvalmentajan tilaan saadaksesi uraohjausta, kuten työ vs. jatko-opinnot, haastatteluvinkit, työstrategiat jne.

Laadi täydellinen ansioluettelo korostaen kokemustasi Chatsonic-syötteiden kanssa. Käytä Chatsonicin sähköpostimalleja ja käyttötapauksia kirjoittaaksesi parhaat sähköpostit työpaikkailmoituksen jättäjille, jotka saavat varmasti haastattelukutsuja. Valmistaudu kaikkiin haastatteluihisi siirtymällä Chatsonicin haastattelutilaan.

Olemme koonneet yli 40 Chatsonic Chat GPT-käskyä, joiden avulla voit aloittaa työnhaun Chatsonicilla.

Käytä Chatsonicia saadaksesi hyvin palkatun työpaikan!

Yli 40 chatsonic - ja chatGPT-käskyä auttamaan sinua työnhaussa ja CV:n tekemisessä

1. ChatGPT haastatteluoppaat työnhaun kannalta tutkinnoittain

ChatSonicin Chat GPT aihe: Suoritan tällä hetkellä MBA-tutkintoa markkinoinnissa. Olen kiinnostunut luomaan asioita ja puhumaan ihmisten kanssa. Rakastan ratkaista ongelmia. Lempiaineitani ovat brändimarkkinointi, asiakassuhteet ja liiketoiminta viestintä. Anna minulle lista töistä, jotka sopivat minulle.

kuva32.png

2. ChatGPT-tehtävä: tarvittavat taidot työtä varten

Chatsonic-keskustelupohja GPT: Mitä taitoja tarvitaan ohjelmistoinsinööriksi vuonna 2023?

image10.png

3. ChatGPT kannustaa urakehitykseen tietyn työroolin parissa

Chatsonic Chat GPT:n innoittama kysymys: Mitkä ovat kasvutrendejä ohjelmistotekniikassa? Miten voin kasvaa parhaaksi ohjelmistokehittäjäksi?

kuva25.png

4. ChatGPT kehote ymmärtämään työroolin KPI:t

Chatsonic Chat GPT-kysely: Listaa KPI:t ohjelmistokehittäjälle Googlea muistuttavassa yrityksessä.

kuva18.png

5. ChatGPTin kehotus ymmärtää vastuut työroolissa

Chatsonic Chat GPT-pyyntö: Mitkä ovat ohjelmistokehitysinsinöörin tyypilliset roolit ja vastuut vuonna 2023?

image9.png

6. ChatGPT:n suositus parhaista yrityksistä, joissa työskennellä

Chatsonic Chat GPT-pyyntö: Anna minulle lista parhaista yrityksistä aloittaakseni urani ohjelmistosuunnittelijana.

image43.png
kuva26.png

7. ChatGPTin kysely kysyntään perustuvista kursseista

Chatsonic Chat GPT-promptti: Mitkä ovat parhaat kurssit oppia kysyttyjä taitoja ohjelmistotekniikassa?

kuva2.png

8. ChatGPT kehoitus neuvoa työn ja korkeakouluopintojen välillä

Chatsonic Chat GPT-pyyntö: Minulla on tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tutkinto ja työtarjous ohjelmistokehittäjänä yhdessä monikansallisista yrityksistä. Pitäisikö minun ottaa työ vastaan vai jatkaa tietojenkäsittelytieteen maisterin opintoja? Luettele kummankin vaihtoehdon hyödyt ja haitat.

kuva1.png

9. ChatGPT pyyntö työsaavutuksista

Chatsonic Chat GPT vihje 1: Miten lisätä työsaavutukset ansioluettelooni, jotta profiilini erottuu?

kuva44.png

Chatsonic Chat GPT prompt 2: Ehdota tapoja parantaa tätä työ saavutusta ilmaisemalla se paremmin. "Lisäsi myyntiä ohjelmistollisilla aloitteilla."

kuva41.png

10. ChatGPTin pyyntö ammatillisesta tiivistelmästä

Chatsonic Chat GPT kysyy: Kirjoita ammattimainen tiivistelmä minusta. Minulla on 3 vuoden kokemus ohjelmistokehittäjänä teknologia-alan startupissa. Olen kehittänyt ohjelmiston alusta alkaen ja vastannut koko ohjelmistokehitysprosessista. Olen johtanut tiimiä, joka koostuu 5 kehittäjästä, 2 testaajasta ja 3 harjoittelijasta. Ole hyvä ja paranna sitä ja anna ehdotuksia, jos sellaisia on.

kuva46.png

11. ChatGPT: Ohje työkokemus -osion kirjoittamiseen

Chatsonic Chat GPT prompt: Hei Chatsonic! Kirjoita tehokas työkokemusosio ansioluettelossani. Pyydä minua lisäämään numeroita ja tuloksia tarvittaessa. Olen ollut ohjelmistoinsinööri Amazonilla viimeiset 2 vuotta.

image34.png

12. ChatGPT ohjeistus työhakemuksen liitteeksi

Chatsonic Chat GPT kehoite: Ole hyvä ja kirjoita työhakemuskirje minun hakemukselleni vanhempana ohjelmistokehittäjänä Microsoftille. Muotoile se asianmukaisesti.

kuva5.png

13. ChatGPT kysyy työnhaku verkkosivustoja

Chatsonic Chat GPT prompt: Anna minulle lista parhaista työnhakusivustoista korkeatasoisten ohjelmistokehittäjätyöpaikkojen ilmoituksia varten.

Lisäksi korkean palkkatyön lisäksi voit ansaita ylimääräistä rahaa ChatGPT:n kautta.

kuva 42.png

14. ChatGPT pyyntö LinkedIn-työnhaulle

Chatsonic Chat GPT-ohje: Miten etsiä korkeasti palkattuja ohjelmistokehittäjän työpaikkoja LinkedInissä? Anna minulle ainutlaatuisia ja tehokkaita vinkkejä.

image15.png

Olemme varmoja, että löydät korkeapalkkaisen työn ChatGPT:n parhaan vaihtoehdon Chatsonicin avulla. Mietitkö miten hallita tätä rahaa? Verot, sijoitukset, säästäminen ja kaikki muu. Rentoudu! Katso kuinka voit käyttää ChatGPT:ä taloudellisiin keskusteluihin.

15. ChatGPT pyyntö kansainvälisille työnhakusivustoille

Chatsonic Chat GPT-pyyntö: Auta minua löytämään lista työpaikkapalveluista, johon voin hakea kansainvälisiä ohjelmistotyöpaikkoja.

kuva36.png

16. ChatGPT tarjoaa työneuvontaa

Chatsonic Chat GPT-kehotus: Mikä ovat parhaat työnvälitysyritykset Yhdysvalloissa, jotka löytävät korkean palkan ohjelmistokehittäjän työn?

kuva3.png

17. ChatGPT suosittelee työnhaun aloittamista palkan perusteella

Chatsonic Chat GPT -pyyntö: Anna minulle lista ohjelmistoteollisuuden työtehtävistä korkeimman ja matalimman palkan mukaan järjestettynä.

kuva29.png

18. ChatGPT pyyntö työnhakuun taitojen perusteella

Chatsonic Chat GPT Prompt: Olen tietojenkäsittelytieteen viimeisen vuoden opiskelija. Osaan koodata HTML:ää, JAVA:a, CSS:ää ja Node JS:ää. Mihin työtehtäviin minun tulisi hakea?

image48.png

19. ChatGPT pyytää vinkkejä työnhaulle

Chatsonic Chat GPT-pyyntö: Anna minulle joitakin ainutlaatuisia ja epätavallisia työnhaun tapoja, jotka voivat auttaa minua löytämään hyvin palkattuja ohjelmistoalan tehtäviä.

Kuva 50.png

20. ChatGPT ehdotus työnhaulle MAANG:issa

Chatsonic-keskustelun GPT-pyyntö: Kuinka kirjoittaa ansioluettelo, joka pääsee lyhyelle listalle ohjelmistoalan työpaikkaan yhdessä MAANG-yrityksistä.

kuva8.png

21. ChatGPT ohjeeni harjoittelupaikan hakemiseen

Chatsonic Chat GPT pyyntö: Miten saada harjoitteluohjelma ohjelmistokehittäjänä

kuva12.png

22. ChatGPT suosittelee harjoittelupaikan hakusivustoja

Chatsonic-keskustelurobotti GPT-aihe: Mikä on paras verkkosivusto etsiä harjoittelupaikkoja ohjelmistokehityksen alalla?

kuva13.png

23. ChatGPT kannustaa oppimistaitojen kehittämiseen

Chatsonic Chat GPT prompt 1: Miten oppia koodaamaan ilmaiseksi vuonna 2023

Kuva 19.png

Chatsonic Chat GPT-ohje 2:

kuva23.png

24. ChatGPT kannustaa kielikäännökseen

Chatsonic Chat GPT prompt: Kännen Sie meine berufliche Zusammenfassung ins Finnische übersetzen?

kuva11.png

25. ChatGPT pyyntö ansioluettelosta

Chatsonic Chatin GPT-kohta: Luo yksityiskohtainen ja muotoiltu CV-ohjelmoijan harjoittelupaikka varten Microsoftilla. Olen tietojenkäsittelytieteen viimeisen vuoden opiskelija. Lisää asiaankuuluvia taitoja ja projekteja.

ChatGPT pyytää ansioluettelon

26. ChatGPT:n pyyntö työhakemuksen sähköpostista

Chatsonic Chat GPT prompt: Kirjoita muotoiltu työhakemus-sähköposti Amazonin ohjelmistokehittäjän tehtävään.

Kuva 30.png

27. ChatGPT pyytää haastattelun valmisteluvinkkejä

Chatsonic Chat GPT-kysely: Anna minulle parhaat resurssit valmistautua ensimmäiseen haastattelukierrokseeni SDE-roolista Amazonille

kuva22.png

28. ChatGPT: Kysymyksiä haastatteluun

Chatsonic Chat GPT prompt: Anna minulle lista alhaisesta korkeaan vaikeuden haastattelukysymyksiä valmistautumista varten SDE Amazon haastatteluun.

image38.png
kuva37.png

29. ChatGPT haastattelijan roolileikin pikaohje

Chatsonic Chat GPT-promptti: Hei, olen täällä haastattelussa Amazonin ohjelmistokehittäjän tehtävästä. Kysykää minulta helppoja tai vaikeita kysymyksiä. Aloitetaan!

kuva16.png

30. ChatGPT:n pyyntö kiitosviestille sähköpostilla

Chatsonic Chat GPT prompt: Kirjoita muotoiltu kiitosviesti Amazonin haastattelijalle siitä, että hän haastatteli minua rooliin ohjelmistokehittäjänä.

kuva27.png

31. ChatGPT kehottaa lähettämään jatkosähköpostin

Chatsonic Chat GPT-pyyntö: Kaksi viikkoa sitten kävin haastattelussa Amazonilla SDE-tehtävään. En ole kuullut heiltä mitään. Kirjoita minulle hyvin muotoiltu seurantaviestintä sähköposti.

Esimerkkikuva Dear Hiring Manager, I hope this email finds you well. I am writing to follow up regarding my interview for the SDE position at Amazon that I had two weeks ago. I am still excited about the opportunity to work with such a fantastic team and contribute to the success of Amazon. I understand that the hiring process can take some time, but I wanted to check in and see if there are any updates regarding my application. Please let me know if there is any additional information I can provide or if you need anything else from me. Thank you for considering my application. I look forward to hearing from you soon. Best regards, [Your Name]
image28.png

32. ChatGPT ohjeistus hylkäävään sähköpostivastaukseen

Chatsonic Chat GPT-pyyntö: Minut hylättiin Amazonin SDE-roolista. Ole hyvä ja kirjoita vastaus sähköpostiin, jonka sain Amazonilta.

kuva 20.png

33. ChatGPT herätys LinkedIn bio:lle

Chatsonic Chat GPT-ohjeistus: Kirjoita LinkedIn-profiilini "About"-osio tehokkaasti houkuttelevalla sävyllä. Minulla on kaksi vuotta kokemusta ohjelmistosuunnittelusta.

Lisäksi voit käyttää ChatGPT:n aloitteita SEO:n kannalta ja kirjoittaa LinkedIn-profiilin, joka on hakukoneystävällinen.

kuva40.png

34. ChatGPT pyytää palkkatietoja

Chatsonic Chat GPT kysymys: Mikä on SDE 1:n palkkahaarukka Amazonilla?

kuva31.png

35. ChatGPT rohkaisee uralle vaihtamisen neuvon antamiseen

Chatsonic Chat GPT kysymys 1: Haluan vaihtaa uraa ohjelmistokehittäjästä tekniseksi sisällöntuottajaksi. Auta minua punnitsemaan tämän muutoksen hyvät ja huonot puolet.

image14.png

Vaikka odotat, voit luoda kirjoitusportfolioasi käyttäen meidän helppoa opasta blogien kirjoittamiseen Chatsonicilla.

Chatsonic Chat GPT prompt 2: En nauti koodaamisesta ja haluaisin vaihtaa uraa johonkin mielenkiintoisempaan. Voitko antaa muutamia uravaihtoehtoja, joissa siirtyminen on helpompaa ohjelmistosuunnittelijan roolista?

kuva-223.png

36. ChatGPT ehdottaa työnhakuvitsejä

Chatsonic Chat GPT prompt: Kirjoita joitain työnhakuun liittyviä vitsejä kuuluisien elokuvien repliikeillä.

Kuva 39.png

37. ChatGPT kehoitus hyväksymään työtarjous sähköpostilla

Chatsonic Chat GPT prompt: Kirjoita sähköposti, jossa hyväksyt työpaikan Microsoftilta vanhempana ohjelmistokehittäjänä.

kuva4.png

38. ChatGPT pyytää ansioluettelomallia tehtävän mukaan

Chatsonic Chat GPT-kehotus: Mistä löydän parhaat ansioluettelon mallit vastavalmistuneelle, joka hakee ohjelmistoalan aloittelijan työpaikkoja?

image45.png

39. ChatGPT tarjoaa työhakemusvinkkejä

Chatsonic Chat GPT-ohjeiden mukaan: Ehdota työstrategiaa, jonka avulla saavutat vähintään 4 ohjelmistokehittäjien työhaastattelua seuraavan 2 viikon aikana. Kerro, millä työpaikkasivustoilla kannattaa etsiä työpaikkoja ja kuinka monta työpaikkaa tulee hakea päivittäin.

kuva-227.png

40. ChatGPTin haastatteluvinkki

Chatsonic Chat GPT ohje: Hei Chatsonic! Minulla on huomenna Amazonissa ohjelmistokehittäjähaastattelu. Anna minulle jotain vinkkejä haastatteluun valmistautumiseen. Sisällytä teknisiä ja pehmeitä taitovinkkejä.

kuva47.png

41. ChatGPT - Kehote LinkedInin yhteydenottoon

Chatsonic Chat GPT-pyynnöstä: Miten tehdä LinkedIn-avaus työpaikkojen löytämiseksi? Kenelle ottaa yhteyttä ja kuinka valita yritys? Etsin ohjelmistokehittäjän rooleja, joissa on kahden vuoden kokemus.

image24.png

42. ChatGPT: Harrastukset lisättäväksi ansioluetteloon

Chatsonic Chat GPT kysymys 1: Mitä harrastuksia tulisi lisätä ansioluettelooni?

image21.png

Chatsonic Chatti GPT-analyysi 2: Anna minulle luettelo harrastuksista ja mielenkiinnon kohteista, jotka lisätään ansioluetteloon ohjelmistokehittäjän työpaikkaa varten.

image33.png

43. ChatGPT ilmoittaa ansioluettelon fonttivinkkejä

Chatsonic Chat GPT prompt: Mitkä fontit ja värit tulisi käyttää ansioluettelossani, kun olen vastavalmistunut ohjelmistokehittäjä ja hakemassa töitä?

image17.png

Sinulla on nyt tietoisuus siitä, kuinka Chatsonic voi auttaa työnhaussa, ja kuinka sen AI-pohjaiset ilmoitukset voivat auttaa sinua säästämään merkittävästi tutkimusaikaa ja varmistamaan hyvin palkatun työn.

Opettele kirjoittamaan täydellisiä ChatGPT-kysymyksiä parantaaksesi työnhaun prosessiasi.

Tässä on 110 lisäesimerkkiä Chat GPT:n käytöstä. Voit myös helposti integroida ChatGPT:n muihin liiketoimintatarkoituksiin. Se on nyt entistä helpompaa Chatsonic Mobile Appin avulla. Voit nyt saada uraohjausta missä tahansa! Chatsonic Chrome -laajennus tekee työnhaun tuulen kevyeksi myös työpöydällä.

Jos etsit sopivaa henkilöä rekrytointiin, tutustu näihin 12 työpaikkakuvausmallipohjaan.

Etsitkö enemmän tekoälyideoita? Entäpä jos esittelisimme sinulle tekoälyideoita sisältävän kirjaston? Tutustu Chatsonicin ilmaiseen tekoälyideoiden markkinapaikkaan, josta voit löytää, testata ja käyttää uskomattomia tekoälyideoita, jotka on luotu käyttäjien kuten sinun toimesta.

Oletko huolissasi työpaikastasi? Tässä on neljä syytä, miksi ChatGPT ei korvaa sinua työssäsi.

Lähetä oma uniikki pyyntösi ja voita mahdollisuus saada 20 000 lisäsanasta lisäosia Writesonic-tilillesi!

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>