ChatGPT sisällöntuotantoon: Kuinka kirjoittaa blogi ChatGPT:n avulla

kuva20.png

Million dollar kysymys jokaisessa sisältöyhteisössä ChatGPT:n lanseerauksesta lähtien on

Voiko ChatGPT korvata sisällön kirjoittajat?

Joillekin se on helppo päätös, toiset taas väittävät, että kyse on edelleen ihmiskontaktista. Me sanomme, että kyseessä on monimutkainen asia.

ChatGPT voi korvata ne sisällönkirjoittajat, jotka vain vilkaisevat Googlen SERP-sivun ensimmäisen sivun eivätkä tuo mitään uutta pöydälle. Mutta se ei voi varastaa huomiota niiltä, jotka kirjoittavat lisätäkseen arvoa ja vastatakseen hakukoneiden kyselyihin. Itse asiassa ChatGPT voi olla hyödyllinen työkalu näille huippukirjoittajille, tarjoten tukea tutkimuksessa ja ideoiden synnyttämisessä. Lyhyesti sanottuna parhaat, jotka osaavat käyttää ChatGPT:ta sisällön luomiseen, olisivat voittajia vuonna 2023.

Jos ihmettelet, mikä Chat GPT on,

ChatGPT OpenAI:in avulla on nykypäivän syke.

Se on kielimalli, joka on koulutettu suurella tietokannalla syväoppimisalgoritmien avulla tuottamaan ihmismäistä tekstiä annettujen syötteiden perusteella.

Yksinkertaisesti sanottuna, se on vastausten mehiläispesä kaikkiin kysymyksiin.

Opettele käyttämään ChatGPT:tä ja tutustu parhaisiin ChatGPT käyttötapauksiin.

Valitettavasti ChatGPT:n tarjoamaan tietoon ei voi täysin luottaa, koska se ei päivity reaaliajassa. ChatGPT on koulutettu vain vuoden 2021 tietoihin asti.

kuva15.png

Mutta odota, siinä ei ole kaikki. ChatGPT pystyy kommunikoimaan vain tekstin kautta eikä pysty luomaan kuvia tai vastaamaan äänikomentoihin. Miljoonien käyttäjien vaikutuksesta ChatGPT on usein alhaalla tai ylikuormitettu suuren liikenteen takia.

Katso, voiko ChatGPT Plus voittaa nämä rajoitukset yksityiskohtaisessa vertailussamme: ChatGPT Plus vs ChatSonic.

Joten, miksi odottaa ChatGPT:n toimivan moitteettomasti, kun voit kirjoittaa arvokkaita blogikirjoituksia salamannopeasti sen parhaan vaihtoehdon ChatSonicin kanssa?

  • Chatsonic auttaa sinua kirjoittamaan päivitettyä sisältöä tuottamalla faktapohjaista, asiaankuuluvaa ja reaaliaikaista tietoa, koska se on integroitu Google-dataan.
  • Stable Diffusion + Dall-E -tekniikan avulla Chatsonic voi luoda uniikkeja AI kuvia ja visuaalista taidetta täydentämään sisältöäsi.
  • Chatsonicin äänikomennot ja vastaukset voivat säästää paljon aikaa.
  • Voit myös luoda nopeita twiitti-ideoita blogipostin edistämiseksi Twitterissä Chatsonic Twitter-botilla @ChatsonicAI.
  • Integroi suosikki sisällöntuotantotyövälineesi Chatsonicin avulla Chatsonic API:n avulla. Itse asiassa voit rakentaa työkaluja sisällöntuotannon nopeuttamiseksi viittaamalla käyttötarkoituksiimme.
  • Käytä Chatsonicin chrome-laajennusta nopeuttaaksesi tutkimus- ja kirjoitusprosessiasi. Tutustu muihin chatGPT-laajennuksiin ja niiden käyttötapoihin.
  • Tutki satunnaisia ​​blogipostien ideoita ChatGPT-sovelluksella Androidille liikkeellä ollessasi.
  • Lisää AI-prompteja löytyy Chatsonicin ilmaisesta AI-prompttien markkinapaikalta, joka on kirjasto AI-prompteista, jotka on toimitettu muiden käyttäjien toimesta.

Tarkista Chatsonic vs ChatGPT lisätietoja varten.

Jopa mahtavilla kyvyillä vastata jokaiseen mahdolliseen kysymykseen, blogikirjoitusten luominen työkaluilla kuten ChatGPT voi silti olla haastavaa. Näetkö miksi?

Voivatko ChatGPT-tyyppiset työkalut kirjoittaa kokonaisia ​​blogikirjoituksia? Voiko ChatGPT auttaa sisällön luomisessa?

Blogin kirjoituksen keskimääräinen sanamäärä voi vaihdella 1200 - 2000 sanan välillä. Jos katsomme ChatGPT:n ja ChatSonicin kaltaisten työkalujen yleisiä vastauksia, ne vastaavat 300 - 600 sanalla.

Pyydimme ChatSonicilta 1500 sanan blogipostia aiheesta 'Miten pudottaa 10 kiloa 3 kuukaudessa?'

kuva2.png

Blogikirjoitus syntyi vain 605 sanalla, otsikko mukaan lukien.

Sitten jatkoimme kysymällä ChatGPT:ltä, voisiko se kirjoittaa 1500 sanan blogikirjoituksen. Ja olimme järkyttyneitä sen rehellisyydestä.

kuva23.png

Vaikka ChatGPT ja ChatSonic eivät välttämättä kirjoita tehokkaita pitkänmuodon blogikirjoituksia, ne tekevät upeaa työtä sisältötutkimuksen, yleiskatsauksen ja lyhyen sosiaalisen median sisällön luomisen kanssa.

Tällä kertaa pyysimme ChatSonicia luomaan sähköpostin aiherivejä Writesonicin käyttöönotto- sähköpostisarjaan.

Onko meillä silti ratkaisu kirjoittaa kokonaisia blogitekstejä käyttäen tekoälyä?

Totta kai! Writesonicin AI-artikkelintuottaja on vallankumouksellinen kirjoitusapuri, joka pystyy tuottamaan poikkeuksellisen laadukasta pitkänmuotoista sisältöä jopa 2000 sanaa alle minuutissa. Eikä siinä vielä kaikki, sillä sisältö on optimoitu hakukonenäkyvyyttä varten Googlessa, joten voit olla varma, että se tekee vaikutuksen ja tavoittaa oikean yleisön.

Puhumme lisää artikkelin kirjoittajasta hetken kuluttua.

Blogipostauksen kirjoittaminen sisältää paljon vaiheita kirjoittamisen lisäksi. Katsotaan, miten ChatGPT-tyyppiset työkalut - ChatSonic ja Writesonic - voivat auttaa sisällön luomisessa.

Lisäksi tässä on 5 parasta ChatGPT-vaihtoehtoa kirjoittamiseen, joita sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Miten kirjoittaa blogi (luoda sisältöä) käyttäen ChatGPT:n näköistä mutta kehittyneempää - ChatSonic + WriteSonic.

Me olemme tuoneet sinulle koskaan parasta yhdistelmää, ChatSonic + Writesonic, joka auttaa kirjoittamaan täysiverisiä blogikirjoituksia hetkessä. ChatSonic, samankaltainen kuin ChatGPT, voi antaa sinulle hämmästyttäviä sisältöideoita ja -kuvioita, sen sijaan Writesonic voi tehdä raskaamman työn, kuten kirjoittaa täyspitkän blogikirjoituksen, muotoilla, tiivistää ja uudelleen optimoida tekstiä avainsanoilla. Lista on loputon.

Tämä blogikirjoitus vie sinut läpi jokaisen vaiheen täydellisen pitkän blogikirjoituksen kirjoittamisessa käyttäen parasta ChatGPT-vaihtoehtoa sisällön luomiseen - ChatSonicia ja Writesonicia.

Vaihe 1 - Avainsanatutkimus (ChatSonic)

Jos haluat saada blogin käyntiin nopeasti, avainsanatutkimus on yksi tärkeimmistä alkuvaiheen toimista. Satunnaisista aiheista kirjoittaminen ilman avainsanatstrategiaa ei johda mihinkään.

Oikeiden hakusanojen tunnistaminen sijoitusta varten voi olla melkoinen tehtävä. Bloggaajat ja yritykset käyttävät hakusanatutkimustyökaluja, joita ovat mm. Ahrefs, SEMrush ja Moz, jotka ovat kalliita ja vievät suurimman osan ajastasi oikeiden avainsanojen löytämiseksi.

Sinulla voi olla valmiina avainsanojen lista, jota voit käyttää blogissasi käyttämällä työkaluja, kuten ChatGPT, kuten ChatSonic.

Ymmärtämällä, miten käyttää ChatGPT-bloggaamista, voit ansaita rahaa ChatGPT:llä.

Pyydimme ChatSonicia keksimään teemoja, jotka liittyvät tekoälyyn kirjoitettaessa ja jotka ovat helposti rankattavissa uudelle blogille.

Valitsimme yllä olevasta listasta ”AI-kirjoitusohjelmiston” ja pyysimme ChatSonicia antamaan listan ja ohjeita blogikirjoituksista.

Kun saimme käsiimme '7 vinkkiä sisällön optimointiin AI-kirjoitusohjelmistolla', ChatSonic auttoi meitä löytämään sopivampia avainsanoja, joihin keskittyä.

Ta-daa!

Nyt meillä on blogikirjoitusehdotus, johon sisältyvät ensisijaiset ja toissijaiset avainsanat.

Opettele kirjoittamaan ChatGPT-kysymyksiä tai käytä ChatGPT SEO-kysymyksiä löytääksesi lisää.

Vaihe 2 - Kilpailijoiden aukkoanalyysi (ChatSonic)

Saatat olla jo toinen, joka kirjoittaa aiheesta. Esimerkissämme "AI-kirjoitusohjelmistoista" on jo runsaasti julkaistua sisältöä, joka on optimoitu käyttämällä AI-kirjoitusohjelmistoja.

Avainsanojen, sisällön laadun ja kilpailijoiden takaisinlinkkien ymmärtäminen on tärkeää, jotta artikkelisi voisi sijoittua ensimmäiselle sivulle hakutuloksissa.

Jotta tämä onnistuu, sinun on luettava jokainen kärkiblogi manuaalisesti (kuulostaa tylsältä, eikö niin?). Käyttäisit myös avainsanatutkimustyökaluja, kuten Ahrefs, ymmärtääksesi millä avainsanoilla ja millä taustalinkityksellä kilpailijat rankkaavat.

Joten teimme tämän helpoksi ja hauskaksi käyttäen samantyyppistä AI-chatbotia kuin ChatGPT - ChatSonic.

ChatSonic voi auttaa sinua kilpailija-analyysissä. Teemme kilpailija aukkoanalyysin helpoksi pyytämällä sen laatimaan lista avainsanoista ja alateemoista, joita korkean sijoituksen omaavat blogit käsittelevät.

Ja pyyhkäisyllä! Sinulla on kilpailijavajeanalyysi alle minuutissa kysymällä ChatSonicilta muutamia kysymyksiä. Kuvittele säästetty aika internetin selailemisessa 😰

Vaihe 3 - Sisällön tutkiminen (ChatSonic)

Sisällön tutkimus on ratkaisevan tärkeää blogin kirjoittamisessa, sillä se auttaa sinua ymmärtämään, mitkä aiheet kiinnostavat yleisöäsi, mitä kysymyksiä heillä on ja millaista tietoa he etsivät. Tämä tieto voi sitten auttaa sinua luomaan relevanttia, kiehtovaa ja arvokasta sisältöä lukijoillesi.

Mutta tämä voi kestää pitkään, riippuen blogin aiheesta. Sinun on etsittävä resursseja kuten raportteja, valkoisia papereita, auktoriteettiblogeja ja mitä tahansa saat käsiisi.

Käyttämällä Chatsonicia voit hakea mitä tahansa resurssia tarvittavan tiedon saamiseksi. Et myöskään tarvitse tuhlata aikaa koko blogin tai raportin lukemiseen sen ymmärtämiseksi. Chatsonic tiivistää ja esittelee tarvitsemasi tiedon. Se myös liittää vastauksiinsa viitelinkkejä, jos haluat käydä niitä läpi.

Chatsonic ei ole vain rajoittunut teksteihin vaan luo tekoälykuvia, jotka voivat täydentää sisältöäsi.

Vaihe 4 - Aihe-ehdotuksia (ChatSonic)

Istuuduit rauhallisesti kannettavan tietokoneesi ääreen päästääksesi ideoita paperille, mutta valitettavasti yksikään niistä ei vetoa sinuun tai tunnu järkevältä.

Sinäkin yritit useilta aiheidenluontisivustoilta löytää sopivaa aihetta blogiisi. Mutta kaikki mitä löysit, oli yleisiä ja epäolennaisia aihelahjoja. Ei ole yllättävää, koska aiheidenluontisivusto ei tiedä kirjoitussuunnitelmistasi.

Jotkut bloggaajat kirjaavat ylös kaikki päivän aikana saamansa ideat. Se kuulostaa hyvältä idealta, mutta se vaatii paljon työtä. Jos unohdat kirjata idean ylös, se on kadonnut ikuisesti.

Miksi aihe-ideoiden keksiminen on niin vaikeaa?

Koska ihmisen kyvyt lukea, tietää ja muistaa ovat rajalliset. Vaikka koneet voivat auttaa, aiheen generoijat eivät ole tarpeeksi älykkäitä siihen.

Mutta Chatsonic, ChatGPT-vaihtoehto, voi luoda kiinnostavia aihe-ehdotuksia sekunneissa.

Tässä on joitain kivoja aihe-ehdotuksia, jotka on luotu Chatsonicillä nollavaivalla ja ovat kirjoittamisen arvoisia.

Vaihe 5 - Blogitekstin tiivistelmä (ChatSonic)

Mistä minun pitäisi kirjoittaa blogiin? Kuinka pitkä sen tulisi olla? Kuinka monta alaotsikkoa minun tulisi käyttää? Miten voin säilyttää sisällön virtauksen loppuun asti?

Nämä ovat kysymyksiä, jotka nousevat kirjoittajan mieleen blogin aiheen viimeistelemisen jälkeen. Mutta voit helposti generoida blogiin sisällysluettelon sisältäen hakukoneoptimoinnissa käytetyt avainsanat.

Käytämme alkuperäistä esimerkkiämme '7 vinkkiä sisällön optimoimiseen AI-kirjoitusohjelmalla' käyttäen avainsanoja.

Voit myös hienosäätää blogiesitelmää lisäämällä avainsanoja, jotka auttavat blogikirjoitusta sijoittumaan paremmin.

Vaihe 6 - Pitkä artikkeli / Blogikirjoitus - (Writesonic - Artikkelin automaattigeneraattori)

Tässä tulee haastavin osa, jossa suurin osa kirjoittajista viettää aikaa tuijottaen tyhjää näyttöä, jota kutsutaan yleisesti kirjoittajan tukokseksi tai tyhjän sivun syndroomaksi.

Kokeneet kirjailijat, kuten Stephen King, sanovat: "Paljon lukeminen on ainoa tapa kirjoittaa paremmin ja voittaa kirjoitusongelmat."

Meillä on parempi vaihtoehto. Käytä Writesonicin tekoälyartikkelin kirjoittajaa, joka kirjoittaa pitkän sisällön alle minuutissa. Voit generoida jopa 2000 sanan SEO-optimoitua blogia lisäämällä aiheenidean. Se on niin yksinkertaista 😄

Ensinnäkin kirjaudu Writesonic-tilillesi, jos et ole vielä kirjautunut ja valitse Artikkelinkirjoittaja 4.0 Writesonic-kirjastosta.

Ensimmäinen vaihe: Tunne avainsanat aiheesta, jonka haluat kirjoittaa. Syötä blogipostin aihe. Voit joko etsiä avainsanoja täältä tai syöttää avainsanat, jotka sait ChatSonicilta.

Toinen vaihe: Nyt, kun sinulla on avainsanaluettelo ideoitasi varten, Writesonic-artikkelinkirjoittaja auttaa myös tarjoamalla joitain aihe-ehdotuksia. Voit antaa äänenpainosi, näkökulmasi ja CTA:n, jotka auttavat sinua saavuttamaan tarkalleen sen mitä etsit.

Kolmas vaihe: Otsikon valinta. Writesonic generoi luonnoksen syöttämiesi tietojen perusteella. Voit joko käyttää sellaista, jonka Article Writer on generoinnut tai muokata sitä ChatSonicin generoimaa luonnosta käyttäen.

Neljäs vaihe: Valitse luonnos, niin sinulla on täysimittainen artikkeli blogibannerilla alle minuutissa. (Liitimme videon referenssiksi siitä, miltä se näyttää.)

Voit myöhemmin muokata luotua artikkelia Writesonicin Google Docsia muistuttavalla muokkaajalla - Sonic Editorilla.

Siinä se on! Sinulla on täysimittainen pitkänmuotoinen blogipostaus, joka on SEO-optimoidusta. Mutta varmistaaksesi blogin sijoituksen ensimmäisellä sivulla, tarkistetaan se Surferin kautta.

Kyllä! Writesonic integroituu Surferin kanssa.

Writesonic AI:n sisällöntuotantotyökalut toimivat yhteen kahden parhaan SEO-työkalun, Surferin ja Semrushin kanssa. Voit helposti löytää uusia hakusanoja, jotka ovat relevantteja alallesi, käyttämällä heidän avainsananeuvojaan. Lisäksi voit nähdä, mitkä hakusanat saavat eniten liikennettä ja saada käsityksen siitä, kuinka paljon avainsanas tiheyttä tarvitset, jotta sisältösi sijoittuu hyvin hakukonen tulossivuilla.

Vaikka Writesonic voi hoitaa kaikki tiedonhankintaan liittyvät raskaat tehtävät ja auttaa ideoinnissa, se ei voi korvata kirjoittajaa. Se voi kuitenkin täydentää kirjoittajaa lisäämällä tuottavuutta ja auttamalla ensimmäisissä luonnoksissa.

Tutustu miten voit tehostaa tuottavuutta näiden ChatGPT vaihtoehtojen avulla.

Vaihe 7 - Sisäsivun SEO-optimoiminen (Writesonic)

Relevanttien avainsanojen sisällyttäminen blogikirjoitukseen on vain puoli tarinaa sen optimoinnista hakukoneille. Vaikka onkin tärkeää sisällyttää relevantteja avainsanoja, blogin optimointi vaatii paljon enemmän kuin vain avainsanojen sijoittamisen, kuten relevanttien metatietojen lisäämisen.

Meta-tagit: Ne ovat HTML-tageja, jotka antavat tietoa verkkosivuista hakukoneille ja käyttäjille. Joitakin meta-tageja ovat nimiöt ja kuvaustageja.

Writesonic-työkalu generoi hakukoneoptimoidut metatiedot blogipostaukselle sekunneissa.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on syöttää otsikko, kuvaus ja avainsana SEO-metatagen luomiseen (blogipostaukselle).

Ei-seuraavat linkit: Kun lisäät ulkoisia linkkejä blogikirjoitukseesi, Google jakaa sivustosi vaikutusvaltaa ulkoisen sivuston kanssa. Välttääksesi tämän voit lisätä no-follow tagin ulkoiselle linkille, jolloin estät linkkimehun siirtymisen. Tagin voi luoda pyytämällä apua ChatSonicilta -

Skeemakoodi: Tunnettu myös nimellä skeemamerkintä, on mikrodataa, joka voidaan lisätä verkkosivun HTML:ään antamaan hakukoneille lisätietoja blogin sisällöstä. Skeemakoodissa on yksityiskohtia, kuten sisällön tyyppi, otsikko, kuvan osoite, tekijän nimi ja kuvaus, julkaisupvm jne. Voit generoida skeemakoodin hetkessä ChatSonicilla.

Vaihe 8 - Usein kysytyt kysymykset blogeista

UKK, lyhenne sanoista Usein kysytyt kysymykset, on tärkeä osa blogin optimointia hakukoneille ja ihmisille.

  • Vastaaminen yleisiin kysymyksiin muutamalla lauseella parantaa lukijan käyttäjäkokemusta.
  • Voit myös kohdistaa lisää avainsanoja kirjoittamalla vastauksia usein kysytyille kysymyksille, lisäten blogin mahdollisuuksia rankingiin.
  • Usein kysytyt kysymykset sisältävän luettelon sisällyttäminen blogipostaukseen voi kannustaa lukijoita sitoutumaan sisältöön ja viettämään enemmän aikaa sivulla.
  • Voit osoittaa tietämyksesi ja asiantuntijuutesi näiden usein kysyttyjen kysymysten avulla, luoden luottamusta alalla.

Voit joko tarkistaa nämä usein kysytyt kysymykset “Ihmiset kysyvät myös” -osiossa ja “liittyvät haut” tai käyttää ChatSonic:ia luodaksesi FAQ-listan hetkessä.

Vaihe 9 - Sisällön jakelusuunnitelma (ChatSonic)

Sisällön jakelu tarkoittaa sisällön saatavuuden laajentamista eri kanavissa ja alustoilla suurelle yleisölle. On tärkeää lisätä näkyvyyttä ja vaikuttavuutta, mikä edistää liikennettä sivustollesi ja parantaa hakukoneoptimointiasi sekä auttaa saavuttamaan markkinointitavoitteesi.

Yksi helpoimmista tavoista on linkittää blogipostauksia toisiinsa, mikä auttaa lukijoitasi löytämään uusia blogipostauksia. Yleisimmät sisällönjakelukanavat ovat sosiaalinen media, osallistuminen trendikkäisiin postauksiin, sähköpostimarkkinointi, sosiaalinen jakaminen ja tägääminen jne.

Chatsonic voi auttaa sinua kehittämään erilaisia sisällönjakamisstrategioita.

Vaihe 10 - Paluulinkitysstrategia (ChatSonic)

Muiden verkkosivustojen linkkien hankkiminen, jotka osoittavat verkkosivustoosi, on nimeltään takaisinlinkkistrategia. Nämä linkit ovat "takaisinlinkkejä", koska ne linkittävät sivustoosi.

Takaisinlinkit auttavat parantamaan verkkosivustosi hakukonenäkyvyyttä. Hakukoneet, kuten Google, käyttävät takaisinlinkkejä verkkosivuston auktoriteetin ja luotettavuuden mittaamiseen. Mikäli sinulla on paljon laadukkaita takaisinlinkkejä sivustollesi, hakukoneet näkevät sivustosi arvokkaampana ja luotettavampana, mikä johtaa korkeampiin hakukonenäkyvyyksiin ja kasvaneeseen näkyvyyteen.

Jos et luo takaisinlinkkejä, hakukoneiden sijoitukset verkkosivullasi saattavat kärsiä, sillä Google ei ehkä pidä sivustoasi luotettavana. Tämä voi rajoittaa verkkosivusi generoimaa liikennettä ja johtokontakteja.

ChatSonic voi tarjota parhaat sivustot taakselinkiksi avainsanojen perusteella. Se voi myös antaa vinkkejä ja suosituksia siitä, miten rakentaa suhteita muiden verkkosivustojen kanssa ja luoda taakse linkkejä yhteistyön, yhteydenoton ja muiden taktiikoiden avulla.

Vaihe 11 - Sosiaalisen median julkaisut (ChatSonic + Writesonic)

Sosiaalinen media on nopean huomion ja sitoutumisen hakemisen keino. Viime vuosina kilpailu siellä on kuitenkin kiristynyt. Ainoa tapa voittaa sosiaalisen median peli on luoda laadukasta sisältöä mittakaavassa.

Pääasialliset sosiaalisen median alustat ovat Instagram, LinkedIn ja Twitter. Arvoperusteiset kelausnauhat ja hauskoja meemejä toimivat hyvin Instagramissa, kun taas LinkedInissä rakastetaan tarinoita. Tarinapohjaisen case-tutkimussisällön kanssa sitoutuminen voi räjähtää, kuten esimerkiksi 'Kuinka kasvoimme 10-kertaiseksi tällä neljänneksellä?'

Kun taas Twitter on arvoon perustuvien keskustelujen ja sarkastisten lyhyttvittien koti.

Vaikka ChatSonic voi auttaa sinua kehittämään sisältöideoita ja rakentamaan sisältökalenterin, Writesonic kehittää nämä ideat infotainment-sosiaalisen median päivityksiksi.

Writesonicilla on yksilöllisiä ominaisuuksia luoda sisältöä sosiaalisen median alustoille, kuten Instagram-kuvatekstin luojalle, LinkedIn-viestin luojalle ja Tweet-generaattorille. Samoin meillä on myös Tiktokille ja muille suosituille sosiaalisen median alustoille vastaavat ominaisuudet.

Tässä on esimerkki siitä, miten voit generoida Twitter-ketjun antamalla aiheeksi "Miten tekoäly voi parantaa sosiaalisen median markkinointia" Writesonicin Twitter-ketjugeneraattorilla.

Chatsonic on automatisoinut blogin kirjoittamisen yksinkertaisemmaksi kuin koskaan aiemmin, tutkimisesta sisällön jakeluun ja edistämiseen asti. Tehdäkseen sen vielä paremmaksi, Chatsonic voi myös auttaa sinua markkinointistrategioiden kanssa.

Kiinnostaako, mihin kaikkeen Chatsonic kykenee? Se voi auttaa sinua löytämään korkeapalkkaisen työpaikan, hallitsemaan talouttasi ja paljon muuta.

Kokeile 110+ ChatGPT-aiheista kysymystä ja koe Chatsonicin voima.

Siksi ChatSonic on ChatGPT sisällöntuotannolle

Bloggaaminen voi olla loputon tehtävä, johon liittyy monia asioita huolehdittavana ennen julkaisua. Sinun täytyy tutkia aihe, keksiä loistava idea, kirjoittaa kaikki ylös ja sitten miettiä, miten saat ihmiset lukemaan sen. Se on paljon käsiteltävää!

Mutta meidän hämmästyttävä kaksikkomme, ChatSonic + WriteSonic, ei ainoastaan helpota blogisi kirjoittamista, vaan auttaa sinua myös suunnittelemaan jakelusuunnitelman, markkinointistrategioita ja paljon muuta, jotta saat blogiisi tai sisältöösi mahdollisimman paljon huomiota.

Jos haluat yksinkertaistaa sisällöntuotantoprosessiasi ja antaa blogillesi parhaat mahdollisuudet menestyä, kokeile ChatSonicia ja Writesonicia.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>