10 Suosituinta ChatGPT-sovellusta mobiililaitteille, jotka kannattaa kokeilla vuonna 2023

kuva4.png

Automatisoidaan rutiinitoiminnot

Asiakaskokemuksen parantaminen

Sisällöntuotantoprosessin virtaviivaistaminen

Ja enemmän... on juuri tullut helpommaksi!

ChatGPT on räjäyttänyt internetin, eikä syyttä! Uskomattoman tehokas chatbotti on varustettu käsittämättömillä kyvyillä. Blogikirjoitusten luomisesta ohjelmointi-ihmeeksi toimimiseen, ChatGPT:llä on paljon annettavaa.

Mutta yksi suuri rajoitus on, että ChatGPT: tä voidaan käyttää vain pöytätietokoneilla sen verkkosivuston kautta. Ovatko pääsi äänet menossa, kuten: "Voi pahus!"?

No, älä huoli!

Kuten Travis Kalanick sanoi: "Jokaiseen ongelmaan on ratkaisu. Sinun täytyy vain olla tarpeeksi luova löytääksesi sen."

Jos haluat saada ChatGPT:n iOS- tai Android-puhelimiisi, olet onnekas! Tässä blogikirjoituksessa näet, miten saat ChatGPT:n mobiililaitteillesi, ja tutustut joitakin ChatGPT:llä toimivia sovelluksia ja näet, miksi ne ovat loistava korvike alkuperäiselle ChatGPT:lle. Joten, annetaan mennä suoraan asiaan!

Mutta ennen kuin sukellamme 10 suosituimman ChatGPT-sovelluksen pariin matkapuhelimelle, katsotaanpa mitä ChatGPT on.

Mikä on ChatGPT?

ChatGPT OpenAI:lla on tekoäly-chatbot, joka on kehitetty Sam Altmanin toimesta. Tehokkaassa AI-chatbotissa on käytetty GPT-3.5 (Generative Pre-trained Transformer) -kielimallia, joka käyttää valvottua ja vahvistettua oppimista vastatessaan kyselyyn.

Puretaan se nyt maallikoidenkin ymmärtämällä kielellä.

Ensinnäkin, katsotaanpa mitä valvottu oppiminen on.

Oletetaan, että olet mentori opettamassa opiskelijoita kirjoittamaan esseitä. Ensiksi annat sadoittain esseitä oppilaille ja pyydät heitä lukemaan ja sisäistämään niitä.

Tämä kouluttaa heitä kirjoitustyylin, äänen sävyn ja muiden asioiden suhteen. Kaikki esseet eivät kuitenkaan välttämättä ole hyviä, joten mentorin tuotos voi olla keskinkertaista.

Tämä on kohta, jossa vahvistusoppiminen ihmisen ohjauksella (RLHF) astuu kuvaan!

Mentorina annat palautetta mentoreillesi, missä he voivat parantaa. Tämä puolestaan auttaa mentoreita pitämään taitonsa terävinä ajan kuluessa.

Tämä on juuri sitä mitä tapahtuu ChatGPT:lle.

Internetistä saatavan suuren datamäärän jälkeen malli tuottaa tuloksen, joka ei aina ole täydellinen. Ihmiskouluttajat sitten antavat loistavaa palautetta hienosäätääkseen mallia parantaakseen sen suorituskykyä.

ChatGPT on todella helppo käyttää. Voit oppia lisää ChatGPT:n käyttämisestä täältä.

ChatGPT-sovellus on suunniteltu tarjoamaan sinulle vuorovaikutteisen kokemuksen ja antamaan kattavia vastauksia kysymykseesi.

Tärkeintä on keskittyä luomaan hyvä kysymys. Loppujen lopuksi vastauksesi riippuvat kysymyksestäsi. On parasta käyttää lausumaa kysymyksen sijaan, jos haluat saada yksityiskohtaisimpia vastauksia.

Onko ChatGPT:llä virallista mobiilisovellusta?

Aloitetaanpa heti alkuun selvittämällä yksi asia - Android- tai iOS-laitteisiin ei ole virallista ChatGPT-sovellusta.

Jos haluat käyttää chatbottia mobiililaitteellasi, sinun täytyy käydä sen verkkosivustolla selaimellasi; toki se on ärsyttävää, mutta se on ainoa tapa saada kaikki sen ominaisuudet käyttöön.

Jos olet edelleen päättänyt löytää sovelluksen, älä huoli - muutamat kehittäjät ovat tehneet omia versioitaan ChatGPT:stä mobiilisovelluksena. Voit ladata sen helposti matkapuhelimeesi ja luoda sisältöä matkan varrella!

Tämä blogikirjoitus listaa joitakin parhaista Chat GPT-sovelluksista mobiilille, jotka kannattaa tarkistaa. Mutta ensin, katsotaan miksi sinun kannattaisi valita ChatGPT vaihtoehdot.

Miksi valita ChatGPT-vaihtoehtoja?

ChatGPT ei tarjoa mobiilisovellusta, joten on parasta etsiä vaihtoehtoja. Lisäksi ChatGPT:llä on erilaisia rajoituksia -

Ei pystytä esittämään faktatietoa

ChatGPT on koulutettu vuoden 2021 tietoihin asti, ja siksi se ei pysty tuottamaan faktapohjaista sisältöä eikä keksimään ajankohtaisia tosiasioita.

Joten jos etsit sisältöideoita uusimpiin trendeihin ja aiheisiin perustuen, ChatGPT ei ole paras vaihtoehtosi. Se on kuin ChatGPTille on opetettu muutamia käsitteitä, eikä se pysty tarjoamaan mitään muuta.

Jos tavoitteenasi on saada tuoreimmat tiedot, trendit ja muuta, ChatGPT-vaihtoehtojen tarkasteleminen on viisaampaa.

Ei voitu luoda tekoälykuvia

Tietysti, ChatGPT voi olla suureksi avuksi tekstien luomisessa, mutta entä visuaalit? No, ChatGPT ei auta niissä asioissa!

Jos haluat luoda visuaalisia teoksia, suuntaa DALL-E:hen OpenAI:n tai Midjourneyn kautta. ChatGPT voi auttaa sinua tekemään vain tekstikatkelmia kuvista, jotka voit syöttää DALL-E:hen tai Midjourney:hyn ja saada näin kuvia. Mutta siirtyminen sovellusten välillä voi olla liian vaivalloista, mikä ei ole hauskaa!

Joten, mikset valitsisi vaihtoehtoa ChatGPT:lle, joka mahdollistaa kuvien luomisen - ja säästää sinulta arvokasta aikaa?

"ChatGPT kapasiteetissa" virhe

Kuvittele tilanne: tarvitset lopettaa sisällön tekstin tänään. Kaiken toivon mukaan menet ChatGPT-sivustolle, jossa näkyy virheilmoitus "ChatGPT on juuri nyt kapasiteetin täynnä!".

Super turhauttavaa, eikö olekin? No niinhän se on!

Selvisi, että ChatGPT on kohdannut käyttäjämäärän kasvun ja liiallisen palvelimen kuormituksen vuoksi palvelukatkoksia. Näyttää siltä, että sinun täytyy löytää toinen vaihtoehto todella nopeasti - koska ChatGPT ei pysty aina auttamaan sinua.

Ei tue äänikomentoja

ChatGPT ei ole sinulle paras vaihtoehto, jos suosit ääniyli tekstiä. ChatGPT ei ymmärrä äänikomentoja eikä vastaa kuten Siri tai Google Assistant.

Joten jos haluat säästää aikaa antamalla äänikomennot, on parempi etsiä ChatGPT:n vaihtoehtoja.

Nyt listataan parhaat ChatGPTin vaihtoehdot, joilla on mobiilisovellus Androidille tai iOS:lle tai molemmille. ChatGPT-mobiilisovelluksella voit luoda sisältöä automaattisesti mukavasti sohvaltasi käsin.

10 suosituinta ChatGPT-sovellusta androidille ja iOS:lle

Valmis löytämään mitä muuta ChatGPT-sovellusmarkkinoilla on? Intuitiivisista hallintapaneelista nopeisiin vastauksiin, eri ChatGPT-sovellukset mobiililaitteille voivat olla täydellisiä sinulle.

Haluatko keskustella jonkun tietyn henkilön kanssa? Vai tarvitsetko enemmän vastinetta rahoillesi? Sinulla on biljoona vaihtoehtoa - joten ole valmis tekemään vakavaa ostosreissua löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon!

Jokainen heistä lisää oman erityispiirteensä - joten lähdetään tutkimaan ChatGPT-sovellusta Androidille ja iOS:lle.

 1. ChatSonic
 2. Alissu: keskustele tekoälyn kanssa
 3. Nopea ChatGPT
 4. ChatOn - AI Chat GPT-3:n kanssa
 5. Frank: AI-chat-assistentti
 6. Open Chat - GPT AI GPT-3:n kanssa
 7. Chat GPT: GPT-pohjainen AI ChatGOD
 8. Open Chat: AI Chatbot -sovellus
 9. Chat AI: henkilökohtainen tekoälyavustaja
 10. AI Chat: kirjoittava chatbotti

Valmiina tutkimusmatkalle? Aloita nyt!

ChatSonic

Aloitetaan listan kanssa ChatSonic by Writesonicista! Tämä kaikkien uusi ja huimalla teknologialla varustettu keskusteleva AI-chatbot on paljon hienompi kuin OpenAI:n ChatGPT. Se on kuin ChatGPT, mutta paranneltu versio, jossa on 10 kertaa enemmän ominaisuuksia - tehdäkseen siitä täydellisen ChatGPT-vaihtoehdon.

Edistynyt AI-keskusteluohjelma voi räjäyttää mielenne kyvyllään luoda reaaliaikaisia hakuja datasta, kuvista ja äänistä. Lisäksi ChatSonic AI - ChatGPT mobiilisovellus hyödyntää ChatGPT:n voimaa ja auttaa sisällöntuotannossa liikkeellä ollessa.

ChatSonicilla on ChatGPT Android-sovellus käytettävissä. iOS-käyttäjät voivat liittyä odotuslistalle päästäkseen ChatSonic iOS-sovellukseen aiemmin.

Tässä on syy, miksi sinun pitää tarkistaa ChatSonic-sovellus juuri nyt:

 • Erityisen helppo asentaa.
 • Auttaa tehostamaan toimintaa.
 • Kohottaa tuottavuutta välittömästi ja säästää aikaa, tehdessään siitä parhaan vaihtoehdon ChatGPT:lle tuottavuusnäkökulmasta.
 • Sisältää käyttäjäystävällisen ja intuitiivisen käyttöliittymän.

Lisäksi voit tarkistaa ChatGPT:n verkkokaupalle, jotta näet kuinka se mullistaa verkkokaupan alaa.

Valmistaudu kokemaan uuden sukupolven tekoälypohjainen chatbot-teknologia. Sukelletaan syvemmälle ChatSonic-mobiilisovelluksen tarjoamiin hämmästyttäviin ominaisuuksiin Android-laitteilla:

 • Luo faktatietoa kätevästi

ChatSonic voi tarjota sinulle tarvitsemasi tiedot! Hyödyntämällä Googlen ja NLP:n voimaa, ChatGPT-sovellus Androidille antaa sinulle tarkkoja oivalluksia ja ajan tasalla olevia tietoja kaikista kohuttavista tapahtumista käden ulottuvilla. Joten ei tarvitse kantaa tietokonetta kaikkialle; lataa vain paras Chat GPT -sovellus - ChatSonic AI.

 • Anna äänikomennot ja säästä aikaa

ChatSonicilla on uskomattomia supervoimia - kiitos NLP:n. Se pystyy ymmärtämään äänikomentosi ja vastaamaan sinulle kuin tekoäly-ystävä - aivan kuten Google Assistant tai Siri! Ja ChatGPT-sovelluksen avulla sinun tarvitsee vain ottaa puhelimesi ja antaa äänikomennot.

 • Käännä sanat upeiksi digitaalisiksi taiteiksi

Vapauta sisäinen taiteilijasi ja luo unohtumatonta digitaalista taidetta liikkeellä ollessasi ChatSonic-mobiilisovelluksen avulla. ChatSonicin avulla voit luoda mestariteoksia tekniikkaosaamisesta riippumatta - aina hulluista realistisiin, ChatSonic varmistaa taiteesi erottuvan joukosta. Katso lisätietoja ChatGPT-älytaiteen luomisesta.

 • Puhu omaan virtuaaliavustajaasi

Päästä virtuaaliavustajan voima irti kosketusnäytölläsi - Lataa ChatSonic-mobiilisovellus! Tämä edistyksellinen keskustelullinen tekoälytyökalu tarjoaa sinulle oikean henkilön mukavuuden ilman kustannuksia. Suhteellisista ongelmista työhaastatteluun valmistautumiseen, ChatSonic on keskustelusovellus, jota olet etsinyt.

 • Tuntuu kuin olisi oikea keskustelukumppani

ChatSonic tarjoaa niin aitoja keskustelukokemuksia, että vaikeuksien takia erottaa mikä on todellinen ja mikä ei. Chatbotin avulla sinun ei tarvitse huolehtia ajatustesi uudelleenjärjestelemisestä - se ottaa huomioon jopa puhetapasi hienostuneisuudet. Oletko valmis äärimmäiseen keskustelukokemukseen? Lataa ChatSonic-mobiilisovellus.

ChatSonic käyttötarkoitukset

ChatGPT Bloggausideoita: Voisitko antaa minulle joitain ideoita blogipostauksille <valitsemasi aihe>ista?

kuva1.jpg

ChatGPT:n opiskelijoille suunnattu ehdotus: Toimikaa Steve Jobsina ja auttakaa minua kehittämään liiketoimintasuunnitelma liittyen ChatGPT:hen opiskelijoille.

kuva2.jpg

ChatGPT kannustaa sosiaalisen median käyttöön: Keksi 5 Instagram-kelaidea edistämään <aihetta> <kohdeyleisölle>

kuva3.jpg

ChatSonic hinnoittelu

ChatSonic tarjoaa ilmaisen kokeilun, jossa saat käyttöösi 10 000 sanaa. Jos haluat generoida enemmän, voit valita maksullisen suunnitelman, joka alkaa 19 dollarista kuukaudessa.

Alissu: Keskustele tekoälyn kanssa

Seuraavaksi tulee Alissu - toinen tekoälypohjainen chatbot, joka perustuu OpenAI:n GPT-3-malliin.

Alissu vastaa vaivatta kaikenlaisiin kehotteisiin, eikä vastausten välillä juuri ole viivettä. Tutkitaanpa muutamia upeita ominaisuuksia:

 • Saat vastauksia uteliaisuuttasi herättäviin kysymyksiin! Alissu on todellinen mestari matematiikan ja ohjelmoinnin ongelmissa, mutta se pystyy vastaamaan myös muihin kyselyihin.
 • Alissu voi myös olla pelastaja, kun tarvitset apua työhaastatteluun valmistautumisessa tai korkeakouluaineiston tekemisessä. AI-keskustelurobotti voi auttaa kirjoittamisessa.
 • Anna Alissun tehdä kova työ puolestasi - selitä vain tarpeesi ja katso, miten se helposti luo koodia tai SQL-pyynnön.

Tämä ChatGPT-sovellus on yksi suosituimmista Google Play -kaupassa, ja se antaa sinulle samat supervoimat kuin oikea asia. Ja arvaapa mitä? Sinun tarvitsee vain asentaa sovellus ja aloittaa keskustelu AI-keskusteluohjelman kanssa!

Kuitenkin, sovelluksella on myös joitakin haittoja. Sanotaanpa, että tekstin ohjeet lähettää AI-chatbotille ovat usein leikattuja. Ratkaisu? Lähetä lyhyempiä tekstejä! Toinen ongelma on, että sovellus näyttää suuren määrän mainoksia.

Jos haluat välttää kaikki nämä ongelmat, voit käyttää toista ChatGPT-sovellusta - ChatSonic AI:ta - joka generoi vastauksia salamannopeasti. Lisäksi se ei häiritse sinua mainoksilla aina välillä. Eikö se olekin parempi ratkaisu?

Pikapika ChatGPT

Tuntuuko seikkailunhalulta? Sinun täytyy kokeilla Rapid GPT:ää - siistiä pientä käyttöliittymää, jolla on valtava potentiaali, rakennettu OpenAI:n API:n avulla.

Vain lataa tämä ChatGPT-sovellus, kirjaudu sisään ja valmistaudu hämmästymään. Se on kuin tekoäly sormiesi ulottuvilla kaikenlaista varten, samanlainen kuin WhatsApp-keskustelu, paitsi että keskustelet robotin kanssa!

Tarkastellaan joitakin sen ominaisuuksista:

 • Rapid ChatGPT -sovellus tarjoaa kaiken tarvittavan, vitseistä arvoituksiin ja tarinoihin.
 • Lisäksi he ovat lisänneet pelillistämisen! Katso muutama mainos, ja sinut palkitaan kolikoilla. Käytä niitä saadaksesi rajattomasti vastauksia - makeaa!

Voit ladata Chat GPT: Rapid -sovelluksen, kuten ChatGPT, Google Play -kaupasta.

Kuitenkin Rapid ChatGPT ei ole niin nopea kuin nimi antaa ymmärtää. Joten, jos haluat välittömiä vastauksia, voit valita muita ChatGPT-sovelluksia, kuten ChatSonic AI.

ChatOn - Tekoälypohjainen keskustelu GPT-3:lla

ChatOn on toinen erinomainen tekoälychatbot, joka perustuu GPT-3-tekniikkaan. ChatGPT-sovelluksessa on yksinkertainen käyttöliittymä, mikä tekee sen käytöstä helppoa.

Tässä muutamia hienoja ominaisuuksia:

 • Luotettava tekoäly-chatbotti, joka voi antaa nopeasti vastauksia kysymyksiin.
 • Nauti luotettavan oikolukijan eduista, erityisesti kirjoittaessasi työhakemusta tai liikekirjettä. Kirjoita vain teksti ja anna ChatGPT-sovelluksen - ChatOnin hoitaa loput!
 • Hyödynnä tekoälyä kirjoitusapulaisena esseen tai jopa runon kirjoittamiseen.

Parasta? Se on ilmainen ja sisältää sovelluksen sisäisiä ostoja, ja voit aloittaa perustoimintojen käytön!

Tartu ChatOniin - ChatGPT-sovellus on nyt saatavilla App Storessa ja Google Playssa!

Lisäksi, jos etsit ChatGPT-sovellusta, joka auttaa sinua enemmän kuin vain sisällön kanssa, voit kokeilla ChatSonicia. Se voi auttaa sinua reaaliaikaisen sisällön generoinnissa ja lumoavien kuvien luomisessa.

Frank: AI-keskusteluavustaja

Ottaen inspiraatiota OpenAI:n GPT-3 Chatista, Frank tarjoaa sinulle paljon erilaisia mahdollisuuksia.

Tutkitaan näitä:

 • Luo todellisia ihmismäisiä tekstejä ja ääninäytteitä mistä tahansa aiheesta; kuten yksittäisten kysymysten tai jopa runojen tekeminen!
 • Luo lumoavia kuvia tekoälyn avulla.
 • Auttaa luomaan käsikirjoituksia - välttämätöntä YouTube-kanavan tai blogin ylläpitäjille!
 • Vaihda, kirjoita uudelleen tai uudelleenmuotoile mikä tahansa vastaus hetkessä.

Sinun tulee varata vähintään 50 MB tallennustilaa laitteellesi asennusta varten. Frank on saatavilla sekä App Storessa että Google Playssa.

Kuitenkin tämä ChatGPT-sovellus - Frank - on turvaton, joten on parasta olla antamatta Frankille henkilökohtaisia tai luottamuksellisia tietoja. Syynä on se, että sovellus saattaa olla altis antamaan epäkohteliaita tai sopimattomia kommentteja. Joten, jos olet huolestunut yksityisyydestä ja haluat pelata varman päälle, voit kokeilla muita ChatGPT-sovelluksia, kuten ChatSonic AI.

Avoimen chatin käyttö - GPT AI ja GPT-3

Tässä on toinen uskomattoman voimakas ChatGPT-sovellus mobiililaitteille - Open Chat

Varustettuna huipputeknologialla ja älykkäällä suunnittelulla, AI-chatbot voi auttaa sinua kokemaan reaaliaikaisia ​​keskusteluja napsautuksella.

Tutkitaan yksityiskohtaisesti, mitä Open Chat tarjoaa:

 • Ei aihe ole kielletty - kysy vain mieleesi tuleva kysymys ja saat välittömät, tarkat vastaukset.
 • Nopeuttaa tutkimusprosessiasi! Kun tarvitset vastauksen välittömästi mutta et halua tutkia verkkoa, Open Chatin käyttö on paras vaihtoehto.
 • Hyödynnä chatbotia liiketoiminnan tarkoituksiin. Se on täydellinen, kun asiakkaat ja asiakkaat tarvitsevat toistuvia vastauksia.

Lisäksi se toimii turvallisesti keräämättä mitään tietojasi. Voit ladata sovelluksen helposti Google Play -kaupasta.

Avoin Chat voi auttaa sinua vain tekstipohjaisissa kyselyissä. Jos haluat sovelluksen, joka auttaa sinua kuvissa ja muussa, valitse ChatSonic!

Chat GPT: GPT-pohjainen tekoäly ChatGOD

Seuraavana ChatGPT-sovellusluettelossa on Chat GPT: GPT-pohjainen AI-keskustelujumala! Se voi kirjaimellisesti vastata kaikkiin kysymyksiisi välittömästi.

Aloittaminen on helppoa. Kun olet ladannut sovelluksen, katso kategorioita. Etsi aihe, joka kiinnostaa sinua eniten. Sitten kirjoita kyselysi ja lähetä se chatbotille. Hetken kuluttua saat vastauksen. Vastaus perustuu AI:n keräämään tietoon internetistä.

Tutustutaan Chat GPT:n tarjoamiin upeisiin ominaisuuksiin: GPT-pohjainen AI ChatGOD:

 • Muista edellistä keskustelua, joka auttaa sinua välttämään useiden kysymysten tekemistä ja mahdollistaa sujuvan keskustelun.
 • Luo uniikkeja kuvia tekoälyn avulla.
 • Aseta monimutkainen salasana, jotta muut eivät voi urkkia keskusteluistasi.

Mutta tällä hetkellä se on saatavilla vain Google Playssa. Jos olet iOS-käyttäjä, sinun täytyy etsiä muita vaihtoehtoja markkinoilta.

Chat GPT: GPT-pohjainen AI ChatGOD on saatavilla vain Android-käyttäjille. Jos käytät iOS:ää, voit valita vaihtoehtoja, kuten ChatSonic-sovellus, joka on saatavilla ChatGPT-sovelluksena Androidille ja jonossa iOS:lle.

Avoin Chat: tekoälypohjainen chatbot-sovellus

Seuraavaksi tulee Open Chat, joka on lopullinen tekoäly-pohjainen chatbotti GPT-3 teknologialla. Se voi auttaa sinua automatisoimaan erilaisia asioita ja lisäämään tuottavuuttasi välittömästi.

Tutustutaan sen ominaisuuksiin:

 • Tarvitsetko juttukaveria? Open Chatin kanssa ei tarvitse etsiä kauempaa! Juttele heti sen GPT-3-tekniikkaan perustuvan botin kanssa viihtyäksesi tai saadaksesi hyödyllisiä neuvoja.
 • Unohda tylsät nettihaut - GPT-3-pohjaisen Open Chatin avulla löydät tarvitsemasi nopeammin kuin koskaan ennen.
 • Kirjoitusongelmat? Ei enää! Älä huolehdi kirjoitusvirheistä - Open Chat auttaa sinua korjaamalla ne automaattisesti.

Mutta tällä hetkellä ChatGPT-sovellus - Open Chat on saatavilla vain Google Playssa.

ChatGPT-sovellus - Open Chat tulee epäselvällä käyttöliittymällä. Lisäksi siitä puuttuu joitain ominaisuuksia, joita ChatSonic-tukisovellus tukee, esimerkiksi äänentunnistus, persoonallisuustila ja enemmän. Joten jos etsit sovellusta, joka voi auttaa sinua kaikessa, ChatSonic voi olla mobiililaitteille tarkoitettu valintasi ChatGPT-sovelluksena.

Keskustelu tekoäly: Henkilökohtainen tekoälyavustaja

Ei ole ketään, jonka kanssa puhua? Lataa Chat AI - täydellinen tekoälyavustajasi!

GPT-3:n avulla Chat AI on luotu tarjoamaan sinulle järkeviä ja sydämellisiä vastauksia.

Samoin kuin mikä tahansa muukin sovellus, kuten WhatsApp, sinun tarvitsee vain lähettää viestisi ja saat nopean vastauksen välittömästi.

Tässä ovat Chat AI:n edut:

 • Puhu heti bottisi kanssa! Voit keskustella mistä tahansa asiasta ja saada hyviä neuvoja virtuaaliassistentiltasi.
 • Saat uskomattomia ja nopeita tuloksia. On vaikea erottaa Chat AI:tä oikeasta henkilöstä, kun puhut sille!
 • Sisältää intuitiivisen käyttöliittymän ja on erittäin helppokäyttöinen.

ChatGPT-sovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Storesta. Jos kuitenkin käytät Androidia, voit tutustua muihin ChatGPT-sovelluksiin, kuten ChatSonic AI:hin.

AI-keskustelu: Kirjoittava Chatbot

Koetko vaikeaksi kekseliään tekstin luomisen ja toivoisitko, että sinulla olisi joku analysoimassa ja antamassa sinulle neuvoja tai palautetta?

Toiveesi on toteutunut! AI chat on chatbotti, joka voi todella auttaa sinua kirjoittamisessa.

Nähdään miten se voi auttaa:

 • AI Chat voi olla sinun ghostwriterisi! Olipa kirjoituksesi sitten työhakemus, pitkä essee tai runo, chatbot voi hoitaa sen kaiken.
 • AI-chatbot voi käydä läpi kirjoituksesi, analysoida sen ja antaa palautetta virheistä. Tämä työkalu voi olla ihana lisäys, jos olet kirjoittaja.
 • Se voi toimia virtuaalisena ystävänä ja antaa sinulle ihmismäisiä vastauksia.

Mutta jos etsit työkalua, joka voi auttaa sinua muiden asioiden lisäksi kirjoittamisessa, valitse ChatSonic AI. Se voi auttaa sinua kaikessa reaaliaikaisesta sisällön generoimisesta tekoälyn luomiin kuviin.

Saat ChatGPT-sovelluksen mobiililaitteellesi

Käyttämällä ChatGPT:tä mobiilisovelluksissa Android- ja iOS-laitteilla on nyt paljon helpompaa.

Eikö totta?

Valmiina sukeltamaan tekoäly-chatbotien kiehtovaan maailmaan? Tarkista 110+ parasta ChatGPT-esimerkkiä ja näe, miten ihmiset hyödyntävät ChatGPT-sovelluksia parhaiten.

Hanki käsiisi paras Chat GPT sovellus - ChatSonic AI ja anna luovuuden kukoistaa! ChatSonic AI ylittää ChatGPT:n kaikki rajoitukset ja tarjoaa keskustelevan tekoäly-chatbotin, joka toimii henkilökohtaisena avustajanasi.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>