Top 6 ChatGPT-vaihtoehtoa sosiaalisessa mediassa vuonna 2023

kuva6.png

Viime vuonna lisättiin 137 miljoonaa sosiaalisen median käyttäjää. Tämä tarkoittaa, että sinulla on 137 miljoonaa tilaisuutta löytää seuraava asiakkaasi sosiaalisesta mediasta.

Brändit ja yksilöt ovat jo alkaneet hyödyntää sosiaalista mediaa kasvattaakseen liiketoimintaansa eksponentiaalisesti. Miksi jättäisit tilaisuuden käyttämättä?

ChatGPT:lla OpenAI:lla on nyt helpompaa rakentaa brändiä sosiaalisessa mediassa ja kohottaa yritystäsi uusiin korkeuksiin.

Kyllä! ChatGPT voi luoda ideoita, suunnitella sosiaalisen median kalentereita, kirjoittaa viestejä missä tahansa sosiaalisessa mediassa ja auttaa sinua osallistumaan trendaaviin viesteihin. Voit tarkistaa nämä ChatGPT:n ehdotukset sosiaaliseen mediaan, jotta voit maksimoida sitoutumisesi.

Vaikka ChatGPT onkin erinomainen siinä mitä se tekee, se ei ole rakennettu nimenomaisesti sosiaaliseen mediaan. Sen seurauksena siinä on joitakin rajoituksia.

Tässä artikkelissa käymme läpi ChatGPT:n rajoitukset sekä sosiaalisen median vaihtoehdot, jotka ovat yhtä tehokkaita kuin ChatGPT ja voittavat rajoitukset.

Miksi valita ChatGPT:lle vaihtoehtoinen sosiaalisen median palvelu?

Ennen kuin sukellamme syvälle ChatGPT-vaihtoehtoihin sosiaalisessa mediassa, tutkitaan miksi tarvitsemme ChatGPT-vaihtoehtoa.

ChatGPT:n kyvyt voivat olla vaikuttavia, mutta se ei ole virheetön. On joitakin rajoituksia, jotka voivat johtaa epärelevantteihin ja heikkolaatuisiin vastauksiin.

 • ChatGPT:n koulutusaineisto ulottuu vain vuoteen 2021. Jos luot sosiaalisen median sisältöä trendaavista aiheista, kuten AI, rahoitus jne., jotka vaativat ajantasaista tietoa ajankohtaisista tapahtumista, ChatGPT ei voi auttaa sinua sosiaalisen median sisällön luomisessa.
 • Mutta ChatGPT ei voi generoida AI-kuvia, mikä voi olla suuri rajoitus sisällön luomisessa alustoille, kuten Instagram.
 • ChatGPT ei tue puheohjauksia tai vastauksia. Kuitenkin, kuinka pitkä pätkä tahansa, vastauksen saamiseksi ainoa tapa on kirjoittaa se.
 • Sinun on jonglöörittävä usean välilehden välillä käyttääksesi ChatGPT:ä sosiaalisen median osalta, koska sillä ei ole Chrome-laajennusta.
 • Joko sinulla on työpöytä / kannettava tietokone tai ole valmis käyttämään ChatGPT:ää verkkoversiossa mobiiliselaimessasi, koska ChatGPT ei tarjoa mobiilisovellusta.
 • ChatGPT esitteli API:nsa, mutta sillä on samat rajoitukset kuin ChatGPT:llä.
 • ChatGPT:n palvelimet eivät selviydy kasvavasta liikenteestä, mikä johtaa siihen, että ChatGPT on usein alhaalla tai ChatGPT on kapasiteetissa.
 • Italia kielsi ChatGPT:n, mikä tekee vaihtoehtojen tarkistamisen entistä tärkeämmäksi.

Miksi tyytyä ChatGPT:hen, kun sinulla on parempia ChatGPT-vaihtoehtoja sosiaalisessa mediassa?

Aloitetaan tutkimaan!

6 ChatGPT vaihtoehtoa sosiaaliselle medialle

Internet on täynnä AI-työkaluja, mutta oikean ChatGPT-vaihtoehdon löytäminen sosiaalisen median käyttöön voi olla melko hankalaa vaatimustesi perusteella.

Joten, me suoritimme raskaan työn puolestasi, ja tässä ovat parhaat 6 ChatGPT-vaihtoehtoa sosiaalisessa mediassa, jotka jokaisen brändin ja sisällöntuottajan tulee harkita.

 1. ChatSonic
 2. Writesonic
 3. Poe by Quora
 4. Munch
 5. Automata
 6. Postly

Tarkastellaan näitä ChatGPT-vaihtoehtoja yksitellen yksityiskohtaisesti.

ChatSonic

Ensimmäinen sosiaalisen median ChatGPT-vaihtoehtomme on ChatSonic, joka on samankaltainen kuin ChatGPT, mutta siinä on supervoimia⚡️. Se perustuu GPT 3.5 -teknologiaan ja käyttää teknologioita kuten NLP + ML teksti- ja kuvagenerointiprosessien automatisoimiseksi.

kuva9.png

ChatSonic voi luoda tekstisisältöä sosiaalisen median julkaisuihin ja uniikkeja AI-kuvia, jotka täydentävät tekstiä. Jos et ole varma, mistä aloittaa sosiaalisen median matkasi, ChatSonic voi ohjata sinua sisältöstrategian luomisesta aina sisällön luomiseen ja jakeluun ⏳

ChatSonic voi tehdä paljon muutakin kuin vain luoda sisältöä sen silmiinpistävillä ominaisuuksilla.

1. Tuottaa ajankohtaisia, faktatietoisia ja relevantteja vastauksia reaaliajassa

ChatSonicin tehokkaan Google-integraation ansiosta sen vastaukset ovat aina reaaliaikaisia ja faktoihin perustuvia. Jos olet edelleen epävarma, ChatSonic sisältää lähdelinkit jokaiseen vastaukseen, jolloin voit tarkistaa faktat.

2. Persona-tila

Jos luot sosiaalisen median sisältöä tietylle aiheelle, kuten kunnon parantamisesta, ja tarvitset asiantuntijan mielipiteen, voit keskustella ChatSonicin personoidun avatarin kanssa, kuten henkilökohtaisen valmentajan, matematiikan opettajan, uraohjaajan jne. kanssa.

3. Lumoava tekoälytaide

Voit skipata rutiinin etsiä sopivaa kuvaa sosiaalisen median julkaisuihisi kuvapankkialustoilta ja käyttää ChatSonicia generoimaan uniikkeja tekoälykuvia.

4. Äänikomennot ja vastaukset

Vuorovaikuta ChatSonicin kanssa äänen avulla nopeamman ja tuottavamman keskustelun saavuttamiseksi.

5. Muistaa keskustelut

Kytke ChatSonicin muistipainike päälle esittääksesi jatkokysymyksiä ja pois päältä vaihtaaksesi uuteen aiheeseen.

6. Muokkaa, jaa ja lataa keskusteluja

Lataa, muokkaa ja jaa ChatSonic-keskustelusi helposti, joihin voit myöhemmin viitata ilman tarvetta lisäosille.

7. API

Säästä tunteja integroimalla ChatSonic nykyisiin ohjelmistosovelluksiisi ChatSonicin ChatGPT-rajapinnan avulla.

Tässä on syvällinen opas ChatSonicista ChatGPT API:n käyttötapauksista.

8. Chrome-laajennus

ChatSonic Chrome-laajennus toimii kuin taikuutta sosiaalisen median sisällöntuotantoa varten. Voit luoda osallistavia viestejä ja vastata trendaaviin viesteihin sekunneissa.

 

9. Mobiilisovellus

Inspiroida voi tulla mistä tahansa ja milloin tahansa. Joten miksi et käyttäisi ChatSonic-mobiilisovellusta luodaksesi sosiaalisen median viestejä liikkeellä ollessasi?

10. Botsonic

Kaiken tämän lisäksi ChatSonic on ottanut kehityksessään askeleen eteenpäin Botsonicin avulla, joka tekee asiakastuesta entistä mielenkiintoisempaa. Botsonic ilahduttaa asiakkaita fiksuilla ja ytimekkäillä vastauksilla.

ChatSonic-esimerkkejä sosiaalisessa mediassa

Katso nyt joitakin ChatSonic-esimerkkejä sosiaalisen median käytöstä.

1. Sosiaalisen median kalenterien luominen

image5.png

2. Luo ainutlaatuisia tekoälykuvia Instagramiin

kuva-17.png

3. Kirjoita viraalisia twiittejä käyttämällä ChatSonic-selainlaajennusta

kuva4.png

4. Luo välittömät vastaukset LinkedIn-viesteihisi

image7.png

ChatSonic hinnoittelu

Voit aloittaa ChatSonicin käytön heti 10 000 ilmaisella sanalla ensimmäisellä rekisteröitymiselläsi. Jos tarvitset enemmän, voit tilata Pro-suunnitelman, joka maksaa vain 19 dollaria kuukaudessa ja siinä on lisäalennuksia vuosittaisissa suunnitelmissa. ChatGPT Plus sen sijaan maksaa 20 dollaria kuukaudessa eikä siinä ole lisäominaisuuksia.

Kun vertaa ChatSonicin ja ChatGPT Plussan hintoja, ChatSonic on selkeä voittaja edullisilla hinnoillaan, mikä tekee siitä parhaan ChatGPT-vaihtoehdon sosiaaliseen mediaan.

Writesonic

Writesonic on yhden pysähdyksen kohde kaikille sisältötarpeillesi. Se on tekoälytyökalu, joka auttaa yrityksiä ja yksilöitä luomaan sosiaalisen median sisältöä. Se käyttää kehittynyttä NLP-algoritmiikkaa generoidakseen korkealaatuista, sitouttavaa ja asiaankuuluvaa sisältöä sekunneissa, mikä tekee siitä yhden parhaista ChatGPT-vaihtoehdoista sosiaaliseen mediaan.

Käyttäjät voivat luoda erilaisia ​​sisältötyyppejä, kuten some-sivustojen julkaisujen kuvatekstejä, blogikirjoituksia, some-sivustojen mainoksia, tuotekuvaustekstejä ja paljon muuta. Lisäksi Writesonic tarjoaa avainsanaehdotuksia, sisällön optimointia ja A/B-testausta sisällön parantamiseksi ja sitouttamiseksi.

Parasta AI-kirjoitustyökalun, kuten Writesonicin, käytössä ChatGPT:n korvikkeena sosiaalisessa mediassa on, että sinun ei tarvitse antaa sille ohjeita. Writesonic on rakennettu käyttäen 70+ mallia, jotka on koulutettu ohjeiden mukaan. Eli sinun tarvitsee vain lisätä yksityiskohtasi, ja vips, sosiaalinen mediasisältösi on valmis!

Kirjoita ominaisuuksia

 • Jos aiot käynnistää uuden ominaisuuden ja sinulla ei ole aavistustakaan siitä, miten sitä markkinoidaan, Writesonicin sosiaalisen median suunnitelma -ominaisuus tekee työn puolestasi.
kuva13.png
 • Koska jokainen sosiaalisen median alusta poikkeaa toisistaan, Writesonic tarjoaa erityistoimintoja Twitter-säikeille, LinkedIn-julkaisuille, Instagram-kuvateksteille jne.
kuva8.png
 • Voit myös generoida YouTube-videoiden käsikirjoituksia, koukkuja, pääpiirteitä ja otsikoita käyttämällä Writesonicia.

Kirjoittajalogiikka hinnoittelu

Hinnoittelu on samanlainen kuin ChatSonicilla. Voit aloittaa ilmaisella 10 000 sanan paketilla. Maksulliset suunnitelmat alkavat vain 19 dollarilla kuukaudessa 100 000 sanalle, ja tarjolla on myös lisäalennuksia vuotuisille hintasuunnitelmille.

Poe Quoran kautta

Poe, 'Platform for Open Exploration’ on yksinomaan iOS-alusta, joka on suunniteltu tarjoamaan pääsyn erilaisiin keskusteleviin tekoälyalustoihin.

Käyttäjät voivat keskustella AI-ohjattujen chatbottien kanssa eri aiheista, kirjoitusten avusta kulinaristisiin seikkailuihin ja kaikkeen siltä väliltä. Käytännössä Poe on viestisovellus, jonka ytimessä ovat AI-mallit.

image10.png

OpenAI ja Anthropic yhdessä tarjoavat generatiivista tekoälytekniikkaa, joka mahdollistaa Poen toiminnan. OpenAI on ChatGPT:n takana oleva tutkimusorganisaatio, joka keskittyy tekoälyn edistämiseen turvallisella ja hyödyllisellä tavalla. Toisaalta Anthropic on yritys, joka keskittyy kehittämään tekoälyjärjestelmiä, jotka ovat linjassa ihmisten arvojen ja tavoitteiden kanssa.

Kokonaisuutena Poe tarjoaa ainutlaatuisen ja jännittävän tavan tutkia keskustelevan tekoälyn mahdollisuuksia, ja sen käyttö huippuluokan tekoälyteknologiaa vain lisää sen vetovoimaa, tehden siitä ChatGPT-vaihtoehdon sosiaalisessa mediassa.

Poe Quoran ominaisuudet

 • Poella, voit käyttää samanaikaisesti useita keskustelu- tekoälyalustoja, kuten Sage, Claude, ChatGPT ja Dragonfly.
kuva12.png
 • Quora kehittää ohjelmointirajapintaa, joka mahdollistaa tekoälykoodareiden helpon yhteyden muodostamisen Pohjoiselle, mikä yksinkertaistaa heidän käyttökokemustaan.
 • Voit ladata Pohjoisen iOS-sovelluksena App Storesta.

Poe Quoralla hinnoittelu

Tällä hetkellä Poe-sovellus on avoin kenelle tahansa kokeiltavaksi, eikä tästä ChatGPT:n korvaavasta vaihtoehdosta ole tarkkaa tietoa hinnoittelusta sosiaalisessa mediassa.

Onko ChatSonic parempi vaihtoehto ChatGPT:lle kuin Poe Quorasta? Poe on hyvä vaihtoehto ChatGPT:lle sosiaalisessa mediassa, mutta ei paras. Se on saatavilla vain iOS-käyttäjille eikä ole käytettävissä Android-käyttäjille. Lisäksi siitä ei ole työpöytäversiota, joten sen käyttö on vaikeaa työskenneltäessä. Mutta ChatSonic on erittäin helposti accessible Chrome-laajennuksella, mobiilisovelluksella ja API:lla.

Munch

Uudelleenkäyttö on voimakas työkalu, ja 94% markkinoijista uudelleenkäyttää sisältöään . Mutta se ei ole helppoa! Sinun täytyy käyttää ylimääräisiä tunteja valitaksesi oikeat tekstin pätkät tai videot, joilla on vaikutus.

kuv1.png

Jos tuotat paljon pitkää videomateriaalia, Munch voi säästää sinulta ylimääräiset tunnit.

Munch on sosiaalisen median ChatGPT-vaihtoehto, joka käyttää edistyksellistä generatiivista tekoälyä ja markkinointianalytiikkaa nostaakseen esiin kaikkein kiinnostavimmat, trendikkäimmät ja vaikuttavimmat klipit pitkistä videoistasi.

Munch ominaisuudet

 • Se on kaikki yhdessä videoiden julkaisualustassa, joka auttaa muokkaamisessa, automaattisessa tekstityksessä, julkaisemisessa ja julkaisemisessa.
 • Videon muokkaus on AI: n ohjaama; sinun ei tarvitse katsoa koko videota pitkien tuntien ajan.
 • Valitsee vaikuttavia ja sitouttavia videon sisältöpaloja pitkistä videoista, jotta ne voidaan käyttää uudelleen sosiaalisen median alustoilla. Video AI huolehtii sisällön leikkaamisesta ja kehyksen säätämisestä kullekin sosiaalisen median alustalle.
 • Voit julkaista pitkämuotoisia videoita ja käyttää uudelleen lyhyitä videoita suoraan Munchista.

Munch-hinnoittelu

Voit kokeilla Munchia ilmaiseksi rajoitetuilla ominaisuuksilla. Pro-suunnitelma maksaa 49 dollaria kuukaudessa, jotta saat käyttöösi kaikki ominaisuudet. Jos olet yritys, räätälöity hinnoittelu on sinulle sopivin vaihtoehto.

Onko ChatSonic parempi ChatGPT:n vaihtoehto kuin Munch? Munch on erinomainen ChatGPT:hen verrattava uudelleenkäyttöä tekevä älytyökalu. Se ei kuitenkaan yllä ChatSonicin tasolle. Munch keskittyy vain uudelleenkäyttöön, kun taas ChatSonic keskittyy sisällön luomiseen, editointiin, avainsanan optimointiin, tekoälykuvien luomiseen ja paljon muuhun.

Automaatti

Kun taas Munch rajoittuu vain videoiden uudelleenkäyttöön, Automata - toinen ChatGPT-vaihtoehto sosiaalisen median stream-linjojen yksinkertaistaa koko uudelleenkäyttöprosessin, sekä tekstin että videon.

kuva14.png

Blogiartikkeleita ja e-kirjoja voi hyödyntää uudelleen LinkedIn-päivityksinä, Twitter-ketjuina ja uutiskirjeinä. Samoin voit uudelleenkäyttää myös videomateriaalia.

Automaation ominaisuudet

 • Automaatti tulee sisältöjen uudelleenkäyttöpohjilla, joilla voi muuntaa pitkät blogiviestit sosiaalisen median viesteiksi sekunneissa.
 • Mikä tahansa tekstimuotoinen tai YouTube-linkki voidaan uudelleenkäyttää Automatan avulla.

Automaatti hinnoittelu

Voit aloittaa Automatan käytön ilmaiseksi ilman mitään luottokorttia. Pro-versio alkaa 39 $ / kuukausi yksilöille ja 499 $ / kuukausi yrityksille. Voit myös valita mukautetun suunnitelman, jos haluat valmiit uudelleenkäyttöpalvelut.

Onko ChatSonic parempi ChatGPT-vaihtoehto kuin Automata? Automata on erinomainen tekoäly, joka on samanlainen kuin Chat GPT sisällön uudelleenkäyttöä varten, mutta kun kyse on sisällön luomisesta, muokkaamisesta, avainsanojen optimoinnista ja tekoälyllä luodun kuvan luomisesta, ChatSonic suoriutuu paremmin kuin Automata. Vaikka Automata keskittyy vain sisällön uudelleenkäyttöön, ChatSonic tarjoaa laajemman valikoiman ominaisuuksia.

Postly

Postly on kaikki yhdessä sosiaalisen median markkinointialusta, jolla voit suunnitella, suunnitella ja toteuttaa kampanjoita suuressa mittakaavassa.

Voit kirjoittaa vaivattomasti tekstejä blogeihin, mainoksiin ja sähköposteihin sekä editoida kuvia ja videoita. Et vain luo sisältöä, vaan voit myös tehostaa sisällön hyväksyntäprosessia ja julkaisua.

kuva3.png

Jos olet sosiaalisen median toimisto ja työskentelet useiden asiakkaiden kanssa, silloin laajan lataamisen ominaisuus on pelastus sinulle. ChatGPT:n vaihtoehto sosiaaliselle medialle - Postly, voi parantaa sitoutumista, ajaa konversiota ja parantaa markkinointikampanjoiden tehokkuutta.

Postlyn ominaisuudet

 • Postly on integroitu lähes jokaiseen sosiaalisen median alustaan, kuten Twitteriin, LinkedIniin, Pinterestiin ja monet muut, joten voit julkaista sisältöä useilla sosiaalisen median alustoilla yhdellä napsautuksella.
 • Voit luoda sosiaalisen median sisältökalenterin yksittäisille sosiaalisen median alustoille tai kaikille samaan aikaan.
 • Työskentele tiimisi kanssa ja nopeuta sisällöntuotantoprosessiasi.
 • Lisäksi Postly tarjoaa helppokäyttöiset työkalut kuvien ja videoiden muokkaamiseen, linkkipalvelun helppoon jakamiseen ja sosiaalisen median analyysiin suorituskyvyn analysointia varten.

Postlyn hinnoittelu

Postly ei tarjoa ilmaista suunnitelmaa. Maksulliset suunnitelmat alkavat 9 dollarista kuussa (yksityiskäyttöön) ja nousevat 299 dollariin kuussa (yrityksille).

Onko ChatSonic parempi ChatGPT-vaihtoehto kuin Postly? Vaikka Postly tukee kaikkia sosiaalisen median sisällön luomisen vaiheita, se voi olla melko kallis, jos haluat luoda sisältöä mittakaavassa. ChatSonic tarjoaa kuitenkin pääsyn kaikkiin ominaisuuksiinsa veloittamalla vain generoitujen sanojen määrän perusteella, mikä tekee siitä paremman ChatGPT-vaihtoehdon.

Valitse sopiva ChatGPT-vaihtoehto sosiaaliseen mediaan

Nykyään on ilmestynyt paljon tekoälytyökaluja kuten ChatGPT, ja voi olla melko hämmentävää yrittää selvittää, mitä niistä tulisi käyttää. Paras tapa löytää ChatGPT-vaihtoehto sosiaaliselle medialle, joka sopii juuri sinulle, on ymmärtää tarpeesi ja katsoa sitten, millä vaihtoehdoilla on yhtäläisyyksiä. Ah, ja älä unohda tarkistaa hintaa ja varmistaa, että ominaisuudet ovat sen arvoisia ennen sitoutumista mihinkään.

ChatSonic yhdistää parhaat ominaisuudet ja edullisen hinnoittelun, mikä tekee siitä parhaan ChatGPT-vaihtoehdon sosiaalisessa mediassa.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>