15 Parasta ChatGPT Chrome-laajennusta, joista et tiennyt vuonna 2023

kuva25.png

ChatGPT on kasvanut maailman nopeiten kasvavaksi sovellukseksi hankkimalla yli 100 miljoonaa käyttäjää kahdessa kuukaudessa sen julkaisun jälkeen.

Mutta, mikä on ChatGPT?

ChatGPT, jonka on rakentanut Open AI, on automatisoitu tekstingeneroimisteknologia, joka mahdollistaa korkealaatuisen luonnollisen kielen sisällön tuottamisen käyttäjille. Se toimii käyttäjän antamien tietojen ja muiden tietolähteiden perusteella käyttämällä tehokasta ja monimutkaista neuroverkkoa tekstien tuottamiseen.

ChatGPT:n kyvyt ovat joutuneet koetukselle monissa todellisissa tilanteissa, ja tulokset ovat olleet todella vaikuttavia.

ChatGPT:n käyttökohteita on loputtomasti. Se pystyy hoitamaan taloutta, hallinnoimaan yrityksiä, tienaamaan rahaa ja auttamaan työnhaussa.

Vaikka se onkin tiukasti tekstimuotoinen kieli, ChatGPT osaa auttaa monimutkaisten teknisten projektien kanssa tarkkojen ohjeidensa avulla.

Opettele käyttämään ChatGPT:tä paremmin.

Mutta ole varovainen; se antaa joskus vääriä vastauksia samalla varmuustasolla.

Kyllä, ChatGPT:llä on rajoituksia. Se ei ole yhteydessä internetiin ja se on koulutettu vain tietoihin vuoteen 2021 asti, mikä johtaa vanhentuneisiin ja virheellisiin vastauksiin ajoittain.

Ja OpenAI ei suunnittele julkaistavan Chrome-laajennusta lähitulevaisuudessa.

Muut älykkäät AI-työkalut ovat kuitenkin hyödyntäneet tilaisuutta työskennellä ChatGPT:n rajoitusten parissa, kuten Writesonicin ChatSonic.

ChatSonic on edistynyt versio ChatGPT:stä, jossa on edistyneet toiminnot ja ominaisuudet, kuten,

 • Se on suoraan yhdistetty Googleen hakemaan faktoja ja päivitettyä tietoa käyttäjille.
 • ChatSonic chrome-laajennus, joka voi saada vastauksia sinulle pikavauhtia ja sitä voi käyttää missä tahansa verkossa.
 • Miksi rajoittua pelkkään tekstiin? ChatSonic luo henkeäsalpaavaa tekoälytaidetta Stable Diffusion- ja Dall-E -teknologioiden yhdistelmällä.
 • Jos et ole suuri kirjoittamisesta, käytä ChatSonicia äänikomennoilla, joka luo äänivastauksia.
 • Yhdistä ChatSonic suosikki-sovelluksiisi minuuteissa ChatSonic API:n avulla, jotta säästät vaivan palata ChatSonicin kojelaudalle jokaista kysymystäsi varten. Tutustu parhaisiin API-käyttötapauksiin.
 • Miksi odottaa saavansa tietokoneelle käyttöön ChatSonic, kun voit aloittaa ChatSonic-mobiilisovelluksen käytön?
 • Viime aikoina ChatSonic on myös lanseerannut hienon ominaisuuden yrityksille - Botsonic. Voit korvata tylsät chatbotit Botsonicilla, jonka avulla voit kouluttaa ChatGPT: tä omilla tiedoillasi hallitaksesi asiakaskeskusteluita henkilökohtaisella otteella.

Tutustu paremmin ChatSonicin ja ChatGPT:n suurimpiin eroihin.

Haluatko kokeilla kaikkia näitä jännittäviä ChatSonicin ominaisuuksia?

Miksi hankkia ChatGPT-tyyppinen laajennus Chromeen?

Eri välilehtien välillä liikkuminen tarvittavan tiedon löytämiseksi on hyvin väsyttävää ja sekavaa. ChatGPT-voiman avulla varustettu Chrome-laajennus voi auttaa sinua pääsemästä kaikesta hässäkästä pois ja voit luoda sisältöä kirjaimellisesti mistä tahansa verkosta.

Voit kirjoittaa kiehtovia tweettejä Twitter-yleisöllesi ChatGPT:n avulla suoraan Twitteriin. Katso, miten ChatSonicin ChatGPT-lisäosa voi kirjoittaa tweettejä välittömästi säästääkseen sinulle vaivaa.

Odota, ei vain twiittejä; ChatGPT Chrome -lisäosa voi -

Ei vain twiittejä, ChatSonic Chrome-laajennus voi myös parantaa tehokkuutta ja lisätä tuottavuutta.

 • Automaattinen sisällöntuotanto: Luo sosiaalisen median viestejä, sähköposteja ja mainoskopiota nopeasti ChatGPT Chrome-laajennusten avulla.

Opettele käyttämään ChatGPT:ta Gmailissa.

 • Vastaa nopeasti asiakkaiden kysymyksiin: ChatGPT Chrome-lisäosat voivat auttaa sinua ymmärtämään asiakkaiden kysymykset nopeasti ja vastaamaan ajoissa asianmukaisilla vastauksilla.
 • Paranna verkkonäkyvyyttä: ChatGPT Chrome-lisäosien avulla voit helposti luoda sisältöä, löytää asianmukaisia ​​hashtageja ja Twitter-tilien tunnisteita, joiden kanssa kommunikoida, ja vastata DM: iin nopeasti ja tehokkaasti.

Jotta asiat sujuisivat paremmin, olemme koonneet parhaat ChatGPT Chrome-lisäosat jokaiseen käyttötapaukseen tähän blogiin. Aloita tutkiminen nyt!

15 parasta ChatGPTin Chrome-laajennusta, joista et tiennyt

Olipa tarkoituksesi luoda sisältöä missä tahansa verkkosivustolla, kirjoittaa sähköpostia tai nopeuttaa Google-hakua, ChatGPT:llä on Chrome laajennus kaikkeen tarpeeseen.

Tässä blogissa olemme käsitelleet seuraavat 15 parasta ChatGPT Chrome-laajennusta:

 1. ChatSonic
 2. TweetGPT
 3. Prometheus
 4. YouTube-katsaus ChatGPT:llä
 5. Tiivistelmä
 6. ReaderGPT
 7. Merlin
 8. JaaGPT
 9. Fancy GPT
 10. Prompt Genius ChatGPT
 11. Googlella ChatGPT
 12. KirjoitaGPT
 13. WebChatGPT
 14. Engage AI
 15. Keskustele ja ChatGPT

Nyt katsotaan lähemmin jokaista näistä ChatGPT:n Chrome-lisäosista.

1. ChatSonic

ChatSonic ChatGPT Chrome -laajennusta voi käyttää mihin tahansa ja kaikkialla verkkosivuilla. Voit käyttää sitä kirjoittaaksesi välittömiä tekstikatkelmia, luoda some-kopioita ja sähköposteja, uudelleenformuloida, laajentaa jne.

Lisätietoja saat tutustumalla ChatGPT-selainlaajennuksen käyttötapauksiin.

Jotta voit kokea ChatSonic Chrome -laajennuksen mukavuuden, sinun on ensin asennettava se muutamalla askeleella. ChatSonic Chrome -laajennuksen asentaminen on helppoa ja se auttaa säästämään aikaa ja lisäämään tuottavuutta.

 1. Mene Chrome-laajennusten verkkokauppaan ja etsi ChatSonic.
 2. Lataa ja asenna 'ChatSonic - ChatGPT, jossa on supervoimia’ ja kiinnitä se URL-palkkiin helpon käytön varmistamiseksi.
 3. Kirjaudu sisään olemassa olevaan Writesonic-tiliisi napsauttamalla ChatSonic-kuvaketta URL-palkissa.
 4. Koska ChatSonic Chrome-laajennus toimii kaikkialla verkossa, voit hallita asetuksia valitsemalla, milloin haluat sen vastaavan.

Kun asennus on valmis, olet valmis aloittamaan!

Google-haku: Aloita nettiselailu ChatSonicilla. Tässä on millainen ChatSonic näyttäytyy, kun teet hakukyselyn Googlessa. Saat yhteenvedot kaikista Googlen hakutuloksistasi hakutuloksien rinnalla.

image27.png

Verkkosivujen tiivistelmät: Lopeta tuntien käyttäminen pitkien artikkeleiden ja tutkimuspapereiden lukemiseen ytimen löytämiseksi. Voit nyt käyttää ChatSonic Chrome -laajennusta tiivistelmän luomiseen, joka korostaa tärkeät osat.

Tapaa vastaukset verkkosivulta: Haluat tietää, sisältääkö Wikipedia-sivu tekoälyn uusimmat kehitykset. Ohita vanhanaikainen tapa Cmd+F ja kysy ChatSonicilta vastauksia kysymyksiisi suoraan verkkosivulta.

Tämä ominaisuus ei rajoitu pelkästään hakuihin vaan myös YouTubessa käyttöön. ChatSonic pystyy tarkasti määrittämään tarkan ajoituksen YouTube-videossa vastauksena kysymykseesi.

Sähköpostien kirjoittaminen: Käytä ChatSonicia kirjoittaaksesi sähköposteja mihin tahansa tilanteeseen. Voit myös muuttaa sähköpostin sävyä tarvittaessa.

Kuva 11.png

Sähköposteihin vastaaminen: ChatSonic-Chrome-laajennus tekee sen lisäksi, että kirjoitat sähköposteja, helpoksi antamalla sinun luoda tarkkoja vastauksia kolmessa eri sävyssä, jotka voit muokata edelleen.

kuva24.png

Sähköpostien tiivistäminen: Tämän laajennuksen tiivistämistoiminto on loistava tapa saada yleiskuva siitä, mitä sähköpostissa on käsitelty. Voit nopeasti luoda yhden kappaleen tai aikajanan sähköpostiketjusta.

kuva-172.png

Klikkaa CS-kuvaketta, joka on näkyvissä sähköposti-ikkunan yläosassa.

kuva5.png

Tai voit myös avata sen suoraan postilaatikostasi avaamatta sähköpostia.

Luo uniikkeja twiittejä: Luo uusia twiittejä suoraan Twitterissä selaamatta välilehtiä tai kuluttamatta aikaa etsien inspiraatiota. Napsauta CS-kuvaketta, joka tulee näkyviin

Vastataan twiitteihin:

Vastaa helposti tweetteihin ja ketjuihin napsauttamalla CS-kuvaketta vastausikkunan oikeassa alakulmassa pysyäksesi vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa.

kuva13.png

Tiivistä Twitter-ketjut: Käytä ChatSonic Chrome -laajennusta tiivistämään pitkiä Twitter-ketjuja tärkeisiin kohtiin. Etsi "Tiivistä tämä ketju" -vaihtoehto ensimmäisen twiitin alla.

kuva19.png

Tässä on yhteenvetosi Twitter-ketjusta. Voit myös nopeasti vastata tähän ketjuun napsauttamalla 'vastaa tähän ketjuun'.

kuva17.png

Generoi ajatuksia herättäviä LinkedIn-julkaisuja: Luo LinkedIn-julkaisuja nopeasti käyttämällä ChatSonic Chrome -laajennusta ja generoi uutta sisältöä sekunneissa.

image31.gif

Kirjoita vastaukset LinkedIn-viesteihin: Voit luoda keskustelun aloituksia aloittaaksesi uuden keskustelun tai muokata kutsua käyttämällä laajennusta.

image7.png

Etkö halua vain vastata viesteihin, vaan voit suunnitella ja toteuttaa helposti markkinointitoimenpiteitä ilman erillisiä työkaluja. ChatSonic Chrome -laajennuksessa on nyt Kula-tyyppisiä ominaisuuksia, joiden avulla löydät sähköpostiosoitteita potentiaalisille asiakkaillesi ja lähetät LinkedIn-viestejä välittömästi.

Tuota kommentteja LinkedIn-postauksiin: Laajennus auttaa sinua sitouttamaan yleisöäsi automaattisesti tuottamalla asiaankuuluvan kommentin kommenttiboxiin.

kuva9.png

Optimoi LinkedIn-profiilisi: Tiesitkö, että ChatSonic voi nyt tehdä tehokkuusmuutoksia myös LinkedIn-profiiliisi? Kyllä, ChatSonicin Chrome-lisäosa auttaa sinua optimoimaan LinkedIn-profiilisi aina bioosi asti ja lisäämään saavutuksiasi granulaarisesti.

Luo uniikkia sisältöä missä tahansa verkossa: ChatSonicin laajennus toimii koko Chrome-selaimessasi, mikä säästää työlään välilehtien vaihdon vaivan. Käytä CMD(icon)+M:ää, jotta pääset käsiksi neuroverkkopop-upiin, jonka avulla voit luoda uniikkeja elämäkertoja tai kirjoittaa artikkeleita mistä tahansa.

kuva29.png

Yhdessä Gmailin, LinkedInin ja Twitterin kanssa ChatSonic Chrome -laajennus sisältää nyt myös kotimaiset integraatiot Google-mainosten (mainoskopioiden kirjoittaminen), Facebookin Ja Instagramin (tekstit, kommentit, suorat viestit) Telegramin ja WhatsappWebin kanssa.

Koe nyt ChatSonic Chrome -lisäosan huimaavat toiminnot myös suosituissa selaimissa, kuten Edge, Opera ja Firefox.

Saat ilmaiseksi 100 sukupolvea joka kuukausi ChatSonicin tutkimiseen. Tämän jälkeen voit valita yhden edullisista ja arvoltaan korkeista joustavista tilausvaihtoehdoistamme nauttiaksesi ChatSonicin käytöstä rajattomasti.

kuva16.png

2. TweetGPT

TweetGPT on ChatGPTin voiman varassa toimiva Chrome-laajennus, joka generoi twiittejä ja vastauksia.

Jotta voit käyttää sitä, tarvitset Twitter-tilin, Chrome-selaimen ja Open AI -tilin.

Voit asentaa sen Chrome-lisäosien verkkokaupasta ja kiinnittää laajennuksen, jotta voit käyttää sitä helposti.

Kun olet asentanut TweetGPT-sovelluksen, näet kuvakkeen tältä näyttää!

kuva21.png

Kun siihen klikataan, voi valita twiitin sävyn, ja TweetGPT generoi satunnaisen twiitin. Vastaamiseen twiittiin valitse twiitti ja klikkaa TweetGPT-kuvaketta generoidaksesi vastauksia.

kuva1.png

Tämä ChatGPT:n Chrome-lisäosa - TweetGPT - ei sisällä mahdollisuutta syöttää aihetta, josta haluat tweetata. Se generoi satunnaisia twiittejä, jotka eivät ehkä ole linjassa sisältöstrategiasi kanssa. Se perustuu OpenAI:n ChatGPT:hen noutaakseen twiittejä ja vastauksia, joten se saattaa generoida epärelevantteja ja vanhentuneita vastauksia.

Opettele luomaan sisältöä ChatGPT:n avulla mittakaavassa täältä.

3. Prometheus

Tuntuuko kädet kipeiksi päivän työskentelystä näppäimistön parissa? Olisi mukava pitää tauko ja jutella Chat GPT:n kanssa verkossa.

Kyllä, on mahdollista puhua ChatGPT:n kanssa ChatGPT-chrome-laajennuksen - Prometheus avulla sen sijaan että kirjoitat.

Toisin kuin ChatSonic-äänikomennot, ChatGPT tarjoaa vain tekstivastauksia.

Lataa ja asenna ChatGPT-laajennus. Aloittaaksesi sen käytön kirjaudu ChatGPT-tilillesi ja pidä välilyöntipainiketta painettuna puhuaksesi. ChatGPT muuttaa äänesi tekstiksi ja vastaa kysymykseesi.

Muista sallia mikrofonin käyttöoikeus.

image6.png

4. YouTube-yhteenveto ChatGPT:n kanssa

Jos olet kiireinen ammattilainen, joka ei ehdi katsella pitkiä YouTube-videoita, mutta haluaa ehdottomasti tietää videon kontekstin, 'YouTube Summary with ChatGPT' voi olla täydellinen ChatGPT Chrome-liitännäinen juuri sinulle.

Se kehitettiin sosiaaliseksi verkkokorostustyökaluksi, Glaspiksi. Tämä Chrome-palvelun chatGPT-laajennus tiivistää minkä tahansa YouTube-videon sekunneissa ja tarjoaa videon käsikirjoituksen.

Kyllä, kuulit oikein! Se ei ole tiivistelmä vaan täydellinen käsikirjoitus, joka on jaettu ja erotettu aikaleimoilla 🤯.

Aloita YouTube-yhteenvedon käyttö ChatGPT: n kanssa asentamalla Chrome-laajennus.

Kun katsot YouTube-videota, näet "Transkripti ja yhteenveto" -vaihtoehdon. Kun klikkaat sitä, laajennus generoi koko transkriptin ja yhteenvedon avattavalla Open AI -vaihtoehdolla.

Tiivistettynä, sinun täytyy kopioida ja liittää litteraali, pyytää ChatGPT:ltä tiivistelmää ja saat lyhyen yhteenvedon.

Eikö kuullosta ylimääräiseltä työltä? Paras tapa saada yhteenvedot YouTube-videoista, blogipostauksista tai tutkimusartikkeleista on syöttää URL-osoite ja pyytää ChatSonicilta yhteenvedot.

5. Tiivistelmä

Toisin kuin YouTube Summary ChatGPT:llä, Summarize-selainlaajennus toimii yhdellä klikkauksella millä tahansa sivulla.

Summarize auttaa sinua, olipa kyseessä uutisten, artikkeleiden, blogien tai tutkimusraporttien lukeminen.

Tiivistämisteknologia on ChatGPT:n voimalla ja se on koulutettu tarjoamaan kattavia ja korkealaatuisia tiivistelmiä. Lisäksi se koulutetaan jatkuvasti ihmisten kirjoittamilla tiivistelmillä, jotta se olisi luotettava ja päivitetty.

Tämä ChatGPT-laajennus Chromelle auttaa sinua selata nopeasti avoimia välilehtiäsi, jotta voit omistaa enemmän aikaa sille, mikä on todella tärkeää. Pysy ajan tasalla kaikista haluamistasi lukemisista ja vältä kriittisten oivallusten ohittamista helposti.

image23.png

ChatGPT:in Chrome-lisäosan yhteenvetotoiminto välillä saattaa aiheuttaa ongelman 'Vastauksen lataaminen epäonnistui', mikä vaikeuttaa lisäosan käyttöä.

6. ReaderGPT

ReaderGPT on samankaltainen kuin muut tiivistävät ChatGPT Chrome-lisäosat.

Se voi antaa sinulle yhteenvedon mistä tahansa verkkosivusta vain yhdellä klikkauksella. Ei tarvitse enää lukea pitkiä artikkeleita tai sivuja! Siinä on hauskoja ominaisuuksia, kuten artikkeleiden luettelomuotoon muuttaminen tai ChatGPT-vihjeen muokkaaminen tarpeidesi mukaan.

Oletetaan, että haluat nopean yhteenvedon artikkelista. Voit tiivistää sen kolmella lyhyellä kohdalla tai jopa 50 sanalla käyttämällä tätä ChatGPT-kromiliitännäistä. Tai jos haluat kääntää tekstin espanjaksi tai yksinkertaistaa sen viisivuotiaalle, ReaderGPT-laajennus auttaa sinua.

kuva8.png

7. Merlin

Merlin on ChatGPT:n miniversio.

Tämä ChatGPT:n Chrome-lisäosa toimii millä tahansa sivustolla Chrome-selaimessa auttaen kirjoittamisessa, editoinnissa, muotoilussa ja webin hakemisessa. Asennuksen jälkeen voit käyttää sitä pikanäppäimellä 'Ctrl/Cmd + M'.

Tämä on ChatGPT:n premium Chrome-laajennus, jossa voit käyttää 11 sukupolvea joka päivä ilmaiseksi, jonka jälkeen sinun täytyy tilata premium-versio - Merlin Pro. Hinta alkaa 19 dollarista kuukaudessa 1000 kyselylle.

image26.png

 

Siihen liittyy muutama rajoitus, kuten se ei toimi

 • Bing ja Edge
 • Uusi välilehti tai tyhjä sivu

Muista aina päivittää sivu käyttääksesi Merliniä.

Merlin on vain ChatGPT Chrome-laajennus ilman ylimääräisiä ominaisuuksia, vaikka maksaisit Pro-versiosta. Mutta ChatSonic antaa sinulle enemmän vastinetta rahoillesi antamalla sinulle API:n, Chrome-laajennuksen, mobiilisovelluksen ja joukon muita upeita AI-kirjoitusominaisuuksia, kaikki samaan hintaan.

8. ShareGPT

ChatGPT on loistava työkalu älykkäisiin ja hauskoihin keskusteluihin, mutta surullista on, että niitä ei voi jakaa kenenkään kanssa.

ShareGPT on yhden klikkauksen ChatGPT-niminen Chrome-laajennus, jonka avulla voit jakaa helposti kiinnostavimpia ChatGPT-keskusteluja.

Kun olet asentanut ShareGPT:n Chrome Web Storesta, päivitä ChatGPT. Näet jakonapin kaikkien keskustelujesi lopussa.

kuva30.png

Hyvästi jakamisen vaiva ChatGPT-keskustelujen kanssa - lähetä helposti pysyvät linkit ystävillesi tämän upean ChatGPT-laajennuksen avulla.

Botsonic - ChatGPT:n vaihtoehto on sisäänrakennettu kyvyllä tallentaa, muokata ja ladata keskusteluja.

9. Tyylikäs GPT

Tämä on samanlainen kuin ShareGPT, mutta kuten nimestä voi päätellä, se on hienostuneempi. Voit jakaa keskusteluja linkkien avulla sekä kuvina, PDF-tiedostoina ja tekstitiedostoina käyttäen tätä ChatGPT chrome-laajennusta.

FancyGPT tekee ChatGPT-keskusteluistasi tyylikkäitä ja antaa sinun tallentaa ne hienojen kuvien, etsittävien PDF-tiedostojen ja tekstitiedostojen kanssa tulevaa käyttöä varten tai jaettavaksi kollegoidesi kanssa.

kuva20.png

Voit valita yhden tyyleistä yläriviltä ja valita, miten haluat tallentaa keskustelun (kuva, PDF, tekstitiedosto).

Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä, ideoita tai toiveita, lähetä viesti FancyGPT:lle Twitterissä osoitteessa @fancyGPT.

10. ChatGPT Prompt Genius

Hyvä aloitus auttaa luomaan hyviä ja asiaankuuluvia vastauksia, samalla tavalla kuin hyvä valmistautuminen johtaa hyviin arvosanoihin. Kaikki eivät välttämättä pysty kirjoittamaan hyviä aloituksia ensimmäisellä yrityksellä, mutta se ei saa estää sinua tutkimasta mahtavia työkaluja, kuten ChatGPT, ChatSonic ja ChatGPT Prompt Genius.

kuva18.png

ChatGPT Prompt Genius on avoimen lähdekoodin Chrome-laajennus, jossa on varasto subredditin parhaista aiheista.

Täällä on myös käyttöliittymä, josta löydät, jaat ja käytät parhaita käskyjä ChatGPT: lle. Lisäksi voit tallentaa keskusteluhistoriasi paikallisesti ja tarkastella aikaisempia keskusteluja milloin tahansa.

kuva4.png

Sinun täytyy selata läpi satoja ohjeita löytääksesi sopivan. Helpottaaksesi työtä, voit lajitella ja valita ohjeita alaredditin sivulta.

Selaa läpi tämä massiivinen lista 160 ChatGPT-käskyjä nopeuttaaksesi sisällön luomista Chat GPT:llä verkossa tai ChatSonicilla.

11. ChatGPT Googlelle

ChatGPT for Google on avoimen lähdekoodin ChatGPT chromen laajennus, joka toimii kaikkien suosittujen hakukoneiden kanssa - Google, Bing, DuckDuckGo jne.

Se integroi ChatGPT-verkkosivuston vastauksia tavallisten hakutulosten joukkoon, jotta voit saada suppeita vastauksia ChatGPT:ltä hakukyselyihisi liittyen.

Tämä Chrome-laajennus ChatGPT-voimilla tukee virallista OpenAI API:a, mikä tarkoittaa, että voit käyttää ChatGPT:n voimaa suoraan popup-ikkunasta. Siinä on markdown-muotoilu, koodikorostukset ja tummatila henkilökohtaista käyttökokemusta varten.

kuva10.png

’ChatGPT Googlelle’ -sukupuolet eivät ole nopeita, ja vastaaminen saattaa viedä aikaa, mikä voi torjua tarkoituksen säästää aikaa useiden linkkien kautta kulkemiselta.

Kun olet luonut sen, voit kopioida ja käyttää vastausta omien tarpeidesi mukaan.

12. ChatGPT kirjoittaja

Voit kirjoittaa kokonaisia sähköposteja ja viestejä ChatGPT-selainlaajennuksella - ChatGPT Writer. Se toimii kaikilla sivustoilla ja tarjoaa paremman tuen erityisesti Gmailiin.

ChatGPT Writer tukee ominaisuuksia, kuten

 • Tuottaa korkealaatuisia vastauksia verrattuna muihin chatGPT-laajennuksiin.
 • Toimii kaikissa Chromium-pohjaisissa selaimissa, kuten Chromessa, Bravessa ja Edgessä.
 • Tukee kaikkia kieliä.
 • 100% ilmainen ja yksityisyyden suojaava.

Aloittaaksesi tämän ChatGPT-laajennuksen käytön, klikkaa ChatGPT Writer Chromen laajennuspistettä.

kuva2.png

Voit syöttää kyselysi tähän ja napsauttaa 'generoi vastaus'. ChatGPT-laajennuksen käyttäminen Gmailissa on myös melko yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain antaa reilu idea siitä, minkä sähköpostin haluat kirjoittaa, ja ChatGPT Writer luo parhaan sähköpostisisällön.

13. WebChatGPT

ChatGPT:lla on maine tuottaa vääriä, epäolennaisia ja vanhentuneita vastauksia. On haastavaa luottaa ChatGPT:hen, erityisesti kun olet tekemässä tutkimusta.

WebChatGPT lisää aiheeseen liittyvät verkkotulokset ChatGPT-kyselyihisi tarkempien ja ajan tasalla olevien keskustelujen mahdollistamiseksi.

kuva22.png

Voit myös supistaa hakutuloksia ajan ja alueen mukaan, jotta saat paremmin sopivia vastauksia.

14. Osallistu tekoälyn käyttöönottoon

Suunnitteletko yhteyden ottamista uusiin ihmisiin LinkedIn:ssä kommentoimalla heidän julkaisujaan?

Käytä Engage AI ChatGPT -laajennusta Google Chromessa kirjoittaaksesi älykkäitä kommentteja sekunneissa. Voit myös tutustua uusiin ihmisiin, jotka saattavat muuttua liideiksi ja asiakkaiksi yrityksellesi.

Jos olet sosiaalisen median johtaja, tämä ChatGPT-taitojen kanssa varustettu Chrome-laajennus voi säästää sinulle paljon aikaa ja lisätä tuottavuuttasi.

Hylkää tylsät kommentit, kuten "Hieno kirjoitus", "Kiitos jakamisesta" ja tunnusomainen "👍" ja siirry ymmärtäväisiin ja suhteellistettuihin kommentteihin.

Käyttäen Engage AI:ta, ChatGPT-laajennus on helppo ja tukee 20 kieltä.

 • Levitä hiiren kursori EngageAI-kuvakkeen yli kommenttiosiossa ja valitse äänensävy.
 • Muokkaa kommenttia ja personoi se tarvittaessa.
 • Lähetä kommentti.
image28.png

15. Talk-to-ChatGPT

Talk-to-ChatGPT on samankaltainen kuin Prometheus, mutta siihen on lisätty puheenvastausominaisuus.

Voit olla vuorovaikutuksessa ChatGPT:n kanssa verkossa käyttäen äänikomentoja ja vastaanottaa ääniresponssit, jotka generoidaan Chrome-selaimen puheentunnistus- ja teksti puhe-tekniikoilla.

Tämä ChatGPT-kromin laajennus tukee kaikkia suuria kieliä ja tarjoaa vaihtoehtoja äänen tunnistuksen, tekstistä puheeksi -kielen ja botin vastausten ohjaamiseksi.

kuva12.png

ChatGPT-google Chrome -laajennus lisää pienen laatikon näyttösi oikeaan yläkulmaan, josta voit käynnistää puheentunnistuksen, hallita bottin ääntä, ohittaa viestejä ja päästä asetuksiin.

Päätelmä

ChatGPTin Chrome-laajennukset on tarkoitettu ChatGPTin käyttämisen helpottamiseksi verkossa. Olemme listanneet 15 parasta ChatGPTin Chrome-laajennusta, jotka parantavat ChatGPT-kokemustasi. Sosiaalisessa mediassa sisällön luomisesta äänikomentoihin ja ChatGPT-keskustelujen jakamiseen, nämä pienet lisäosat voivat viedä keskustelusi seuraavalle tasolle.

Mutta odota hetki!

Ennen kuin lataat miljoona erilaista laajennusta, tässä on ChatSonic, kaikki yhdessä paketissa, joka sisältää Chrome-laajennuksen, mobiilisovelluksen, äänivastaukset, chatin jakamisen ja paljon muuta. Ei ole tarvetta sotkea Chromeasi monilla eri työkaluilla, kun voit saada kaiken mitä tarvitset yhdessä paikassa.

Koska ChatGPT usein on alas tai kapasiteetissa, nyt on oikea aika tutustua ChatGPT:n vaihtoehtoon - ChatSonic.

Joten jos olet valmis viemään keskustelupelisi seuraavalle tasolle, kokeile ChatSonicia.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>