ChatGPT voi auttaa sinua ostoksissa nyt Mercarin tekoälyavustajan kautta.

mercari.jpg

Mercari, digitaalinen markkinapaikka käytetyille tavaroille, ilmoitti tällä viikolla Merchat AI:n beetaversiosta, uudesta virtuaalisesta ostosavustajasta, joka käyttää tekoälyteknologiaa yhteistyössä ChatGPT:n kanssa.

Uusi Merchant AI -ominaisuus on jo käytössä ja asiakkaat voivat käyttää sitä helpommin navigoidakseen sivustolla ja löytääkseen nopeasti etsimänsä tuotteet, sen sijaan, että heidän olisi vietettävä aikaa tuotteita etsiessään ja selaillakseen niitä läpi.

Lisäksi:IA voisi automatisoida 25% kaikista työpaikoista. Tässä ovat ne, jotka ovat eniten (ja vähiten) vaarassa

Mercari on verkkokauppa, joka toivottaa käyttäjät tervetulleeksi myymään tai ostamaan käytettyjä tuotteita, aivan kuten virtuaalinen kirpputori.

Koska %AI-mallit, kuten ChatGPT, Bing Chat ja Google Bard, korvaavat ihmisten perinteiset hakukoneet, sovellukset, kuten Mercari, tarjoavat asiakkaille AI-chatbot-vaihtoehdon hakutoiminnon sijasta.

Lisäksi: Pinotkaa kaappinne, älkää laskiko laskujanne: Parhaat kierrätyssovellukset

Käyttämällä ChatGPT:tä Merchat AI:n voimalla antaa Mercarille suuren kielellisen mallin voiman, joka on valloittanut maailman. "Tällä teknologialla hyödynnämme tekoälyn muuntavaa voimaa helpottaaksemme amerikkalaisten ostoksia ja tutkia Mercarin laajaa markkinapaikkaa," selitti Mercarin Yhdysvaltojen toimitusjohtaja, John Lagerling.

"Odotamme, että generatiivinen tekoäly myös avaa enemmän mahdollisuuksia asiakaskokemuksen kehittämiseen, mukaan lukien uudet tavat tehdä jälleenmyyntikokemuksesta entistä houkuttelevampi ostajille ja myyjille", hän lisäsi.

Lisäksi: Onko Temu legitiimi? Mitä sinun tarvitsee tietää tästä suosituimmasta ostossovelluksesta

Kun valitset Merchat AI:n siirtymällä osoitteeseen Mercari.com/Merchat, voit keskustella reaaliaikaisesti tekoälychatbotin kanssa ja kysyä haluamastasi asiasta niin vähän tai paljon yksityiskohtia sisältäen kuin haluat.

Botti voi vastata joillakin tarkentavilla kysymyksillä auttaakseen kaventamaan hakutuloksia, ja sen jälkeen käydä läpi miljoonia Mercari-listauksia tuottaakseen tarkimmat suositukset perustuen ilmaistuihin tarpeisiisi.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>