Miten luoda uskomattomia AI-taide teoksia ChatGPT:n avulla?

106313830_AI_art_images__digital_art.png

Oletko koskaan miettinyt, millaista olisi olla ystävän rinnalla, joka on aina valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi, antamaan neuvonantoa ja auttamaan sinua kirjallisissa töissä ja koodaamisessa?

Juurikin näin toimii tämä mullistava OpenAI:n AI-dialogijärjestelmä - ChatGPT!

Siitä puhutaan paljon uutisissa ja sosiaalisessa mediassa, ja ihmiset ympäri maailmaa kokeilevat sitä ja jakavat kokemuksiaan.

Puhutaan suoraan asioista.

Jos et ole asunut kiven alla, olet ehkä kuullut ChatGPT: stä - tekoälypohjaisesta keskustelevasta chatbotista, joka käyttää luonnollista kielen käsittelyä keskustelujen tuottamiseen. ChatGPT kehitti Sam Altman, OpenAI: n perustaja.
Screenshot-1944-11-03-at-11.24.39-PM.png

Powered by GPT-3.5 ja vahvistusoppimisella ihmiseltä saadun palautteen kera, ChatGPT tuottaa vastauksia, jotka kuulostavat lähes ihmisen kirjoittamilta ottaen huomioon suuret datamäärät, joilla tekoäly on koulutettu. ChatGPT on perinteisistä chatboteista poiketen koneoppimismalli, joka voi käyttäytyä luonnollisemmalla ja keskustelevammalla tavalla. Katso miten käyttää ChatGPT:ta ja sen parhaat ChatGPT:n käyttötapaukset kasvattaaksesi bisnestäsi.

Vaikka ChatGPT onkin tehokas tekoälyyn pohjautuva chatbot-järjestelmä, sillä on joitakin rajoituksia. Esimerkiksi se voi antaa vastauksia vain tietoihin, joihin se on koulutettu, eli vuoteen 2021 saakka, mikä tarkoittaa, että se ei voi etsiä tietoja internetistä. Lisäksi se ei pysty luomaan kuvia eikä ymmärtämään äänikomentoja. Lopuksi se ei ehkä pysty antamaan syvällistä tietoa tai ymmärtämään keskustelun kontekstia tai hienouksia.

Lisäksi, korkean liikenteen takia, kun yrität käyttää ChatGPT-palvelua, se saattaa näyttää virhesanoman "ChatGPT täynnä", mikä on erittäin pelottavaa, jos tarvitset sitä kiireelliseen tarkoitukseen.

Ei enää pelkkää ChatGPT:tä, vaan ChatGPT Plus, mutta mitä muuta se tarjoaa? Tutustu ChatGPT Plussaan verrattuna ChatSoniciin.

Ja tässä tulee ChatSonic - kuin ChatGPT, mutta edistyneempi versio ChatGPT:stä, jossa on enemmän ominaisuuksia.

Screenshot-1944-11-03-klo-23.22.06.png

Lisäksi uusi ChatSonic-sovellus androidille ja iOS:lle auttaa luomaan tekstiä ja kuvia sohvalta käsin. Siinä on myös Chrome-laajennus, joka helpottaa sisällön luomisprosessia. Tämä tekee ChatSonicista yhden parhaista ChatGPT-vaihtoehdoista markkinoilla.

Voit tutkia myös parhaita chatGPT:n Chrome-laajennuksia, jotta voit käyttää chatGPT:tä tehokkaasti.

Miten luoda upeaa digitaalista tekoälytaidetta ChatGPT:n avulla?

ChatGPT on tehokas tekstityökalu, joka auttaa sinua luomaan kaikkea koodinpätkistä ja blogikirjoituksiin ja artikkeleihin. Mutta entä kun kyseessä on digitaalisen taiteen generointi? Voiko ChatGPT luoda visuaaleja?

Vastaus on yksinkertaisesti - EI!

Voit kuitenkin luoda tekstikeskustelun ChatGPT: n avulla, ja käyttää sitten tekoälytaiteen generaattoria, kuten DALL-E, Midjourney, Stable Diffusion, Photosonic ja paljon muuta kuvien generoimiseksi. Tämä kuitenkin liittyy jatkuvasti sovelluksen vaihtamiseen, mikä voi olla erittäin turhauttavaa ja aikaa vievää.

Tutustu yli 50 AI-keskipolun kehotukseen, joita voit kokeilla vuonna 2023.

Joten, onko olemassa mitään pikakuvaketta tai parempaa vaihtoehtoa?

No niin, on olemassa - ChatSonic!

Integroituna sekä DALL-E:hen että Stable Diffusioniin, ChatSonic voi auttaa sinua luomaan lumoavaa tekoälydigitaalitaidetta vain muutamassa sekunnissa. Joten, ei enää sovellusten vaihtoa tai tehokkuuden uhraamista.

Anna luovuutesi virrata ja muunna sanasi taideteoksiksi, joita ei koskaan unohdeta - ChatSonicin avulla. Tämä edistynyt GPT-3-keskustelubotti pystyy luomaan kaikkea abstrakteista suunnitelmista realistisiin grafiikoihin, eikä sitä käyttääkseen tarvita teknistä osaamista.

Nyt voit käyttää tätä mahtavaa AI-työkalua liikkeellä ollessasi ChatSonic AI -mobiilisovelluksen avulla Androidille. Vapauta ChatSonicin voima ja luo sekunneissa erittäin yksityiskohtaisia ja upeita digitaalisia taideteoksia.

Miten luoda tekoälytaidetta ChatGPT-vaihtoehdon - ChatSonicin avulla?

Vaihe 1: Valitse ChatSonic Writesonicin kirjastosta.

Oletko valmis astumaan tekoälytaiteen maailmaan ja aloittamaan ChatSonicin avulla ainutlaatuisten ja mielenkiintoisten kuvien luomisen?

Voit yksinkertaisesti kirjautua Writesonic-tilillesi ja valita "ChatSonic" kirjastosta.

Lisäksi voit saada käsiisi ChatSonic AI - ChatGPT -sovelluksen Android-laitteellesi Google Play -kaupasta ja aloittaa matkasi tänään!

Ja voilà! Olet valmis aloittamaan!

Kuvakaappaus 1944-11-03 10.48.39 PM.png

Vaihe 2: Löydä ChatSonicin loputtomat mahdollisuudet

Aika avata uusi maailma sisällöntuotantoon ChatSonicin avulla!

Voimakas työkalu, sen uskomattomat kyvykkyydet avulla auttavat generoimaan tosiasioihin nojaavaa sisältöä tekstillä tai äänellä, luomaan upeaa visuaalista taidetta ja kehittämään kattavia käyttötapauksia nopeasti.

Vapauta ChatGPT:n vaihtoehdon, ChatSonicin potentiaali ja katso, mitä voit luoda!

Kuvankaappaus 1944-11-03 klo 10.49.15 PM.png

Vaihe 3: Aloita luomaan luovia digitaalisia teoksia

ChatSonic voi tuottaa erilaisia digitaalitaiteen tyylilajeja, realistisista abstrakteihin.

Mutta varmista, että annat niin paljon yksityiskohtia kuin mahdollista siitä, mitä haluat luoda - mitä enemmän tietoa annat, sitä parempi tulos on.

Säästääksesi enemmän aikaa, kokeile käyttää äänikomentoja! Katso, kuinka nopeasti ChatSonic luo digitaalista taidetta.

Ruutukaappaus 3.11.1944 klo 22.50.19

Vaihe 4: Paina Generoi-painiketta

Kun olet tyytyväinen ohjeeseen tai käskyyn ja olet valmis aloittamaan, paina "Luo" ja katso kun ChatSonic tekee taikojaan.

Ja siinä se on - upeaa ja ainutlaatuista digitaalista taidetta, jonka on luonut ChatSonic ilman minkäänlaista ajanhukkaa. Kokeile itse ja näe, kuinka hämmästyttävää se on.

Kamppailee luodaksesi lumoavaa tekoälytaidetta, opi kirjoittamaan täydellisiä pyyntöjä.

Kuva 3.11.1944 klo 22.51.37.png

AI-taiteen käyttötapaukset

Kun tekoäly (AI) jatkaa kehittymistään, se integroituu yhä enemmän osaksi jokapäiväistä elämäämme. Tehtävänä on monenlaisia asioita, sähköpostien läpikäynnistä itseohjautuviin autoihin, ja nyt sitä käytetään jopa taiteen luomiseen.

AI-työkalut mullistavat taideteosten luomisen ja kokemisen tavat. Ne tarjoavat luovia mahdollisuuksia, jotka olivat aikaisemmin mahdottomia, ja ovat nopeasti tulossa korvaamattomaksi työkaluksi taiteilijoille ja suunnittelijoille.

Jos olet kiinnostunut tutkimaan ChatGPT:n generoimia kuvia itse, nyt on täydellinen aika aloittaa ja nähdä, miten ChatSonic - ChatGPT:n kaltainen tekoäly voi luoda kuvia.

ChatSonic voi auttaa sinua luomaan ainutlaatuisia kuvia kampanjoiden visuaaleihin ja mainontaan sekä kuvitellaksesi kokonaan uusia taideteoksia. Sukella syvälle ChatSonicin käyttötapauksiin - ChatGPT Art -tekoälyyn:

ChatSonic digitaalisiin kampanjoihin

AI-taide on aiheuttanut aaltoja digitaalisten kampanjoiden maailmassa. Käyttämällä AI-pohjaisia työkaluja markkinoijat voivat luoda nopeasti ja helposti taideteoksia käyttäen dataa, kuten demografiaa, kiinnostuksen kohteita ja muita visuaaleja, jotka on räätälöity kohdeyleisölle.

Hyödyntämällä tekoälyä upeiden visuaalisten elementtien luomisessa, brändit voivat luoda sisältöä nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tekoälykuvanluontityökalut voivat auttaa elävöittämään kampanjoita tavalla, joka oli aiemmin mahdotonta.

Ne voivat myös olla käytössä personoidakseen visuaalista sisältöä jokaiselle käyttäjälle, mikä helpottaa sisällön luomista, joka resonoi yleisön kanssa. Tekoälytaiteen luomistyökalut ovat loistava tapa tehdä digitaalisista kampanjoista kiinnostavampia ja tehokkaampia.

Valmiina luomaan visuaaleja, jotka erottuvat tungoksessa digitaalisessa tilassa?

Esimerkki: Luo brändikampanjan kuva, jossa näkyy shampoo-pullo.

Screenshot-1944-11-04-at-9.55.52-AM.png

ChatSonic Blogiin bannereiksi

Valmis luomaan blogisivulle bannereita ja innostamaan yleisöäsi? ChatSonic voi auttaa!

Incredible-työkalu tekoälyllä voi auttaa sinua luomaan blogien bannereita nopeasti ja helposti, mikä tekee visuaalisesti upeiden bannereiden luomisesta vaivatonta.

AI-taidegeneraattoreiden avulla voit luoda visuaalisesti houkuttelevia suunnitteluita minimaalisella vaivalla ja murto-osassa ajasta, joka vaatisi jotain monimutkaisempaa luomista. Nämä työkalut ovat erinomainen tapa lisätä ainutlaatuinen ja moderni kosketus blogisi banneihin ja tehdä niistä erottuvia massasta.

Aika luoda visuaalisesti upeita blogibannereita yhdellä klikkauksella.

Esimerkki: Luo kuva ihmisestä istumassa sohvalla työskentelemässä kannettavalla tietokoneella.

Screenshot-1944-11-04 klo 10.11.49 AM.png

ChatSonic sosiaalisen median julkaisuihin

AI-taidegenerointityökalut ovat erinomainen tapa luoda ainutlaatuisia ja silmiinpistäviä kuvia sosiaalisen median julkaisuihin.

AI-taidegenerointityökalujen avulla voit luoda nopeasti ja helposti kuvia, jotka erottuvat joukosta ja herättävät seuraajiesi huomion. Se on upea tapa osallistaa yleisöäsi ja esitellä brändiäsi.

Tyylikkäistä abstrakteista kuvioista perinteisempään taiteeseen, AI-generaattorityökalut voivat auttaa sinua luomaan erilaisia ​​kuvia, jotka vastaavat brändisi sävyä ja esteettisyyttä. AI-taiteen luontityökalujen avulla voit olla varma, että sosiaalisen median viestisi näyttää ammattimaiselta ja silmiinpistävältä.

Luo tekoälykuvia, jotka ovat todella ainutlaatuisia brändillesi.

Esimerkki: Luo kaunis ja lumoava kuva auringonlaskusta

Kuvakaappaus 3. marraskuuta 1944 kello 10.40.35 PM.png

ChatSonic uutiskirjeisiin

Lisää luovuutta uutiskirjeisiisi generoimalla ainutlaatuisia kuvia nopeammin kuin koskaan ChatSonicin avulla.

Ei enää huolta oikeiden kuvien ja kuvitusten löytämisestä viestisi tueksi. Sen sijaan voit antaa tekoälyalgoritmien luoda kauniita visuaaleja, jotka vangitsevat yleisön huomion ja pitävät heidät kiinnostuneina.

AI-taidegenerointityökalut mahdollistavat myös visuaalisten elementtien nopean ja helpon räätälöinnin tarkkojen vaatimustesi mukaisesti. Näin voit luoda ainutlaatuisen uutiskirjeen, joka erottuu massasta.

Ole valmis säästämään aikaa ja lisäämään luovaa säpinää uutiskirjeisiisi.

Esimerkki: Luo kuva asuintilasta, jossa kalusteet ovat hyvin linjassa.

Screenshot-1944-11-04-at-10.06.28-AM.png

Eikö olisi hienoa olla työssä luomassa digitaalista taidetta? Ehkä se on mahdollista! Chatsonic voi auttaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopivat työpaikat taidealalta.

ChatSonic tarina-, kirja- ja äänikirjaohjelmistoille

Taide on olennainen osa tarinankerrontaa, ja AI-taiteen luomistyökalut voivat auttaa tekemään tarinoista elävän, kiinnostavan ja vuorovaikutteisen kokemuksen.

Näiden työkalujen avulla kirjoittajat voivat helposti luoda eläviä ja mielikuvituksellisia olentoja ja maisemia, jotka antavat lukijalle syvemmän tunteen tarinasta. AI-taide-työkaluja voidaan käyttää myös uniikkien ja hauskojen hahmojen, rekvisiittojen ja asetelmien luomiseen, jotta tarinaan lisätään ripaus luovuutta ja omaperäisyyttä.

Lisäksi, AI-taidegenerointityökaluja voidaan käyttää luomaan visuaalisesti houkuttelevia kuvituksia, jotka herättävät tarinan eloon tavalla, jota pelkät sanat eivät kykene. AI-taidegenerointityökalujen avulla kirjailijat voivat luoda tarinoita elävämmällä tavalla, mikä tekee niistä lukijoille kiehtovampia ja mukaansatempaavampia.

Aika luoda ainutlaatuisia ja visuaalisesti upeita tarinoita.

Esimerkki: Luo animoitu kaunis Disney-prinsessa kävelemään.

Kuvakaappaus 3.11.1944 klo 23.02.13.png

Eikö olisi ihanaa, jos ChatSonicin, kuten ChatGPT:nla, käyttämä digitaalinen taide voisi ansaita rahaa? Opi 20+ tapaa ansaita rahaa ChatSonicin kaltaisella vaihtoehdolla - ChatSonic!

Jotta voisit oppia lisää siitä, miten ihmiset hyödyntävät ChatSonicia - ChatGPT:n kaltaista tekoälyä kasvattaakseen liiketoimintaansa, voit tutustua 110 parhaaseen ChatGPT-esimerkkiin vuonna 2023.

Pähkinänkuoressa…

AI-taidegeneraattorit ovat erittäin tehokas tapa ilmaista omaa luovuuttaan. Tekoälyn avulla voit luoda uniikkeja taideteoksia, joita olisi muutoin mahdotonta saada aikaan.

AI-taiteenluontityökalujen avulla taiteilijoiden ei tarvitse aloittaa työtään tyhjästä luodakseen jotain uutta – he voivat käyttää työkaluja ideoiden ja kuvien generoimiseen ja käyttää niitä lähtökohtana omalle luovalle prosessilleen.

Valmis tutkimaan uusia mahdollisuuksia, joita AI-generoitu taide tarjoaa ja luomaan mestariteoksia, jotka varmasti kiehtovat ja innostavat? Rekisteröidy ja aloita luova työskentely!

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>