Miten kouluttaa ChatGPT:ta omalla datalla? Opas räätälöidyn tekoäly chatbotin rakentamiseen

544209384_jarvis-ai-chatbot-istumassa-tietokoneella-ja-auttamassa_xl-beta-v2-2-2.png

Oletko koskaan halunnut vapauttaa sisäisen Tony Starkisi?

No, ei aivan J.A.R.V.I.S:in luomista varten, mutta räätälöity AI-keskustelubotti, joka tuntee yrityksesi niksit kuin digitaalisen kätensä takapuolen.

Puhumme erittäin älykkäästä ChatGPT-keskusteluohjelmasta, joka ymmärtää moitteettomasti yrityksesi jokaisen ainutlaatuisen näkökulman käsitellessään asiakaspyyntöjä väsymättä ympäri vuorokauden.

Joo, luit sen oikein! Voit nyt kouluttaa ChatGPT:n omilla tietojesi avulla luodaksesi räätälöidyn tekoälykeskustelubotin liiketoimintaasi varten.

Valmistaudu jännittävälle seikkailulle tekoälyn maailmaan, kun me paljastamme mielenkiintoisia tekniikoita, työkaluja ja vinkkejä, joita tarvitaan oman ChatGPT-keskusteluohjelman luomiseen, joka voi potentiaalisesti mullistaa tapasi vuorovaikuttaa verkkosivustosi vierailijoiden kanssa.

Joten siirry sivuun, Jarvis!

Tulevaisuuden AI-keskustelurobotit ovat täällä ja ne alkavat omasta datastasi

Mikä on ChatGPT?

ChatGPT (lyhenne sanalle Chatbot Generative Pre-trained Transformer) on vallankumouksellinen kielimalli, jonka kehitti OpenAI. Sen tarkoituksena on luoda ihmismäisiä vastauksia luonnollisessa kieliprosessoinnissa (NLP) käytettäviin sovelluksiin, kuten chatboteihin, virtuaaliassistentteihin ja muihin vastaaviin järjestelmiin.

ChatGPT:n ytimessä on kehittynyt GPT-arkkitehtuuri, joka mahdollistaa sen ymmärtää kontekstia, luoda asiaankuuluvia vastauksia ja jopa tuottaa luovia tulosteita eri muodoissa, kuten teksti, koodinpätkät tai pistemerkittyjä kohtia. ChatGPT:n voima piilee sen laajassa tietokannassa, joka on kertynyt laajasta ennakkokoulutuksesta valtavan tekstiaineiston avulla internetistä.

Pähkinänkuoressa, ChatGPT on AI-ohjattu kielimalli, joka ymmärtää ja vastaa käyttäjän syötteisiin huomattavalla tarkkuudella ja yhtenäisyydellä, mikä tekee siitä pelinmuuttajan keskustelu- AI-maailmassa.

chatGPT.png

Mikä on räätälöity AI ChatGPT-chatbotti?

Custom AI ChatGPT Chatbot on loistava yhdistelmä OpenAI:n kehittyneestä kielimallista - ChatGPT - joka on räätälöity erityisesti yrityksesi tarpeisiin. ChatGPT:ää voidaan kouluttaa omalla datalla, jolloin saat personoidun version ChatGPT:stä, jolle on syötetty ainutlaatuinen data - kuten yrityksesi politiikat, tuotteet, palvelut ja usein kysytyt kysymykset (FAQ) - jotta se voi toimia yrityksesi virtuaaliavustajana. Tämä muuntaa yrityksesi salaiseksi sankarien komentokeskukseksi.

Tämä ChatGPT:n voimalla toteutettu personoitu chatbot voi palvella mitä tahansa alaa, olipa kyseessä terveydenhuolto, vähittäiskauppa tai kiinteistöala. Se mukautuu täydellisesti asiakkaan tarpeisiin ja yrityksen odotuksiin.

Prosessi sisältää ChatGPT:n hienosäädön ja koulutuksen tietyn datasetin avulla, mukaan lukien tekstitiedostot, usein kysytyt kysymykset, tietokannat tai asiakastukitallenteet. Tämä räätälöity chatbot-koulutus mahdollistaa chatbotin kontekstuaalisen tietoisuuden liiketoiminta-alueestasi ja varmistaa, että se voi käydä merkityksellisiä ja tarkkoja keskusteluja käyttäjien kanssa.

Näiden räätälöityjen AI ChatGPT-keskustelurobottien kauneus piilee niiden oppimis- ja sopeutumiskyvyssä. Niitä voidaan jatkuvasti päivittää uusilla tiedoilla ja trendeillä, kun liiketoimintasi kasvaa tai kehittyy, mikä mahdollistaa niiden pysymisen relevantteina ja tehokkaina asiakaskyselyihin vastaamisessa.

Staattiset, yhden muodon chatbotit, joissa on yleisiä ja hyödyttömiä vastauksia, ovat menneisyyttä. Räätälöidyt AI ChatGPT -chatbotit ovat muuttamassa sitä, miten yritykset käsittelevät asiakaspalvelua ja kokemusta tekemällä siitä interaktiivisempaa, henkilökohtaisempaa ja tehokkaampaa.

✋Hei! Odota hetki. ChatGPT on epäilemättä uskomaton, mutta sillä on haittapuolensa, kuten vanhemman datan generaatio. Jos olet kiinnostunut työkaluista, jotka voivat voittaa tämän ChatGPT:n haittapuolen, katso ChatGPT vaihtoehtoja nyt!

5 syytä miksi tarvitset räätälöidyn ChatGPT tekoälychatbotin

Kun keskustellaan AI-keskusteluohjelmista, ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, on asiakastuki. Mutta tiedätkö mitä? Nämä räätälöidyt ChatGPT-koulutetut chatbotit voivat tehdä niin paljon enemmän. Katsotaanpa joitain niistä:

1. Asiakaskokemuksesi parantamiseksi

Kuvittele, että asiakkaasi selaavat verkkosivustoasi, ja yhtäkkiä heitä tervehtii ystävällinen tekoälychatbot, joka on innokas auttamaan heitä ymmärtämään yritystäsi paremmin. He saavat kaiken tarvittavan tiedon ihastuttavassa ja mukaansatempaavassa keskustelussa. Tämän takaa räätälöity ChatGPT tekoälychatbot.

Huomaat, että integroimalla älykkään, ChatGPT-koulutetun AI-avustajan verkkosivustollesi, nostat käytännössä koko asiakaskokemuksen tasoa.

Tässä on homman juju: ChatGPT:llä koulutettu tekoäly-chatbotti osaa käsitellä monimutkaisia keskusteluja ja varmistaa, että verkkosivusi kävijät saavat tarkat vastaukset kysymyksiinsä. Se on kuin oma oppinut ihmisasistentti, joka vastaa käskysi.

2. Vangitse liidit kuin ammattilainen

Integroi tekoälyneuvoja verkkosivustollesi, ja se toimii kuin tietävä ystävä, joka ohjaa käyttäjiä varovasti läpi verkkosivustosi.

Oletetaan, että olet kiinteistöalan yrittäjä. Utelias asiakkaasi törmää verkkosivustoosi etsiessään parhaita naapurustoja San Franciscossa kiinteistöjen ostamiseen. Sen sijaan, että jättäisit heidät navigoimaan sisällön laajan meren läpi yksin, AI-keskustelubottisi ilmestyy antaen heille tarvittavan tiedon sopivimmista alueista heidän mieltymystensä ja budjettinsa perusteella.

Mutta siinä ei vielä kaikki!

Sinun räätälöity ChatGPT-älykeskusteluohjelmasi ei ole pelkästään tietolähde, vaan myös liidien generointitaituri! Autettuaan asiakasta tutkimusvaiheessa, se tietää milloin on aika tehdä siirto ja ehdottaa puhelun varaamista kanssasi (tai kiinteistönvälittäjäsi kanssa) prosessin viemiseksi yhtä askelta eteenpäin.

Tällä tavalla tarjoat arvokasta tietoa ja saat samalla apua tekoälyneuvonantajaltasi cta-tilaisuuksien kiinni saamiseen. Asiakas saa henkilökohtaista opastusta ja sinä mahdollisen uuden asiakkaan - voitokas tilanne molemmille!

Screen28.png

3. Pitääksesi asiakkaasi mukana

Asiakkaiden tai verkkosivuvierailijoiden sitouttaminen on tänä päivänä kaiken ydin. Kyse on tarjota heille jännittäviä faktoja ja oleellista tietoa, joka on räätälöity heidän kiinnostuksen kohteidensa mukaisesti. Kuvitellaanpa hetki tilanne, jossa verkkosivuillasi on laaja valikoima herkullisia ruokaohjeita.

Lukija törmää blogikirjoitukseen, joka yksityiskohtaisesti kertoo kuinka valmistaa herkullinen munaton kakku. Selaillessaan reseptiä, räätälöity ChatGPT -tekoälychatbot aktivoituu vangitsevalla viestillä: "Tiesitkö, että voit tehdä munattoman kakun käyttämällä pelkästään banaania? Klikkaa tästä oppiaksesi lisää!" Uteliaana lukija ottaa syötin ja löytää itsensä toiseen blogikirjoitukseesi.

Tulokset: he viettävät sivustollasi paljon pidemmän ajan.

4. Parantaaksemme sisäistä työntekijäkokemusta

Nyt voit kouluttaa oman ChatGPT-keskusteluohjelmasi kaikilla välttämättömillä tiedoilla organisaatiostasi, kuten loma- ja ylennyspolitiikoilla, palkkaamistiedoilla ja monilla muilla, jotta voit rakentaa räätälöidyn tekoälykeskusteluohjelman työntekijöillesi.

Tämä näppärä tekoäly-keskustelubotti voi toimia HR-toimitusjohtajana opastaen työntekijöitäsi ja antaen heille kaiken tarvitsemansa tiedon. Joten sen sijaan että käyttäisit tunteja yritysdokumenttien etsimiseen tai odottaisit sähköpostivastauksia HR-tiimiltä, työntekijät voivat yksinkertaisesti keskustella tämän chatbotin kanssa ja saada tarvitsemansa vastauksen.

5. Tehdäksesi asiakastukesi supernopeaksi

Emme voi unohtaa suosituimpaa sovellusta räätälöidyn ChatGPT AI-keskusteluohjelmiston chatbotin käyttöön: oman asiakastuen agentin luominen!

Räätälöity koulutettu ChatGPT AI chatbot ymmärtää ainutlaatuisesti liiketoimintasi sisä- ja ulkopuoliset asiat, jotka on suunniteltu erityisesti vastaamaan asiakkaidesi tarpeisiin. Tämä tarkoittaa sitä, että se voi käsitellä kyselyihin, antaa apua ja olla olennainen osa asiakastukitiimiäsi.

Se omaa kyvyn oppia omasta datastasi, mikä tekee siitä erittäin sopeutuvan ja jatkuvasti kehittyvän ratkaisun yrityksellesi. Siitä tulee käytännössä ympärivuorokautinen asiakastuen virtuoosi, joka ei koskaan väsy.

👉 Etsitkö lisää tekoälypohjaisia chatbot-rakentajia? Näitä tekoälypohjaisten chatbot-rakentajien kannattaa tutkia!

Rakennetaan räätälöity ChatGPT API:lla koulutettu keskusteluavustaja

Nyt kun tiedät, mitä räätälöity ChatGPT- koulutettu AI-keskusteluohjelmiston rakentaja voi tehdä, miten olisi, jos tutkisimme, kuinka kouluttaa ChatGPT: tä sellaisen luomiseen?!

Puhumme täyden verisen tietokanta-chatbotin luomisesta, jonka kanssa voit keskustella.

Tässä on vaiheittainen prosessi oman ChatGPT-voimaisen tekoäly-keskusteluohjelman luomiseksi...

⚠️Varoitus: Seuraava prosessi on erittäin tekninen ja vaatii paljon koodausosaamista. Jos haluat tietää, miten rakennetaan ei-koodaava tekoäly-chatbotti, vieritä alaspäin ja löydät toisen helpon ja ei-teknisen tavan!

Valmistele räätälöity ChatGPT-tekoälykeskustelubottisi: ohjelmistoympäristön asennus

Ennen kaikkea sinun täytyy asettaa ohjelmistoympäristö tietokoneellesi, jotta voit kouluttaa ChatGPT:n AI-keskustelubottia. Tässä on prosessi:

Vaihe 1 - Asenna Python

Aloita asentamalla Python tietokoneellesi. Voit ladata sen viralliselta Python-sivustolta. Suorita asennustiedosto ja varmista, että "Lisää Python.exe polkuun" -valintaruutu on valittuna, koska se on tärkeä.

Screenshot-2023-05-04-at-3.34.25-AM.png

Vaihe 2 - Päivitä Pip

Python tulee paketinhallintajalla nimeltään Pip, jonka avulla voit asentaa Python-kirjastoja. Koska Pip on asennettu yhdessä Pythonin kanssa, päivitä se uusimpaan versioon käyttämällä Terminaalia Windows-tietokoneessa tai Command Promptia macOS:ssa.

Vaihe 3 - Asenna tärkeät kirjastot

Nyt on aika asentaa tärkeät kirjastot, jotka auttavat kouluttamaan räätälöidyn AI-chatbotisi. Ensimmäisenä asenna OpenAI-kirjasto, joka toimii laajana kielimallina (LLM) chatbotisi kouluttamiseen ja luomiseen.

Seuraavaksi asenna GPT Index (jota kutsutaan myös nimellä LlamaIndex), jotta LLM voi yhdistää tietokantaasi. Nyt asenna PyPDF2, joka auttaa erittelemään PDF-tiedostoja, jos haluat käyttää niitä tietolähteenä. Lisäksi asenna PyCryptodome.

Viimeiseksi, asenna Gradio kirjasto luodaksesi yksinkertaisen käyttöliittymän vuorovaikutuksessa koulutetun tekoäly-chatbotin kanssa.

Vaihe 4 - Lataa koodieditori

Jotta voit muokata koodia, tarvitset koodinmuokkausohjelman. Suosittelemme Windowsille Notepadd++:aa. Jos olet perehtynyt tehokkaampiin IDE-ohjelmiin, voit käyttää VS Codea millä tahansa alustalla tai Sublime Textiä macOS- ja Linux-käyttöjärjestelmille.

Kuvakaappaus-2023-05-04-klo-3.42.32-AAM.png

Napata OpenAI:n API-avain ja kouluttaa räätälöity ChatGPT-keinoälykeskustelubotti

Ennen kuin koulutat ja luot omaa tietokantaa hyödyntävän tekoäly-chatbotin, tarvitset API-avaimen OpenAI:lta. Tämä avain antaa sinulle pääsyn OpenAI:n malliin, jolloin se voi analysoida omaa aineistoasi ja tehdä päätelmiä.

 1. Luo OpenAI-tili tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo yksi.
 2. Napsauta profiiliasi oikeassa yläkulmassa ja valitse avattavasta valikosta "Näytä API-avaimet".
 3. Valitse "Luo uusi salainen avain" ja kopioi API-avain. Koska et voi kopioida tai katsella koko avainta myöhemmin, tallenna se heti tavalliseen tekstitiedostoon.
 4. Lopuksi, säilytä API-avain salassa - se on yksityinen ja vain tilillesi. Voit poistaa API-avaimia ja luoda niitä jopa viisi tarvittaessa.
Screenshot-2023-05-04-at-3.49.29-AM.png

Nyt koulutetaan ChatGPT omaan dataasi perustuen

Kun ohjelmointiympäristösi on asennettu ja OpenAI API -avain valmiina, on aika kouluttaa AI-keskusteluohjelmoitasi omalla datalla. Voit käyttää joko "gpt-3.5-turbo" -mallia tai "gpt-4" -mallia. Tässä on mitä tehdä seuraavaksi:

 1. Luo "docs" kansio ja lisää koulutusasiakirjat (teksti-, PDF-, CSV- tai SQL-tiedostot) siihen. Käytä aluksi pienempiä tiedostoja (< 100MB) prosessin oppimiseen.
 2. Avaa koodieditori (esim. Notepad++), kirjoita koodi ja tallenna se nimellä app.py samassa paikassa kuin "docs" kansio. Korvaa koodissa oleva teksti "API-avain" OpenAI:sta generoidulla API-avaimella. Tallenna tekemäsi muutokset.
 3. Aja koodi Terminaalissa käsitelläksesi asiakirjat ja luodaksesi "index.json" tiedoston.
 4. Käsiteltyäsi tiedostot paikallinen URL-osoite generoituu. Kopioi ja liitä se selaimessasi avataksesi käyttöösi räätälöidyn ChatGPT AI -keskusteluohjelman.

Siinä se on! Kysy chatbotilta kysymyksiä, niin saat vastauksia annettuihin tietoihin perustuen.

Kuvakaappaus-2023-05-04-klo-3.55.36-AM.png

Voihan hikka!

Eikö se ollut liian monimutkaista?

Koko prosessi oman ChatGPT-koulutetun AI-keskusteluohjelman rakentamisessa alusta alkaen on itse asiassa pitkä ja hermoja raastava.

Ja jos olet henkilö, jolla ei ole lainkaan koodaustietämystä, tämä saattaa olla vielä vaikeampaa sinulle.

Älä huolestu. Olemme jo keksineet tavan sinun rakentaa henkilökohtainen AI ChatGPT-chatbot, jonka voit räätälöidä ja personoida minuuteissa ilman yhtäkään koodiriviä!

Pitää hatuista kiinni, ja terveisiä...

Botsonic: räätälöity ChatGPT AI-keskusteluohjelmiston rakentaja

Botsonic, Writesonicin vallankumouksellinen koodittomien tekoäly-chatbot-rakentaja, muuttaa asiakaskokemuksen ja sitoutumisen maailmaa!

Nyt voit luoda hyper-älykkäitä, keskustelevia AI-kokemuksia verkkosivusi vierailijoille minuuteissa ilman mitään koodaustaitoja. Tämä mullistava ChatGPT-tyyppinen chatbot mahdollistaa käyttäjien hyödyntää GPT-4:n ja luonnollisen kielen käsittelyn voimaa räätälöityjen AI-chatbottien luomiseen monipuolisissa käyttötapauksissa ilman teknistä asiantuntemusta.

Yksinkertaisesti sanottuna, KUKA TAHANSA voi nyt rakentaa AI-keskustelubotin, joka voidaan integroida heidän verkkosivustolleen vain upotettavan koodin avulla.

Sukella Botsonicin maailmaan ja löydä mullistava lähestymistapa asiakasvuorovaikutukseen ja dynaamisiin käyttäjäkokemuksiin.

Kouluta ChatGPT käyttäen tietokantaasi

Botsonic ymmärtää ja muistaa sinulta saamansa tiedot perusteellisesti, jotta se voi auttaa asiakkaitasi heidän kysymyksissään mahdollisimman ihmismäisellä tavalla.

Voit luoda henkilökohtaisen ChatGPT-chatbotin yrityksellesi syöttämällä Botsonicin tietoihisi kahdella tavalla:

Asiakirjat

Lataa apuasiakirjat tai muut yrityspolitiikkaan, palautuspolitiikkaan, tuotteiden toimitukseen liittyvät asiakirjat muodossa PDF, PPT, PPTX, DOC, ja DOCX.

URL-osoitteet

Voit myös ladata yritystietosi kopioimalla ja liittämällä verkkosivustosi linkit. Botsonic voi purkaa tietoja Root Domainista, Subdomainista ja yksittäisestä verkkosivusta (URL).

Mukauta ChatGPT -palvelu omalla brändilläsi

Luo saumaton ja yhtenäinen brändi-identiteetti Botsonicin avulla mukauttamalla jokainen tekoälychatbotin osa vastaamaan yrityksesi visuaalista identiteettiä,

Jotta ChatGPT-keskusteluavustajasi todella erottuu joukosta, Botsonic tarjoaa seuraavia mukautusvaihtoehtoja:

 1. Nimeä AI-keskusteluohjelmasi - Anna AI-keskusteluohjelmallesi yrityksesi nimi "Yrityksen nimi" -kentässä muokkausosiossa.
 2. Valitse brändisi värit - Mukauta Botsonicia verkkosivustoasi varten valitsemalla brändisi ainutlaatuiset värit Chatbot-väriasetuksesta. Voit myös kopioida ja liittää värikoodin.
 3. Lisää napakka iskulause - Kirjoita huomion herättävä iskulause keskusteluohjelmallesi, joka ohjaa käyttäjää toimintaan (kuten - Jutellaan tai Valmiina lyhyeen keskusteluun?)
 4. Henkilökohtaista tervetuloviestillä - Luo lämmin tervetuloviesti, joka toivottaa tervetulleeksi verkkosivustosi vierailijoita.
 5. Lisää brändilogo ja keskusteluohjelman kuva - Anna ChatGPT:lle brändisi logo ja ystävällinen keskusteluohjelman kuva, joka näkyy widgetissäsi.
 6. Valitse suosikkipainikkeesi - Selaa tyylikkäitä painikkeita, jotka ovat saatavilla "Painiketyyli" -valinnassa, ja valitse sivustoasi parhaiten sopiva.
 7. Anna yhteystietosi - Syötä sähköpostisi, jotta vierailijat voivat ottaa sinuun yhteyttä saadakseen lisätukea.
 8. Ehdota avainsanoja - Ohjataksesi verkkosivustosi vierailijoita paremmin, lisää esimerkkikysymyksiä tähän. Suosittelemme tarjoamaan täällä eniten kysyttyjä kysymyksiä.

Integroi helposti ilman koodausta

Botsonicin asettaminen vaatii nollan koodausosaamista! Kun olet asettanut oman ChatGPT AI-chatbotisi, Botsonic tuottaa:

 1. Upotettava koodi - Saatavilla myös ilmaisella kokeilulla.
 2. Käyttämällä API-avain - Saatavana vain premium-suunnitelmissa.

Miten asentaa ja integroida Botsonicin räätälöity AI-chatbot?

Botsonicin käyttöönotto on todella helppoa ja kestää vain minuutteja. Ohjaamme sinut läpi nelivaiheisesta prosessista, jotta voit aloittaa tämän koodaamattoman tekoäly-chatbotin käytön:

Vaihe 1 - Siirry Writesoniciin

Botsonic on osa Writesonicia, ja pääset siihen Writesonic-ohjauspaneelisi kautta. Jos sinulla ei ole vielä Writesonic-tiliä, luo sellainen nyt ILMAISEKSI.

Kun olet Writesonicin kojetaululla, siirry Botsoniciin. Voit myös käyttää hakupalkkia sen löytämiseen.

Vaihe 2 - Lataa tietokantasi

Nyt lataa dokumenttisi ja linkkisi "Tiedoston lähetys" -osiossa. Voit ladata useita tiedostoja ja linkkejä ja Botsonic lukee ja ymmärtää kaikki ne.

Vaihe 3 - Henkilökohtaistamisen ja muokkauksen asettaminen

Saat muokattua omaa tekoäly-chatbottiasi lisäämällä siihen brändin nimen, värit, logo, chatbotin kuvan ja kuvakkeen tyylin. Voit myös lisätä lämpimän tervetuloviestin tervehtiäksesi vierailijoitasi ja jotain kysymysvinkkejä, jotka auttavat heitä paremmin. Kun olet valmis, klikkaa "Päivitä".

Vaihe 4 - Integroi verkkosivustosi kanssa

Botsonic luo sinulle ainutlaatuisen upotettavan koodin tai API-avaimen, jonka voit vain kopioida ja liittää verkkosivusi koodiin. Lisätietoja siitä, miten ja minne voit liittää upotettavan skriptin tai API-avaimen, löydät Botsonic-ohjesivultamme.

Eikö ollut tosi helppoa?

Vain 4 vaiheessa voit nyt rakentaa, kouluttaa ja integroida oman ChatGPT-pohjaisen chatbotin verkkosivustollesi.

Jätä perinteinen tapa ja valitse koodaamaton tekoäly-keskusteluohjelman rakentaja, joka voi säästää sinulle paljon aikaa ja vaivaa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ChatGPTin AI-keskustelevan chatbotin rakentaja saatavilla ilmaiseksi?

Markkinoilla on useita erilaisia keskusteluapuri-rakentajia, mutta vain yksi niistä tarjoaa ChatGPT:n voiman ja ajan tasalla olevat sukupolvet. Sen nimi on Botsonic ja se on saatavilla ilmaiseksi testattavaksi Writesonicissa.

Voit tarkastella vuoden 2023 yhdeksää parasta koodaamattoman tekoälychatbotin rakentajaa.

Voitteko syöttää ChatGPT:lle dataa?

Kyllä, miksei?! Voit syöttää ChatGPT:lle omia tietoja OpenAI:n API:n avulla. Mutta se on pitkä ja mutkikas prosessi. On myös yksinkertainen tapa ilman koodausta. Siirry nyt Writesonic-sivustolle ja luo maksuton ChatGPT-koulutettu tekoäly-chatbotti ilman koodausta.

Voinko käyttää ChatGPT:tä chatbotina?

Voit käyttää ChatGPT:tä keskusteluapulaisena verkkosivustollasi Botsonicin avulla, joka on koodaamaton tekoälykeskusteluapulaisen rakentaja. Se on todella kuin ChatGPT:n kouluttaminen omilla tiedoillasi.

Miten voin tuoda tietoja ChatGPT:hen?

Jotta voit tuoda tietosi ChatGPT:hen, sinun tarvitsee API-avain OpenAI:lta, jonka avulla voit luoda oman ChatGPT:t. Sitten hieman koodia käyttäen pystyt tuomaan datan helposti versioon, jota voit muokata. Mutta jos tarvitset työkalun, joka tekee täsmälleen saman ilman koodaamista, kokeile Botsonicia nyt!

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>