Kuinka rakentaa AI-keskusteleva botti kuten ChatGPT? Opas oman chatbotin rakentamiseen (ilman koodausta)

kuva15.png

Riippumatta siitä, onko kyseessä suurisuuntainen yritys vai yhden henkilön yritys, todennäköisesti käytät paljon aikaa ja resursseja asiakaskokemuksen parantamiseksi, olipa se sitten vastaamalla kyselyihin tai henkilökohtaistamalla ostajan matkaa.

Kuvittele, jos voit tehdä sen murto-osalla kustannuksista. Kyllä, me puhumme AI-keskusteluapureiden, kuten ChatGPT:n, integroimisesta liiketoimintaasi. Räätälöidyn keskusteluavustajan avulla säästät rahaa ja aikaa ja muutat asiakkaiden vuorovaikutusta alustasi tai sovelluksesi kanssa.

Mutta kuinka voit luoda chatbotin, kuten ChatGPT? Saatat kysyä.

Voit luoda oman bottisi, kuten ChatGPT, käyttäen samaa GPT-4 kielimallia kouluttaaksesi omia aineistoja. Voit hyödyntää mallin API:a ja välttää infrastruktuurin rakentamisen itse.

Tässä blogissa käsittelemme:

  • Mikä on ChatGPT
  • Chatbotien käyttöönoton edut yritykselle
  • Mitä tarvitaan ChatGPT-tyyppisten chatbotien rakentamiseen
  • Miten voit rakentaa chatboteja ilman koodaamista

Sukellaanpa syvemmälle!

Mikä on ChatGPT?

ChatGPT on monimuotoinen AI-keskustelubotti OpenAI:ltä, joka on rakennettu viimeisimmän transformer-mallin GPT-4:n päälle. Se voi käsitellä tekstiä ja kuvia, mahdollistaen uuden ulottuvuuden AI-ihmiskommunikaatiossa. ChatGPT on myös edistyneempi kuin muut keskusteluohjelmat, sillä siinä on laajempi muisti ja kehittyneempi päättelykyky.

GPT-4 -malli toi jopa hienosäädön AI-käyttäytymiselle ChatGPT:hen. Tämä tarkoittaa, että voit luoda persoonallisuuden chatbotillesi, ja se pysyy yhtenäisenä koko keskustelun ajan. GPT-4:n tuomat uudet toiminnot tekivät ChatGPT:stä tehokkaan työkalun, mikä johti yrityksiin kuten Stripe ja Morgan Stanley tutkimaan liiketoiminnan käyttötapauksia.

Lyhyesti sanottuna, ChatGPT on OpenAI:n kehittämä tekoälychatbot, jolla on huomattavat kyvyt syntetisoida informaatiota ja luoda ihmismäisiä vastauksia, joita voidaan soveltaa monissa todellisissa käyttötarkoituksissa.

kuva12.png

Hyödyt AI-keskusteluavustajien kuten ChatGPT:n käytöstä

ChatGPT on supervoimaa. Voit käyttää sitä päivittäisten käyttötapojen ulkopuolella. Voit integroida sen sovellukseesi tai verkkosivustoosi parantamaan käyttäjien vuorovaikutusta ja vähentämään toistuvien tehtävien tekemiseen käytettyä aikaa.

Siksi liiketoimintasi voi nähdä lisääntyneen konversioasteen, avata uusia tuotevalikoimia ja virtaviivaistaa sisäisiä toimintoja. Sukellaan jokaiseen näistä eduista ymmärtääksemme yksityiskohtaisesti AI-chatbotien, kuten ChatGPT:n, hyötyjä liiketoiminnassasi.

1. Lisää konversioita

Alhainen konversioaste johtuu yleensä huonosta käyttäjäkokemuksesta, kun asiakas saapuu sivustollesi. Menetät asiakkaita joko vastaamattomuuden tai personoinnin puutteen vuoksi. ChatGPT:n avulla voit kuitenkin ratkaista nämä ongelmat välittömästi.

Voit käyttää ChatGPT:tä asiakastukesi parantamiseen. Sen sijaan, että henkilöstö vastaa kyselyihin, voit antaa ChatGPT:lle tietoja ja antaa bottin käsitellä kaikki kyselyt. Koska se on keskusteleva tekoäly, jolla on liiketoimintaosaaminen, se pitää asiakkaat kiinnostuneina ja antaa heille toimintamahdollisuuksia.

Lisäksi ChatGPT voi auttaa yksinkertaistamaan asiakkaiden ostokokemusta toimimalla henkilökohtaisena tekoälyoppaana. Esimerkiksi, oletetaan että sinulla on D2C-vaatemyymälä. Ilman tekoälyopasta tuotteiden löytäminen on aikaa vievää asiakkaille. He saattavat jopa jättää huomaamatta tärkeitä tietoja, kuten alennuksia ja tarjouksia. Tekeälyoppaan avulla asiakkaat voivat ilmoittaa, mitä etsivät, ja botti tarjoaa tuotesuosituksia.

2. Käyttää sisäisiä toimintoa tehokkaammin

Kun toimit mittakaavassa, kohtaat todennäköisesti kitkaa tiettyjen sisäisten toimintojen, kuten käyttöönottamisen, aikataulujen luomisen ja laskutuksen, osalta. ChatGPT:n avulla sinun ei enää tarvitse käyttää ihmispalvelua näihin tehtäviin.

Esimerkiksi, oletetaan että palkkasit äskettäin kehittäjän. Normaalisti kehittäjän on tarkistettava kaikki dokumentaatio ymmärtääkseen, miten kaikki toimii organisaatiossa. Silti hän/ hän voi olla hämmentynyt. Mutta kun käytät ChatGPT:tä, jolla on kaikki kehittäjän dokumentaatio, hän/ hän voi helposti löytää vastauksia ja perehtyä sujuvasti.

3. Tekee tuotevalikoimasta monipuolisemman

Tekoälyaika on meidän päällä. Joten pelkkä käyttäjäkokemuksen kehittäminen ei enää riitä, vaan sinun on myös tarjottava parempia tuotteita kilpailuetusi säilyttämiseksi.

Esimerkiksi, jos rakennat peliä, yritä sisällyttää tekoäly, jotta jokaisen pelaajan kokemus on ainutlaatuinen. Tämä voisi tarkoittaa vuorovaikutuksen henkilöhahmojen kanssa (NPC) henkilökohtaisemmaksi pelaajan käyttäytymisen perusteella.

Voit käyttää ChatGPT:tä myös opetussovelluksissa. Sen sijaan, että vain antaisit vastauksia, voit käyttää ChatGPT:tä henkilökohtaisena opettajana opiskelijoille. Duolingo ja Khan Academy ovat yrityksiä, jotka käyttävät ChatGPT:tä tällä tavalla.

Mitä tarvitaan ChatGPT-tyyppisen tekoäly-chatbotin rakentamiseen?

Joten ymmärrät chatbotien hyödyt liiketoiminnallesi ja haluat rakentaa sellaisen. Mutta tiedätkö millainen prosessi näyttää oikeasti? Ja millaisia resursseja tarvitsisit ChatGPT-tyyppisen sovelluksen rakentamiseen? Selvitetään!

1. Tietojen kerääminen

Ensimmäinen askel AI-chatbotin rakentamisessa, kuten ChatGPT, on määrittää, mitä tietoja haluat syöttää koneoppimismalliisi. Avainasia tässä on löytää legitiimejä tietolähteitä. Jos etsit yleisiä tietoja, jotka ovat saatavilla verkosta, voit kokeilla käyttää olemassa olevien kielimallien koulutettuja tietoja.  

Kun on kyse yrityksesi tietoihin liittyvistä tiedoista, sinun on oltava erittäin tarkka ja yksityiskohtainen. Tämä johtuu siitä, että chatbotistasi tulee luotettava vasta kun sillä on kaikki tiedot vastatakseen käyttäjän kysymykseen. Tietojoukkoon voi sisältyä yrityksesi politiikat, usein kysytyt kysymykset, tekstiasiakirjat jne. Tärkeintä on varmistaa, että omaisuus- ja henkilökohtaiset tiedot ovat sinulta turvassa, koska AI-chatbot ei ole aina ennakoitava.

2. Tietojen esikäsittely

Ennen mallin koulutusta, sinun täytyy puhdistaa tai esikäsitellä tietosi. Tämä sisältää syöteaineiston pilkkomisen ja koodauksen yksilöllisiksi kiinteän mittaisiksi kokonaislukujonoiksi. Esikäsittelyn kesto riippuu myös tietojoukon koosta.

3. Koulutussykli

Kun data malli on esikäsitelty, voit aloittaa koulutuksen silmukkasi hienosäätääksesi mallin vaatimuksiasi vastaavaksi. Hienosäätö tekisi koneoppimismallistasi soveltuvan uusille tehtäville ilman tarvetta kouluttaa sitä alusta alkaen. Esimerkiksi, voit kouluttaa mallin tuotesuositustehtäviin, mutta se voi myös suorittaa tuotekuvaustehtäviä.

Tärkein asia, jota on harkittava koulutuksen yhteydessä, ovat laskentakustannukset. Sinun on ostettava monia korkealaatuisia GPU:ta, jotka voivat maksaa satojatuhansia dollareita yhden koulutuskerran suorittamiseen. Koulutuksen kustannukset voivat siis nopeasti syödä pääomasijoituksesi. Oma AI-infrastruktuurin omistaminen on kuitenkin pitkällä aikavälillä aina hyvä asia.

4. Sovelluskäyttöliittymän rakentaminen

Kun olet hienosäätänyt ja testannut malliasi, sinun täytyy rakentaa sovellusliittymä brändisi kanssa, johon käyttäjät voivat vuorovaikuttaa syöttääkseen arvoja ja katsellakseen tulostuotteita. ChatGPT: n tapauksessa käyttämäsi verkkosivusto on käyttöliittymä, joka mahdollistaa OpenAI: n GPT-4-kielimallin voimien hyödyntämisen.

Pääviesti: Tekoälyinfrastruktuurin rakentaminen on kallista ja aikaa vievää. Ja saattaa olla, ettet edes tarvitse sitä ensimmäisenä päivänä. Voit siis rakentaa omia tekoälypohjaisia chatboteja kuten ChatGPT käyttämällä sen pohjana olevaa kielimallia GPT-4 API:n kautta.

Tutustu Chatsonicin GPT-4-käyttöliittymän API:hin

Chatsonic on GPT-4-ohjelmistolla varustettu tekoälykeskustelubotti. Se on yksi parhaista ChatGPT-vaihtoehdoista, jotka ovat luotettavampia ja tarkempia. Chatsonic on todellinen multimodaalinen tekoälykeskustelubotti, joka pystyy tuottamaan kuvia ja tekstiä.

Kuten ChatGPT:lla, Chatsonicillä on myös API, jota voidaan käyttää räätälöityjen Chatbotien rakentamiseen eri käyttötarkoituksiin. Tässä osiossa sukellamme siihen, mitä Chatsonicin API tarjoaa ja miten sinä voit käyttää sitä.

Miksi valita Chatsonicin API ChatGPT API:n sijaan

Kun Chatsonic ja ChatGPT käyttävät samaa GPT-4 kielimallia, Chatsonic tarjoaa monipuolisemman API:n, joka on luotettavampi todellisiin käyttötapauksiin. Tässä syy:

1. Tarjoaa reaaliaikaisia ​​tietoja

ChatGPT on päivitetty GPT-4:llä. Se auttoi päättelytaitojen ja kontekstimuistin parantamisessa. Mutta mikä ei muuttunut, on opetusdata. ChatGPT:n opetusdata on vain vuoteen 2021 asti, joten se ei pysty tarjoamaan reaaliaikaisia oivalluksia.

Toisin kuin perinteiset chatbotit, Chatsonic pystyy tarjoamaan hyper-relevantteja näkemyksiä mistä tahansa aiheesta minä tahansa päivänä, sillä se on integroitu Google-hakuun. Liiketoiminnan näkökulmasta chatbot, joka pystyy keräämään tietoa reaaliaikaisesti, on hyödyllinen, sillä asiakkaat voivat käyttää AI-bottiasi reaaliaikaiseen hakuun ja edetä ostosmatkallaan.

2. Kuvan muodostaminen on mahdollista

GPT-4 on tehnyt ChatGPT:n multimodaaliseksi. Mutta se koskee vain syöttöasetuksia, tarkoittaen että voit lisätä kuvia syötteeksi ja generoida tekstiä tulosteeksi. Eli et vieläkään pysty generoimaan kuvia käyttämällä ChatGPT:ta.

Chatsonic API:n avulla voit luoda upeita kuvia, jotka on luotu Stable Diffusionilla tai DALL-E:llä. Tämä voi olla erinomainen lisä moniin valokuvaeditorisovelluksiin, koska se voi lisätä luovuutta ja yhteistyötä taiteilijoiden keskuudessa.

3. Ääniohjaus on käytössä

Tekoälychatbotit muuttavat verkkoetsinnän perustavanlaatuisesti. Ja tiedätkö mikä hakualusta kuluttajien mieltymyksissä on ylitse muiden? Ääni!

Think with Google:n äänihakutietojen mukaan 27% maailmanlaajuisesta verkko väestöstä käyttää äänihakua mobiililaitteissa. Siksi chatbotisi on mahdollistettava äänikomennot ja tavoitettava kaikki mahdolliset yleisöt. Se myös tekee alustastasi tai mobiilisovelluksestasi käyttäjäystävällisemmän, koska käyttäjät välttävät kirjoittamista.

4. Persoonallisuuksien kehittäminen on helpompaa

Kun haluat rakentaa hahmojen kehikon ChatGPT:llä, sinun on annettava järjestelmälle selkeä ja yksityiskohtainen ohje. ChatGPT ei ehkä pysy johdonmukaisena ja voi poiketa aiheesta, jos luotava hahmo tai persoonallisuus ei ole kuvattu tarkasti. Tämä ei tapahdu Chatsonic:illa.

Chatsonic tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita 16 valmista persoonallisuutta. Esimerkiksi jos haluat oppia tietyn käsitteen ja tarvitset chatbotin henkilökohtaiseksi tutoriksi, voit valita persoonallisuusvalikosta tutorin ja aloittaa oppimisen. Henkilökohtaisuuksien valitseminen Chatsonic API:n avulla on niin helppoa.

Miten pääsen Chatsonic API:een käsiksi

Aloita räätälöidyn tekoäly-chatbotin rakentaminen Chatsonic API:n avulla seuraavia ohjeita noudattaen:

1. Luo Writesonic-tili: Jos sinulla ei ole sellaista, siirry osoitteeseen writesonic.com ja luo tili.

2. Tilaa maksullinen suunnitelma: API-pääsy ei ole käytettävissä ilmaisessa suunnitelmassa. Joten sinun on valittava "Pro" -maksullinen tilaus, joka alkaa 19 dollarista kuukaudessa. Sinun on myös otettava huomioon lähtöaineiston laatu, koska se määrittää suurelta osin hinnoittelun.

3. Mene API-ohjauspaneeliin: Nyt, kun olet saanut API-pääsyn, on aika aktivoida se. Tämän tekemiseksi mene ensin API-ohjauspaneeliin.

4. Paljasta API-avain: Kun olet API-ohjauspaneelissa, näet vaihtoehdon "Paljasta API-avain." Napsauta sitä ja kopioi avain. Nyt voit integroida avaimen koodiisi ja aloittaa API-kutsujen tekemisen.

API-käyttöoikeuden hankinnan jälkeen sinun on käynnistettävä keskusteluavustin omilla asiakastiedoillasi. Tämä edellyttää ohjelmistoympäristön luomista, koodin kirjoittamista, API-avainten lisäämistä ja datan käsittelyä terminaalissa tai komentokehotteessa.

Kuulostaa monimutkaiselta? Me selvitämme sen puolestasi! Kaikilla ei ole koodaustietämystä ja kokemusta API-avainten ja koodieditorien navigoinnista.

Juuri siksi loimme Botsonicin - räätälöidyn AI-keskusteluohjelman rakentajan, jonka avulla voit luoda ChatGPT-keskusteluohjelmia räätälöidysti kirjoittamatta yhtäkään riviä koodia.

Miten rakentaa oma räätälöity AI-keskustelubotti (ilman koodausta) joka on ChatGPT-koulutettu?

Botsonic on Writesonicin kehittämä erikoisohjelmisto, joka mahdollistaa minkä tahansa käyttäjän tai yrityksen rakentavan AI-keskustelurobotin heidän syötteidensä pohjalta. Se abstrahoi pois koulutusdatan ja keskustelurobotin käyttöliittymän monimutkaisuudet, mikä mahdollistaa asiakaskokemuksen tehokkaamman kehittämisen ja parantamisen.

Vain muutamassa minuutissa voit nyt luoda hyper-älykkäitä, keskustelevia tekoälykokemuksia verkkosivusi kävijöille. Tämä uraauurtava, ChatGPT:n kaltaisen chatbotin avulla käyttäjät voivat hyödyntää GPT-4:n ja luonnollisen kielen prosessoinnin voimaa luodakseen räätälöityjä tekoälychatboteja, jotka käsittelevät monipuolisia käyttötarkoituksia ilman teknistä asiantuntemusta.

Botsonic ominaisuudet kerralla silmäyksellä

Custom AI-keskustelubotti, joka ei vaadi koodausta ja toimii kuin super-henkilökohtainen ChatGPT... kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta?! Tutustutaanpa muutamiin sen ominaisuuksiin:

Kouluta ChatGPT tietojesi perusteella

Botsonic oppii tehokkaasti antamistasi tiedoista, mahdollistaen sen auttaa verkkosivustosi kävijöitä luonnollisesti ja älykkäästi. Luo räätälöity ChatGPT-keskusteluohjelma yrityksellesi toimittamalla Botsonicille tietoja kahdella tavalla:

  • Asiakirjat - Lataa asiakirjoja kuten ohjeoppaita, yrityspolitiikkaa, palautusmenettelyä tai toimitussääntöjä PDF-, PPT-, PPTX-, DOC- ja DOCX-muodoissa.
  • URL-osoitteet - Vaihtoehtoisesti voit jakaa verkkosivustosi linkit Botsonicin käyttöön, jotta se voi hakea tietoja juuri- tai alidomainistasi tai tietystä verkkosivusta (URL).

Personoi ChatGPT brändilläsi

Luo yhdenmukainen ja johdonmukainen brändikokemus Botsonicin avulla muokkaamalla täysin tekoälypohjainen keskusteluohjelmasi vastaamaan brändisi visuaalista identiteettiä. Botsonic tarjoaa joukon vaihtoehtoja, joiden avulla voit tehdä ChatGPT-ohjelmastasi todella ainutlaatuisen:

  • Nimeä chatbot - Syötä yrityksesi nimi "Yrityksen nimi" -kenttään muokkausosiossa.
  • Valitse brändivärit - Valitse brändisi erottuvat värit Chatbot-värivaihtoehdosta tai lisää värikoodi.
  • Lisää mukaansatempaava iskulause - Luo kiehtova iskulause, joka kannustaa käyttäjiä toimimaan (esimerkiksi "Puhutaan" tai "Olisitko nopealle jutulle?").
  • Toivota vierailijat tervetulleiksi ystävällisesti - Aseta ystävällinen tervehdysviesti verkkosivusi vierailijoille.
  • Sisällytä logo ja chatbot-kuva - Lataa brändilogo ja houkutteleva chatbot-kuva widgetiäsi varten.
  • Valitse tyylikäs kuvake - Valitse erilaisista painikevaihtoehdoista täydellinen match verkkosivullesi.
  • Jaa yhteystiedot - Sisällytä sähköpostisi, jotta vierailijat voivat ottaa sinuun yhteyttä ylimääräisen tuen saamiseksi.
  • Tarjoa ehdotettuja kysymyksiä - Paranna käyttäjäkokemusta tarjoamalla esimerkkejä usein kysytyistä kysymyksistä.

Seamless-integraatio No-Code-lähestymistavalla

Aloita Botsonicin käyttö helposti ilman koodaamistaitoja! Kun olet luonut ChatGPT:n tekoälypohjaisen keskusteluavustajan, Botsonic tarjoaa:

  • Upotettava koodi (saatavilla ilmaisen kokeilun aikana)
  • API-avaimen vaihtoehto (vain pro-suunnitelmille)

7 Tapausta, jolla voit käyttää Botsonicia asiakas sitouttamiseen verkkosivullasi

Botsonic ei ole vain tavanomainen asiakastukichatbotti; se tarjoaa useita toimintoja yli tavallisten tukitehtävien. Tässä on muutamia jännittäviä tapoja, joilla voit hyödyntää Botsonic:a:

  1. Paranna verkkosivustosi asiakaskokemusta – Anna tekoälychatbotin nopeasti tarjota vierailijoille relevantteja tietoja, auttaen heitä ymmärtämään yritystäsi ja parantaen heidän yleistä kokemustaan.
  2. Teosta liidien synnyttäminen AI-neuvojalla – Yhdistä saumattomasti AI-neuvoja verkkosivustoosi opastamaan käyttäjiä hakujen läpi ja varaamaan puheluita kanssasi.
  3. Pidä asiakkaat sitoutuneina – Sitouta käyttäjät tarjoamalla mielenkiintoisia faktoja ja tietoja heidän kiinnostuksenkohteisiinsa liittyen, kannustaen heitä viettämään enemmän aikaa verkkosivustollasi.
  4. Käsittele kirjanpidon ja rahoitustehtäviä – Käytä Botsonicia monimutkaisiin laskelmiin, verolaskelmiin, sijoitustuottoihin ja muihin tehtäviin. Tulevien ominaisuuksien, kuten XLS- ja CSV-latauksien, avulla se voi hallita myös tiettyjä kirjanpitotehtäviä.
  5. Pitää huomiota yllä AI-ohjatulla poistumisaikapopupilla – Käytä Botsonicia taltioimaan käyttäjien huomio popupin avulla, kun he ovat poistumassa sivustoltasi, kannustaen heitä rekisteröitymään tai jatkamaan selaamista.
  6. Paranna sisäistä työntekijäkokemusta – Sisällytä Botsonic henkilöstöosastollesi kouluttamalla se yrityksesi käytännöistä ja antamalla sen toimia resurssina työntekijöillesi.
  7. Ecommerce-tuotesuositukset – Käytä omaa AI-chatbotiasi suosittelemaan tuotteita vierailijoillesi verkkokaupassasi.

Miten rakentaa no-koodilla mukautettu tekoäly-keskustelubotti Botsonicin avulla?

Botsonicilla on sujuva ja nopea prosessi räätälöidyn AI-keskusteluavustajan luomiseen ja integroimiseen. Tässä on sinulle vaiheittainen prosessi:

Vaihe 1: Lataa tietosi

Kuten aiemmin mainittiin, tiedonkeruu on ensimmäinen askel AI-keskusteluohjelman rakentamisessa. Vedä ja pudota tarvittavat asiakirjat, tiedostot ja linkit, jotka voivat auttaa chatbotia olemaan luotettavampi.

Sinun on ajateltava useita skenaarioita asiakkaan näkökulmasta siitä, mitä kysymyksiä he saattavat esittää. Voit käyttää vanhoja asiakaslippuja tai kyselyitä ymmärtääksesi kysymysten kaavaa ja käänteisinsinööriä, jotta voit ladata oikean joukon tietoja.

Vaihe 2: Mukauta omaan brändiisi sopivaksi

80% työstäsi on tehty datan lataamisen jälkeen. Seuraava askel on lisätä brändisi chatbotiin. Tähän sisältyvät brändivärit, -logot ja yhteystiedot. Chatbotin voi personoida enemmän antamalla sille nimen ja lisäämällä esimerkkikyselyjä.

Vaihe 3: Integroi pienoisohjelma verkkosivustollesi

Kun lisäät brändisi, Botsonic mukauttaa automaattisesti pienoiskuvan, antaen tuntuman siitä, miltä keskustelurobotit näyttävät. Voit integroida tämän pienoiskuvan kopioimalla Botsonicin antaman upotetun koodin ja liittämällä sen verkkosivusi koodiin.

Siinä se on! Sinulla on nyt oma räätälöity ChatGPT-chatbotti vastaamaan kysymyksiin ja parantamaan yleistä asiakaskokemusta.

Päätöspohdintoja

Chatbotit eivät ole uusia yrityksissä käytettäväksi. Niitä on ollut jo vuosia asiakastukea varten. Mutta generatiivisen AI:n tulo mullisti tilanteen: nämä chatbotit ovat nyt käyneet entistäkin keskustelevammiksi parempien päättelykykyjen ansiosta, mahdollistaen monia käyttötarkoituksia.

Tämän seurauksena hyödynnät chatbottia täysin uudella tavalla. Sen sijaan että käyttäisit sitä vain peruskysymyksiin vastaavana robotina, voit ajatella sitä henkilökohtaisena avustajana, joka on erinomainen monien asiakasvuorovaikutusten hoitamisessa oikean koulutuksen avulla.

Päälle, AI-chatbottien luominen kuten ChatGPT on saumattomampaa Botsonic-työkalujen avulla. Pian voimme nähdä jokaisen yrityksen integroivan räätälöityjä AI-chatbotteja jossain kapasiteetissa, tehden siitä teollisuusstandardin.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>