Tutustuminen Chat GPT -sovellukseen

Nykyajan digiaikana chatbotit ovat kasvattaneet suosiotaan ja ChatGPT on yksi edistyneimmistä chatboteista. ChatGPT on tekoälyllä varustettu chatbot, joka käyttää luonnollisen kielen käsittelyä (NLP) ja koneoppimista (ML) ymmärtääkseen käyttäjien kysymykset ja vastatakseen niihin. Tämä artikkeli käsittelee kaiken mitä sinun tarvitsee tietää ChatGPT-sovelluksesta, mukaan lukien sen saatavuus, ominaisuudet ja miten sitä käytetään eri laitteissa.

Onko ChatGPT sovellus vai verkkosivusto?

ChatGPT on chatbot-sovellus, joka käyttää GPT-3.5- ja GPT-4 -arkkitehtuuria. Se on suunniteltu tarjoamaan ihmismäisiä keskusteluelämyksiä käsittelemällä luonnollisen kielen syötteitä ja tuottamalla relevantteja vastauksia. ChatGPT on selainpohjainen alusta, joka voidaan käyttää millä tahansa verkkoselaimella. Sillä ei ole virallista sovellusta vielä.

Mikä on Chat GPT -sovellus?

Vaikka Chat GPT:llä ei ole virallista sovellusta, monet kehittäjät ovat luoneet Chat GPT -sovelluksia OpenAI:n API-pohjalta. Chat GPT -sovellus on mobiilisovellus, joka tarjoaa intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ChatGPT-keskusteluohjelman kanssa interaktioon. Sovellus mahdollistaa käyttäjien aloittaa keskusteluja, esittää kysymyksiä ja vastaanottaa relevantteja vastauksia reaaliajassa. Erikoistuneiden tekoälykykyjensä avulla Chat GPT -sovellus kykenee käsittelemään erilaisia kysymyksiä, mukaan lukien asiakastuki, henkilökohtainen avustus ja yleinen jutustelu.

Onko ChatGPT saatavilla sovelluksena?

ChatGPT ei ole saatavilla mobiilisovelluksena, joka voidaan ladata erilaisista sovelluskaupoista, kuten Google Play Kaupasta ja Apple App Storesta. Kuitenkin satoja ChatGPT-pohjaisia sovelluksia on saatavilla. Nämä sovellukset tarjoavat samankaltaisia ja jopa parempia ChatGPT:n toiminnallisuuksia.

Onko ChatGPT:llä työpöytäsovellusta?

Ei, ChatGPT:llä ei ole työpöytäsovellusta. Kuitenkin, se on saatavilla verkkosivustonsa kautta missä tahansa työpöydällä tai kannettavalla tietokoneella.

Onko ChatGPT-sovellusta saatavilla Androidille ilmaiseksi?

Ei, OpenAI ei tarjoa virallista Chat GPT sovellusta Androidille. Mutta voit käyttää ChatGPT verkkosivustoa Android puhelimesi selaimessa.

Kuinka käyttää ChatGPT:ä Android- tai iPhone-laitteella?

Voit käyttää ChatGPT:tä Android- tai iPhone-laitteilla verkkoselaimella. Tarkista yksinkertaiset vaiheet alla.

Vaihe 1. Avaa verkkoselaimesi älypuhelimessasi ja kirjoita URL-osoitteeksi chat.openai.com.

Vaihe 2. Napsauta "Luo tili" -painiketta, kirjaudu sisään ja kirjaudu ChatGPT:hen.

Vaihe 3. Kirjauduttuasi sisään, voit syöttää kyselysi chat-ikkunaan. ChatGPT antaa nopeasti vastauksen.

Miten saan GPT-keskustelu sovelluksen iPhoneeni?

Koska ChatGPT ei tarjoa erillistä sovellusta iPhone-laitteille, et voi ladata ChatGPT-sovellusta ja käyttää sitä suoraan. Kuitenkin, voit nopeasti käyttää ChatGPT:ää iPhonellasi luomalla Safari-pikanäppäimen Kotinäyttöön. Tämä säästää aikaasi ja välttää hankaluuden kirjoittaa verkkosivuston osoitetta aina kun tarvitset chatbotia liikkeellä ollessasi. Tarkista, miten voit tehdä sen:

Vaihe 1. Avaa chat.openai.com/chat Safari-selaimessa ja kirjaudu siihen sisään.

Vaihe 2. Napauta sivun alaosassa olevaa Jaa-kuvaketta ja valitse Lisää aloitusnäyttöön.

Vaihe 3. Kirjoita nimi "ChatGPT" ja napauta "Lisää".

Vaihe 4. Voit nyt käyttää Chatbotia kotinäytöltäsi, mutta muista, että se avautuu uutena välilehtenä Safarissa, koska sille ei ole omaa sovellusta.

Päätelmä

ChatGPT on edistynyt AI-ohjattu chatbotti, joka on helppo käyttää ja johon pääsee millä tahansa laitteella, jolla on internetyhteys. Seuraamalla yllä mainittuja vaiheita voit käyttää Chat GPT -sovellusta helposti mobiililaitteissasi.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>