Mikä on Auto-GPT? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää seuraavasta tehokkaasta tekoälytyökalusta

gettyimages-1395344868.jpg

Tekoälystä on tullut melkoinen puheenaihe sen edistyneiden generatiivisten AI-mallien ansiosta kuten ChatGPT. Huoli AI-mallien vaaroista ja kehittyneempien riskien kehittämisestä on jo herättänyt kysymyksiä, minkä vuoksi maat ovat alkaneet harkita politiikkoja ja jopa kieltää sitä.

Lisäksi: Tulevaisuuden ChatGPT-versiot voivat korvata enemmistön töistä, joita ihmiset tekevät tänään

Nyt tilanteeseen on astunut vieläkin tehokkaampi tekoälysovellus -- Auto-GPT.

Sovelluksen lupaavat, itsenäiset kyvyt saattavat antaa ensimmäisen vilauksen tekoälystä (AGI), joka kykenee suorittamaan ihmismäisiä älyllisiä tehtäviä.

Siitä lähtien, kun se julkaistiin 30.3.2023, ihmiset ovat olleet kiehtoneita siitä, mikä on tehnyt siitä yhden kuumimmista keskustelun aiheista Twitterissä monena päivänä peräkkäin.

Vau, #AutoGPT on trendaamassa Twitterissä sijalla #1!

Lisäksi olemme viikon kärjessä GitHubin suosituimpien listalla, jossa olemme juuri saavuttaneet 30 000 tähteä!

On hienoa nähdä kuinka inspiroituneita kaikki ovat, olemme erittäin innostuneita ihmiskunnan tulevaisuudesta.

Isot jutut ovat tulossa.

Mikä on Auto-GPT?

Auto-GPT on kokeellinen, avoimen lähdekoodin Python-sovellus, joka käyttää GPT-4:ää toimiakseen autonomisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että Auto-GPT voi suorittaa tehtävän vähäisellä ihmisen sekkauksella ja voi itse ohjata toimintaansa.

Lisäksi:Miten kirjoittaa parempia ChatGPT-kyselyitä (ja tämä pätee useimpiin muihinkin tekstipohjaisiin tekoälyihin)

Esimerkiksi voit kertoa Auto-GPT:lle, mikä on lopullinen tavoitteesi, ja sovellus tuottaa automaattisesti jokaisen tarvittavan aloitteen tehtävän suorittamiseksi.

Kuka loi Auto-GPT:n?

Auto-GPT julkaistiin GitHubissa 30. maaliskuuta 2023 kehittäjä Significant Gravitasin toimesta. Sovellus käyttää kuitenkin GPT-4:ää, joka on OpenAI:n uusin ja kehittynein tekoälymalli.

Mitä Auto-GPT voi tehdä?

Auto-GPT:llä on Internet-yhteys, pitkäaikainen ja lyhytaikainen muistinhallinta, tekstinluontiin käytetty GPT-4 ja tiedostojen varastointi ja tiivistäminen GPT-3.5:n avulla, Github-viestin mukaan.

Mitä tahansa voit kysyä ChatGPT:lta, kuten koodin korjauksia ja sähköpostin kirjoittamista, voit kysyä myös Auto-GPT:lta. Voit kuitenkin pyytää Auto-GPT:tä suorittamaan vielä edistyneempiä tehtäviä vähemmällä ohjauksella, kuten alla olevista demo-esimerkeistä näkyy.

Lisäksi: Kuinka käyttää ChatGPT:ta yhteenvedon tekemiseen

Github-demo näyttää esimerkkejä tavoitteista, kuten "Kasvata nettovarallisuutta, kasvata Twitter-tiliä, kehitä ja hallinnoi useampaa yritystä".

Githubissa ilmoitetut sovelluksen rajoitukset varoittavat, että Auto-GPT:n tuotos ei välttämättä toimi hyvin monimutkaisissa, todellisissa liiketoimintatilanteissa. Käyttäjien jakamat tulokset kuitenkin osoittavat, että Auto-GPT voi tuottaa joitakin todella vaikuttavia (ja hyödyllisiä) tuloksia.

Twitterissä käyttäjät jakavat tapoja, joilla he käyttävät sitä, mukaan lukien Automaattinen GPT:n käyttö sovelluksen luomiseen, uuden startupin generoimiseen, monimutkaisten aiheiden, kuten terveydenhuollon ja lääketieteen, käsittelyyn ja jopa itsensä seuraamiseen internetissä.

Juuri kun ajattelin, että tekoäly ei voisi enää olla vaikuttavampaa, AutoGPT ja AI-agentit räjäyttävät mieleni 

Täällä tekoälyagentti suorittaa tuotetutkimuksen ja luo yhteenvedon parhaista kuulokkeista.

Tämä on mielipuolista! Ja hulluinta on, että se on käyttövoimana GPT-4.

Jos luulit, että #ChatGPT on pelottavaa, odota kunnes kuulet #AutoGPT:stä!

AutoGPT voi olla seuraava suuri askel kohti #AGI:ta, joka voi mullistaa tapamme työskennellä vielä enemmän kuin pelkkä ChatGPT teki.

AutoGPT on uusi häirikkö lohkoilla - Se voi soveltaa #ChatGPT:n päättelyyn laajempiin ja monimutkaisempiin ongelmiin, jotka vaativat suunnittelua ja useita vaiheita.

Edelleen varhaisessa vaiheessa, mutta erittäin vaikuttava monilla terveys- ja biolääketieteen sovelluksilla.

Pyydin AutoGPT:tä seuraamaan minua verkossa.

Tämä on villiä ja voisi olla seuraava suuri askel tekoälyssä. ChatGPT ei pysty tähän.

Miten pääset käsiksi Auto-GPT:hen?

Joten nyt kun tiedät, kuinka edistynyt se on, ja kaikki erikoiset asiat, joita se voi tehdä, haluat varmaankin tietää, kuinka siihen pääsee käsiksi. Valitettavasti vastaus ei ole yhtä suoraviivainen kuin voisit ajatella.

Lisäksi:Miten käyttää ChatGPT: Mitä sinun tarvitsee tietää nyt

Toisin kuin ChatGPT, joka toimii selaimessa ja johon voit helposti käydä, sinun on ladattava erityisohjelmisto ja oltava perehtynyt Pythoniin sen käyttämiseksi.

Perusvaatimuksina ovat Python 3.8, OpenAI API -avain, PINECONE API -avain ja ElevenLabs-avain (jotta se voi puhua). Kun olet asentanut ja hankkinut kaiken tarvittavan, olet valmis varsinaiseen asennukseen ja voit seurata yksityiskohtaisia ohjeita postauksessa.

Miksi Auto-GPT on suosittu?

Auto-GPT on trendi, sillä se herättää ihmisten kiinnostuksen sen kyvyistä ja siitä, mitä se voisi merkitä tulevaisuudelle. Auto-GPT:n kyky saavuttaa tavoitteita omalla päättelyllään asettaa sen samalle tasolle kuin mitä ihmiset tekevät ja miten he käsittelevät informaatiota.

Lisäksi:tekoäly voisi automatisoida 25% kaikista työpaikoista. Tässä on ne työpaikat, jotka ovat eniten (ja vähiten) vaarassa

Siksi ihmiset sanovat, että Auto-GPT on ensimmäinen todellinen vilkaisu AGI:hin. Tekoäly, joka voi toimia hyvin vähäisellä ihmisen valvonnalla, voisi mullistaa työn sellaisena kuin sen tunnemme, korvaten monet ihmiset nykyään tekemät roolit.

Mikä on ero tekoälyn ja AGI:n välillä?

Yksinkertaisesti sanottuna, tekoäly (AI) on laaja käsite, joka viittaa tietokonejärjestelmiin, jotka pystyvät suorittamaan ihmisen älyä vaativia tehtäviä. Kuitenkin, tekoäly, joka varustettu keinotekoisella yleisellä älykkyydellä (AGI), pystyy suorittamaan tehtäviä omien prosessiensa, päätelmäkykynsä ja älykkyytensä avulla, aivan kuten ihminen tekisi.

ChatGPT vai Auto-GPT: Kumpi on parempi?

Vaikka ChatGPT onkin erittäin kyvykäs chatbotti, se on edelleen vain chatbotti. Chatbotti kykenee antamaan vastauksia vain sille välittömästi annettuihin kysymyksiin. Siksi se voi saavuttaa uskomattomia asioita vain ihmisen ohjauksella.

Lisäksi: Tykkäätkö kysyä ChatGPT-kysymyksiä? Siitä voit saada palkkaa (paljon)

Auto-GPT:n kyvyt ulottuvat paljon pidemmälle, sillä voit pyytää sitä suorittamaan tehtävän, josta sinulla ei ole mitään tietoa, ja vain katsella sen tekevän kaiken työn puolestasi. Esimerkiksi tämä käyttäjä katseli Auto-GPT:n työskentelevän hänen puolestaan sovelluksen rakentamisessa nostamatta sormeaan.

autogpt yritti luoda sovellusta minulle, huomasi etten ole asentanut Nodea, etsi miten voi asentaa Noden, löysi stackoverflow-artikkelin linkin kautta, latai sen, purki sen ja käynnisti minulle palvelimen.

Kuitenkin Auto-GPT:n käyttö on huomattavasti haastavampaa kuin ChatGPT:n käyttö. Joten vaikka Auto-GPT onkin paljon pätevämpi, jos tarpeesi ovat yksinkertaisempia ja ChatGPT täyttää ne eikä halua sekaantua asennusprosessiin, ChatGPT voi olla parempi vaihtoehto sinulle.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>