Miten käyttää ChatGPT:aa ilman puhelinnumeroa

Kuinka käyttää ChatGPT:a ilman puhelinnumeroa.png

"Löydä kuinka ChatGPT:ä käytetään jakamatta puhelinnumeroasi! Opi vaihtoehtoisista menetelmistä, kuten virtuaalipuhelinnumeroista, Bingin ChatGPT:stä, WhatsApp-varmennuksesta ja muista."

Oletko kiinnostunut käyttämään ChatGPT:tä, mutta epäröit antaa puhelinnumerosi varmennusta varten? Vaikka on totta, että ChatGPT vaatii puhelinnumeron varmennuksen, on olemassa vaihtoehtoisia tapoja rekisteröityä sovellukseen paljastamatta todellista puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi. Tässä artikkelissa käsittelemme näitä menetelmiä yksityiskohtaisesti, jotta voit käyttää ChatGPT:ä ilman huolta yksityisyydestäsi. Käsittelemme myös riskejä, jotka liittyvät väliaikaisen puhelinnumeron tai kertakäyttöisen sähköpostiosoitteen käyttöön, ja annamme vinkkejä näiden palveluiden turvalliseen ja tehokkaaseen käyttöön. Joten aloitetaan ja tutustutaan eri tapoihin käyttää ChatGPT:tä ilman puhelinnumeroa!

Lisäksi hyödyllinen: Miten luoda ChatGPT-ääniohjattu avustaja

Vaihtoehtoja puhelinnumeron käyttöön ChatGPT:hen rekisteröitymisessä

Ennen kuin käsittelemme menetelmiä ChatGPT: hen ilman puhelinnumeroa rekisteröitymiseen, on tärkeää ymmärtää, miksi puhelinnumero vaaditaan. ChatGPT, kuten monet muut sovellukset, vaatii puhelinnumeron varmistuksen varmistaakseen, että käyttäjä on oikea henkilö ja estääkseen petolliset toiminnat. Jos kuitenkin olet huolissasi yksityisyydestäsi etkä halua jakaa puhelinnumeroasi, harkitse seuraavia vaihtoehtoja:

1. Käytä virtuaalista puhelinnumeroa tai väliaikaista sähköpostiosoitetta ChatGPT:hen rekisteröitymiseen

Yksi helpoimmista tavoista rekisteröityä ChatGPT:hen ilman puhelinnumeroa on käyttää virtuaalista puhelinnumeroa tai kertakäyttöistä sähköpostiosoitetta. Useat verkkosivustot ja sovellukset tarjoavat virtuaalisia puhelinnumeroita ja kertakäyttöisiä sähköpostiosoitteita. Näitä palveluita käyttämällä voit rekisteröityä ChatGPT:hen paljastamatta oikeaa puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi. On kuitenkin tärkeää huomata, että näiden palveluiden käyttö ei välttämättä ole turvallista, ja niitä tulisi käyttää omalla vastuullasi.

2. Käytä Bingiä, jossa on oma ChatGPT-versio, joka ei vaadi puhelinvarmennusta

Bing, Microsoftin hakukoneella, on oma versionsa ChatGPT:stä, jota voi käyttää ilman puhelinnumeron varmennusta. Tämän version käyttö edellyttää Microsoft-tilin luomista. Kuitenkin VoIP-puhelinnumeroa voidaan käyttää tilin luomiseen, mikä tarkoittaa, että Bingin ja ChatGPT:n rekisteröitymiseen voidaan käyttää virtuaalista puhelinnumeroa tai kertakäyttöistä sähköpostiosoitetta.

Mielenkiintoinen aihe: Kuinka avata Auto-GPT: Askel askeleelta opas

3. Käytä WhatsAppia vahvistaaksesi ChatGPT-tilisi tietyillä alueilla, joissa ChatGPT ei ole virallisesti saatavilla

Jos olet maassa, jossa ChatGPT ei ole virallisesti saatavilla, voit käyttää WhatsAppia ChatGPT-tilisi vahvistamiseen. Tämä edellyttää, että sinulla on WhatsApp-tili ja puhelinnumero, joka on rekisteröity WhatsAppiin. Kun rekisteröidyt ChatGPT:hen, saat vahvistuskoodin WhatsAppin kautta, jota voit käyttää ChatGPT-tilisi vahvistamiseen.

4. Käytä ChatGPT:n vaihtoehtoa, kuten Bard, ilman puhelinvarmennusta

Jos et halua antaa puhelinnumeroasi vahvistukseen, harkitse ChatGPT-vaihtoehtoa kuten Bard. Bard on samanlainen sovellus kuin ChatGPT, joka ei vaadi puhelinnumeron vahvistusta rekisteröitymiseen. On kuitenkin tärkeää huomata, että Bard ei ole yhtä kehittynyt kuin ChatGPT eikä välttämättä tarjoa samaa tasoa.

Lisää hyödyllistä: Miten ohittaa GPT Zero?

Väliaikaisten puhelinnumeroiden tai kertakäyttöisten sähköpostiosoitteiden käyttöön liittyvät riskit

Kun käytät virtuaalisia puhelinnumeroita tai kertakäyttöisiä sähköpostiosoitteita, saattaa vaikuttaa hyvältä ratkaisulta välttää oman puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen jakaminen. Kuitenkin on tärkeää ymmärtää näiden palveluiden liittyvät riskit. Joitakin näistä riskeistä ovat:

Tietoturvariskit

Kun käytät virtuaalista puhelinnumeroa tai kertakäyttöistä sähköpostiosoitetta, jaat edelleen henkilökohtaisia tietojasi kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kanssa. Nämä palveluntarjoajat voivat tallentaa tietojasi ja käyttää niitä omiin tarkoituksiinsa, mikä voi vaarantaa yksityisyytesi.

Turvallisuusriskit

Käyttämällä virtuaalipuhelinnumeroa tai väliaikaista sähköpostiosoitetta voit altistaa itsesi tietoturvariskeille. Hakkerit ja huijarit käyttävät usein näitä palveluita luodakseen väärennettyjä tilejä ja harjoittaakseen petollista toimintaa. Käyttämällä näitä palveluita saatat tahattomasti altistaa itsesi näille riskeille.

Vahvistusriskeistä

Monet verkkosivustot ja sovellukset vaativat käyttäjiä vahvistamaan puhelinnumeronsa tai sähköpostiosoitteensa tilin luomista tai tiettyihin ominaisuuksiin pääsyä varten. Joillakin näistä alustoista ei kuitenkaan hyväksytä virtuaalisia puhelinnumeroita tai kertakäyttöisiä sähköpostiosoitteita vahvistustarkoituksiin. Tämä voi estää sinua pääsemästä palveluun tai edellyttää sinulta todellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen antamista, mikä tekee tilapäisten vaihtoehtojen käytön turhaksi.

Luotettavuusriskit

Virtual-puhelinnumerot ja kertakäyttöiset sähköpostiosoitteet eivät ole aina luotettavia. Jotkut palvelut eivät ehkä lähetä viestejä tai niiden toiminnallisuus saattaa olla rajoitettu, mikä voi aiheuttaa ongelmia yhteydenpidossa muiden kanssa tai tärkeiden tietojen saamisessa.

Oikeudelliset riskit

Käyttää virtuaalisia puhelinnumeroita tai kertakäyttöisiä sähköpostiosoitteita väärien tilien luomiseen tai laittomien toimien harjoittamiseen on kiellettyä ja voi johtaa oikeudellisiin seurauksiin. Vaikka käyttäisit näitä palveluita laillisiin tarkoituksiin, jotkut maat saattavat säädellä tai lainsäädännöllä valvoa tilapäisten yhteystietojen käyttöä.

Loppusanat

ChatGPT:n käyttäminen ilman puhelinnumeroa ei välttämättä ole mahdollista, mutta on olemassa vaihtoehtoisia tapoja rekisteröityä sovellukseen paljastamatta todellista puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Näitä tapoja ovat virtuaalisten puhelinnumeroiden tai kertakäyttöisten sähköpostiosoitteiden käyttö, Bingin versio ChatGPT:sta, WhatsAppin käyttö tilin varmentamiseen tai ChatGPT-vaihtoehtojen, kuten Bard, käyttö. On kuitenkin tärkeää ymmärtää näihin palveluihin liittyvät riskit, kuten yksityisyys-, turvallisuus-, varmentamis-, luotettavuus- ja oikeudelliset riskit. Siksi ennen näiden menetelmien käyttöä on tärkeää harkita tarkoin hyötyjä ja haittoja sekä käyttää niitä omalla vastuulla.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>