Syöttämäsi sähköpostiosoite ei ole tuettu ChatGPT:llä. Korjaa se.

Käyttäjät ovat raportoineet kohdanneensa "ChatGPT Email Not Supported Error" virheen käyttäessään palvelua. Tämä virheilmoitus voi olla turhauttava, erityisesti jos luotat ChatGPT:ään kommunikaatiosi välineenä.
Yrität rekisteröityä ChatGPT-tilille ja saat virheilmoituksen "Oops The email you provided is not supported, Please contact us through our help center". Jos tämä ongelma jatkuu, älä huoli.

Monet ihmiset ovat kertoneet kohdanneensa saman ongelman, ja on olemassa useita toimenpiteitä, joita voit toteuttaa sen korjaamiseksi. Tässä artikkelissa opastamme sinua tarvittavilla korjauksilla, jotta voit käyttää ChatGPT:tä ilman ongelmia. Joten, olipa sitten kyse ChatGPT:n käytöstä työ- tai henkilökohtaiseen viestintään, lue lisätietoja kuinka korjata "Sähköpostia ei tueta" virhe ChatGPT:ssä.

Miten korjata ChatGPT:ssä ilmoitettu sähköposti ei ole tuettu -ongelma

Jotta voit korjata ChatGPT: ssä esiintyvän "Annoit sähköpostiosoitteen, jota ei tueta" -virheen, seuraa näitä korjauksia:

1. Avaa incognito-ikkuna ja yritä luoda tili

Open-Incognito-Window-Try-To-Create-Account (2).png

Ensimmäinen ja helpoin ratkaisu "The email you provided is not supported" -virheilmoitukselle on yrittää luoda tili incognito-ikkunassa.

Tämä voi auttaa selkeyttää kaikkia välimuistitietoja tai evästeitä, jotka saattavat aiheuttaa virheen.
Kun sinulla on incognito-ikkuna auki, siirry ChatGPT-verkkosivustolle ja yritä luoda tili uudelleen tukemalla sähköpostipalveluntarjoajilla. Jos tämä korjaus toimii, voit luoda tilin ilman ongelmia. Jos ei, voit siirtyä seuraavaan korjaukseen.

2. Tarkista sähköpostiosoitteen muoto

Tarkista sähköpostiosoitteen muoto (2).png

Jos antamasi sähköpostiosoite on oikein, varmista sen olevan oikeassa muodossa. Tarkista mahdolliset kirjoitusvirheet tai puuttuvat merkit. Varmista myös, että sähköpostiosoite on yhteydessä tuettuun sähköpostipalveluntarjoajaan. ChatGPT tukee vain tiettyjä sähköpostipalveluntarjoajia, ja jos käytät eri sähköpostipalveluntarjoajaa, sinun on vaihdettava tuettuun.

On kannattavaa huomata, että jos käytät työsähköpostiosoitetta, organisaatiosi sähköpostin suojausasetukset saattavat estää ChatGPT:ä pääsemästä sähköpostitilillesi. Tässä tapauksessa voit joutua ottamaan yhteyttä IT-osastoon avun saamiseksi tai käyttämään henkilökohtaista sähköpostiosoitetta.

3. Käytä eri verkkoselainta

Käytä eri selainta

Joskus ongelma voi liittyä käyttämääsi selaimeseen. Kokeile käyttää eri selainta ja katso, ilmeneekö virhe edelleen. Jos käytät Google Chromea, kokeile sen sijaan Mozilla Firefoxia tai Microsoft Edgea.

4. Tarkista sähköpostipalveluntarjoajan asetukset

Tarkista sähköpostipalveluntarjoajasi asetukset 644x (2).png

Joillakin sähköpostipalveluntarjoajilla voi olla tiettyjä asetuksia, jotka on säädettävä ChatGPT:n käyttöä varten. Esimerkiksi Yahoo saattaa vaatia, että sallit kolmannen osapuolen sovellusten käytön tilisi asetuksissa. Tarkista sähköpostipalveluntarjoajasi asiakirjoista, onko olemassa tiettyjä asetuksia, jotka on säädettävä.

5. Poista selaimen laajennukset käytöstä

Disable-Browser-Extensions (2).png

Selainlaajennukset voivat joskus häiritä verkkosivujen toimivuutta, mukaan lukien ChatGPT. Yritä poistaa käytöstä selaimen laajennukset, ja katso josko ongelma häviää. Google Chromessa laajennukset voi poistaa käytöstä klikkaamalla kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa, valitsemalla “Lisätyökalut” ja sitten “Laajennukset”.

Jos kohtaat edelleen ongelman "sähköpostia, jota annoit, ei tueta" ChatGPT:ssä tällä vaiheessa, sinun tulisi ottaa yhteyttä suoraan OpenAI:hin saadaksesi asiakastukea. He saattavat pystyä tarjoamaan lisää vianmääritysvaiheita tai tutkia ongelmaa omalta puoleltaan. Voit ottaa yhteyttä tukeen ChatGPT-verkkosivuston kautta tai sähköpostitse.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>