Paras ChatGPT-paljastin 2023

ChatGPT on tullut maailman suosituimmaksi verkkopohjaiseksi tekoälyn malliksi, miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa käyttävät sitä moniin tarkoituksiin. Valitettavasti tämä menestys on myös johtanut plagioinnin ja ChatGPT:llä luodun sisällön käytön lisääntymiseen koulutehtävissä ja muissa tarkoituksissa. Hyvä uutinen on, että on olemassa useita tekoäly-pohjaisia sisällön havaitsemistyökaluja, jotka voivat nopeasti havaita ChatGPT:llä luodut sisällöt ja muut tekoälyllä luodut sisällöt.

Täällä tarkastelemme viittä parasta ChatGPT-havaitseinta, joita voit käyttää sisällön tunnistamiseen, jonka on luonut ChatGPT. Työkalut kuten Turnitin voivat havaita ChatGPT:n, mutta nämä ovat varattu kouluyhteisölle.

Paras ChatGPT havaitseja: Originality AI

Originality AI on tekoälyyn pohjautuva sisällön tunnistustyökalu, joka auttaa kustantajia ylläpitämään alkuperäistä ja plagiointivapaata sisältöä. Se tarjoaa korkean tarkkuuden löytäessään plagiointia ja ChatGPT-generoitua sisältöä, jopa 94% tarkkuudella. Originality AI käyttää tekoälyä skannatakseen ja analysoi annettua sisältöä, vertaamalla sitä miljooniin muihin dokumentteihin internetissä tunnistaakseen mahdolliset samankaltaisuudet plagioinnin varalta ja havaitakseen, onko se generoitu ChatGPT:n avulla.

Originality AI toimii näyttämällä prosenttiosuuden alkuperäisestä ja AI-kirjoitetusta sisällöstä, mikä helpottaa ChatGPT:n generoiman sisällön tunnistamista ja kirjoitetun sisällön alkuperäisyyden ja aitouden varmistamista. Vaikka ohjelmisto ei ole vielä 100% tarkka, sen testaaminen eri tilanteissa on erittäin suositeltavaa, jotta varmistetaan sen tehokkuus tarpeisiisi.

GPTZero

GPTZero on web-pohjainen sovellus, joka on suunniteltu tunnistamaan ja korostamaan ChatGPT:stä saatavaa tekoälyn avulla tuotettua tekstiä. Se luotiin vastauksena opiskelijoiden käyttäessä teknologiaa huijatakseen tehtäviä. Sovellus on helppo käyttää ja tarjoaa tarkkoja tuloksia, mukaan lukien yhteenvedon lauseista, jotka todennäköisimmin ovat kirjoittaneet ChatGPT:n.

GPTZero voi analysoida tekstiä lause-, kappale- tai dokumenttitasolla ja toimii erilaisten tiedostomuotojen kanssa. Se voi joskus antaa epätarkkoja tuloksia ja saattaa olla liian kallis verrattuna edistyneempiin kielimalleihin.

Kirjailija

Kirjoittajan AI-sisällön tunnistin auttaa kirjoittajia luomaan alkuperäistä sisältöä ja havaitsemaan mahdollisen ChatGPT:n kaltaisen AI-generoidun sisällön. Alusta on koulutettu ainutlaatuisten ohjeiden avulla ja arvioi sille annetun tekstin. Halutun tuloksen saamiseksi käyttäjän on syötettävä URL tai kopioida sisältö. Tämän jälkeen alusta antaa tarkat "Ihmisen generoiman sisällön" pisteet.

Kirjoittajan AI-sisällön tunnistin on nopea, melko tarkka ja auttaa tunnistamaan ChatGPT-generoidun sisällön sekunneissa.

Skaalattava sisältö

Content at Scale on tekoälypohjainen sisällön tarkistustyökalu, joka arvioi tekstien laadun nopeasti ja tarkasti. Työkalu on koulutettu käyttäen miljardeja sivuja dataa. Tämän jälkeen se ennustaa todennäköisimmät sana- ja kieliopillisesti oikeat ratkaisut.

Content at Scale tunnetaan omistetusta sisällöntuottimestaan, joka sisältää useita kerroksia tekoälykomponentteja. Sen avulla se havaitsee kaikenlaisen tekoälyllä luodun sisällön, kuten ChatGPT:n. Käyttäjät voivat helposti saada "Ihmisisällysluokituksen" arvosanan yksinkertaisesti kopioimalla tekstin työkaluun.

OpenAI GPT2 Tulosteen Havaitseminen

OpenAI GPT2 Output Detector on verkkotyökalu, joka auttaa tunnistamaan Tekstin, joka on luotu tekoälymalleilla kuten ChatGPT, GPT3 ja GPT2. Tämän työkalun käyttö on melko suoraviivaista - kopioi vain teksti ja liitä se, jonka jälkeen saat todennäköisyyden, joka ilmaisee sen olevan ChatGPT:n tuottamaa tekstimateriaalia, verrattuna muuhun materiaaliin.

ChatGPT sisältöjen tunnistin on työkalu, joka auttaa käyttäjää havaitsemaan tekoälyllä luodun sisällön. On hyvin tärkeää, ettei plagiaattia esiinny tietyissä liiketoimintaympäristöissä, mutta työkalut eivät ole vielä täysin tarkkoja. Tekeillä oleva AI-kirjoittaminen kehittyy jatkuvasti, mutta yllä mainitut työkalut auttavat estämään vilpillistä toimintaa.

Onko olemassa tapaa havaita ChatGPT?

Kyllä, itse asiassa on useita tapoja. Työkalut, kuten Turnitin tai muut AI-sisällön havainnoijat, voivat havaita ChatGPT-ohjelmiston generoiman sisällön.

Mikä sovellus havaitsee ChatGPT:n?

GPTZero, Originality AI, Writer, Content at Scale ja Turnitin havaitsevat kaikki ChatGPT:n.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>