Paras ChatGPT Plagiarism Checker 2023: Suojaudu Kirjoituksesi

Paras-ChatGPT-Plagiarism-Checker.jpg

Etsitkö parasta ChatGPT-plagiaatintunnistinta vuodelle 2023? Opettele suojaamaan itsesi plagiointilta parhailla ChatGPT-plagiaatintunnistimilla, joita markkinoilta löytyy. Tutustu työkaluihin, kuten OpenAI:n AI-tekstiluokittelijaan, Originality.ai:hin, GPTZeroon, Plagibotiin ja ContentDetector.AI:hin.

Oletko huolissasi plagioinnista akateemisessa tai ammatillisessa kirjoittamisessasi? Älä etsi enää, sillä vuoden 2023 paras ChatGPT-plagiaatintunnistin on täällä! Tekoälyllä luodun sisällön yleistyessä on yhä haastavampaa havaita plagiaattia. ChatGPT-plagiaatintunnistimien avulla voit kuitenkin varmistaa, että sisältösi on alkuperäistä ja välttää vakavia seurauksia, kuten työpaikan menettämisen, oikeustoimiin joutumisen tai koulusta erotetuksi tulemisen. Tässä artikkelissa käsitellään joitain markkinoiden parhaita ChatGPT-plagiaatintunnistimia, niiden vahvuuksia ja rajoituksia sekä vastataan joitain usein kysyttyjä kysymyksiä siitä, miten nämä työkalut toimivat. Lue lisää ja opi, miten voit suojata itseäsi plagioinnilta vuoden 2023 parhaalla ChatGPT-plagiaatintunnistimella!

Katso myös: Voivatko opettajat havaita ChatGPT:n?

Parhaat ChatGPT-plagioinnintunnistustyökalut

1. OpenAI:n AI-tekstiluokittelija

OpenAI:n AI Tekstinluokittelija on plagiointitunnistin, joka on suunniteltu erottamaan ihmisen tuottama sisältö AI-kehittämästä sisällöstä. Tämä työkalu käyttää koneoppimisalgoritmeja sisällön analysoimiseen ja plagiointien tunnistamiseen. Se on yksi tarkimmista ChatGPT plagiointitarkastimista markkinoilla.

Tässä on vaiheet OpenAI:n AI-tekstiluokittimen käyttöön:

 1. Mene OpenAI AI Tekstinluokittelusivustolle.
 2. Luo tili tai kirjaudu sisään.
 3. Kopioi ja liitä teksti, jonka haluat luokitella ’Teksti’ -laatikkoon.
 4. Klikkaa ”Lähetä”.
 5. Luokittelija sitten arvioi tekstin asteikolla, joko todennäköisesti AI-generoiduksi, mahdollisesti, epäselväksi, epätodennäköiseksi tai erittäin epätodennäköiseksi.
 6. Kuitenkin on tärkeää huomata, että luokittelija ei ole täysin luotettava ja se saattaa olla epätarkka tunnistaessaan AI-generoituja tekstejä.
 7. Suosittelen käyttämään luokittelijaa vain englanninkielisille teksteille, eikä se ehkä toimi hyvin ennakoitavissa teksteissä tai alle tuhannen sanan teksteissä.

Lue lisää: Voiko Chat GPT havaita plagioinnin?  Voiko Chat GPT havaita plagioinnin?

2. Originality.ai

Originality.ai on maksullinen plagiatushavaitsin, joka veloittaa 0,01 dollaria per krediitti. Yksi krediitti vastaa 100 sanaa. Tämä työkalu tunnetaan tarkkuudestaan ​​ja se pystyy havaitsemaan plagiointia ChatGPT:n tuottamassa sisällössä tehokkaasti.

Tässä ovat vaiheet Originality.ai:n käyttämiseen:

 1. Mene Originality.ai-verkkosivustolle.
 2. Lataa haluamasi sisältö analysoitavaksi joko kopioimalla ja liittämällä se osoitetun laatikon sisään tai syöttämällä URL-osoite, jotta sivusto voidaan tarkistaa kokonaan AI-generoidun sisällön varalta.
 3. Klikkaa "Tarkista plagiointi" -painiketta aloittaaksesi analyysin.
 4. Odota, että ohjelmisto suorittaa analyysin, jonka tulokset näkyvät nopeasti ja osoittavat sisällön alkuperäisyyden prosenttimäärän.
 5. Tarkista tulokset ja tee tarvittavat muutokset varmistaaksesi, että sisältö on alkuperäinen ja plagiointivapaa.
 6. Tarvittaessa voit katsoa YouTube-videoita, joissa annetaan vaiheittaiset ohjeet Originality.ai:n käytössä.

Muista, että Originality.ai on tekoälyyn perustuva plagiointitunnistustyökalu, joka ei ole 100% luotettava, ja suositeltavaa on tarkistaa tulokset myös manuaalisesti.

Tarkista myös: Muuta sisältösi näiden ilmaisten AI-kuvageneraattoreiden avulla

3. GPTZero

GPTZero on ilmainen ja luotettava työkalu, jolla havaitaan tekoälyn plagioimaa tekstiä, kuten ChatGPT:n, Google BARD:n tai minkä tahansa muun AI-keskusteluohjelman kirjoittamaa tekstiä. Tämä työkalu havaitsee plagioinnit erittäin tarkasti ja sen käyttö on vaivatonta.

Tässä ovat vaiheet GPTZero:n käyttöön:

 1. Mene GPTZero-sivustolle.
 2. Kopioi ja liitä teksti, jonka haluat analysoida tekstikenttään tai lataa tiedosto.
 3. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sovellusohjelmointirajapintaa (API) integroidaksesi GPTZero: n omaan ohjelmistoon.
 4. GPTZero antaa dokumenttitason tuloksen, joka osoittaa todennäköisyyden, että teksti on luotu tekoälymallin avulla.
 5. Pidä mielessä, että GPTZero voi joskus olla huijattavissa, joten on tärkeää tarkistaa teksti virheiden varalta.

4. Plagibot

Plagibot on lähdekoodin tarkistustyökalu, joka voi havaita plagioidun sisällön jopa silloin, kun AI-työkalut, kuten ChatGPT, Bard AI, Bing ja muut, ovat muuttaneet sanojen järjestystä. Tämä työkalu käyttää kehittyneitä algoritmeja sisällön vertailuun ja plagioiden tunnistamiseen.

Plagibotin käyttöön tarvitaan nämä vaiheet:

 1. Siirry Plagibot -verkkosivustolle.
 2. Kopioi ja liitä teksti, jonka haluat tarkistaa plagioinnin varalta, tarjottuun tekstiruutuun.
 3. Klikkaa "Tarkista plagioinnit" -painiketta.
 4. Odota, että tulokset ilmestyvät. Plagibot käyttää kehittyneitä keinotekoisen älykkyyden ja syväoppimisen algoritmeja skannatakseen tekstin plagioinnin varalta ja tarjotakseen reaaliaikaiset tulokset sekunneissa.
 5. Tarkista tulokset ja ota asianmukaiset toimenpiteet, mikäli plagiaatti havaitaan.

5. ContentDetector.AI

ContentDetector.AI on ilmainen AI:n sisällöntunnistus- ja ChatGPT-plagiointitunnistin, joka tunnistaa kaiken ChatGPT:llä generoidun sisällön ja AI-generoidun sisällön. Tämä työkalu käyttää koneoppimisalgoritmeja vertaillakseen sisältöä ja tarkistaakseen plagiointia.

Käytä ContentDetector.AI:ta seuraamalla näitä ohjeita:

 1. Luo selvä ja ytimekäs kysymys, joka kuvaa tutkimuskysymystä, tärkeimmät näkökohdat ja mahdolliset ohjeet tai data lähteistäsi.
 2. Liitä teksti tai URL, jonka haluat tarkistaa.
 3. Napsauta "Tarkista sisältö" antaaksesi AI-sisältödetektorin analysoida tekstin ja selvittää, onko se kirjoitettu henkilön tai tekoälyn toimesta, mukaan lukien GPT4, GPT3 ja ChatGPT.
 4. Arvioi tulokset varmistaaksesi, että sisältösi on aitoa ja kirjoitettu henkilön toimesta.
 5. Ota asianmukaiset toimet, jos havaitaan tekoälyä hyödyntävä teksti, kuten sisällön uudelleenkirjoittaminen tai lähteen ilmoittaminen.

6. Turnitin

Turnitin on luotettava plagiaatintunnistusohjelma, jota voidaan käyttää ChatGPT:n generoiman sisällön plagioinnin tarkistamiseen. Tämä työkalu on laajasti käytössä oppilaitoksissa ja se pystyy havaitsemaan plagiointia korkealla tarkkuudella.

Turnitin, plagiointin tunnistuspalvelu, voidaan käyttää opiskelijana seuraavasti:

 1. Access Turnitin Learning Management System (LMS) -järjestelmästä, kuten Canvas tai Moodle.
 2. Mene tehtäviin ja napsauta Lisää tehtävä (+).
 3. Lisää tehtävän otsikko ja ohjeet.
 4. Valitse Toimituksen tyyppi -vaihtoehdosta "Ulkoiset työkalut".
 5. Lähetä paperisi Turnitinista joko tiedoston latauksen tai leikkaa ja liitä -menetelmän avulla.
 6. Käytä Turnitin itsetarkistusohjelmaa tarkistaessasi paperin, esseet, ja tehtävien raakaluonnosten alkuperäisyyden ja asianmukaisen sitaattien käytön.

On tärkeää huomata, että mikään plagiointitarkistus ei voi taata 100% menestystä ChatGPT: n luoman sisällön plagioiden havaitsemisessa. Jokaisella työkalulla on omat vahvuutensa ja rajoituksensa, ja aina on hyvä idea käyttää useita työkaluja plagioiden tarkistamiseen.

Mikä on paras ChatGPT-plagiaattitarkistusohjelma?

Paras ChatGPT-plagiointitarkistus riippuu lopulta tarpeistasi. Jos etsit ilmaista työkalua, joka pystyy luotettavasti havaitsemaan plagiointia tekoälyn tuottamassa sisällössä, GPTZero ja ContentDetector.AI ovat molemmat erinomaisia vaihtoehtoja.

Jos tarvitset vahvempaa työkalua, joka voi havaita plagioinnin sekä ihmisen että tekoälyn luomassa sisällössä, OpenAI:n AI Text Classifier ja Turnitin ovat molemmat erittäin tehokkaita. Kuitenkin molemmat näistä työkaluista ovat maksullisia eivätkä ehkä sovellu kaikille käyttäjille.

Jos etsit työkalua, joka voi havaita plagiaatin tapauksia jopa silloin kun AI-työkalut ovat järjestelleet sanoja, Plagibot on erinomainen vaihtoehto. Huomaa kuitenkin, että tämä työkalu ei ehkä ole yhtä luotettava ihmisen tuottaman sisällön plagiaatin havaitsemisessa.

Usein kysytyt kysymykset

1. Mikä on paras ChatGPT-plagiaatin tarkistusohjelma?

Markkinoilla on useita ChatGPT-plagiointitarkistimia, joilla jokaisella työkalulla on omat vahvuutensa ja rajoituksensa. Jotkut parhaista ChatGPT-plagiointitarkistimista ovat OpenAI:n AI Text Classifier, Originality.ai, GPTZero, Plagibot, ContentDetector.AI ja Turnitin.

2. Miten ChatGPTin plagiointitarkistin toimii?

ChatGPTin plagiointitarkistimet käyttävät koneoppimisalgoritmeja sisällön vertailuun ja plagiointien tarkistamiseen. Nämä algoritmit analysoivat sisällön ja vertaavat sitä muihin lähteisiin määrittääkseen onko se plagiointia vai ei.

3. Onko ChatGPT:n plagiointitarkistuksen huijaaminen mahdollista?

ChatGPT:n tekijänoikeuden tarkistamisen huijaaminen on vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Joitakin tekniikoita voidaan käyttää huijauksen keksimiseksi, kuten fonttien muuttaminen, ylimääräisten välilyöntien lisääminen tai synonyymien käyttäminen sanoille.

4. Voiko ChatGPT-plagiointitarkistin havaita uudelleenmuotoilua?

Kyllä, ChatGPT:n tekijänoikeusvalvontaohjelmat voivat havaita uudelleenmuotoiltuja tekstejä. Nämä työkalut käyttävät koneoppimisalgoritmeja sisällön vertailuun ja yhtäläisyyksien tarkastamiseen, vaikka sanat eivät olisikaan identtisiä.

Päätelmät

Päätelmänä voidaan todeta, että tekoälyn luoma sisältö on lisännyt plagiointitunnistuksen haasteita. ChatGPT:n plagiointitarkistimien avulla voit kuitenkin varmistaa sisältösi alkuperäisyyden ja välttää vakavat seuraukset. Tässä artikkelissa olemme keskustelleet joistakin parhaista ChatGPT:n plagiointitarkistimista, mukaan lukien OpenAI:n Tekstin Luokittelija, Originality.ai, GPTZero, Plagibot ja ContentDetector.AI. Nämä työkalut käyttävät koneoppimisalgoritmeja sisällön analysoimiseksi ja sen määrittämiseksi, onko se plagiointia vai ei. On tärkeää huomata, että vaikka nämä työkalut ovat hyödyllisiä, ne eivät ole täysin luotettavia, eivätkä välttämättä ole tarkkoja tekoälyllä luodun tekstin tunnistamisessa. Siksi suositellaan myös tarkistamaan tulokset manuaalisesti. Käyttämällä vuoden 2023 parasta ChatGPT:n plagiointitarkistinta, voit suojautua plagiointilta ja varmistaa, että sisältösi on aito ja alkuperäinen.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>