Miten ladata ChatGPT Windows 10: lle ilmaiseksi

Jos käytät mieluummin Google Chromea selaimena, iloitsitpa siitä, että voit myös lisätä ChatGPT:n selaimen omaan sovellukseen käyttämällä Chromen "Luo pikakuvake" -ominaisuutta. Tämä mahdollistaa itsenäisen ChatGPT-sovelluksen hyödyntämisen, tarjoten virtaviivaisen ja immersiivisen AI-chatbot-kokemuksen. Tässä artikkelissa käymme läpi vaiheet, joilla voit ladata ilmaiseksi ChatGPT:n Windows 10:lle, varmistaen sujuvan ja tehokkaan vuorovaikutuksen chatbotin kanssa.

Miten ladata ja asentaa Chat GPT Windows 10:een

Ladataksesi ja asentaaksesi ChatGPT:n Windows-tietokoneellesi, seuraa alla olevia pikatoimintoja:

 1. Lataa uusin ChatGPT-asennustiedosto tästä Github-linkistä: https://github.com/lencx/ChatGPT/releases/download/v0.12.0/ChatGPT_0.12.0_windows_x86_64.msi.
 2. Kaksoisnapsauta ladattua .msi-tiedostoa avataksesi sen ja aloittaaksesi asennusprosessin. Napsauta ChatGPT:n asennusliittymässä seuraava-painiketta jatkaaksesi. Valitse sitten sijainti ChatGPT:n asentamiseksi seuraavalla sivulla.
 3. Aloittaaksesi asennusprosessin, napsauta Asenna-painiketta. Kun näet käyttäjäkontrollin käyttöliittymän, napsauta Kyllä jatkaaksesi.
 4. Asennuksen tulisi valmistua nopeasti. Jos haluat käynnistää ChatGPT:n välittömästi, valitse Avaa ChatGPT käynnistyessä -vaihtoehto valmiin ChatGPT:n asennusohjelman ikkunan alareunasta ja napsauta sitten Lopeta-painiketta. Jos haluat avata sen myöhemmin, älä valitse sitä ja napsauta Lopeta.

Lue myös: Miten ladata ChatGPT-sovellus Androidille, iPhonelle ja tietokoneellesi

Räätälöi ja Käynnistä ChatGPT-sovellus Windows 10:ssä

Nyt kun ChatGPT on asennettu Windows-sovelluksena, tutustutaanpa muokkausvaihtoehtoihin ja opitaan, kuinka se käynnistetään.

 1. Asennuksen jälkeen ChatGPT-sovellus käynnistyy automaattisesti. Voit löytää sen Käynnistä-valikosta tai etsiä sen Windows-hakupalkin avulla.
 2. Jotta sovellukseen on helppo päästä käsiksi, voit kiinnittää sen tehtäväpalkkiin tai Käynnistä-valikkoon. Napsauta sovelluskuvaketta hiiren kakkospainikkeella, valitse "Kiinnitä tehtäväpalkkiin" tai "Kiinnitä aloitusnäyttöön" ja se ilmestyy haluttuun sijaintiin.
 3. Lisäksi voit luoda työpöydälle pikakuvakkeen vielä nopeampaa käyttöä varten. Napsauta sovelluskuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Luo pikakuvake". Pikakuvake sijoitetaan työpöydälle.
 4. Jos haluat, että ChatGPT käynnistyy automaattisesti, kun kirjaudut laitteellesi, mene sovelluksen asetuksiin ja ota käyttöön "Automaattinen käynnistys laitteeseen kirjautuessa" -vaihtoehto.

Tutustuminen ChatGPT-sovellukseen Windows 10:ssä

ChatGPT:n asennuksen jälkeen Windows-sovelluksena, voit nyt nauttia sen ominaisuuksista ja toiminnoista. Tässä muutama asia, jotka tulee pitää mielessä:

 1. Samanlainen kuin verkkoversio, ChatGPT saattaa vaatia kirjautumisen uudelleen, jos istunto on vanhentunut. Syötä vain tilisi tunnistetiedot jatkaaksesi sovelluksen käyttöä.
 2. ChatGPT-sovellus perii joitain selaimen ominaisuuksia. Päästäksesi niihin klikkaa sovelluksessa kolmen pisteen valikkoa ja tutki ”Lisätyökalut” -osio. Täältä löydät vaihtoehtoja, kuten tulostaminen, median heijastaminen laitteeseen, zoomaus ja linkkien kopiointi.
 3. Hyödynnä sovelluksen hakutoimintoa löytääksesi nopeasti aiemmat keskustelut tai tietyn tiedon.
 4. Keskustele ChatGPT:n kanssa ja tutkiskele laajaa valikoimaa tehtäviä, joita se voi auttaa sinua. Päästä vastaamaan kysymyksiin tarjoamaan suosituksia, ChatGPT on AI-kumppanisi erilaisiin tehtäviin.

Poistetaan ChatGPT Windows 10 -sovellus

Jos päätät poistaa ChatGPT Windows 10 -sovelluksen tietokoneeltasi, noudata näitä yksinkertaisia vaiheita:

 1. Paina näppäimistön Windows-näppäintä avataksesi Käynnistä-valikon.
 2. Kirjoita "ChatGPT" hakupalkkiin löytääksesi sovelluksen.
 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ChatGPT-sovelluskuvaketta ja valitse "Poista asennus".
 4. Vahvista poistaminen napsauttamalla "Poista asennus" uudelleen ilmestyvässä kehotteessa.

Näiden vaiheiden avulla voit helposti poistaa ChatGPT Windows -sovelluksen laitteestasi halutessasi.

Lukitse ChatGPT:n teho käyttämällä Microsoft Edge -selainta

Microsoft Edge tarjoaa upean ominaisuuden nimeltään "Asenna tämä sivusto sovelluksena", joka mahdollistaa verkkosivujen ajamisen itsenäisinä Windows-sovelluksina. Tämä tarkoittaa, että voit muuttaa ChatGPT-verkkosovelluksen sovellukseksi, joka toimii itsenäisesti ilman tyypillisiä verkkoelementtejä, kuten kirjanmerkkejä ja välilehtiä. Näin se onnistuu:

 1. Aloita avaamalla ChatGPT-sivu Microsoft Edge -selaimellasi ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksillasi.
 2. Kun olet sivulla, napsauta selaimen ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa kolme pistettä -kuvaketta. Tämä avaa pudotusvalikon, jossa on erilaisia vaihtoehtoja.
 3. Valitse valikosta “Sovellukset” ja valitse sitten “Asenna tämä sivusto sovelluksena”. Tämä toiminto käynnistää ponnahdusikkunan.
 4. Ponnahdusikkunassa anna sovellukselle nimi. Esimerkiksi voit kirjoittaa "ChatGPT". Nimen antaminen tekee asennetun sovelluksen löytämisestä ja tunnistamisesta helpompaa myöhemmin.
 5. Jos haluat käyttää mukautettua kuvaketta sovellukselle, napsauta "Muokkaa" painiketta "Asenna sovellus" alapuolella ja valitse kuvake paikalliselta asemalta. Voit kuitenkin jättää sen oletuskuvakkeeksi, jos niin haluat.
 6. Kun olet tyytyväinen nimeen ja kuvakkeeseen, napsauta “Asenna” ja odota, kunnes Windows on suorittanut asennusprosessin.
 7. Asennuksen jälkeen ChatGPT-sovellus käynnistyy automaattisesti. Voit nyt kiinnittää sen tehtäväpalkkiin tai Käynnistä-valikkoon, luoda työpöydän pikakuvakkeen ja jopa ottaa käyttöön automaattisen käynnistyksen laitteen kirjautuessa sisään. Valitse haluamasi vaihtoehdot ja napsauta “Salli”.
 8. Onneksi olkoon! Voit nyt käyttää ChatGPT-sovellusta kuin mitä tahansa muuta sovellusta tietokoneellasi. Jos istunto vanhenee, sinun on kirjauduttava uudelleen jatkaaksesi chatbotin palvelujen käyttöä. Kun olet sisällä, voit vapaasti osallistua keskusteluihin tai tutkia ChatGPT:n tarjoamia jännittäviä mahdollisuuksia.

Lue myös: Kuinka käyttää ChatGPT: tä Windowsissa

Chrome: Porttisi ChatGPT:aan pikakuvakkeena

Jos sinulla on taipumusta käyttää Google Chromesta, ei huolta; se tarjoaa myös kätevän tavan lisätä ChatGPT:n kuvake pikakuvakkeeksi ja käyttää sitä kuin sovellusta. Tässä on vaihe vaiheelta -opas sen saavuttamiseksi:

Lisää ChatGPT pikakuvakkeena Chromeen

Google Chrome tarjoaa yksinkertaisen tavan lisätä mikä tahansa verkkosivusto pikanäppäimeksi ja käyttää sitä kuin omana sovelluksenasi. Tässä on miten voit lisätä ChatGPT:n pikanäppäimeksi käyttämällä Chromea:

 1. Avaa Google Chrome ja navigoi ChatGPT-sivulle. Kirjaudu sisään tilillesi, jos se vaaditaan.
 2. Klikkaa kolmen pisteen valikkoa, joka sijaitsee selainikkunan oikeassa yläkulmassa.
 3. Valitse valikosta "Lisää työkaluja" ja valitse sitten "Luo pikakuvake".

Nyt olet luonut onnistuneesti pikakuvakkeen ChatGPT:lle käyttäen Google Chromea. Löydät ChatGPT-pikakuvakkeen ja voit käynnistää sen Aloitus-valikosta. Halutessasi voit myös hiiren kakkospainikkeella pikakuvakkeen päällä ja valita kiinnitä se Aloitus-valikkoon tai tehtäväpalkkiin nopeaa ja helppoa käyttöä varten.

Mukauta ChatGPT-käynnistyskuvaketta

Aloitettuasi pikakuvakkeen luomisen, voit muokata ChatGPT-pikakuvaketta mieltymystesi mukaan. Noudata näitä vaiheita personoidaksesi pikakuvakkeen:

 1. "Luo pikakuvake" -pikkuruudussa anna nimelle nimi, kuten "ChatGPT".
 2. Varmistaaksesi parhaan käyttökokemuksen, valitse "Avaa ikkunana" vaihtoehto. Tämä mahdollistaa ChatGPT-pikakuvakkeen avaamisen sen erilliseen ikkunaan sen sijaan, että se avautuisi uudessa Chrome-välilehdessä.
 3. Klikkaa "Luo" -painiketta prosessin loppuun saattamiseksi.

Pääsy ChatGPT-pikakuvakkeeseen

Kun olet luonut ChatGPT:n pikakuvakkeen, sen käyttäminen on vaivatonta. Näin voit avata ChatGPT-pikakuvakkeen Käynnistä-valikossa ja lisätä sen tehtäväpalkkiin:

 1. Avaa Windows-laitteellasi Käynnistä-valikko.
 2. Etsi ChatGPT-kuvake ja napsauta sitä hiiren oikealla painikkeella.
 3. Valitse vaihtoehto “Kiinnitä aloitusnäyttöön” tai “Kiinnitä tehtäväpalkkiin” nopeaa ja kätevää käyttöä varten.

Poistetaan ChatGPT Chrome-pikakuvake

Jos päätät poistaa ChatGPT Chrome pikakuvakkeen Windows-laitteeltasi, seuraa näitä ohjeita:

 1. Paina näppäimistöltäsi Win-näppäintä.
 2. Tyypitä "ChatGPT" löytääksesi Chrome-pikakuvakkeen.
 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ChatGPT-pikakuvakkeen kuvaketta.
 4. Valitse "Poista" pudotusvalikosta.

Ohjauspaneelin ikkuna avautuu, jolla näkyy ChatGPT-sovellus. Vahvista toiminto napsauttamalla ”Poista asennus”, jonka jälkeen Chrome-osoitin ChatGPT:lle poistetaan laitteestasi.

Paranna käyttökokemustasi ChatGPT:llä Windows 10 -sovelluksena

ChatGPT:n lisääminen Windows-sovelluksena tarjoaa lukuisia etuja, jotka mahdollistavat chatbot-palveluiden käytön suoraan työpöydältäsi. Ajamalla ChatGPT Microsoft Edgen tai Google Chromen kautta, voit nauttia sujuvammasta ja siistimmästä käyttöliittymästä, antaen sinulle vapauden keskittyä ainoastaan keskusteluihin ja tehtäviin.

Nyt kun tiedät kuinka suorittaa ChatGPT Windows 10 -sovelluksena käyttäen näitä selaimia, hyödynnä täysin tämän kyvyn ja tutki ChatGPT:n laajoja toimintamahdollisuuksia. Osallistu merkityksellisiin keskusteluihin, etsi apua tai päästä luovuutesi valloilleen tekoälyn voiman avulla.

Muista, että prosessi saattaa vaihdella hieman selaimen versiosta tai päivityksistä riippuen, mutta perusvaiheet tulisi pysyä samana. Hyödyntämällä näitä tekniikoita voit optimoida käyttökokemuksesi ja avata ChatGPT-sovelluksen täyden potentiaalin Windows 10:ssä.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>
 • Kuinka luoda ChatGPT-liitännäinen

  Opi luomaan ChatGPT-liitännäinen ja nosta keskustelujasi seuraavalle tasolle. Askel-askeleelta -ohjeiden avulla rakennat API:n, luot liitännäisen manifestin, rekisteröit liitännäisen ja aktivoit sen.

 • Miten luoda ChatGPT Slack-botti Zapierin avulla

  Opi rakentamaan kaksi erilaista ChatGPT Slack-bottia, joiden avulla voit käyttää tekoälyn voimaa Slackissa ilman Slackista poistumista.

 • Miten Chat GPT on koulutettu?

  Chat GPT on koulutettu suurella määrällä dataa, mikä antaa sille kyvyn vastata mihin tahansa kysymykseen, mutta sillä on omat rajoituksensa.