Kuinka (ja miksi) tilata ChatGPT Plus

kuva5.jpg

Kun ChatGPT julkistettiin marraskuussa, se oli kaikkien käytettävissä ilmaiseksi. Sen nopea suosion kasvu aiheutti kuitenkin joskus pitkiä odotusaikoja käyttäjille. Tämän seurauksena OpenAI lisäsi tilauspaketin, joka auttaisi joitakin käyttäjiä välttämään odotuksia ja saamaan muita käteviä etuja.

Lisäksi: Bard vs. ChatGPT: Voiko Bard auttaa sinua koodaamaan?

ChatGPT:n tilauspaketti on nimeltään ChatGPT Plus, ja se maksaa 20 dollaria / kuukausi. Maksullinen tilaajamalli takaa käyttäjille yleisen pääsyn jopa huippukäyttöaikoina, kun ilmainen versio on kapasiteetissa, sekä nopeammat vastausajat.

Plus-tilaajat saavat myös etusijan uusille ominaisuuksille ja parannuksille, mukaan lukien OpenAI:n uusimmat päivitykset kuten GPT-4, saatavilla Plus-tilaajille nyt, sekä ChatGPT-liitännäiset, jotka antavat etusijan Plus-käyttäjille käyttöönoton yhteydessä.

Miten tilata ChatGPT Plus

Jos haluat laajentaa ChatGPT-käyttöäsi ja kokea kaiken, mitä chatbotti tarjoaa, tältä näyttää ChatGPT Plussan tilausprosessi.

1. Luo tai kirjaudu sisään OpenAI-tilillesi

Vieraile ChatGPT:n kirjautumissivulla. Kun olet siellä, voit kirjautua tilillesi tai luoda uuden tilin. Voit luoda uuden tilin käyttämällä joko sähköpostiasi, Google-tiliäsi tai Microsoft-tiliäsi.

Lisäksi: Parhaat AI-keskusteluohjelmat kokeiltavaksi

Jos sinulla ei ole tiliä, klikkaa Rekisteröityminen. Muussa tapauksessa kirjaudu sisään OpenAI-tunnuksillasi.

2. Klikkaa 'Päivitä Plus-tilaukseen' -painiketta

Kun olet kirjautunut sisään tilillesi, sinut ohjataan chatbotin pääsivulle, jossa tavallisesti aloitat chattailun. Sen sijaan kiinnitä huomiosi oikealla olevaan palkkiin ja etsi kohta, jossa lukee "Päivitä Plus-tilaukseen". Kun löydät painikkeen, klikkaa sitä ja se ohjaa sinut seuraavaan vaiheeseen.

3. Klikkaa "Päivitä suunnitelma" ponnahdusikkunassa

Kun olet napsauttanut "Päivitä Plus-tilaukseen" -painiketta, ponnahdusikkuna tulee näkyviin, jossa kysytään varmistaaksesi, haluatko jatkaa. Jos olet edelleen valmis siirtymään eteenpäin ja nähtyäsi eron ilmaisten ja Plus-tilausten hinnoissa ja ominaisuuksissa, napsauta vihreää "Päivitä tilaus" -painiketta.

4. Täydennä ostos

Vahvistuksen jälkeen sinut ohjataan maksusivulle ostoksen suorittamiseksi. Tämä sivu vaatii kaiken tyypillisen tiedon, jota normaali kassaprosessi edellyttää, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi, maksutietosi ja laskutusosoitteesi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko edelleen käyttää ChatGPT:tä ilmaiseksi?

Kyllä, ilmainen versio on edelleen saatavilla yleisölle. Ilmaisella suunnitelmalla sinulla on edelleen täysi pääsy chatbotiin. Ilmaisen suunnitelman haittapuolet ovat, ettet voi käyttää bottia korkean kysynnän aikana etkä saa viimeisimpiä päivityksiä, kuten GPT-4.

Kuinka paljon ChatGPT Plus -jäsenyys maksaa?

ChatGPT Plus -jäsenyyden hinta on tällä hetkellä 20 dollaria kuukaudessa. Vaikka tämä summa saattaa vaikuttaa jyrkältä, se on silti puolet siitä, mitä varhaisen käyttöoikeuden saaneet käyttäjät maksoivat, eli 42 dollaria kuukaudessa. Alkuperäinen hinta paljastettiin, kun varhaisen käyttöoikeuden saanut käyttäjä jakoi Twitterissä videon, jossa esitettiin hänen Plus-tilauksensa hinta.

Mikä on ChatGPT Plussajäsenyyden etu?

ChatGPT Plus -jäsenyyden suurimmat edut sisältävät etuoikeutettu pääsyn uusimpiin päivityksiin, kuten GPT-4:ään ja ChatGPT-liitännäisiin, odotusaikojen ohittamisen ja nopeammat vastausajat.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>