Onko ChatGPT:n käyttö ilmaista? Kyllä, siitä on ilmaisversio.

onko-chat-gpt-ilmainen-768x435-718x (1).jpg

ChatGPT on ilmainen työkalu, joka optimoi kielimalleja vuoropuhelua varten. Toisin sanoen, tämä työkalu vuorovaikuttaa keskustelullisesti ja vastaa mihin tahansa kysymykseen, joka sinulla voi olla. ChatGPT on tekoälyä ja tuli yhdeksi ensimmäisistä laatuaan olevista julkisesti saatavilla olevista, mikä tarkoittaa, että käyttäjämäärät kasvoivat räjähdysmäisesti, ja monet ihmiset ihmettelivät, oliko ChatGPT ilmainen vai maksullinen palvelu. Tämä ohjelma luo sisältöä, jonka ihmiset voivat ymmärtää, ja se voi myös antaa todellisia "ihmismäisiä" vastauksia. Hyvä uutinen on, että ChatGPT on ilmainen, mutta paremman kokonaispalvelun saamiseksi voit maksaa ChatGPT Plussasta.

ChatGPT jatkaa suosiotaan, mikä johti huolenaiheisiin sen käytöstä eri koulujen oppilaiden toimesta. Ilmainen palvelu on yhä erittäin hyvä tavalliselle käyttäjälle, eikä enemmistön tarvitse todellisuudessa tilata premium-palvelua.

Onko Chat GPT ilmainen?

Tarkistamalla Open AI:n blogia voit nopeasti selvittää, että ChatGPT on ilmainen. OpenAI on esitellyt ChatGPT:n yleisölle saadakseen käyttäjäpalautetta, mikä auttaa heitä parantamaan ohjelmistoa olennaisesti.

Ei ole tavatonta nähdä yritysten tekevän tällaista, vaikka tämä on ensimmäinen kerran tässä alalla. ChatGPT ei aina ole ilmainen, aikanaan siitä saadaan rahaa, mutta tutkimuksen esikatselun aikana kuka tahansa voi käyttää sitä. Seuraa yllä olevaa linkkiä kokeillaksesi sitä itse, ja sen jälkeen sinun tarvitsee vain luoda tili ja valita Henkilökohtaiseen käyttöön.

ChatGPT Plus on nyt onnistuneesti käynnistetty, joka sisältää tilauksen suunnitelman. Maksettu palvelu tarjoaa samanlaisen pääsyn kuin ilmainen versio, kuitenkin 20 dollarilla kuukaudessa saat lisäetuja.

Kapasiteetin täyttyessä jonottamista ei tarvita. Chatbotilta saat nopeampia vastauksia ja pääset käyttämään kehitteillä olevia uusimpia ominaisuuksia.

Kannattaako ChatGPT Plussa?

ChatGPT Plussan tilaamisessa on useita etuja, joten saatat haluta harkita kuukausittaista 20 dollarin tilausta. On kuitenkin vain sinun päätettävissä, onko tilaus sinulle sen arvoinen!

Tässä on joitain ChatGPT Plussan tärkeimmistä eduista:

 • Erinomainen nopeus
 • Erinomainen suorituskyky
 • Paremmat vastaukset
 • Laajempi tietopohja
 • Parannetut monikieliset kyvyt

Yksi ChatGPT Plussan pääeduista on se, että tilauksesi yhteydessä saat etusijan muihin GPT-käyttäjiin nähden. Tämä tarkoittaa, että kiireisinä kellonaikoina sinun ei pitäisi kokea samanlaisia hitausongelmia ChatGPT:ssä. Tämä on lisäksi sitä, että Plussan käyttäjät saavat paljon nopeamman vastausajan.

Lisäksi ChatGPT Plus -käyttäjät saavat myös varhaisen pääsyn kaikkiin päivityksiin, jotka ovat tulossa OpenAI:n chatbotiin!

Ilmaisia ChatGPT-vaihtoehtoja

On jo olemassa AI-chatbot-palveluita, jotka ovat myös ilmaisia, mutta kuten ChatGPT, kullakin niistä on omat rajoituksensa ja edut.

Ilmaiset ChatGPT-tyyppiset palvelut:

 • GPT-3 Sandbox
 • Hugging Face’n GPT-2
 • YouChat
 • OpenAI’n GPT
 • T5
 • Meena
 • Chatsonic

Onko ChatGPT-sovellusta ilmaiseksi saatavilla?

Kun OpenAI:ltä ei ole virallista sovellusta, kehittäjät ovat työskennelleet avoimen lähdekoodin parissa tuottaen ilmaisia sovelluksia, joissa käytetään tätä teknologiaa.

ChatGPT ongelmia

Koska ChatGPT on ilmainen käyttää, se on aiheuttanut joitakin odotettuja ongelmia. Sen suosion ja käyttötapausten kasvaessa ChatGPT:llä on potentiaalia tulla hyväksikäytetyksi. Olemme puhuneet hyvin kirjoitetuista huijaussähköposteista, joita voidaan tuottaa massoittain ihmismäisellä tunteella, mutta on myös voima tuottaa vääriä uutisia.

Ke$hittäjien ja käyttäjien täytyy olla täysin tietoisia näistä asioista varmistaen toimenpiteiden toteutus haittojen ehkäisemiseksi.

Kuinka paljon ChatGPT maksaa?

Chat GPT on ilmainen, mutta on olemassa maksullinen palvelu nimeltä Chat GPT Plus, joka maksaa 20 dollaria kuukaudessa.

Onko ChatGPT Plus ilmainen?

Ei, ChatGPT Plus on maksullinen palvelu, joka vaatii kuukausitilauksen.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>