Mikä on Chat GPT:n virallinen verkkosivusto?

Tekoälyn maailmassa ChatGPT on tehnyt aaltoja uusimmalla kielimallillaan, joka voi vastata kysymyksiin, tiivistää tekstin, kirjoittaa esseitä ja jopa generoida luovaa sisältöä. Mutta mikä on ChatGPT: n virallinen verkkosivusto, ja miten voit käyttää sitä hyödyksesi? Tämä artikkeli vastaa joihinkin yleisimpiin kysymyksiin ChatGPT: stä ja sen verkkosivustosta.

Mikä on virallinen verkkosivusto ChatGPT:lle?

kuinka-käyttää-chatgpt-1679630480670.png

Chat GPT:n virallinen verkkosivusto löytyy osoitteesta https://chat.openai.com/chat. Täältä voit löytää tietoa chatbotista, sen ominaisuuksista ja siitä, miten se toimii. Sivusto tarjoaa myös chatbotin, jota voit käyttää.

Voinko integroida ChatGPT:n sivustolleni?

Kyllä, voit integroida ChatGPT:n verkkosivustollesi käyttämällä OpenAI:n tarjoamaa rajapintaa. Tämä mahdollistaa chatbotien, virtuaaliassistenttien ja muiden tekoälyllä varustettujen ominaisuuksien lisäämisen sivustollesi. Sinun täytyy osata joitakin ohjelmointikieliä tehdäksesi tämän, mutta se on loistava tapa parantaa verkkosivustosi toiminnallisuutta ja käyttökokemusta.

Miten voin luoda verkkosivuston käyttäen ChatGPT:tä?

Jos haluat luoda Chat GPT:llä verkkosivuston, sinulla on muutama vaihtoehto.

Yksi vaihtoehto on käyttää verkkosivun rakentajaa, joka tarjoaa Chat GPT -integraation. Esimerkiksi Wix tarjoaa Chat GPT -sovelluksen, jonka avulla voit lisätä chatbotin sivustoosi.

Toinen vaihtoehto on rakentaa sivustosi alusta alkaen ja käyttää Chat GPT API:ta käyttäjäkeskustelun integroimiseen. Tämä vaatii hieman ohjelmointiosaamista, mutta Chat GPT tarjoaa dokumentaatiota auttaakseen sinua alkuun pääsemisessä. Vaihtoehtoisesti voitte palkata kehittäjän luomaan mukautetun sivuston, jossa on ChatGPT-toiminnallisuus.

Verkkosivusto kuten Chat GPT

Jos etsit muita Chat GPT:n kaltaisia tekoälyohjattuja keskusteluohjelmia tai verkkosivustoja, on useita vaihtoehtoja harkittavaksi.

ChatGPT sivupalkki

chatgpt-sidebar-1678960382738.png

ChatGPT-sidebar on hyödyllinen ChatGPT-pohjainen Google Chrome -laajennus, joka integroituu saumattomasti selaimen kanssa. Se auttaa sinua selaamaan mitä tahansa verkkosivustoa antamalla pääsyn ChatGPT:een, tehokkaaseen AI-kielimalliin. Laajennus tukee yli 50 eri kieltä ja integroituu GPT-4 plus-käyttäjille.

ChatGPT:n sivupalkki näkyy sivupalkissa jokaisella selain-sivulla, joka tekee siitä helposti käytettävissä milloin tahansa. Voit myös pienentää tai laajentaa sivupalkkia omien mieltymystesi mukaan.

Tämä tekoälyyn perustuva sivupalkki sisältää yhteenvedon työkalun, kieliopin tarkistustyökalun, käännöstyökalun, uudelleenkirjoitustyökalun jne. Lisäksi voit mukauttaa ChatGPT-prompteja ja tallentaa ne pikavalikkoon helpon ja nopean käytön varalta.

Bing AI on Microsoftin kehittämä tekoälychatbot. Se tarjoaa luonnollisen kielen käsittelyn ja voidaan integroida muiden Microsoft-tuotteiden kanssa. Bing AI:ta voidaan käyttää chat-tuen lisäksi myös virtuaaliassistenttina. Bing AI on erinomainen vaihtoehto henkilöille ja yrityksille, jotka käyttävät Microsoft-tuotteita. Lisäksi tällä hetkellä se on ainoa vaihtoehto, joka tarjoaa GPT-4:n käytön ilmaiseksi.

Jasper AI on AI-ohjattu chatbot, jonka on kehittänyt Cisco. Se tarjoaa monikielistä tukea ja voidaan integroida suosittuihin viestintäalustoihin, kuten WhatsAppiin ja Facebook Messengeriin. Jasper AI on suunniteltu olevan helppokäyttöinen, ja sen raahaa ja pudota -käyttöliittymän avulla voit luoda oman chatbotin ilman koodaustaitoja. Se on loistava valinta yrityksille, jotka haluavat luoda oman chatbotin, mutta joille ei ole resursseja palkata kehittäjää.

Päätelmä

ChatGPT on vahva kielimalli, jolla on paljon potentiaalia verkkosivustojen ja muiden sovellusten parantamiseen. Voit hyödyntää tätä huipputeknologiaa oppimalla lisää sen viralliselta verkkosivustolta, integrointivaihtoehdoista ja muista tekoälytyökaluista.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>