5 Chatbase-vaihtoehtoa vuonna 2023, jotka ovat räätälöityjä ChatGPT-koulutetuiksi

kuva1.png

Jos etsit Chatbase-vaihtoehtoa, tiedät, että voit kouluttaa ChatGPT: n omalla datallasi ja rakentaa mukautetun tekoäly-chatbotin verkkosivustoosi.

Ne ovat menneet ne päivät, jolloin chatbotin kanssa puhuminen tuntui kuin löisi seinää päin.

Kun ChatGPT:n mukautetut kyvyt on rakennettu osaksi tekoälychatbottiasi, voit kuvitella asiakaskokemuksen olevan A+++.

Jos ChatGPT on koulutettu käyttämään tietoasi palvellakseen asiakkaitasi, voitko tarjota paremman asiakaskokemuksen kuin tämä?

Epäilen!

Vaikka Chatbase on ollut suosittu valinta, se alkaa unohtua historiaan! Nyt saatat ihmetellä, "Mitkä ovat parhaat Chatbase-vaihtoehdot, joilla voit parantaa keskustelurobotin peliäsi?"

Tämä blogikirjoitus vastaa kysymykseesi.

Ole valmis tutustumaan muihin räätälöityihin ChatGPT:n kouluttamiin tekoäly-palveluchatteihin löytääksesi täydellisen ratkaisun liiketoimintasi erityisvaatimuksiin. Tässä on viisi vuoden 2023 Chatbase-vaihtoehtoa, jotka mullistavat chatbot-maailman.

Alkaen uskomattomasta Botsonicista voimakkaaseen Chatfueliin, nämä Chatbase-vaihtoehdot voivat auttaa sinua nostamaan yrityksesi uusiin korkeuksiin.

Mutta ensin, ymmärrä miksi sinun täytyy valita Chatbaselle vaihtoehto.

Mikä on Chatbase?

kuva2.png

Chatbase, AI -keskusteluohjelman rakentaja, auttaa sinua vaivattomasti kouluttamaan ChatGPT:n käyttämällä ainutlaatuista tietoasi, muuttaen sen älykkääksi ja vuorovaikutteiseksi chatbottiksi, joka voidaan saumattomasti integroida verkkosivustoosi.

Nyt saatat miettiä, miten tämä tehdään tai minkä tyyppistä tietoa tarvitset, eikö niin? No, kaikki mitä tarvitset on ladata dokumentti tai jakaa linkki sivustollesi, ja voilà!

Chatbase voi auttaa sinua kehittämään uusinta teknologiaa hyödyntävän chatbotin vastaamaan kaikenlaisiin kysymyksiin sisältöön liittyen. Lisäksi se auttaa muokkaamaan pohjatekstiä, antamaan chatbotille nimen, lisäämään persoonallisuuspiirteitä ja opettamaan vastaamaan kysymyksiin.

Chatbase on ollut suosittu valinta yrityksille, jotka haluavat luoda omia tekoäly-pohjaisia chatboteja ilman koodaamista. Kuitenkin, kuten kaikkiin alustoihin, Chatbasella on tietyt rajoitukset, jotka voivat saada sinut harkitsemaan vaihtoehtoja paremmin sinun tarpeitasi vastaavaksi. Katsotaanpa niitä.

Miksi valita Chatbase vaihtoehto?

Vaikka Chatbase on ollut suosittu valinta yrityksille, jotka haluavat rakentaa räätälöityjä tekoäly ChatGPT-keskustelubotteja ilman koodausta, nämä rajoitukset tekevät siitä harkitsemisen arvoista vaihtoehtoja.

1. Rajoitetut muokkausmahdollisuudet

Vaikka Chatbase tarjoaa peruskehyksen chatbottien rakentamiseen, se puuttuu monista muokkausvaihtoehdoista, joita monet muut tekoälychatbotin rakentajat tarjoavat. Tämä voi olla rajoittavaa yrityksille, jotka haluavat luoda chatbotin, joka on räätälöity heidän erityistarpeisiinsa ja brändi-identiteettiinsä.

2. Puuttuu monia integraatioita

Chatbase ei tarjoa saumatonta integraatiota monien suosittujen CRM-, e-kauppa- ja sosiaalisen median alustojen kanssa, mikä voi estää chatbotin kyvyn toimia tehokkaana kommunikointi- ja sitouttamistyökaluna.

3. Ei vaihtoehtoa monien bottien luomiseen

Eri yrityksillä on tarve useille joukoille chatboteja - yksi julkiseen käyttöön, yksi sisäisen tiimin käyttöön ja yksi asiakkailleen. Lisäksi he haluaisivat tietenkin muokata jokaista chatbotia sen mukaan, kuka käyttää sitä - mitä Chatbase ei tällä hetkellä tarjoa.

5 Chatbase:n vaihtoehtoa vuodelle 2023, jotka käyttävät ChatGPT:tä ja ovat koodaamattomia

 1. Botsonic
 2. Chatfuel
 3. Fini
 4. Ingest AI
 5. Yuma AI

1. Botsonic

Botsonic, mullistava Writesonicin (ja Chatsonicin) kehittämä Chatbase-alternatiivi ilman koodausta, mahdollistaa kenen tahansa luoda omia tekoäly-pohjaisia chatboteja minuuteissa ChatGPT-4:n voimalla. ChatGPT-tekoäly-chatbot-rakentaja, Botsonic, auttaa sinua luomaan henkilökohtaisen, vuorovaikutteisen, ja tulevaisuuteen suuntautuneen käyttäjäkokemuksen asiakkaillesi.

kuva4.png

Syvennytään avainominaisuuksiin, jotka erottavat Botsonicin ja tekevät siitä lopullisen Chatbase-vaihtoehdon.

Botsonic:n ominaisuudet

Vaivaton integrointi

Jätä hyvästit monimutkaisille integraatioille ja epäyhtenäisille asiakaskokemuksille! Botsonic voidaan vaivatta integroida nykyiseen verkkosivustoosi vain upotetulla koodilla tai API-avaimella.

Botsonic tarjoaa laajan valikoiman integraatioita, kuten Notion, Google Drive, yksittäiset verkkosivut, yksittäiset asiakirjat ja paljon muuta. Lisäksi tämä tekoälypohjainen chatbot-rakentaja tarjoaa integraatioita WhatsAppin, Slackin, Discordin, Telegramin jne. (tulossa pian) kanssa.

Vertaamaton mukauttaminen

Botsonicin joustavilla brändäysvaihtoehdoilla voit mukauttaa ChatGPT-älypuhelimesi vastaamaan yrityksesi ainutlaatuista brändiä ja tyyliä.

Tämä voi auttaa sinua luomaan yhtenäisen ja johdonmukaisen ilmeen verkkosivustollasi ja chatbotissasi, varmistaen ammattimaisen ulkonäön, joka heijastaa brändi-identiteettiäsi digitaalisissa kosketuspisteissäsi.

Ylihenkilökohtaistaminen

Botsonicin GPT-4:ää käyttävä AI-keskustelurobotin rakentaja voidaan kouluttaa käyttämään tietojasi, mikä mahdollistaa henkilökohtaisten ja tarkkojen vastausten tarjoamisen asiakkaillesi.

Tämä räätälöity lähestymistapa varmistaa, että AI-keskusteluohjelmallasi on kaikkein relevanttia tietoa käyttäjiesi yksilöllisten tarpeiden käsittelemiseen ja kokonaiskokemuksen parantamiseen.

24/7-tuki

ChatGPT -AI-chatbotti, jota käyttää Botsonic, mahdollistaa asiakastuen tarjoamisen ympäri vuorokauden verkkosivullasi.

Tämä parantaa asiakastyytyväisyyttä ja voi myös vähentää toimintakustannuksiasi jopa 80 %, koska sinun ei enää tarvitse luottaa suureen asiakaspalveluedustajien joukkoon.

Tekee keskusteluista mielenkiintoisempia

Botsonicin kehittynyt luonnollisen kielen käsittely (NLP) -toiminta mahdollistaa chatbot-ohjelmasi ymmärtämään ja tulkitsemaan ihmiskieltä tehokkaasti.

Tämä varmistaa sujuvat ja osallistavat keskustelut asiakkaittesi kanssa, tekee heidän vuorovaikutuksestaan luonnollisempaa ja inhimillisempää.

Monikielituki

Botsonic auttaa sinua tavoittamaan monipuolisen yleisön luomalla chatboteja, jotka tukevat useita kieliä.

Lisäksi Botsonicin avulla voit helposti rikkoa kielimuureja ja tavoittaa laajemman asiakaskunnan, varmistaen saumattoman kommunikaation eri maantieteellisten alueiden välillä.

2. Chatfuel

Seuraava paras Chatbase-vaihtoehto on Chatfuel. Tämä vallankumouksellinen no-code AI-chatbot-rakentaja auttaa rakentamaan AI-chatboteja lisätäksesi myyntiä, parantamaan asiakastukea ja viemään kommunikoinnin uudelle tasolle.

Se käyttää Open AI:n GPT-4:ää luodakseen tehokkaita AI-keskustelubotteja, jotka voivat vastata yrityksesi liiketoimintaan liittyviin kysymyksiin, suositella tuotteita/palveluita ja muuta keskusteluun ja ihmisenkaltaisuuteen nojautuvaa.

kuva5.png

Ja tässä on se paras osa - sinun tarvitsee vain lisätä perustiedot yrityksestäsi ja liittää haluamasi viestintäjärjestelmät, ja ta-daa! Chatfuel AI voi määrittää loput asiat minuuteissa.

Chatfuelin helppokäyttöinen käyttöliittymä, yhdistettynä edistyneisiin ominaisuuksiin, antaa yrityksille mahdollisuuden luoda osallistavia, älykkäitä ja räätälöityjä chatboteja, jotka vastaavat asiakkaidensa ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Koe Chatfuelin voima ja muuta asiakasvuorovaikutukset tänään!

Chatfuel hinnoittelu

Chatfuel tarjoaa kaksi hinnoitteluvaihtoehtoa: Grow ja Enterprise

Grow-palvelussa saat 14 päivää ilmaiseksi ja sen jälkeen palvelun hinta on $79/kk.

Yrityksille tarvitset varata puhelu tukitiimin kanssa.

Botsonic vs. Chatfuel
Chatfuel on loistava työkalu. Jos haluat kuitenkin rakentaa monimutkaisia tekoälypohjaisia chatbotteja, Chatfuel ei ole paras vaihtoehto, sillä sen NLP ei ole kovin hyvä. Lisäksi se ei aina ymmärrä käyttäjän syötettä eikä vastaa oikein. Tärkeintä kuitenkin on, että Botsonic on hinnaltaan edullisempi kuin Chatfuel.

3. Valmis

Fini on no-code edistyksellinen AI-chatbot-rakentaja, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista asiakastukea ChatGPT-tekniikan avulla.

kuva6.png

Se on uskomaton Chatbase-vaihtoehto, joka auttaa muuttamaan tietämyksesi tukikannan tehokkaaksi ja interaktiiviseksi tekoälychatbotiksi.

Ja näin se toimii - se käyttää vain tietotaitoasiakirjojen linkkiä, jonka olet antanut, luodakseen 24/7 itsenäisen ja interaktiivisen Q&A-älykäsbotin - tarjotakseen välittömiä vastauksia ja tuottaakseen ihastuttavan käyttökokemuksen, joka saa asiakkaat palaamaan yhä uudestaan.

Ei tarvitse integraatiota - Fini tarjoaa välittömät vastaukset asiakkaiden kysymyksiin, mikä luo ihastuttavan kokemuksen, joka saa heidät palaamaan aina uudelleen.

Tässä on mitä erottaa Fini muista chatbot-rakentajista:

 • Kyky toimittaa ihmismäinen kokemus
 • Mahdollistaa äänensävyn mukauttamisen (yli 20 äänensävyä valittavissa)
 • Auttaa saumattomassa ihmisten reitityksessä
 • Tukee käyttövalmiita integrointeja (Slack, Discord ja muut)
 • Oppii, kehittyy ja skaalautuu liiketoimintasi kasvaessa.

Ota AI:n voima käyttöön ja muuta asiakastukistrategiasi Finin avulla jo tänään.

Fini Hinnoittelu

Fini tarjoaa 3 hinnoittelusuunnitelmaa:

 • Aloitus - Ilmainen - Tarjoaa maksutta jopa 50 kysymystä/kuukausi
 • Edistyksellinen - 0,096 dollaria/kysymys - Tarjoaa enintään 10 000 kysymystä/kuukausi
 • Yritys - Rajattomasti kysymyksiä + määräalennukset

Botsonic vs. Fini
Selvästi, Fini on upea Chatbase-vaihtoehto, mutta verrattuna Botsoniciin, se on vaikeampi käyttää ja puuttuu monia muokkausvaihtoehtoja. Lisäksi sillä on hitaampi vastausaika, mikä johtaa huonoon käyttökokemukseen. Fini tukee rajoitettua määrää kieliä ja voi joskus epäonnistua käsittelemään monimutkaisia kyselyjä, toisin kuin Botsonic.

4. Syötitä tekoälyä

IngestAI on toinen Chatbase-vaihtoehto, joka voi auttaa parantamaan liiketoiminnan tehokkuutta AI-chatbotilla - joka voidaan rakentaa ilman teknistä osaamista.

kuva3.png

IngestAI mahdollistaa sinulle räätälöityjen tekoälyavusteisten chatbotien luomisen, jotka auttavat työntekijöitäsi pysymään ajan tasalla, tekemään parempia päätöksiä ja säästämään aikaa. Hyödyntämällä GPT-käyttövoimaa AI-assistenttisi pystyy ymmärtämään ja vastaamaan käyttäjän kyselyihin, varmistaen että tiimisi pystyy saamaan välittömästi tärkeän tiedon. IngestAI:lla voit:

 • Paranna päätöksentekoa: AI-avusteisen avustajan ansiosta työntekijäsi voivat nopeasti saada tärkeitä tietoja, tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ilman aikaa vieviä manuaalisia hakuja.
 • Säästä aikaa: IngestAI: n chatbotit automatisoivat toistuvat tehtävät, vapauttaen arvokasta aikaa tiimillesi keskittyäkseen strategisempiin ja vaikuttavampiin projekteihin.
 • Paranna asiakastyytyväisyyttä: Tarjoamalla välitöntä ja tarkkaa tietoa asiakkaille, AI-avustajasi auttaa parantamaan kokonaisvaltaista asiakaskokemusta.

IngestAI on ei-koodi Chat GPT AI-keskustelurobotin rakentaja, joka tekee helpoksi luoda räätälöity ChatGPT-koulutettu AI-keskustelurobotti, joka tehostaa päätöksentekoa ja virtaviivaistaa toimintaa.

IngestAI hinnoittelu

IngestAI tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, joka sisältää 100 pyyntöä WebChat 100k merkin datasetissä (~50 tavallisen A4 sivun verran). Lisäksi IngestAI tarjoaa kolme hinnoittelusuunnitelmaa:

Aloitus - $39/kuukausi

Pro - 89 €/kuukausi

Liiketoiminta - 480 €/kuukausi

Botsonic vs. IngestAI. Ingest AI ei salli useampia bottijärjestelmiä, toisin kuin Writesonicin Botsonic. Lisäksi Botsonic tarjoaa enemmän integraatiovaihtoehtoja verrattuna IngestAI:hin.

5. Yuma AI

Yuma AI on lopullinen vaihtoehto Chatbaselle, joka integroi saumattomasti asiakaspalveluohjelmistoonne ja automatisoi vastausten laatimisen asiakastuen edustajille. Tämä mullistava Chatbase-vaihtoehto on suunniteltu erityisesti Shopify-kauppiaiden käyttöön Gorgiasin avulla ja pyrkii mullistamaan sen, miten yritykset hallitsevat asiakaspalvelupyyntöjä.

kuva7.png

Yuma Ticket Assistant on suunniteltu tehostamaan asiakastukiprosessiasi. Tässä tarkempi tarkastelu sen ominaisuuksista:

 • AI automaattinen vastausluonnos
 • Ohjaa ja luo vastauksia
 • Rakenna mukautettu tietokanta
 • Säilyttää oikean sävyn
 • Tiivistää koko keskustelun
 • Tukee 15 kieltä
 • Auttaa parantamaan tuottavuutta
 • Tukee erilaisia integraatioita

Hyödynnä Yuman AI-lippuassistenttia ja mullista asiakastukiprosessisi voimalla.

Yuma hinnoittelu

Yuma tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson. Tässä ovat Yuman tarjoamat suunnitelmat:

 • Aloitus - 39 dollaria kuukaudessa
 • Aloitus+ - 95 dollaria kuukaudessa
 • Pro - 195 dollaria kuukaudessa
 • Yritys - räätälöity

Botsonic vs. Yuma AIBotsonic tukee enemmän kieliä ja integraatiovaihtoehtoja verrattuna Yuma AI:hin. Lisäksi Botsonic on edullisempi ja tarjoaa enemmän ominaisuuksia.

Transformoi yrityksesi Chatbase-vaihtoehdolla - Botsonic

Loppujen lopuksi, vaikka Chatbase on ollut suosittu valinta yrityksille, jotka haluavat rakentaa koodaamattomia tekoälypohjaisia chatboteja, on aika tutkia muita vaihtoehtoja, jotka tarjoavat paremman mukauttamisen, enemmän integraatioita ja kokonaisuudessaan paremman käyttäjäkokemuksen.

Tämän blogipostauksen Chatbase-vaihtoehdot, mukaan lukien Botsonic, Chatfuel, Fini, Ingest AI ja Yuma AI, tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja kyvykkyyksiä, jotka sopivat ainutlaatuisiin liiketoimintatarpeisiisi.

Näistä vaihtoehdoista Botsonic erottuu ylivertaisena Chatbase-vaihtoehtona tarjoten

 • Vaivaton integrointi
 • Vertaansa vailla oleva mukautettavuus
 • Ylivoimainen hyper-personalisaatio
 • 24/7-tuki
 • Osallistavat keskustelut
 • Monikielinen tuki

Valitsemalla Botsonic AI-keskusteluohjelman rakentajan yrityksesi käyttöön, voit luoda asiakkaillesi henkilökohtaisen, vuorovaikutteisen ja tulevaisuuden varmalla tavalla toimivan käyttökokemuksen.

Lisäksi voit tutustua näihin  6 AI-chatbot-rakentajaan parantaaksesi chatbot-peliäsi.

Tarvitsetko enemmän vaihtoehtoja? Tutustu kymmenen parhaan ei-koodillisen tekoäly-chatbotin rakentajaan.

Joten, mistä vielä odotat? Tasapainota keskustelubottisi pelisi ja muunna liiketoimintaasi Botsonicilla tänään!

Hyödynnä Botsonicia rakentaaksesi räätälöidyn ChatGPT-koulutetun tekoälykeskustelualustan

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>