OpenAI paljastaa ChatGPT -lisäosat, mutta siinä on pieni koukku

gettyimages-1252189891.jpg

Ne, jotka haluavat käyttää ChatGPT:tä trivia-pelin pelaamiseen, matkan suunnitteluun, varastonoteerausten tarkistamiseen tai ravintolan löytämiseen, voivat nyt tehdä kaiken sen ja enemmän. OpenAI, joka on ChatGPT:n takana oleva aivot, on juuri aloittanut joukon kolmannen osapuolen lisäosien käyttöönoton laajentaakseen suositun tekoälypohjaisen chat-palvelun repertuaaria.

OpenAI julkaisi viime perjantaina twiitin, jossa todettiin seuraavaa: "Käyttäjillemme ChatGPT Plussassa tuomme lähiviikkojen aikana saataville verkkoselaimen ja lisäosat. Siirtyen alfa-versiosta beta-versioon, käyttäjät pääsevät käyttämään ChatGPT:tä selatessaan internetiä ja hyödyntämään yli 70 kolmannen osapuolen lisäosaa."

Lisäksi: Kuinka huijasin ChatGPT:ää kertomaan minulle valheita

Ennen kuin innostut liikaa, on yksi tärkeä vaatimus. Sinun täytyy olla maksettu ChatGPT Plus-tilaaja, joka tarjoaa portin aikaisiin ominaisuuksiin, mutta maksaa 20 dollaria kuukaudessa. Jos olet tilaaja, liitännäisohjelmat tarjoavat useita etuja, kuten pääsyn reaaliaikaiseen tietoon, kuten uutisiin ja osakekursseihin, yritystiedostojen ja henkilökohtaisten muistiinpanojen hakemiseen sekä mahdollisuuden käynnistää tiettyjä toimintoja, kuten lentojen varaus tai ruoan tilaaminen.

Olemassa olevat liitännäiset on suunniteltu houkuttelemaan käyttäjiä koko kirjon yli, mukaan lukien sellaiset, jotka on tarkoitettu liiketoimintaan, koulutukseen, talouteen, sijoittamiseen ja henkilökohtaisiin mielenkiinnon kohteisiin. Kolmannen osapuolen tarjoajien, kuten Expedian, Zillown, Kayakin, Instacartin ja OpenTablen liitännäisiä käyttämällä voit etsiä työpaikkoja, löytää kiinteistöjä, saada tuotesuosituksia, tehdä ostoksia, pelata pelejä ja saada reseptejä.

Microsoftin, Googlen ja muiden yritysten yrittäessä hyötyä tekoälyhulluudesta, OpenAI pysyy askeleen edellä omalla palvelullaan. ChatGPT Plus -tilausten markkinointi on yksi tapa tuottaa tuloja. Ja sen vuoksi yrityksen on varmistettava, että maksullinen suunnitelma tarjoaa tarpeeksi etuja houkutellakseen ihmisiä, jotka muuten pysyisivät ilmaisvaihtoehdossa.

Lisäksi: Kysyin ChatGPT:ltä, Bingiltä ja Bardilta, mikä huolestuttaa heitä. Googlen tekoäly meni Terminatoriksi minulle

Jotta voisit kokeilla uusia liitännäisiä ChatGPT Plus -käyttäjänä, siirry pääkeskusteluruutuun, valitse kolme pistettä sisältävä kuvake vasemman puolen ruudusta vieressäsi olevasta nimimerkistäsi ja valitse Asetukset. Asetusikkunassa valitse Beta-ominaisuudet ja käänna Liitännäiset -kytkin päälle.

Kun olet sulkenut Asetukset-ikkunan, leiju hiirellä näytön yläosassa olevan GPT-4-mallin yli ja valitse vaihtoehto Plugins Beta. Seuraavaksi napsauta Ei käytössä olevat lisäosat-pudotusvalikkoa ja valitse Lisäosakauppa. Lue Tietoja lisäosista -ikkuna ja napsauta OK.

Kuva-aloitus-OpenAI-paljastaa-chatgpt-liitännäiset-mutta-vain-plus-tilaajille.jpg

Liikkeen ikkunan yläosassa olevat otsikot antavat sinulle mahdollisuuden selata uusimpien, suosituimpien ja kaikkien liitännäisten joukosta. Jos löydät kiinnostavan liitännäisen, klikkaa Asenna -painiketta asentaaksesi se. Voit asentaa useampia kuin yhden, mutta voit käyttää vain kolmea kerrallaan. Tämän hallitsemiseksi palaa keskustelunäyttöön, klikkaa pluginien pudotusnuolta ja valitse kolme, joita haluat käyttää.

Lisäksi: Parhaat tekoäly-puhelinrobotit

Chat-ikkunassa kirjoita kehotus, joka liittyy yhteen asentamistasi lisäosista. Esimerkkinä kirjoitin pyynnön näyttää minulle kahden makuuhuoneen huoneistoja postinumerossa 10017. Vastauksena ChatGPT ilmoitti käyttävänsä Zillow:ta vastatakseni kysymykseeni ja esitteli useita listingejä, jotka vastaavat kriteerejäni. Vastaus sisälsi myös linkin, joka ohjasi minut lisälistingeihin.

kuva-1-openai-esittelee-chatgpt-liitännäisiä-mutta-vain-plus-tilaajille.jpg

Toisena esimerkkinä kerron jotakin interaktiivisempaa, pyysin ChatGPT:tä järjestämään tietovisan vanhoista Hollywood-elokuvista. Hyödyntäen Open Trivia -liitännäistä, tekoäly loi monivalintakysymyksen, johon minun piti arvata vastaus.

figure-2-openai-unveils-chatgpt-plugins-but-only-for-plus-subscribers.jpg

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>