ChatGPT Pro on tulossa: Tässä tiedot, jotka meillä on tällä hetkellä

kuva7.jpg

Jos olet yrittänyt keskustella viime aikoina tekoäly-sensaatio ChatGPT:n kanssa, olet ehkä törmännyt "kapasiteettia täynnä" -virheilmoitukseen jossain vaiheessa. Chatbotin äkillinen valtava suosio voi tehdä palvelun käyttöönotosta melko hankalaa. Ja vaikka onkin hauskaa keskustella tekoälyn kanssa tai jopa saada se kirjoittamaan esseitä tai suorittamaan tenttejä, jotkut ihmiset haluavat varmistaa saatavuuden, jotta he voivat käyttää chatbotia ammattitarkoituksiin.

Lisäksi: Kuinka aloittaa ChatGPT:n käyttö

Aiemmin tällä kuulla OpenAI ilmoitti Discord-palvelimellaan, että se voisi pian tarjota maksullisen version ChatGPT:stä nimeltään ChatGPT Professional. OpenAI julkaisi palvelimelle odotuslistan, jossa kerrottiin mitä ammattikäyttäjät saattavat odottaa.

tekoäly

  1. Miten käytin ChatGPT:ta ja AI:n taidevälineitäni nopeassa Etsy-liiketoiminnan aloituksessa
  2. ChatGPT ja uusi AI aiheuttavat hävityksen jännittävin ja pelottavin tavoin kyberturvallisuudessa
  3. Onko tämä tylyin AI-keskustelurobotti tähän mennessä? Kokeilin HuggingChat:iä ja se oli kummallinen
  4. Tutustu jälki-AI-kehittäjään: Yhä luovempi, yhä liiketoimintakeskeisempi

OpenAI kuvailee tarjoavansa "kokeellista" ammattimaisen palvelun, joka on "aina käytettävissä (ei ole mustia aikoja)," tarjoaa "nopeita vastauksia ChatGPT:ltä (eli ei rajoituksia)", ja tarjoaa "niin monta viestiä kuin tarvitset (vähintään 2X normaalia päivittäistä rajoitusta)."

Jonotuslistalla oli myös mainittu, että jos valittu, OpenAI ottaisi sinuun yhteyttä yksilöllisesti maksuprosessin ja pilotin järjestämiseksi.

Nyt näyttää siltä, että OpenAI on valinnut varhaisen käyttöoikeuden käyttäjiä ja he jakavat joitain näkemyksiä.

Lisäksi: ChatGPT teki MBA-kokeen. Tässä miten se menestyi

Zahid Khawaja, varhaiskäyttäjä, jakoi videon Twitterissä, jossa hän suorittaa testiapupyynnön pro-versiossa, joka suoritettiin paljon nopeammin kuin muilla, jotka ovat käyttäneet ilmaisversiota. Videolla Khawaja näyttää tilauksensa hinnan, joka on $42 kuukaudessa.

Miten OpenAI päättikin veloittaa 42 dollaria kuukaudessa, sitä ei ole vielä paljastettu - ehkä se on jälleen Hitchhiker's Guide to the Galaxy -viittaus. Kuitenkin joulukuussa Sam Altman, OpenAI:n toimitusjohtaja, kertoi, että jokaisen vastauksen keskimääräinen kustannus oli "yksinumeroisissa senteissä", mutta hän myönsi, että laskennalliset kustannukset ovat "huimia", joten yrityksen on lopulta hyödynnettävä palvelua. Viimeaikainen sopimus Microsoftin kanssa, joka näkee ohjelmistojätin investoivan miljardeja OpenAI:lle tulevien vuosien aikana, auttaa myös todennäköisesti asiassa.

Lisäksi: ChatGPT ei ole erityisen innovatiivinen ja ei mitään vallankumouksellista, kertoo Metan päällikö-AI-tieteilijä

Vaikka ChatGPT on suosittu, se ei ole ainoa tekoälyllä toimiva chatbot-markkinoilla. 42 dollarin kuukausimaksu saa jotkut käyttäjät etsimään muita vaihtoehtoja, jotka voivat olla kustannustehokkaampia ja yhtä tehokkaita.

ChatGPT ei ole vielä paljastanut mitään tietoa siitä, milloin ammattimainen versio on saatavilla yleisölle ja ilmoittaa: "Valitettavasti ChatGPT ammattimainen käyttö ei ole tällä hetkellä saatavilla tilaukseen."

Kuitenkin, jos haluat pysyä päivitettynä, ChatGPT kannustaa täyttämään odotuslistan lomakkeen.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>