ChatGPT markkinointiin: Käytä tekoälyä tehostaaksesi markkinointistrategiaasi

kuva5.png

Nopeasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä voittavan strategian omistaminen on menestyksen kannalta kriittinen tekijä, ja tekoäly markkinoinnissa on pian tärkeä osa sitä. McKinseyn vuoden 2022 tekoälyn tilannekatsauksen mukaan yritysten käyttämien tekoälyominaisuuksien määrä on kaksinkertaistunut vain neljässä vuodessa.

Ja nyt, kun ChatGPT johtaa generatiivista tekoälyä, ei ole ihme, että yhä useammat yritykset etsivät tapoja hyödyntää tätä huipputeknologiaa. On aika pysyä etukäteen ja oppia käyttämään työkaluja, kuten ChatGPT ja ChatSonic, tehostaaksesi markkinointistrategiaasi.

Markkinointistrategina tai päätöksentekijänä on tärkeää pysyä ajan tasalla alan uusimmista teknologioista ja suuntauksista. Oppimalla käyttämään ChatGPT:tä markkinoinnissa ja voittamalla sen rajoitukset, olet hyvällä tiellä luomaan voittavan markkinointistrategian, joka ajaa menestystä yrityksellesi.

Mikä on ChatGPT?

Jos et ole elänyt kiven alla, tiedät jo ChatGPT:n. Jos et tiedä, anna minun esitellä se - luotu OpenAI: n toimesta, ChatGPT on edistynein tekstien luomistyökalu, joka valloittaa markkinointimaailman.

Chat GPT:n syvä ymmärrys kielestä ja kyky käsitellä suuria tietomääriä voivat auttaa rakentamaan koko markkinointikampanjan. Kyseessä on aivan uudenlainen tapa tehdä tutkimusta, analysoida dataa ja kirjoittaa sisältöä. Se on melkein kuin olisi Jarvis tekemässä "Ironmanin" työt.

Tarkista ChatGPT:n parhaat käyttötapaukset.

Tämän artikkelin lopussa sinulla on selkeä käsitys sen loputtomasta potentiaalista ja siitä, miten käyttää Chat GPT -ohjelmaa digitaalisessa markkinoinnissa. Joten ota paikka ja kiristä turvavyösi!

Miten käyttää ChatGPT: tä?

Onneksi ChatGPT:n käyttöönotto on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain antaa sille käsky ja se generoi vastauksen sinulle.

Jos haluat todella maksimoida kokemuksesi ChatGPT:stä ja oppia miten käyttää ChatGPT:ä, sinun tulisi tarjota yksityiskohtaisempia ja tarkempia vihjeitä, jotka voivat johtaa tarkempiin ja hyödyllisempiin vastauksiin.

Senaattori, joka on suorittanut kansainvälisen politiikan maisteriohjelman, kysyy: "Mitä käytännön toimia hallituksen tulisi toteuttaa lisätäkseen Suomen vaikutusvaltaa kansainvälisellä politiikalla?"

kuva3.png

Kun opit kirjoittamaan ChatGPT-pyyntöjä täydellisesti, markkinointikampanjasi ovat tehokkaampia. Ole luova; jos joskus jumitat, voit aina viitata näihin ChatGPT-pyyntöihin tai parhaisiin ChatGPT-esimerkkeihin, jotka antavat sinulle inspiraatiota.

Kuitenkin sillä on myös rajoituksensa. Seuraavassa osassa tutkimme Chat GPT:n rajoituksia, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen.

ChatGPT Rajoitukset

ChatGPT on erittäin sofistikoitunut kielimalli, mutta kuten kaikkea muutakin teknologiaa, silläkin on omat rajoituksensa. Nämä rajoitukset on tärkeää ymmärtää, jotta saa paremman käsityksen siitä, mitä odottaa ChatGPT:lta ja milloin sitä kannattaa käyttää.

 • Vanhentunut tieto: Yksi ChatGPT:n merkittävistä rajoituksista on, että se on koulutettu vain vuoteen 2021 saakka. Jos etsit jotain, mikä on tapahtunut lähelläsi, ChatGPT ei ehkä pysty tarjoamaan sinulle tarkkoja tietoja.
 • Ei AI-taidetta: ChatGPT on tekstipohjainen työkalu, joka ei pysty luomaan AI-taidetta. Sinun kannattaa etsiä toisaalta, jos etsit työkalua, joka pystyy luomaan visuaaleja tai suunnitelmia.
 • Ei äänikomentoja: ChatGPT on tekstipohjainen työkalu, joka ei pysty vastaanottamaan äänikomentoja. Tämä voi olla rajoitus joillekin käyttäjille, jotka haluavat käyttää äänikomentoja sen sijaan, että kirjoittaisivat.
 • Ei sovellusta tai laajennusta: ChatGPT:lla ei ole omaa sovellusta, mikä tarkoittaa, että se voidaan käyttää vain OpenAI:n verkkosivuston kautta. Tämä ei ehkä ole erittäin miellyttävää joillekin käyttäjille, jotka haluavat käyttää mobiilisovellusta.

Vaikka OpenAI ei käynnistänyt mitään Chrome-laajennusta, on olemassa tarpeeksi chatGPT Chrome-laajennuksia, jotka helpottavat asioita.

Vaikka ChatGPT on erinomainen työkalu sisällön tuottamiseen, nämä rajoitukset pitävät kiinnostuneet henkilöt loitolla.

Jos etsit tehokkaampaa työkalua, harkitse ChatSonicia, joka on ChatGPT:n vaihtoehto markkinoijille. Katsotaanpa sitä, niinkö?

ChatGPT:n vaihtoehto sisällön luomiseen - ChatSonic

ChatGPT on kuin luotettava Honda Civic markkinointimaailmassa - se on mukava, mutta kuka siitä todella innostuu? Mutta ChatGPT-vaihtoehtoja, erityisesti ChatSonic, on kuin korkean suorituskyvyn Ferrari, joka vie sisällöntuotantosi uusiin ulottuvuuksiin.

Rakennettu viimeisimmällä GPT3-tekniikalla ja ajantasaisilla tiedoilla, äänikomennoilla ja monilla muilla ominaisuuksilla ChatSonic tarjoaa reaaliaikaisia vastauksia ja oivalluksia, jotka jättävät ChatGPT:n pölyyn.

 • Nopeus ja tarkkuus: ChatSonic on kuin markkinointisankari, jolla on salamannopeat vastausajat ja voittamaton tarkkuus. Sen integroituminen Googlen hakuun antaa ChatSonicille viimeisimmät reaaliaikaiset tiedot, joiden avulla voit luoda mukaansa tempaavaa ja relevanttia sisältöä. Mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja hyödyllisen kaikkeen, rahoituksesta markkinointiin.
 • Tuo keskustelusi eloon: Yhdellä napsautuksella voit muuttaa sanasi upeaksi AI-taiteeksi, joka jättää pysyvän vaikutuksen käyttäen ChatSonicin integraatiota Stable Diffusionin ja DALL-E-mallien kanssa.
 • Ääniohjattu kätevyys: Unohda manuaaliset syötteet ja omaksu ääniohjattu kätevyys ChatSonicin avulla. Kysy kysymyksesi äänikomennoilla, kuten Google Assistant tai Siri, ja saa tarkat vastaukset reaaliajassa.
 • Virranlinjaa sisällönhallintaa: SEMrushista Copyscapeen ChatSonic on integroinut useita työkaluja virtaviivaisten työnkulujen ja sisällönhallinnan helpottamiseksi yrityksellesi.
 • Joustavuus: ChatSonic tarjoaa joustavuuden ja kätevyyden päästä alustalle sen omistetun sovelluksen kautta. Ja niille, jotka haluavat integroida ChatSonicin olemassa olevaan työnkulkuunsa, se tarjoaa myös API:n integraatiota varten.

Mutta miten ChatSonicia tarkalleen voidaan käyttää markkinoinnin edistämiseen? Seuraava osio syventyy todellisiin esimerkkeihin siitä, miten ChatGPT ja ChatSonic voidaan hyödyntää tulosten ajamiseksi ja markkinointistrategian edistämiseksi.

Parhaat ChatGPT-käyttötapaukset markkinoijille

Markkinoijana etsit jatkuvasti uusia ja innovatiivisia tapoja ajaa tuloksia yrityksellesi. Miksi ei? Nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa kuluttajat odottavat henkilökohtaista ja saumatonta kokemusta, mikä voidaan saavuttaa vain edistyksellisillä teknologioilla, kuten tekoälyllä.

Tutustu lisää siitä, kuinka käyttää ChatGPT:tä liiketoiminnassa ja ChatGPT:tä verkkokaupassa.

Siinä ChatGPT ja ChatSonic auttavat sinua tehostamaan markkinointiponnistelujasi.

Markkinointikampanjat - Tarinan luomisen taide tekoälyn avulla

Markkinointikampanjat perustuvat tarinan kertomiseen, joka yhdistää sinut yleisöösi. Tekoälyn avulla voit viedä kampanjasi uusiin korkeuksiin ja luoda lumoavia tarinoita, jotka jättävät kestävän vaikutuksen.

 • Tutkimus: Ensimmäinen askel onnistuneen markkinointikampanjan luomisessa on ymmärtää kohderyhmäsi. ChatGPT:n avulla voit helposti tutkia ja analysoida kohdeyleisöäsi. Toimi ChatSonicin kanssa ja ymmärrä paremmin heidän kipupisteitään, mieltymyksiään ja käyttäytymistään reaaliaikaisen datan avulla.

Tutustu ChatGPT:n vaihtoehtoihin tutkimuksen saralla ja kuinka ne voivat nopeuttaa prosessiasi.

Tässä on yksi käyttämäni kehotus: "Olen Markkinoinnin johtaja Cypher Finance -yrityksessä, joka on erikoistunut rahanhallintaan. Aion ajaa mainoksia laajentaaksesi asiakaskuntaamme, mutta en ole varma kohdeyleisöstämme. Harkitsen nuorten aikuisten tavoittamista 20-luvulla. Etsi ihanteellinen asiakasprofiili (ICP) ja demografiat saatavilla olevien tietojen perusteella."

Ja tässä on tulos.

 • Suunnittele: Kun sinulla on vankka käsitys kohdeyleisöstäsi, on aika aloittaa kampanjasi suunnittelu. Käytä Chat GPT:tä markkinointistrategian luomiseen ja kattavaan kalenteriin kampanjan toteutuksesta, varmistaen, että kampanjasi on hyvin strukturoitu ja helppo toteuttaa.
 • Aikataulu: ChatSonicin tiedoilla voit suunnitella ja aikatauluttaa kampanjasi helposti. Aina sisältökalentereiden luomisesta sosiaalisen median viestien aikatauluttamiseen, ChatSonic kattaa sinut.
 • AI-taide: Älä unohda kampanjasi kirsikkaa - AI-taidetta. ChatSonic voi luoda upeita visuaalisia elementtejä, jotka herättävät tarinasi henkiin ja tekevät markkinointikampanjasi erottuvaksi. Lue lisää kuinka käyttää ChatGPT AI-taiteen generaattoria.

Tämä näyttää täydelliseltä kumppanilta käsityön parissa käytettäessä ChatGPT: tä, jonka avulla voit erottaa brändisi, lumota yleisösi ja saavuttaa tuloksia. Tutustu ChatGPT-kannustimiin markkinointiin hallitaksesi markkinointipeliäsi.

Markkinointimittarit - Menestyksen mittaaminen tärkeillä numeroilla

Kun on kyse markkinoinnista, luvut eivät valehtele. Mutta kun on niin monia mittareita valittavana, voi olla ylivoimaista selvittää, mitkä niistä ovat tärkeimpiä. Siinä tekoäly auttaa.

Se voi auttaa sinua mittaamaan markkinointitoimiesi menestystä analysoimalla tietoja ja tarjoamalla oivalluksia, jotka antavat sinulle eniten vastinetta rahoillesi.

 • ROI (Investoinnin tuotto): ChatSonic voi auttaa sinua seuraamaan ROI:ta analysoimalla markkinointidataasi ja antamalla sinulle selkeän kuvan siitä, mikä toimii ja mikä ei.
 • CAC (Asiakashankintakustannus): ChatSonic voi auttaa sinua seuraamaan CAC:ta analysoimalla markkinointidataasi ja näyttämällä selkeästi, kuinka paljon olet käyttänyt uusien asiakkaiden hankintaan ja auttamaan sinua optimoimaan markkinointiponnisteluitasi.
 • CLV (Asiakkaan elinkaaren arvo): ChatSonic voi auttaa sinua seuraamaan CLV:ta analysoimalla markkinointidataasi ja antamalla sinulle selkeän kuvan asiakassuhteidesi arvosta keskittyen arvokkaimpiin asiakkaisiin.

Joku sanoi ettei matematiikka ole ChatGPT:lle sopivaa, joten päätin kokeilla. Käytin seuraavaa ohjetta: ''Oletetaan, että käytin 10 000 dollaria Instagram-mainontaan. Kampanjan 30 päivän lopussa kokonaisvaikutukset olivat 5 000 ja CTR oli 5%. Konversioprosentti oli 1%, ja sain myyntiä yli 15 000 dollarilla. Anna minulle selvä kuva ROI:sta, CAC:sta ja CLV:stä.''

kuva1.png

Sitten pyysin ChatSonicia vertaamaan sitä vuoden 2023 teollisuustietoihin, ja tässä ovat vastaukset. En voisi olla enempää vaikuttunut.

Voit varmuudella mitata markkinointisi menestyksen ja tehdä dataperusteisia päätöksiä, jotka tuottavat tuloksia tehokkaimman tekoälytyökalun avulla. Tässä ovat ChatGPT:n markkinointimittareita, joita voit käyttää seuraamaan menestystäsi.

Mainoskampanjat — salainen ainesosa tulosten saavuttamiseen

Mainoskampanjat voivat olla markkinointistrategian menestyksen ratkaiseva tekijä, mutta tekoälyn avulla voit viedä ne seuraavalle tasolle. Tutkimme onnistuneen mainoskampanjan olennaisia elementtejä ja kuinka ChatSonic voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

 • Kopio: Mainosteksti on yhtä kuin annos ruokaa, mutta viestinnän sävy ja sanavalinnat ovat ne ainekset, jotka resonoi kohdeyleisösi kanssa. ChatSonic luo ihmismäisen kopiointitekstin, joka käsittelee kohdeyleisösi tarpeita.
 • Strategia: ChatSonic käsittelee suuria määriä tietoa ja tarjoaa sinulle tarvittavat tiedot erottuaksesi kilpailijoista ja toteuttaaksesi voittavan strategian.
 • Tutkimus: Mainoskampanjan menestys alkaa huolellisesta tutkimuksesta, ja ChatSonic säästää sinulta aikaa ja vaivaa tutkimalla kohdeyleisöäsi, kilpailijoitasi ja alan trendejä.
 • Kilpailijat: Pysy kilpailijoidesi edellä tutkimalla heidän mainoskampanjoitaan ja strategioitaan ChatSonicilla.
 • Tekoäly Grafiikka: Kuvat ovat tärkeitä houkutellessasi kohdeyleisösi huomion. ChatSonicin tekoälygrafiikkatekniikka luo upeita kuvia, jotka sopivat viestintääsi ja brändiisi.

ChatSonicin avulla voit luoda mainoskampanjoita, jotka ovat visuaalisesti houkuttelevia ja tuottavat tuloksia. Hyödyntämällä vaikuttavaa copya pysyt kilpailun edellä. ChatSonic on avain menestyksekkääseen mainoskampanjaan.

Puhuttaessa ruoasta, kokeillaan herkullista promptia. Kysyin ChatGPT:ltä: “Kuvittele, että aloitan pizzan käynnistyksen Yhdysvalloissa. Käytä markkinatietoja löytääksesi lähimmät kilpailijani ja anna minulle markkinointistrategia voittaakseni heidät.”

Tämä ehdottomasti saa sinut juoksemaan rahan perässä.

kuva1.png

Ja tämä saa kilpailijasi juoksemaan rahan perässä.

Sisältömarkkinointi - Avain yleisösi sydänten ja mielten avaamiseen

Markkinoijana ymmärrät huippulaadukkaan sisällön tärkeyden. Mutta miten voit varmistaa, että sisältösi erottuu kasvavassa kilpailussa? Tässä kohtaa astuvat esiin AI-työkalut kuten Chat GPT markkinointiautomaatioon ja ChatSonic edelleen parantamaan sitä.

Tässä on tarkempi katsaus sen kyvykkyyksiin.

 • Sisältötutkimus: Aloita ymmärtämällä kohdeyleisösi tarpeet, kipupisteet ja mielenkiinnon kohteet. Käytä ChatSonicia kattavan tutkimuksen tekemiseen auttamaan sinua luomaan sisältöä, joka resonoi heidän kanssaan.
 • SEO: Aseistettuna kohdeyleisön oivalluksilla, optimoi sisältösi hakukoneille ChatSonicin avulla suodattamalla oikean avainsanan, yhdistettynä kilpailijoiden analysointiin ja parannusehdotuksiin. Anna ChatGPT:lle tarkemmat ohjeet SEO-pyynnöille tarkkojen tulosten saamiseksi.
 • Sisällön hahmottelu: Käytä kerättyä tietoa hahmottaaksesi sisältösi tavalla, joka vangitsee kohdeyleisösi huomion ja välittää viestisi tehokkaasti.

Yhdistämällä askelia, luo sisältöä, joka informoi, kouluttaa ja sitouttaa yleisöäsi, pitäen heidät palaamassa takaisin enemmän.

Päätin testata sen rajoja, joten keksin tämän —  “Oletetaan, että Paypal lanseeraa oman maksuverkostonsa. Rakenna vahva sisältömarkkinointistrategia päihittääksesi MasterCardin ja Visan ja sijoittuaksesi Googleen ensimmäiselle sijalle.”

Ja tulos on vankka.

kuva1.png

Tuotemarkkinointi - taidetta myydä tuotteesi

Tuotteen markkinointi on sekä taidetta että tiedettä. Sinun täytyy olla tarpeeksi luova ja tietoinen erottuaksesi tungoksessa ja ymmärtääksesi kohdeyleisösi ja heidän tarpeensa. Siinä AI voi auttaa sinua viemään tuotemarkkinointisi askelta pidemmälle.

 • ICP ja kohdeyleisö: Käytä ChatSonicia kerätäksesi tietoa ja oivalluksia kohdeyleisösi kipupisteistä, mieltymyksistä ja käyttäytymisestä, auttaen sinua luomaan markkinointistrategian, joka resonoi ja vastaa heidän tarpeisiinsa.
 • Viestintä: Kun ymmärrät kohdeyleisön, luo ainutlaatuinen viestintä, joka puhuttelee heitä ja erottaa sinut kilpailijoista AI:n avulla.
 • Tapauskertomus: Tapauskertomukset ovat voimakas väline tuotemarkkinoinnissa, tarjoten todellisia esimerkkejä siitä, miten tuotteesi on auttanut muita yrityksiä tai yksilöitä. Käytä todellisia esimerkkejä tuotteesi vaikutuksesta tapauskertomusten avulla ja anna AI:n selvittää tärkeimmät edut ja hyödyt, lisäten myyntiä.

Päivän päätteeksi tuotemarkkinointi on tärkeä osa yrityksen menestystä. Hyödynnä tekoälyn voimaa luodaksesi strategioita, jotka voivat voittaa kilpailun ja nostaa tuotteesi lentoon.

Jotta voisin testata, voisiko tekoäly auttaa tässä, kokeilin vanhaa Paypal-esimerkkiä uudestaan, useammilla parametreilla: "Oletetaan, että Paypal lanseeraa oman maksuverkoston. Luo vankka tuotemarkkinointistrategia päihittääksesi MasterCardin ja Visan ja saavuttaaksesi Googlen sijoituksen #1. Etsi ICP yllä olevista tuotteista käytettävissä olevan tiedon avulla ja päätä, millainen viestintä houkuttelee asiakkaita."

Ja tässä on vastaus.

kuva4.png

Ja se toi myös mukanaan ICP:n ja viestinnän.

kuva6.png

Sähköpostimarkkinointi – Taidokkaasti rakennettuja asiakassuhteita

Sähköpostimarkkinointi on kuin taideteoksen luominen. Samalla tavalla kuin taiteilija sekoittaa värejä ja tekniikoita tuodakseen visiotaan elämään, sähköpostimarkkinoijat käyttävät sanoja, suunnittelua ja strategiaa rakentaakseen asiakassuhteita.

Vaikka Chat GPT:n käyttäminen markkinointiautomaatiossa voi olla erittäin hyödyllistä, ChatSonic voi tehdä siitä vielä parempaa ja auttaa sähköpostimarkkinoijia luomaan vaikuttavia kampanjoita, jotka resonoi heidän yleisönsä kanssa.

 • Sähköpostisarjat (Aloitus ja Säilyttäminen): Uusien asiakkaiden aloitus ja nykyisten säilyttäminen on helppoa personoiduilla sähköpostisarjoilla, jotka on luotu tekoälyn avulla. Jokainen sähköposti voidaan räätälöidä toivottamaan uudet asiakkaat tervetulleiksi, kouluttamaan heitä tuotteestasi ja edistämään asiakassuhdetta tarjoamalla arvokasta sisältöä ja kehittämällä suhdetta ajan mittaan.

Kysyin ChatGPT:lta sähköpostin kirjoittamista juuri rekisteröityneille käyttäjille, ja se on aika hyvä.

kuva2.png

Ja pyysin ChatSonicia tekemään sen paremmaksi käyttämällä enemmän reaaliaikaisia datapisteitä. Kerro minulle, kumpi on parempi?

 • Sähköpostiuutiskirjeet: Tekoäly voi nostaa uutiskirjeesi uudelle tasolle tarjoamalla personoitua sisältöä, joka informoi ja viihdyttää tilaajiasi ja pitää heidät sitoutuneina brändiisi.
 • Kylmät sähköpostit: Tekoälyn personoitu ja relevantti lähestymistapa voi muuttaa kylmät sähköpostit lämpimäksi kontaktiksi uusien asiakkaiden kanssa, mikä todennäköisesti vaikuttaa vastaanottajaan.
 • Vieraspostausten tarjoamiset: Pitchin kirjoittaminen vieraspostaukselle saattaa tuntua haastavalta, mutta tekoälyn avulla voit tehdä sen nopeammin ja paremmin. Tarkista 5 parasta ChatGPT-vaihtoehtoa kirjoittamiseen, jotka voivat auttaa sinua.

Hyödyntämällä tekoälyn voimaa sähköpostimarkkinoijat voivat luoda loistavia kampanjoita, jotka luovat suhteita, tuottavat tuloksia ja tarjoavat erinomaista suorituskykyä.

Tutustu lisää siihen, miten voit hyödyntää ChatGPT: tä sähköpostimarkkinoinnissa, ja jos haluat saada siitä eniten irti, tutustu ChatGPT-prompteihin sähköpostimarkkinointia varten.

Sosiaalisen median markkinointi - Sitouttavuuden voima

Sosiaalinen media on tärkeä osa modernia markkinointistrategiaa; tekoälyn avulla voit saavuttaa sen täyden potentiaalin. Olitpa sitten rakentamassa brändiäsi, ajamassa myyntiä tai sitouttamassa yleisöäsi, tekoäly voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin ja tehokkaammin.

 • Suunnitelma: Voittavan sosiaalisen median strategian pohjana on suunnitelma. Anna ChatSonicin tutkia yleisösi, tunnistaa parhaat julkaisuajat ja luoda sisältökalenteri, joka tukee tavoitteitasi. Aina Instagramin milleniaaleista Facebookin baby boomerseihin, ChatSonic kohdennetut oikeat ihmiset oikeaan aikaan.

Muistatko yllä olevan Pizza-startupin? Pyydin ChatSonicilta SMM-strategiaa ja hyvää ajankohtaa julkaista.

 • Kuvatekstit: Kuvatekstit ovat tärkein osa mitä tahansa sosiaalisen median julkaisua, ja ChatSonicin avulla voit luoda kuvatekstejä, joita seuraajasi rakastavat. Optimoi kuvatekstejä kullekin alustalle, olipa kyse sitten terävästä Twitter-tekstistä tai ajatuksia herättävästä LinkedIn-julkaisusta.
 • Video-skriptit: Videot ovat tulevaisuuden sosiaalisen median markkinointia, ja ChatSonicin kirjoittamat video-skriptit herättävät vastakaikua. Olipa kyse sitten tuote-esittelystä, yritysesittelystä tai kulissien takaisesta kurkistuksesta, ChatSonic luo video-skriptit optimaaliseen sosiaalisen median menestykseen.
 • Kuvat: Kuvat ovat voimakas työkalu tarinankerronnassa sosiaalisessa mediassa. Ja ChatSonicin avulla voit luoda kuvia, jotka eivät vain ole silmiä hiveleviä, vaan myös optimoitu kullekin alustalle, vangitsevat yleisön huomion ja tuottavat tuloksia.

Sosiaalinen media markkinointi on kuin sinfonia, jossa jokaisen instrumentin on työskenneltävä yhdessä harmonisesti tuottaakseen kauniin mestariteoksen, ja ChatSonic tekee siitä vain erittäin helppoa.

Kopiointi — anna tekoälyn tehdä taikansa

Oletko koskaan löytänyt itsesi tuijottamasta tyhjää sivua yrittäen kirjoittaa täydellistä otsikkoa sivustollesi? Nyt on aika laskea kynä ja avata ChatGPT markkinointikopion kirjoittamista varten.

Tämän avulla verkkosivujen tekstin kirjoittaminen ei ole koskaan ollut helpompaa tai tehokkaampaa. Otsikoista CTA:siin, se voi auttaa sinua luomaan tekstin, joka sitouttaa, informoi ja muuntaa yleisöäsi.

 • Headlines that Hook: Otsikko on ensimmäinen asia, jonka verkkosivustosi vierailijat näkevät ja se luo pohjan koko heidän kokemukselleen. ChatSonic luo otsikot, jotka ovat huomiota herättäviä ja brändin mukaisia, houkutellen vierailijoita.
 • CTAs that Convert: Hyvin kirjoitettu toimintakehote (CTA) on ratkaisevan tärkeä vierailijoiden muuntamisessa asiakkaiksi. Anna tekoälyn kirjoittaa vakuuttavia ja asiaankuuluvia CTAta, muuntaen nämä vierailijat myynniksi.
 • Kilpailijoiden tutkiminen: Ennen verkkosivuston kopion kirjoittamista on tärkeää ymmärtää, mitä erottaa sinut muista. Anna tekoälyn tehdä kovaa työtä ja korosta ainutlaatuisia piirteitäsi, jotta voit kirjoittaa erottuvan kopion.
 • Erottuminen joukosta: Sano hyvästit lattealle, geneeriselle sisällölle ja tervehdi verkkosivustoa, joka todella edustaa brändiäsi ja muuntaa vierailijat asiakkaiksi.

Ajattele ChatSonicia salaisena aseenasi nettisivusi tekstien kirjoittamisessa, joka auttaa sinua luomaan sisältöä joka todella loistaa.

Kysyin ChatGPT:ltä, että kirjoittaisi verkkosivu kopion Netflixistä, ja se osoittautui hyväksi.

kuva7.png

Ja ChatSonic vain teki sen vielä paremmaksi.

Vaikuttajamarkkinointi — Oikeiden äänien kumppanuus

Vaikuttajamarkkinointi on ratkaiseva strategia brändeille, jotka etsivät uusia yleisöjä ja haluavat rakentaa syvempiä suhteita potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Mutta vaikuttajien valtavan valikoiman vuoksi markkinoijat saattavat tarvita apua sopivien yhteistyökumppaneiden tunnistamisessa.

Ei enää. ChatSonic mahdollistaa brändien saavuttavan vaikuttajamarkkinoinnin täyden potentiaalin ja kohottavan brändinsä uusiin korkeuksiin.

 • Paras istuvuus: Sopivan vaatetuksen löytäminen on kuin sopivan vaikuttajan löytäminen brändillesi. Anna tekoälyn auttaa löytämään vaikuttajat, jotka jakavat brändisi arvot, kohdistavat saman yleisön ja pystyvät tuottamaan todellisia tuloksia.
 • Vaikuttajan sähköpostikutsut: Onnistuneen yhteistyön ensimmäinen askel on saada yhteyttä vaikuttajaan. Kuitenkin vaikuttavan sähköpostikutsun kirjoittaminen voi olla pelottava tehtävä. Entä jos olisikin työkalu, joka kirjoittaa henkilökohtaisia, tehokkaita ja mielenkiintoisia kutsuja, jotka herättävät halutun vaikuttajan huomion?
 • Kampanjan suunnittelusta käynnistykseen: Kun olet löytänyt sopivan vaikuttajan ja saanut yhteyden, on aika aloittaa kampanjan suunnittelu. ChatSonic voi luoda kattavan suunnitelman, joka sisältää tavoitteiden määrittelyn, budjetin määrittelyn ja kuvauksen vaiheista onnistuneeseen käynnistykseen.
 • Työkalut käyttöön: Vaikuttajien markkinointi ei ole yksi koko sopii kaikille -menetelmä eikä käyttämäsi työkalut vaikuttajien kanssa yhteistyön tekemisessä voi vaikuttaa suuresti yhteistyön onnistumiseen. Mutta onko siellä 1000 työkalua? Ei stressiä; anna ChatSonicin valita sinulle sopivat työkalut.
 • Bränditarinan kertominen: Sanasi ovat avain vaikuttajamarkkinoinnin täyden potentiaalin vapauttamiseen. Luo vaikuttavia käsikirjoituksia, jotka kertovat brändisi tarinan ja sitouttavat kohdeyleisösi.

Vaikuttajamarkkinointi on tehokas työkalu brändisi vahvistamiseen, ja ChatSonicin kanssa se on juuri saanut paljon paremmat mahdollisuudet.

Päätelmä

Päivän päätteeksi, tekoälytyökalut kuten ChatSonic ja ChatGPT ovat elämän pelastusmarkkinoijille, jotka haluavat virtaviivaistaa ja automatisoida tiettyjä tehtäviä työssään. Auttamalla markkinointikampanjoissa ja tarjoamalla oivalluksia markkinointimittareista, se voi vaikuttaa positiivisesti markkinointiponnistusten tehokkuuteen ja vaikuttavuuteen ja tuottaa hämmästyttäviä lukumääriä.

Hyödyntämällä ChatGPT:tä markkinoijat voivat keskittyä korkeamman tason tehtäviin, mikä mahdollistaa paremmat tulokset ja kasvun yrityksilleen. Vaikka ChatGPT:llä on joitain rajoituksia, tekoälytyökalut ovat jatkuvasti kehittyviä ja uudet ratkaisut, kuten ChatSonic, tarjoavat vaihtoehtoisia vaihtoehtoja sisällön luomiseen.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>