Opas ChatGPT:lle Sähköpostimarkkinoinnissa - Tule Sähköpostimarkkinoinnin Ammattilaiseksi

kuva10.png

Oletko kyllästynyt siihen, että yhden markkinointisähköpostin valmisteluun menee viikkoja?

No niin, et ole yksin!

Litmusin tekemän kyselyn mukaan 53%:lla brändeistä menee viikkoja yhden sähköpostin tuottamiseen. Entä jos kertoisimme, että sinun ei enää tarvitse käydä läpi tylsää prosessia?

On vuosi 2023 ja tekoälyn vuosi!

Siihen asti, kun keskustelevat AI-chatbotit, kuten ChatGPT ja Chatsonic, astuvat peliin. Ne voivat auttaa sinua säästämään aikaa, vähentämään vaivaa ja luomaan kickass-sähköpostimarkkinointikampanjoita.

Älykkäästä ideoinnista ja tutkimuksesta suunnitteluun, suunnitteluun, tekstin kirjoittamiseen ja optimointiin, on paljon, mitä tekoäly voi tehdä sähköpostimarkkinoinnin hyväksi.

Tässä blogissa tutustumme ChatGPT:n ihmeisiin ja siihen, miten voit hyödyntää sen voimaa mullistaaksesi sähköpostimarkkinointisi pelin. Ja meillä on yllätys sinulle blogin lopussa, joten jatka lukemista!

Mikä on ChatGPT?

ChatGPT by OpenAI esiteltiin marraskuussa 2022. Se perustuu GPT-3.5-teknologiaan ja sillä on uskomattomat kieliprosessointitaidot. Puhumme monimutkaisten kysymysten vastaamisesta, runojen kirjoittamisesta ja jopa toimialojen, kuten terveydenhuollon, koulutuksen, markkinoinnin ja asiakaspalvelun, uudistamisesta. Se on hyvin samanlainen kuin puhuminen oikean ihmisen kanssa, mikä mullistaa chatbot-pelin.

Tämä chatbot on tullut niin suosituksi, että se on saanut melkein miljoona käyttäjää alle viidessä päivässä! Kuitenkin se alkoi olemaan useita kertoja päivässä useimmiten alhaalla, mikä oli loukkaavaa käyttäjille. Niinpä OpenAI kehitti ratkaisun - maksettu tilaus nimeltään ChatGPT Plus. Käyttäjät voivat käyttää chatbotia vain 20 dollarilla kuukaudessa, jopa silloin, kun ilmainen versio on alhaalla tai täynnä.

kuva8.png

Ja juuri kun luulit, ettei se voisi enää parantua, OpenAI julkaisi GPT-4:n 14. maaliskuuta 2023, joka on saatavilla vain ChatGPT Plus -tilaajille. Tämä uusi versio on huomattavasti tehokkaampi kuin edeltäjänsä GPT 3.5 ja sen suorituskyky on tarkkuudessa, akateemisessa suorituskyvyssä ja muussa parempi. Lisäksi sillä voi tuottaa jopa 25 000 sanaa verrattuna GPT-3.5:n surkeaan 8 000 sanaan! GPT-4:llä voi jopa luoda korkean tarkkuuden ja luovuuden yhdistävän täydellisen sähköpostisarjan.

image11.png

Mutta odota, on vielä enemmän! OpenAI esitteli myös ChatGPT-liitännäiset, joilla voit tehdä kaikenlaisia asioita ilman, että poistut keskusteluikkunasta. Voit etsiä uusimpia sähköpostimarkkinointitrendejä selaimen liitännäisellä, yhdistää sähköpostimarkkinointisovelluksesi Zapier-liitännäisellä ja kirjoittaa mukautettua koodia sähköpostikampanjasi kanssa Koodin tulkki -liitännäisellä.

Joten, jos etsit tapaa tehdä sähköpostimarkkinoinnista helppoa, ChatGPT on oikea ratkaisu!

Nyt kun tiedät kaiken ChatGPT:stä ja sen uskomattomista kyvyistä, on aika oppia kuinka käyttää ChatGPT:ä.

Miten käyttää ChatGPT:ia?

ChatGPT:n käyttäminen on varsin suoraviivaista!

 • Mene ChatGPT-sivustolle ja luo tili OpenAI:lla.
 • Kirjoita tekstisi ja ChatGPT generoi vastauksesi tulosten alueelle.

Sitä voidaan käyttää eri tarkoituksiin, kuten markkinointikampanjoihin, hakukoneoptimointiin, koodaamiseen, työnhaussa, taloudelliseen suunnitteluun, oppilastöissä, herätteiden luomiseen tekoälytaiteelle ja moniin muihin tarkoituksiin.

Ja kun kyse on sähköpostimarkkinoinnista ChatGPT:n kanssa, voit luoda erittäin kohdennettuja sähköposteja analysoimalla asiakkaan vuorovaikutusta verkkosivuston, sosiaalisen median tai chatbotin kanssa. Se voi myös parantaa sähköpostimarkkinoinnin sisällön optimointia antamalla palautetta kirjoittamisesta ja varmistamalla, että sähköpostit eivät käynnistä roskapostisuodattimia tai riko noudattamisongelmia.

Yhdessä sen poikkeuksellisten kykyjen kanssa sinun täytyy tuntea ChatGPT:n rajoitukset käyttääksesi sitä tehokkaasti sähköpostimarkkinoinnissa.

ChatGPT:n rajoitukset

 • ChatGPT:n suurin rajoitus on sen olemassaolon päättäminen tai kapasiteetin äärirajoille vienti liiallisen käytön vuoksi miljoonien käyttäjien toimesta ympäri maailmaa. Jotkut keskusteluälyn chatbotit näyttävät virheen - 'Jotain meni pieleen' ja vaativat sivun päivittämistä virheen korjaamiseksi.
kuva4.png
 • ChatGPT on koulutettu laajalla tietomallilla, joka sisältää vain tiedot vuoteen 2021 asti. Tämä tarkoittaa, että ChatGPT ei tiedä mitään vuoden 2021 jälkeen tapahtuneista tapahtumista. Tämä voi olla harmillista, kun etsit viimeisimpiä copywriting- tai design-trendejä sähköposteihisi.
 • ChatGPT:llä on myös taipumus tuottaa väärä tai epäolennainen vastaus varmuudella, mikä vaikeuttaa sen luotettavuutta tiedon lähteenä käyttäjille.

Saatat tuntea olosi petetyksi, kun luotat täysin ChatGPT:hen sähköpostimarkkinointistrategioissasi.

ChatGPT: n vaihtoehto sähköpostimarkkinointiin - Chatsonic

Sinulla oli suuria toiveita ChatGPT:stä, ja nyt yhtäkkiä ajattelet, että näistä aikaa vievistä sähköpostimarkkinointitehtävistä ei ole ulospääsyä.

Siinä olet väärässä!

ChatGPT ei ole ainoa keskusteleva älykäs chatbot, joka voi auttaa sinua sähköpostimarkkinoinnissa. On olemassa muita ChatGPT-vaihtoehtoja, jotka voivat auttaa sinua viemään sähköpostimarkkinoinnin seuraavalle tasolle.

Chatsonic on paras ChatGPT:n vaihtoehto edistynein piirteineen ja kyvykkyyksineen, mikä tekee siitä voimakkaan liittolaisen sähköpostimarkkinoinnissa. ChatGPT:n ja GPT-4:n fuusiona se tuo parhaat puolet molemmista maailmoista tehostamaan sähköpostimarkkinointistrategiaasi.

Chatsonic voi auttaa sinua luovassa ajattelussa, perusteellisessa tutkimuksessa, strategisessa kampanjassa, silmiinpistävien sähköpostimallipohjien suunnittelussa ja houkuttelevan sähköpostisisällön luomisessa, jotka lisäävät sähköpostimarkkinointimittaustesi tehoa.

Joitain Chatsonicin tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka tekevät siitä parhaan keskustelevan tekoäly-pikaviestijän sähköpostimarkkinointiin ovat:

 • Reaaliaikainen tiedon saatavuus: Pysy tietoisena sähköpostimarkkinoinnin trendeistä, koska Chatsonic yhdistetään internetiin, tarjoten ajantasaisia vastauksia ja oivalluksia.
 • Äänikomentojen tunnistus: Nopeuta sähköpostimarkkinointiprosessiasi ääniohjattujen Chatsonic-keskusteluiden avulla.
 • AI-kuvagenerointi: Säästä aikaa sopivien varastokuvien etsimisessä sähköposteihisi. Voit luoda ainutlaatuisia AI-kuvia ja graafisia kuvia Chatsonicin avulla sekunneissa.
 • ChatGPT Gmailille: Sinun ei enää tarvitse vaihtaa useiden sovellusten välillä täydellisen sähköpostin luomiseksi. Chatsonic Chrome-laajennus on ChatGPT Gmailille, jossa voit hallita kaikkia sähköpostejasi silmänräpäyksessä.

Chatsonic tarjoaa monipuolisen ratkaisun heille, jotka etsivät työkalua kuten ChatGPT käsittelemään erilaisia sähköpostimarkkinoinnin tehtäviä, kuten sähköpostiviestien kirjoittaminen ja mahdollistaa AI-ohjattujen sähköpostimarkkinoinnin strategioiden suunnittelun, ja se toimii sekä matkapuhelinsovelluksena että API-rajapintana kehittäjille.

Chatsonicin avulla sähköpostimarkkinointi nousee uusiin ulottuvuuksiin 🚀

Yleisimmät käyttötarkoitukset ChatGPT:lle sähköpostimarkkinoijille

Sukellaan sähköpostimarkkinoinnin maailmaan ja selvitetään, miten voit hyödyntää ChatGPT:n voimaa luodaksesi vaikuttavia kampanjoita, kiehtovia aihepäätteitä sekä vakuuttavaa sisältöä, jotka lumoavat sähköpostitilauksesi vastaanottajat.

Tässä osassa voit navigoida ChatGPT:n käyttötapauksissa sähköpostimarkkinoinnissa, kuten sähköpostikampanjoiden, sähköpostijaksojen kirjoittamisen, sähköpostiuutiskirjeiden, kylmien sähköpostien, vieraspostausten, sähköpostilistan rakentamisen, sähköpostimarkkinointimittareiden mittaamisen ja sähköpostien hallinnan kautta.

1. Sähköpostikampanjat

Ei yksikään liidi muutu välittömästi heti laskeuduttuaan verkkosivustollesi. Heidät on kasvatettava ja tutustutettava brändiisi, jotta he luottavat sinuun ostaakseen ja tullakseen asiakkaaksesi.

Ajattele sähköpostikampanjaa matkana "vain selailemisesta" "joo, olen asiakas!" Vaikka se kuulostaa yksinkertaiselta, paljon työtä vaaditaan, kuten sähköpostilistojen segmentointi, sähköpostien personointi, A/B-testaus, mittausmittareiden mittaaminen ja niiden optimointi sen mukaisesti.

Personointi ja segmentointi: Olet kerännyt onnistuneesti hyviä sähköpostiosoitteita sähköpostilistallesi, mutta olet nyt hämmentynyt siitä, minkä sähköpostien tulisi mennä kullekin vastaanottajalle. Anna ChatGPT:n ehdottaa tavoitteisiisi sopivat segmentit ja personoida sähköpostisisältö kullekin segmentille.

Tässä on esimerkki sähköpostilistan segmentoinnista ChatGPT:llä.

A/B-testaus: Parhaan sähköpostin löytäminen on nyt entistä helpompaa 😌

ChatGPT voi generoida useita versioita sähköpostisisällöstä, aiheen linjoista tai CTA-kutsuista A/B-testejäsi varten. Tämä voi nopeuttaa A/B-testausprosessiasi ja käynnistää parhaan sähköpostijakson nopeammin.

Pyydimme ChatGPT:ltä luomaan 2 versiota sähköpostin aiheesta ja CTA:sta tulevaa webinaaria varten.

Suunnittele tippakampanjoita: Tippakampanjat voivat olla hämmentäviä, erityisesti kun suunnitellaan laukaisimia ja luodaan useita sähköposteja.

Mutta ChatGPT:n avulla myös tippakampanjat voivat olla hauskoja 😎.

Voit käyttää ChatGPT:tä suunnitellessasi niitä alusta alkaen käynnistimillä, sähköpostin luonnilla, parhailla työkaluilla ja parhailla käytännöillä. ChatGPT ei pelkästään auta sinua näissä, vaan se kulkee läpi asiakaskokemuksesi ja antaa sinulle mahdollisia skenaarioita, joissa sähköpostia tarvitaan.

Uudelleen sitouttamiskampanjat: Tilaaajasi eivät avaa sähköpostejasi🙁. Se voi olla pettymys kaiken vaivannäkemisesi jälkeen sähköpostimarkkinoinnissa.

Kenties tarvitset erilaisen lähestymistavan uudelleenaktivoitaksesi nämä passiiviset tilaajat. ChatGPT auttaa sinua kehittämään uusia uudelleenaktivoitumiskampanjoita ja luomaan yhden sinulle. Siinä voidaan huomioida henkilökohtainen muokkaus, arvonlupaus, erikoistarjoukset ja optimoida sähköpostin taajuus.

2. Sähköpostisarjojen kirjoittaminen

Sähköpostisarjojen luominen voi olla hieman monimutkaista, eikö niin? Sinun täytyy keksiä kiinnostava viesti, joka ohjaa tilaajiasi matkan varrella ja kannustaa heitä toimimaan. Ja myönnetään, täydellisen sävyn ja tyylin löytäminen kaikissa sähköpostiviesteissä voi olla todellinen haaste.

Tähän tarpeeseen ChatGPT astuu kuvaan! Se auttaa sinua luomaan henkilökohtaista, napakkaa ja yleisöllesi sopivaa sähköpostisisältöä. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on antaa ChatGPT:lle tietoa tavoitteistasi, kohdeyleisöstäsi ja siitä, mitä haluat saavuttaa. Sen jälkeen ChatGPT auttaa sinua luomaan sähköpostisarjoja, jotka käsittelevät tilaajiesi kipupisteitä, pitävät heidän mielenkiintonsa yllä ja saavat sinulle tarvittavat muuntokertoimet!

Järjestelmärakenne: Haluat varmistaa, että sähköpostisi virtaavat sujuvasti ja ohjaavat tilaajasi eteenpäin ilman takaiskuja. Mutta täydellisen järjestelmärakenteen löytäminen voi joskus olla päänvaiva.

Ei hätää – ChatGPT auttaa sinua! Se auttaa sinua luomaan hyvin rakennetun sähköpostisarjan, joka pitää tilaajasi mukana ja innoissaan.

Vain anna ChatGPT:lle kirjoitushaaste alla olevan esimerkin avulla, jossa kerrot haluamasi sisällön tyypin ja tavoitteen sarjalle.

Aihepiirit: Ne ovat kuin portinvartijoita sähköpostiviesteissäsi, jotka päättävät, sukeltavatko tilaajat sisään vai ohittavatko ne. Me kaikki tiedämme sen tunteen, kun taistelemme keksiäksemme jotakin napakkaa, mutta silti asiaankuuluvaa, jotta meidän sähköpostimme erottuisivat postilaatikossa.

ChatGPT on täydellinen ajatusten kirjoituspari, jonka avulla voit keksiä ainutlaatuisia ja huomiota herättäviä aiheotsikoita, jotka saavat tilaajasi innokkaiksi lisää sisältöäsi kohtaan.

Tässä yksi ChatGPT:ltä!

Sähköpostikopio: Sähköpostikopioiden luominen, jotka todella resonoi tilaajiesi kanssa ja saa heidät toimimaan, voi joskus tuntua kuin ylämäkeen kiipeämiseltä. Avainasia on luoda informatiivista ja vakuuttavaa sisältöä, samalla pitäen sen relevanttina yleisösi tarpeiden kannalta.

ChatGPT:n avulla voit suunnitella engageraavaa, henkilökohtaista ja tunteita herättävää sähköpostisisältöä tilaajillesi.

Personoi sisältö: Henkilökohtaisten sisältöjen luominen sähköpostikampanjoillesi voi tehdä suuren eron yhteyden saamisessa tilaajiesi kanssa ja kannustaa heitä toimimaan. Voit räätälöidä sisältösi heidän kiinnostustensa, mieltymystensä ja käyttäytymisensä mukaan, jotta viestisi olisivat relevantimpia ja kiinnostavampia ChatGPT:n kanssa.

Suunnittele visuaalisesti houkuttelevia sähköposteja: Visualisointi voi parantaa merkittävästi kampanjoidesi tehokkuutta, sillä vaikuttavat visuaaliset elementit voivat vangita tilaajiesi huomion ja vahvistaa viestisi. Luodaksesi visuaalisesti kiinnostavia sähköpostisuunnitelmia, voit sisällyttää ChatGPT:n generoimia luovia impulssisyötteitä, jotka käyvät yhteen kuvageneraatiotyökalujen, kuten DALL-E:n, Photosonicin tai Midjourneyn kanssa.

Tässä on miten ChatGPT voi auttaa tuottamaan tekoälytaiteen aiheita visuaalisesti houkutteleviin sähköposteihin:

 • Määritä sähköpostikampanjasi teema tai viesti ja päätä millaiset visuaaliset elementit täydentäisivät sitä.
 • Anna ChatGPT:lle yksityiskohtainen ohje, joka sisältää sähköpostikampanjasi kontekstin, halutun visuaalisen tyylin ja tunteet tai ajatukset, jotka haluat välittää.

3. Sähköpostiuutiskirjeet

Tiedätkö mikä voi olla todellinen haittapuoli🚫? Pyrkiä löytämään uusia, innostavia sisältöjä sähköpostitiedotteille viikko toisensa jälkeen. Se on kuin loputon etsintä pitääkseen tilaajat kiinnostuneina ja tiedotettuina, samalla kun pitää asiat hauskanpitävinä ja brändin mukaisina.

Mutta ChatGPT voi tehdä elämäsi paljon helpommaksi! Se on kuin oma uutiskirjeesi kirjoituskaveri, aina valmiina auttamaan sinua kehittämään sisältöä, jonka tilaajasi rakastavat. Sinun tarvitsee vain ohjata ChatGPT:tä tavoitteesi, kohdeyleisösi ja käsiteltävät aiheet, ja katso, kuinka se auttaa sinua luomaan kiinnostavia ja arvokkaita uutiskirjeitä. Tiliasiakkaasi odottavat sähköpostejasi innolla pian!

Sisältöaikataulu: Sähköpostimarkkinoinnin johdonmukaisuuden ylläpitäminen voi olla vaikeaa, eikö totta? Seurata, mitä lähettää ja milloin, voi tuntua siltä kuin jonglööraisit tusinan palloja ilmassa. Hyvin suunniteltu sisältöaikataulu voi kuitenkin olla todellinen pelinmuuttaja, varmistaa että pysyt aikataulussa ja et koskaan unohda mitään tärkeää.

Syötä ChatGPT, sisällönsuunnittelun apuri! Se auttaa sinua luomaan kalliolujan sisältöaikataulun, joka pitää sähköpostimarkkinointisi järjestäytyneenä ja sujuvana.

Sisällön uudelleenkäyttö: Välillä tuntuu siltä, että sähköpostikampanjoita varten tarkoitettujen sisältöideoiden kaivo on kuivunut🌵. Mutta on olemassa fiksu temppu, jonka avulla voit pitää asiat raikkaina ja kiinnostavina ilman, että joudut jatkuvasti aloittamaan alusta: sisällön uudelleenkäyttö!

Kaikki on olemassa olevan sisällön muuttamisesta uudeksi ja jännittäväksi tilaajillesi.

Ja hyvä uutinen on, ChatGPT on täällä auttamassa! Se voi auttaa sinua muuttamaan nykyisen sisältösi tuoreiksi paloiksi sähköpostiuutiskirjeesi varten.

Aloittaaksesi, anna ChatGPT:lle vain pikaohje, joka sisältää yksityiskohtia sisällöstä, jonka haluat muokata uudelleen, ja halutusta muodosta.

Työkalut sähköpostiuutiskirjeisiin: Sähköpostimarkkinoinnissa oikeiden työkalujen käyttäminen uutiskirjeiden luomiseen voi tehdä kaiken eron. Kyse ei ole vain sitouttavan sisällön luomisesta - sinun täytyy myös suunnitella visuaalisesti houkuttelevat ulkoasut, hallita tilaajalistasi ja seurata kampanjoidesi suorituskykyä.

Onneksi on saatavilla runsaasti sähköpostiuutiskirjeen työkaluja, jotka auttavat sinua virtaviivaistamaan prosessia ja luomaan ammattimaisen näköisiä uutiskirjeitä, jotka resonoi yleisösi kanssa. Mutta sopivan työkalun löytäminen voi olla hieman haastavaa!

Ja ChatGPT voi ottaa paineen pois hartioiltasi ohjaamalla sinua mitä etsiä, punaisia lippuja, mitä kysyä tuote-esittelyissä jne., jotta teet oikean ostopäätöksen.

Sisällöntuotanto:

Vaikeuksia pitää sähköpostiuutiskirjeesi sisältö raikkaana ja kiinnostavana? Ymmärrämme sen - luovien sisältöjen keksiminen ja yleisöä resonoi taitavat olla todellisia haasteita. Siihen asti astuu ChatGPT! Se auttaa sinua luomaan kiehtovia sähköposteja, jotka kiinnittävät tilaajiesi huomion ja helpottavat yhteydenpitoa yleisöösi henkilökohtaisella tasolla.

Valmistaudu muuttamaan sähköpostimurheesi sähköpostivoitoiksi🏆

4. Kylmät sähköpostit

Ah, kylmät sähköpostit - jokaisen markkinoijan vihollinen🍀.

Viestin muotoiluun täydellisesti sopivan tavan löytäminen, joka erottuu muista ja herättää mahdollisen asiakkaan mielenkiinnon, voi tuntua kuin neulan etsimiseltä heinäsuovasta. Mutta pelastus on lähellä, sillä ChatGPT auttaa sinua luomaan vakuuttavia kylmäsähköposteja, jotka avaavat ovia ja käynnistävät keskusteluja.

Joten anna palaa, unohda kylmä sähköposti blues ja aloita voittamaan potentiaaliset asiakkaasi tänään!

Tutki kohdeyleisöäsi: Kylmä sähköpostien maailmaan sukeltaminen voi olla pelottavaa, etenkin kun et tiedä, keihin olet yhteydessä. Kohdeyleisösi tutkiminen ennen lähetyspainikkeen painamista on ratkaisevan tärkeää, jotta varmistetaan, että viestisi osuu oikeaan säveleen. Mutta mistä aloittaa? Aloita kysymällä ChatGPT:ltä! Se voi auttaa sinua luomaan vakuuttavia kylmiä sähköposteja ja tarjoaa arvokkaita oivalluksia kohdeyleisöstäsi.

Valmiina pyöräyttämään?

Vaikuttava aiherivi: Kylmien sähköpostien laatiminen alkaa usein aiherivillä - ensivaikutelma voi ratkaista mahdollisuutesi tulla huomatuksi. Kun onnistut keksimään täydellisen aiherivin kylmiin sähköposteihisi, se on kuin salakoodin ratkaiseminen. Se on yksi tilaisuus tehdä unohtumaton ensivaikutelma ja houkutella vastaanottaja avaamaan sähköpostisi.

ChatGPT:n avulla voit pian luoda aiherivejä, joiden avulla prospektisi klikkaavat innokkaasti nähdäkseen, mitä sisällä on.

Joten kiristä turvavyö ja valmistaudu luomaan aiherivejä, jotka kiinnittävät huomion ja herättävät keskustelua!

Arvo-pohjainen kylmä sähköposti: Olemme kaikki olleet siellä: yritämme luoda kylmää sähköpostia, joka huokuu arvoa, mutta ei kuulosta myyntipuheelta. Se on tiukka köysinäkymä, mutta me olemme täällä auttamassa! ChatGPT on salainen aseesi arvo-pohjaisen kylmän sähköpostin kopion luomiseen, joka resonoi potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Voit nyt luoda sähköposteja, jotka keskittyvät potentiaalisten asiakkaidesi tarpeisiin ja näyttää, miten ratkaisusi voi parantaa heidän elämäänsä.

Sano hyvästit tyrkyttäville sähköposteille ja tervehdi arvoa tarjoavia keskusteluja ChatGPT:n kanssa!

Jälkiuudelleenlähetyssähköpostit: Kylmien sähköpostien jäljittely voi tuntua kuin kävelemään munankuorilla - et halua olla liian työntävä, mutta et myöskään halua menettää mahdollista tilaisuutta.

Sen sijaan että siirtyisit edestakaisin ChatGPT:n ja Gmailin välillä, kirjoittaaksesi täydellisen jatkosähköpostin, mikset tekisikään sitä Gmailissa käyttäen AI:ta?

Forssassa! Chatsonic Chrome-laajennuksen avulla voit nyt kirjoittaa, seurata ja tiivistää kaikki kylmäsähköpostisi muutamassa sekunnissa.

Tarkista alla oleva esimerkki.

Seuraa ja analysoi: Kylmä sähköpostistrategiasi ei enää näytä viestien heittämiseltä mustaan aukkoon, jossa et todella tiedä, mikä toimii ja mikä ei. Voit muuttaa tämän seuraamalla ja analysoimalla kylmien sähköpostien suorituskykyä.

ChatGPT voi auttaa tässä, jotta voit hioutua lähestymistavassasi ja lisätä noita muuntokertoimia. Pystyt paikantamaan, mikä resonoi yleisösi kanssa ja tekemään datalähtöisiä päätöksiä sähköpostipelisi parantamiseksi.

On aika lopettaa arvailu kylmän sähköpostin lähettämisestä ja alkaa kylpeä menestyksen loisteessa🎖️!

5. Vieraspostausten ehdotukset

Sopivan vieraskirjoituksen esittelyn laatiminen voi tuntua monimutkaisen palapelin ratkaisemiselta - kuinka voit esitellä asiantuntemuksesi, tarjota arvoa ja tehdä kestävän vaikutuksen kaikkea kerrallaan? ChatGPT voi auttaa sinua luomaan erottuvia vieraskirjoitusesityksiä, jotka herättävät toimittajien huomion ja avaavat oven arvokkaille yhteistyömahdollisuuksille.

ChatGPT:n avulla voit muuttaa vierasposti-unelmasi todellisuudeksi vastustamattomalla tarjouksella kerrallaan!

Tutkimuskohderyhmä: Ideaalisten julkaisujen löytäminen vieraskirjoittajalle voi olla loputon sokkelo. Mutta entä jos olisi helpompi tapa? ChatGPT on täällä auttamassa sinua löytämään ne piilotetut aarteet!

Se helpottaa löytämään ja paikantamaan omaa asiantuntijuutta vastaavat julkaisut.

Tuota ideoita ohjeiden perusteella: Vieraskirjoitusehdotusten tuottaminen julkaisun ohjeiden mukaisesti voi olla haastavaa.

Mutta tässä on hyviä uutisia: ChatGPT on luova liittolaisesi! Se virtaviivaistaa ideointiprosessin auttaen sinua keksimään aihetta käsitteleviä ja kiinnostavia ideoita, jotka täyttävät julkaisun kriteerit. Oletko valmis avaamaan luovan potentiaalisi?

Laadi pitch-viesti/sähköposti: Vierasblogipostien pitch-sähköpostien käsittely on vaativaa. ChatGPT:llä kuitenkin on ratkaisu ongelmaasi! ChatGPT voi auttaa sinua kirjoittamaan tehokkaita pitch-sähköposteja, jotka korostavat asiantuntemustasi ja välittävät arvolupauksesi toimittajille. Muutetaan yhdessä pitch-sähköpostisi avaimiksi, jotka avaavat ainutlaatuisia vierasblogiyhteistyökuvioita!

6. Sähköpostilistan rakentaminen

Sähköpostilistan rakentaminen on kuin parven perhosten pyydystäminen – saavuttamattomia ja aikaa vievää. Mutta ChatGPT voi tehdä prosessista todella helppoa! Se auttaa sinua kehittämään tehokkaita strategioita sähköpostilistasin kasvattamiseen ja tilaajien houkuttelemiseen, jotka odottavat innolla vuorovaikutusta sisältösi kanssa. Joten valmistaudu muuttamaan sähköpostilistasi innostuneiden fanien kukoistavaksi yhteisöksi!

Sähköpostimarkkinointialustan valitseminen: Sopivan sähköpostimarkkinointialustan löytäminen yrityksellesi voi olla melko haastavaa. Ei ole yllättävää, että niin monen vaihtoehdon joukosta valitseminen voi olla ylivoimaista.

Anna ChatGPT:n auttaa sinua! Voit antaa tietoja tarpeistasi, ja ChatGPT löytää ihanteellisen alustan, joka tekee sähköpostimarkkinoinnista helpon.

Luo liidimagneetti: Jäitkö kymmenen kopin päähän siitä, miten loihtia vastustamaton liidimagneetti, joka saa ihmiset tilaamaan uutiskirjeesi? Ei hätää! Se on haaste, jonka kanssa monet kamppailevat.

Mitä jos kertoisimme sinulle, että keskustelu ChatGPT:n kanssa on ainoa asia, jonka sinun tarvitsee tehdä luodaksesi johtomagneetin?

Et usko meitä? Kokeile itse alla olevaa ChatGPT-promptia.

Voit jatkaa tätä keskustelua kysymällä ChatGPT:ltä jokaisesta vaiheesta ja lopulta luoda lopullisen liidimagneetin.

Suunnittele liittymislomake: Haluatko lisätä sähköpostilistasi määrää korkean konversiovälin liittymislomakkeen avulla, joka todella kiinnittää vierailijoiden huomion? Kaikki rakentuu visuaalisesti houkuttelevan, käyttäjäystävällisen ja potentiaalisille tilaajille todellista arvoa tarjoavan suunnittelun ympärille.

ChatGPT:n avulla voit luoda täydellisen opt-in -lomakkeen hetkessä! ChatGPT voi auttaa suunnitteluideoiden, asetteluehdotusten, AI-taidevihjeiden ja jopa kopion avulla, joka todella resonoi yleisösi kanssa.

Sinulla on ammattimainen liittymislomake, joka on optimoitu konversioita varten ja on valmis kasvattamaan sähköpostiluetteloasi ennen näkemättömällä tavalla!

Hyödynnä sisältömarkkinointia: Sähköpostilistan rakentaminen sisältömarkkinoinnilla on tehokas strategia, joka auttaa sinua houkuttelemaan ja säilyttämään tilaajia, jotka ovat aidosti kiinnostuneita brändistäsi ja tarjonnastasi. Arvokkaan sisällön luominen, joka puhuttelee kohdeyleisöäsi tarpeista ja kiinnostuksen kohteista, rakentaa luottamusta ja auktoriteettia sekä luo uskollisen seuraajakunnan.

Käyttämällä ChatGPT: tä sisältömarkkinointiin, voit luoda sisältöä, joka lisää liikennettä, rakentaa sähköpostilistaa ja muodostaa brändistäsi luotettavan valtiaan teollisuudessasi.

7. Sähköpostimarkkinoinnin mittarit

Oletko väsynyt lähettämään sähköpostikampanjoita ja miettimään, tekevätkö ne todella eron? Tietämättömyys siitä, ovatko panostuksesi tuottavia, voi olla turhauttavaa, etenkin jos käytät aikaa ja resursseja sähköpostimarkkinointistrategiaasi.

Mutta älä pelkää! ChatGPT voi auttaa sinua mittaamaan sähköpostimarkkinointistrategiasi tuloksia kuin ammattilainen. Se voi auttaa sinua asettamaan ja seuraamaan avausprosentteja, klikkausprosentteja ja konversioita sekä jopa tarjota vihjeitä näiden mittareiden parantamiseksi ajan mittaan.

ChatGPT:n kanssa email-markkinointianalytiikkakumppanina, pystyt mittaamaan kampanjoidesi vaikutuksen, mukauttamaan strategiaasi tarpeen mukaan ja saamaan kaiken irti email-markkinointiponnisteluistasi.

Sähköpostimarkkinoinnin KPI:den valitseminen: Yleisin suositus on "mitä enemmän mittareita seuraat, sitä parempi".

Vaikka sähköpostimarkkinointikampanjoiden mittarointi on tärkeää, kyse ei ole mahdollisimman monen mittarin seuraamisesta. Sen sijaan on tärkeää valita oikeat mittarit, jotka ovat linjassa tavoitteidesi kanssa.

Avoin viestinsaantiaika, klikkausaste, palautusaste, konversioaste - lista jatkuu. Anna ChatGPT:n auttaa sinua löytämään sopiva sähköpostimarkkinoinnin KPI tavoitteesi kanssa, välttääksesi hämmennystä.

Aseta seuranta: Sähköpostimarkkinoinnin mittaroinnin asettaminen voi olla ylivoimaista, erityisesti jos olet uusi sähköpostimarkkinoinnin maailmassa. Mutta älä huolehdi - ChatGPT auttaa sinua.

Kielimallina, joka on koulutettu laajalla datalla, ChatGPT voi tarjota sinulle henkilökohtaisia oivalluksia ja suosituksia sähköpostimarkkinoinnin mittareiden seurannan perustamiseksi käyttämäsi työkalun perusteella. Se voi laatia vaiheittaiset oppaat minkä tahansa KPI:n perustamiseksi sähköpostimarkkinointityökalussasi.

Lasketaan KPI:t: Sinun ei tarvitse olla datan analyytikko pystyäksesi tulkitsemaan sähköpostimarkkinoinnin mittareitasi. ChatGPT voi auttaa sinua laskemaan minkä tahansa sähköpostimarkkinoinnin KPI:n helposti.

8. Sähköpostien hallinta

Viimeiseksi, sähköpostien hallitseminen on päivittäistä työtä kaikille. Erityisesti sähköpostimarkkinoijille, jotka lähettävät ja vastaanottavat satoja sähköposteja viikossa. Auttaakseen sinua hallitsemaan sähköposteja paremmin ja säästämään aikaa, tässä on ChatGPT Gmailille, joka voi laatia, vastata, seurata ja tiivistää sähköpostit hetkessä.

Sähköpostien kirjoittaminen: Asennathan Chatsonic Chrome -laajennuksen, ja kun olet valmis kirjoittamaan uuden viestin, klikkaa CS-kuvaketta Sähköpostin luonti -ikkunassa.

Aloita kertomalla Chatsonicin tekoälylle, mitä haluat sanoa kirjoittamalla viestisi "Kirjoita sähköposti..." jälkeen. Aseta haluamasi sävy, paina "Kirjoita" ja siinä se! Chatsonic loihtii sinulle hetkessä hyvin muotoillun sähköpostin aiheineen. Kokeile, ja postilaatikkosi kiittää sinua!

Vastaaminen sähköposteihin: Et ole rajoitettu vain sähköpostien kirjoittamiseen. Chatsonicin Chrome-laajennuksella voit helposti kirjoittaa napakan vastauksen kolmella eri äänensävyllä ja jopa muokata niitä mielihalusi mukaan. Keskustelun jatkaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Yhteenvetotekstit sähköposteista: Yhteenvetotoiminto on aarreaitta! Se on täydellinen tapa pysyä ajantasalla sähköpostikeskusteluista nopeasti. Voit luoda yhden kappaleen tai kronologisen yhteenvedon koko sähköpostiketjusta.

Napsauta sähköposti-ikkunan yläosassa olevaa CS-ikonia, ja olet valmis!

Hyödynnä ChatGPT:n voimaa sähköpostimarkkinoinnissa!

GPT-4:ään perustuva Chatsonic on vallankumouksellinen työkalu sähköpostimarkkinoijille, jotka etsivät tapaa säästää aikaa, virtaviivaistaa työnkulkuaan ja saavuttaa parempia tuloksia. Se lisää martech-pinoa auttamalla erilaisissa sähköpostimarkkinointitehtävissä, kuten sähköpostilistojen rakentamisessa, sähköpostiketjujen kirjoittamisessa, AI-kuvien generoinnissa, listan segmentoinnissa ja auttaa optimoimaan kampanjoitasi.

Jotta saat kaiken irti ChatGPT:stä sähköpostimarkkinoinnin osalta, tutustu ChatGPT:n antamiin sähköpostimarkkinoinnin vinkkeihin, joita kannattaa kokeilla.

Lisäksi Chatsonicin Chrome-laajennus automatisoi tylsät tehtävät, kuten sähköpostien lähettämisen, seuraavan yhteydenoton ajanvarauksen ja viestien personoinnin, vapauttaen enemmän aikaa kriittisiin toimintoihin, kuten strategian kehittämiseen ja suhteiden rakentamiseen tilaajien kanssa.

Joten jos haluat tehostaa sähköpostimarkkinointia ja viedä kampanjasi seuraavalle tasolle, harkitse Chatsonicin kokeilemista.

Liittyvät artikkelit

Näytä lisää >>